"Микроокунь" на микроджиг.


На минулих вихідних, я ходив на місцевий став, що знаходитьться в нашому селі. У ставку в міру коряг, з присутніх хижаків - окунь та щука. 

Останій раз я там був ще літом, поки не почався сезон ловлі щуки з лодки. І ось сезон з лодки закрто і залишилося бродити по берегу і шукати рибу, але до таких місць треба їхати 5 - 10 кілометрів а до ставка і пішки з дому дійти можна. І як виявилось не дарма я про нього згадав, якраз натрапив на активного окуня який клював чи не на кожній проводці.

 

 

 

 

 

 

 

Спрацювили: виброхвіст lucky john babi rockfihs та червячок select tsunic на двох грамах. В придачу на викиді, на crazy fish polaris  морковного коліру, клюнула хайка, приблизно за 2 кг. тяганина тривала приблизно 2 хв. і вже коли я намагався взяти її рукою, вона ровернулася та пішла торпедою і маленький овсет просто вилетів з її пащи.

Нажль осінній день короткий, тай кльов неочікувано закінчився як почався. В моїх планах на наступних вихідних було навідати це місце, ще раз.

І ось субота і ось я вже на томуж самому місці з обновками, що придбав на цій неділі від selecta.

 

 

 

Більша частина це tsunic & Solaris та одна пачечка target, все в самих маленьких розмірах. Забіжу наперед, що все шо на фото було розловлено і ловив сьогодні тільки на обновки select.

Вітер сьогодні, був просто злий, щей на додачу зустрічний. Дві години полоскання приманок принесли лишень щучу покльовку яку я не реалізував. Залишивши декілька приманок на корчах я швидко склався і думав куди його поїхати так як повернутися до дому для мене означало повне фіаско. Приіхав до водосковища, а там такаж картина, вітер, хвилі і мені лишень залишалося навідати одне озерце, що знаходиться на початку сусідньго села. Приїхав, озирнувсь, оцінив ситуацію і вуаля, тиш да глать. Озеро зі всіх сторін було оточено деревами, що служило чудовим захистом від вітру, єдине - але, це - те, що рівень води впав на метер.

Перший у воду пішов target на 2-х грамах і як виявилось, що навіть 2 грами забагато для цьго місця але перших двох окунців мені довелося зловити. Далі шарнірний монтаж на одному грамі і пошло пїхало, покльовки практично на кожному закиді. Окунець хоть маленьки але живенький, усі покльвки були на довготривалій паузі до 10 секунд.

 

 

Незамітно наблизились сутінки, але так не хотілося їхати до дому, тому, що окунець все ловиться і ловиться.

 

 

Але рано чи пізно все закінчується ай з ним моя риболовля.

 

 

 

 

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!