Чернігівським рибоохоронним патрулем завдяки небайдужим громадянам викрито браконьєра з незаконно добутим уловом


30 листопада 2020 року на «гарячу лінію» Чернігівського рибоохоронного патруля зателефонувала мешканка Новгород – Сіверського району та повідомила, що вона є свідком неправомірних дій невідомої особи. Громадянка зазначила, що на р. Десна, біля с. Юхнове, серед білого дня, чоловік розтравляє сітки.

На місце вчинення правопорушення виїхав інспектор рибпатруля. У правопорушника було вилучено 4 од. сіток зяберних (одностінних) та 3 кг риби: окунь - 19 екз. та плітка - 16 екз. Збитки, завдані рибному господарству України, склали 1 683 грн.

Браконьєром виявився житель м. Шостка Сумської області.

На порушника складений протокол про адміністративне правопорушення, що буде направлений до Новгород – Сіверського районного суду для винесення рішення про притягнення винної особи до відповідальності.

Чернігівський рибоохоронний патруль нагадує, що з 1 листопада 2020 року на Чернігівщині діє заборона на вилов водних біоресурсів на зимувальних ямах. З розташуванням зимувальних ям у водоймах на території області можна ознайомитися на інтерактивній карті за посиланням.

Якщо ви стали свідком порушення Правил рибальства, незаконного придбання чи збуту водних біоресурсів або зберігання чи реалізації заборонених знарядь лову, прохання оперативно повідомляти на «гарячу лінію» патруля (099) 112-13-44 та (0462) 93-75-57 (цілодобово).

 

Джерело: сайт Чернігівського рибоохоронного патруля

 

 

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!