Обкатка або по, справжньому зимовий.


 
 
 
 
 
Сьогодні мене все спонукало на те, щоб не піти і потестити на малій річці, свій новенький favorite blue bird 16, 1 - 7g.
Це велика кількість снігу, що випала в ночі та вранці, спущене колесо на велосипеді і родичі які мене всіляко відмовляли від поїздки по такій погоді. Але моя рибацька душа, ніяк не могла заспокоїтись і тому їду!
Але з тих та інших причин, я потрапив на іншу ділянку річки, складнішу в плані риби і її запресованості, але діватись нікуди. Із всієї ділянки річки є тільки одне найширше і найглибше місце на протязі 3-х кілометрів і як виявилось найперспективніше. 2 грами та select tsunic з короткими потяжками та довгими паузами дали свої результати. За годину я зміг зловити лише двох окунців та з десяток покльовок і одну забагрену густірку.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Риболовлею задоволений, свіжим повітрям подихав, все чудово.
Що до палочки, можу сказати, що вона мені сподобалась, швидкий стрій, чутлива вершинка, реальний нижний тест від 1.5g. і дуже гарна сенсорика.
Всім благ
Комментировать
Молодець! Вірним ділом займаєшся. Але і в школі не забувай і не лінись добре навчатись. Помилок в тексті дуже багато - перевіряй ретельно перед публікацією.
Дякую. Так, дійсно трохи спартачив блог, буду виправлятися.
П.С: школу закінчив 4 роки тому)
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!