Класика від Yo-Zuri, або L-minnow-вистий воблер


Вітаю всіх рибаків, а в особливості спінінгістів. На вулиці вже випав сніг, температура нище нуля, тому я вирішив згадати своїх найкращих бійців 2014 року. Про одного з них цей блог. Всі його добре знають, комусь він дуже подобається, комусь просто звичайний робочий воблер… ну, напевно, ніхто не скаже що, він не ловить і взагалі поганий воблер.  Мова йде про You-Zuri  L-minnow  F198. Про одного з них я і розповім. Звичайно, про дану приманку вже писано переписано….ну все ж таки, якусь частинку в його карму спробую внести і я…почну:

Основні технічні характеристики:

Модель: F198

Довжина: 33 мм

Вага: 3,5 г

Колір: м37

Всі воблери  You-Zuri  L-minnow серій 33, 44, 66 мм виконані в тонучому варіанті.

Придбав я цей воблер ще на весні минулого року. Я хотів 44-го, ну друг зміг знайти тільки 33-го в потрібному кольорі (м37). Спочатку у мене було мало надій на його, через те, напевно, за весь 2013 рік він і не зловив у мене жодного хвоста. Ну тут прийшла весна 2014-го і я його відкрив по-новому, з новим, абсолютно невідомим для себе потенціалом. Да що тут сказати, за 2014 рік я на L-minnow 33 зловив порядка 5-ти десятків щук і 2-ох десятків окунів. Розміри риби , звичайно не було астрономічними, ну за кіло щуки попадалися і окуні грам до 200-300. Працював він у мене краще на малих річках з глибиною у місці ловлі 1-1,5 м, а місцями і менше.

Ловилися не тільки риби, а й земноводні.:)

Про проводку можна багато говорити, ну по моїй практиці найкращими були рівномірна проводка проти течії з мінімальною швидкістю і доволі м’який твіч з паузами до 3 с. Цікаво що жодної риби на річці я так і не спіймав на його за течією, всі були проти.

Що стосується закиду його то тут також все нормально.  При вазі в 3,5 грами я його закидав на достатню дальність, по моєму дальноміру, метрів так на 20-25. І це при тому, що я, в більшості своїх рибалок ловив з комплектом Kingfisher Miracle 198-Ryobi Exia 2000- Sunline Super PE 10lb, які, по своєму виконанні є доволі грубими снастями.

Ще чим мені сподобався цей воблерок, дак це стабільною грою на максимально повільній проводці, а також коли течія була дуже сильною і приходилося його вести проти неї, ніяких натяків на виліт з товщі води не було, що дуже сподобалося. Не даром його так люблять знавці ловлі головня, чи тієї ж самої форелі.

Підійдемо до головного по даному воблеру:

Плюси: як на мене, їх дуже багато, насамперед- це його гра на різних проводках, далність польоту, не погані кольори в палітрі від You-Zuri, демократична ціна і звичайно ж уловистість.

Мінуси: погана  якість лака і фарби на йому і не дуже якісні трійники.

Для мене цей воблер став просто культовим, тим, на якого я найбільше спіймав риби, а отже, напевно, і найулюбленішим.

Може ще пару блогів напишу по улюблених приманках і снастях до весни, поки немає можливості прогулятися по улюблених місцях зі спінінгом, якщо ви, звісно, не проти.

Всіх «пінгвінів» вітаю з приходом їх часу, ну а нам, любителям рідкої води, головне терпіння.

НХНЛ, з повагою, Святослав.

Комментировать
Я також хочу його спробувати в 33 і 44 розмірах по головню влітку. У нас цієї риби достатньо, ну вона погано ловиться, хочу зламати цей стеоретип саме з допомогою Ю-зурі.
Дякую за коментар і доповнення.
Спасибо за блог, не смог промолчать. Это мой самый первый воблер которым я начал ловить на воблеры.
Могу подтвердить что воблер этот действительно хорош, имею два таких только в 4,4см, в цветах BL и M37. Изначально был куплен в натуральной окраске, и он с первой рыбалки меня порадовал своей уловистостью, ловились на него не только щучки и окушки, но также голавль и что меня удивило, чехонь. Летит красиво и далеко, игра загляденье. Потом почитав отзывы прикупил не так давно себе в цвете м37, им еще не ловил, но думаю что и он меня не разочарует.
Правильно... Есть желание-значит надо писать! Тем более внося свою лепту в карму этого воблера. Хоть и ЮЗУРИК есть ЮЗУРИК, но у каждого свой взгляд на него. Посему от меня пятёрочка***** за блог. Ну и терпения...Скоко той зимы :)))
Дякую...тут 2 рази впасти- всього то до середини лютого! ;)
Воблерки убойные, лягушка тому подтверждение)
Супер!!! Я больше люблю силикон, но! Есть два избранных воблера : 44й и 66й, в определенных условиях они решают.
І як у вас воблери живуть так довго? В мене в коробці з попердніх років осталось тільки ті приманки, якими я майже не ловив. То обрив, то щука зріже)
На рахунок зріже, то у мене тільки одна панацея- скрутка зі струни см 12-15.Обриваю я приманки дуже рідко так як часто дістаю(приходиться купатись)=))). От тільки взимку це не дуже приємно робити.
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!