Вихідний осіннього дня. Субота


І ось настав цей день! П'ятниця, кінець робочого тижня уууррраааа)))))

Дивлюся погоду на завтра і трохи ніяковію, дощ, вітер, ураган, кошмар а не погода. Ну да ладно, плащ зі мною, а від вітру я десь сховаюсь.

Планую вибратися на водосховище з лодки, ціль - щука!

І ось ранок. Перед тим як зібратися дивлюся із жахом у вікно і вуаяля, вітер помірний, дощ закінчився ще в ночі.

Швиденько зібрашись, кидаю свої речі і лодку на скутер і гайда на рибалочку). Приїхавши на камні (так звати в нас точку на дамбі) і починаю по тихеньку збиратися: лодка, спининнг і всяка дрібниця. Місце я вибрав ідеальне, в даному місці є всякого роду підводні аномалії та захист від вітру  за рахунок лісосмуги та крутого спуску. 

І ось я на воді. Перша точка, нуль. Друга, нуль. Міняю приманки, експерементую з проводкою і лишень на треетій точці на 2-х дюймовий хоки хок, тут такий гуп. ЄЄЄЄ!!! І моя біла пташка до 5-ти грам займає положення дуги і через хвилину на поверхню піднялася вона, щука!

 

 

 

Але вона важить скромних 1.100кг. і всеж таки початок є!

На протязі години я навіть не отримав ні одної покльово тому я виришив поставити свій улюблений кренк від лаки джона і трохи потролити. Через декілька хвилиин, на міляку коли я виришив призупинити лодку і тут, мою увагу привертає те, що кінчик мого спиннінга грає так, не наче покльвка плотви на фідер. Собі в голові прокрутив думку а може хтось спокусився но воблер який вже як хвилину не рухався!? І з легкою ухмилкою підсікаю. Якеж було моє здивування коли на тому кінці шнура щось почало рухатись і йти в сторону і тут зізталося зовсім трохи ііі досадний схід чогось тако приємного. Вирішую пройтися по тому місцю ще раз і всетаки є! Тільки розмір не радує.

 

 

Години через дві мого не вдалого троло-джигу, вирішую підійти до берега і уділити увагу полосатому матросу. Але і його довелося вмовляти клювати. На допомогу мені прийшов бебі рок фіш і то з дуже пасивною проводкою буквально трусив приманку на місці, і це дало свій результат.

 

 

Окуня наловився від душі, хочу знову щуку. Пливу на свої намічен, щучі точки. Час йшов, вже требат їхати до дому, а я й покльвки не отримав. Виришую на останок зменшити розмір приманки та впертися в окуня. Все тей же бебік 1.4"

і на першій сходинці проводки. тик! І ось вона красуня яка подарила трохи рибацького щастя.

 

 

Але знову не зачот. Трохи повпиравшись в цю приманку я так нічого не зловив, але свою дозу адреналіну я сьогодні отримав і з чудовим настрієм поїхав до дому.

День пройшов хоть не дуже успішно, але помилка синоптиків і чудово проведений час на природі припидняв мені настрій.

Всім НХНЧ

Продовження буде...

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!