Українська компанія Delfast випустила розумнішу версію електробайка Top 3.0i з великим запасом ходу


Українська компанія Delfast анонсувала більш інтелектуальну версію свого високошвидкісного електробайка Top 3.0. Top 3.0i тепер поставляється з новим бортовим комп'ютером та мобільним додатком для покращення водіння.


Як і більшість двоколісних транспортних засобів Delfast, Top 3.0i виглядає на кшталт мотоциклів, його вага становить 70 кг. Цей варіант пропонує два різні режими потужності для двигуна потужністю 750 Вт з максимальною швидкістю 32 км/год для їзди по місту або розблокований режим бездоріжжя, що дозволяє використовувати до 5000 Вт потужності та максимальну швидкість 80 км/год.


Електробайк оснащений ременем Gates Carbon Drive і датчиком моменту, що крутить, що забезпечує низьку потребу в обслуговуванні. Він може похвалитися 72-вольтовим літій-іонним акумулятором ємністю 47 Ач, що забезпечує запас ходу на одному заряді до 320 км, при цьому повна дозаправка займає близько шести годин.


Комбінація амортизаційної вилки KKE та заднього амортизатора DNM RCP-2S допомагає згладити нерівності бездоріжжя, Top 3.0i у стандартній комплектації оснащений всюдихідними мотошинами 2.75-R19, а гальмівне зусилля забезпечується гідравлічними дисковими гальмами. Їзда в темний час доби забезпечується світлодіодними фарами ближнього та далекого світла та заднім світлодіодним стоп-сигналом.



Новий бортовий комп'ютер постійно відстежує стан електробайка та надсилає інформацію про стан на хмарні сервери Delfast через увімкнене з'єднання 4G, щоб служба технічної підтримки могла швидко вирішувати будь-які проблеми.


Є вбудований модуль GPS для навігації та відстеження, іммобілайзер включений для захисту від крадіжки, Bluetooth також вбудований, а показники поїздки, такі як швидкість, відстань, стан батареї та багато іншого відображаються на TFT-дисплеї в середині керма.


Delfast також представив новий мобільний додаток, який дозволяє користувачам отримувати інформацію про поїздку, занурюватися в статистику швидкості та енергоспоживання, контролювати бортові системи та стан батареї, віддалено блокувати/розблокувати та включати чи відключати сигналізацію, отримувати push-сповіщення, знайти вкрадений Top 3.0i можна за допомогою функції "Знайти мій байк".


"Top 3.0i - це більше, ніж електробайк - це інтелектуальний пристрій", - сказав засновник і генеральний директор Delfast. "Наш новий бортовий комп'ютер - це мозок байка - буква "i" в 3.0i означає інтелект - він надає інформацію, яка робить поїздку безпечнішою, розумнішою і приємнішою".



Джерело:Delfast

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!