Чернігівським рибоохоронним патрулем утилізовано понад 1 600 метрів сіток


29 січня 2021 року Чернігівський рибоохоронний патруль знищив 102 од. вилучених у порушників Правил рибальства заборонених знарядь лову (сітки, ятері, ості). Загальна довжина утилізованих сітних знарядь лову склала 1 647 метрів.

Знищення відбулося за участі представників Головного управління Державної податкової служби в Чернігівській області, фінансового управління Чернігівської міської ради та головного державного виконавця Деснянського відділу державної виконавчої служби у місті Чернігові.

Знищувалися знаряддя лову, конфісковані у порушників відповідно до рішень судів і згідно з актами виявлення та вилучення безгосподарського майна. Ліквідація здійснювалась шляхом приведення заборонених знарядь у непридатність для використання – рубанням та різанням.

Процес знищення заборонених знарядь лову здійснювався відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 25.08.1998 № 1340 «Про Порядок обліку, зберігання, оцінки конфіскованого та іншого майна, що переходить у власність держави, і розпорядження ним».

Якщо ви стали свідком порушення Правил рибальства, незаконного придбання чи збуту водних біоресурсів або зберігання чи реалізації заборонених знарядь лову, прохання оперативно повідомляти на «гарячу лінію» Чернігівського рибоохоронного патруля (099) 112-13-44 та (0462) 93-75-57 (цілодобово).

Джерело: сайт Чернігівського рибоохоронного патруля

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!