В перервах на рибалці !!!


 

Рибалкою я займаюсь з дитинства.Ми з друзями часто ловили карасиків та линів на маленьких ставочках,що знаходились в декількох кілометрах від нашого дому.Але чомусь ніколи не ловили рибу на річці Псел ,що протікала через наше місто Гадяч,що на Полтавщині.Але завжди було бажання спробувати піймати щуку спінінгом на річці,яка на той час,як і сам спінінг були для мене загадкою,адже знань і практики не було зовсім!!!Одного разу,зібравшись з думками,озброївшись тими снастями,які були на той час,я почав регулярно навідуватись на річку в надії впіймати щуку.Але не все так просто,як здавалось!!! Я нічого не ловив,а лише втрачав приманки,і через деякий час припинив спроби щось впіймати на річці, і далі продовжував ловити карасиків!!! Час йшов,але думки про ловлю щуки спінінгом не покидали мене!!!Згодом я знову вирішив спробувати впіймати рибу на річці,зібрав снасті ,які придбав в цей же день,і ввечері я вже був на березі  річки Псел,яка протікала не далеко від мого дому!!! 

 

Вставши в один з дерев'янних човнів,яких в тому місці було чимало,я почав закидати приманку і на одному з перших забросів,як тільки приманка торкнулась поверхні води,відбулась атака щуки,на яку я звісно не очікував.Відчувши важкість в руку,я зробив підсічку,і за декілька секунд затягнув рибу в човен.Щука була розміром не більше 500 г,але моїй радості не було меж.Я зразу ж зібрав снасті і побіг додому,аби показати свій улов. Після цього я "захворів" спінінговою рибалкою і занурився в неї з головою,адже це було так інтересно,я почав збирати інформацію:відео,журнали,книги,інтернет,форуми,і звісно практика!!!

 

 Я почав розуміти те,чого не розумів раніше,які снасті мені потрібні,де може стояти риба,рел'єф дна,різноманітні варіанти анімації приманок і т.д.Покльовок і риби ставало більше!!!



 

В цей час я придбав собі цифровий фотоапарат і почав знімати майже все навколо! Знімав рибалку і природу.Фотографій налічувалось тисячі,але вони були не достатньо якісні! Пізніше,отримавши декілька гарних знімків природи,я зрозумів,що в мене з'явилось ще одне,не менш захопливе ніж рибалка хоббі-фотографія!!!Пізніше був ще один цифровий фотоапарат, яким я досить довго знімав.Був досить довгий період онлайн навчання мистецтву фотографії в інтернеті. Згодом,я придбав цифровий дзеркальний фотоапарат,адже хотів навчитись знімати в ручному режимі.Цим фотоапаратом знімаю і зараз!!!Отже в перервах на рибалках я фотографую

.

І своїми фотографіями природи я хотів би поділитись з Вами:

 

 

Комментировать
Снимки хороши! Красивые и интересные виды. Когда в руках фотоаппарат, то замечаешь всякие разные необычности, мимо которых просто проходил, их не замечая. Спасибо, мне понравилось!
красиві фото!!!
Потравил душу красотой,так надоела эта слякоть.очень красиво!!!
Щуку за глаза? некрасиво!!!
Кто сказал что не красиво? :)))) Кто эти правила придумал? :)))
Щука может и отомстить=)
Всем большое спасибо!!! Надеюсь щука не отомстит !За глаза уже давно не беру!!!
фотки просто бомба, а что у Вас за камера? Объектив?
Nikon D3100 + Nikkor 18-55 мм
Дуже гарні фотки!!!!!! 5++++++
Фото просто бомба!!!!! 5++++++++++
Молодец! Все отлично просто! Фотки на шатерсток не кидал? Еще и денег заработал бы)
знімки - супер! реєструйте автоське право терміново
Вітаю щиро, щиро !!! У Вас не аби який хист як до риболовлі, так і до фото мистецтва. І професіоналізм невпинно зростає. Хай Вам щастить !
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!