Тернопільська компанія розробила для ЗС України електробайк Eleek Atom


Тернопільський стартап ELEEK відправив ЗС України партію електробайків "Eleek Atom", розроблених та виготовлених спеціально для потреб української армії.



Ця модель була створена спеціально під потреби української армії з урахуванням побажань та зауважень військових після випробування попередньої версії електробайка у бойових умовах.



Нову версію електробайка обладнали виходом на 220 В, що підходить до будь-якого штатного зарядного пристрою. Це дозволить бійцям не брати до рейдів додаткові зарядні пристрої.



Електробайки "Eleek Atom" мають мотоциклетну підвіску, що дає їм можливість бути витривалими на бездоріжжі. Вони мають гнучку систему налаштування електроніки, а також автоматичний контроль температури двигуна, контролера, акумулятора. Віртуальні передачі: економічна, максимальна та задній хід. Є рекуперація. З опцій на борту знаходяться: багажник, підніжки для пасажира, USB для заряджання гаджетів і розетка на 220 В потужністю до 200 Вт.


Технічні характеристики електробайка "Eleek Atom":


максимальна швидкість: 90 км/год;

максимальний пробіг на одному заряді: 100-150 км;

номінальна потужність двигуна: 3000 Вт.



Кожен електробайк коштує близько 127 тис. грн. Наразі донати на нову партію збирає Вадим Ігнатов, заступник голови правління з PR та комунікацій в Українській асоціації учасників ринку електромобілів.



Джерело: ELEEK

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!