Чернігівським рибоохоронним патрулем викрито браконьєрів, які завдали збитків у розмірі понад 7 тис.грн


14 жовтня 2020 року Чернігівським рибоохоронним патрулем в ході спільного рибоохоронного рейду разом з представниками національної поліції Чернігівщини на водоймах Борзнянського району викрито грубе порушення Правил рибальства.

На озері поблизу с. Березівка двоє осіб виловлювали рибу за допомогою сітки зяберної (одностінної). До тенет браконьєрів потрапило 7 кг водних біоресурсів: плітка – 44 екз., окунь – 9 екз., лящ – 8 екз., по 5 екз. плоскирки і в’язя, по 1 екз. синця, лина, білизни і щуки та 4 екз. раків. Збитки, завдані рибному господарству України, склали 7 004 грн.

На місце вчинення правопорушення було викликано слідчо - оперативну групу Борзнянського ВП ГУНП в Чернігівській області.

Браконьєрами виявились мешканці м. Ніжин та с. Степанівка. На правопорушників складені протоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП, які будуть направлені до Борзнянського районного суду для винесення рішення про притягнення винних осіб до відповідальності.

Нацполіцією відомості про кримінальне правопорушення внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Незаконно добуті водні біоресурси та заборонене знаряддя лову вилучено.

Чернігівський рибоохоронний патруль нагадує, якщо ви стали свідком порушення Правил рибальства, незаконного придбання чи збуту водних біоресурсів або зберігання чи реалізації заборонених знарядь лову прохання оперативно повідомляти на «гарячу лінію» патруля (099) 112-13-44 та (0462) 93-75-57 (цілодобово).

Джерело ; сайт Чернігівського рибоохоронного патруля

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!