Голі сноубордистки - предвісниці потопу.


Доброго усім здоров'ячка, Шановне Панство!

Маючи нагоду, хочу відрекомендуватися - bogun, рибак. Також, принагідно, маю засвідчити ясному товариству свою повагу та щиру вдячність за прийняття мене у ряди рибалкакомівців. Поклон Вам, шановні!

Маю для Вас, ясночоле спільното, цікавинку. Той з Вас, хто мешкае в Києві, певно, помітив, що нещодавно сніжило. Сніжило завзято і самовіддано. А люди творчі та непересічні скористалися нагодою і вирішили трохи збудити, замерзлі від очікування весни, серця киян. В кого з Вас, шановні, серце, ще не розтануло тисніть на полуничку. 

 

 

Подивившись на все це, стає очевидним, що весна не за горами. Гідрометцент каже про "+6" вже цієї субботи, а оголені панянки натякають, що вже куди спекотніше. З цього випливає закономірне питання, а чи не побачимо ми, за тиждень, тих самих оголених дівчат стрімголов гребучих на рафті вниз по Андрієвському?..

 

 

Коли я був ще малим дурком, а щучі блешні були розміром з кухарський черпак, дід, котрий усе життя прожив на Дніпрі в Осокорках, розповідав мені, як у 70-му році ловив плотвиць з порогу власного дому, до літньої кухні плавав на човні, а до вітру ходив деінде, бо вбиральню змило. 

Як відомо, пік паводку в Києві завжди приходиться на кінець квітня початок травня. А що мене бентежить найбільше, так це заборона ловити рибу з човна до 9 червня. От, скажімо, попливу я по вулиці Межигірській, а потім В. Валу до Житнього ринку по хліб. Ну і як тут не подорожити, хоч трошечки, адже я всі бровки знаю, перепади глибин, обратні течії теж...

  Пан Попів, казав, що прибрати 40 млн. т. снігу в Києві для нього "не вопрос", а чи прибере хтось чернігівські та білоруські ліси від снігу, пан Попів не уточнив...

Шануймося!

З повагою,

bogun 

 

       

Комментировать
А про рыбалку хде?
Пане В'ячеславе, нема про рибалку, тільки про потом(
Нормально так... понравилось!
Красно дякую)
Сподобалось. 5+
Интересная манера написания у вас)
Дякую Вам, шановні SANTOS та yarik19, за добрі слова.
Доречі, поки я писав про дівчат, очільник міста-героя, пан Попів, часу не гаяв і склав карту підтоплень. Прошу Вашій увазі: http://kievcity.gov.ua/content/mozhlyvi-zony-zatoplennya-u-kyievi.html
Дык, это всё вчера ишо показывали и рассказывали. А что-нибудь от себя, так сказать!!!!!
Мушу визнати, Ваша обізнаність застала мене зненацька. А особисто від себе, Дімарік, можу сказать наступне: "Слава Україні!"
Вітаємо в славетній сім'ї рибкомівців! Чекаємо наступного блогу про рибалку з власного ганку)))
Рибалка з власного ганку - це і мрія, і нічний кошмар. Спробую виправдати Ваші очікування. Дякую.
мені сподобалось ! 5+
Дякую Вам, пане.
Свежо и по делу :)
За свіжість дівчатам дяка;) Поклін Вам, шановний.
Чудовий запис :) А на Дімариків не зважайте.
Смотрите и читайте больше новостей. Я всё сказал по делу,
А ваше хамство типа "Дімариків" удел убогих
Шановний, не ображайтесь. Дай Вам боже терпимості до "убогих". Як на то буде Ваша ласка, за актуальними новинами буду до Вас звертатись.
Я выразил чвою точку зрения, которая подтвержена тут:http://www.youtube.com/watch?v=Dq-0clgvE9g
Новости за 26 марта. Блог Вами написан 28.03. Если я не прав, поправьте)))) Могу ссылочку и на кадры 70-х бросить)))
П.С. Зря язвите))))
Дякую за тепле слово. Хай клює.
Дааа... Год 20 назад потоп предвещали другим способом...
Так це ж найновітніша методика, думаю, без британських вчених тут не обійшлося. А 20 років назад і карасі були - "О які!" і дерева товшими. Миру Вам, пане.
Ново, и актуально!!! Спс.
Це Вам дяка та низький уклін.
Креативная и оригинальная заметка та ще на грамотнiй украiнськiй мовi! Дякую!
Прошу, пане. Маю надію, що найгірші очікування не виправдаються і продовження цієї теми не буде.
Поставил 5, но сугубо за актуальность темы, манеру изложения и, конечно же, за прекрасный украинский язык. Но вот фразу, цитирую - "Пан Попів, казав, що прибрати 40 млн. т. снігу в Києві для нього "не вопрос", а чи прибере хтось чернігівські та білоруські ліси від снігу, пан Попів не уточнив..." не понял. Каким макаром совсем неуважаемый и уж точно не пан (да простят меня все форумчане за мой французский) Жопов к Черниговским и Белорусским лесам?! Это если быть справедливым.
Шановний Фенріз, дякую Вам за похвалу. Cпробую відповісти на Ваші зауваження. По-перше, пан Попів - це таки пан, точно Вам кажу. От зверніть увагу на його фінансово-правовий статус, всі ознаки панства) Щодо лісів, то тут все надзвичайно просто: повінь на Дніпрі формуюється, в першу чкргу, за рахунок талих вод з Росії та Білорусії (місце де бере початок Славутич). Велика кількість снігу в самому Києві суттєво на паводок вплинути не здатна. Тому вивезення снігу зі столиці - то справа добра, але до паводку ні якого відношення не має.
Ах, вот Вы к чему клонили... ))) Реально - не знал. Думаю, непан Жопов так же не в курсе. Все взаимосвязано. Еще раз спасибо за инфу. Пожалуйста, не примите за сарказм. Сегодня отводил дочку в садик и в очердной раз помянул Жопова совсем злым и не тихим матом. ))
5+++ Дякую! Підняли настрій!
На здоров'я! Хай щастить.
Не вижу вторичных половых признаков -или это эму "ОНО" ?Специально поднял учебник по нормальной анатомии -НЕТ ТАМ ТАКИХ !Загадка однако !
Шановний Доктор, як на мене, Ви аж занадто вимогливі. Сучасні психофізілоги стверджують, що для визначення статі голове - це самовизначення власної гендерної ідентичності, а розмір молочних залоз чи волосяний покрив в "зоні бікіні", то вже справа наживна.
Не могу оставаться равнодушным 5 за блог)
Дякую Вам, шановний.
вах ..но возле секретариата-было бы оригинальней..
А замість цієї стрункої дівчини пані Богословска, але хай краще у спідньому, бо країна такої краси може не витримати.
Прочитал,улыбнулся,задумался....спасибо....добро пожаловать!
Це власне все, на що я сподівався. Дякую Вам, пане.
Отлично,оригинально и стильно! Мне понравилось,спасибо!
Вельми вдячний.
ок, хорошая инфа, спасибо!
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!