Тренировка на водоеме "Подкова"


Не большой фотоотчет с тренировки на подкове. 19.08.17 - 20.08.17.


Комментировать
Без образ.
Я звичайно,вибачаюсь,але ЧОМУ Ваші з напарником опуси на кілька аркушів опису і альбом фото-то ДРУЖНО вивалюються і-в "Блогах" ,і-в "Звітах",а тута,при жодному слові опису-в "Блогах",до якого(по змісту)-жодного відношення не має?
Може,треба якось навчитись розрізняти поняття "Блог" і "Звіт" і викладати саме туди,де більш відповідає самому поняттю?
При всій повазі...
При усій позі, що Ви розуміете під терміном "Блог"? У визначення з Вікіпедії говориться, що це інтернет-щоденник, який може містити текст, зображення або мультимедіа. Тому ніякої невідповідності я тут не вбачаю. Блог - це щоденник, і що у ньому розміщувати - справа автора.
А з приводу дублювання моїх записів у "Блозі" і у "Звітах" - я вже давно не розміщую записи і там і там.
Шо таке блог?-Гляньте на щабель вниз,у Юри-саме БЛОГ.Або на щабель вгору-у Ярослава-теж БЛОГ.
Справа,звичайно,Ваша,тіко не відповідає поняттю- "Блог" набір фотографій без будь-якого опису-пояснення.
ІМХО...
Так це взагалі не рибалка, це ж трЄніровка)
Шановний big_igor, відверто не розумію Вашого сарказму! Це дійсно було тренування, метою якого є підготовка до змагань. Я вже доволі давно сприймаю рибалку лише як спорт і спосіб активного відпочинку. А якщо хочу риби поїсти, мені простіше її купити!
Рибалку я сприймаю виключно як відпочинок, як спорт - просто не розумію. Це моє бачення. Ви виставили свій блог для громадськості, на всезагальний огляд, так сказати. Так, щомаєте бути готові до різних коментарів, як приємних так і не дуже, в т.ч. і саркастичних.
Дякую за пояснення!
На даний момент давати детальні пояснення не можу, оскільки за тиждень, на цій водоймі пройдуть змагань, до яких, власне ми із напарником готувалися. Тому розкривати секрети зараз булоб не розсудливо. Після змагань обов'язково напишу розширений звіт з усіма подробицями!
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!