Держрибагентство запрошує громадян взяти участь у робочій зустрічі ''Розвиток орендних відносин водних об'єктів в аквакультурі''


16 жовтня 2020 року на базі Фіш-парку «Забір’я» в с. Забір’я Києво-Святошинського району Київської області відбудеться робоча зустріч суб’єктів аквакультури на тему «Розвиток орендних відносин водних об'єктів в аквакультурі». Організаторами заходу є бюджетна установа «Методично-технологічний центр з аквакультури» спільно з Програмою USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО), за підтримки Держрибагентства, Асоціації «Українська аквакультурна спільнота», Всеукраїнської громадської організації «Громада рибалок України», ТОВ «Євроіндекс» та Національного університету біоресурсів та природокористування України (НУБіП).

Дана робоча зустріч є першим запланованим заходом для визначення основних проблем орендних відносин в аквакультурі. Під час робочої зустрічі розглядатимуться питання ефективного використання водойм для аквакультури та кращих практик ведення рибництва у відкритих водоймах.

За підсумками зустрічі буде визначено фактори, які гальмують розвиток аквакультури, а також обговорено шляхи їх вирішення. Кінцевим результатом заходів має стати інформаційно-довідковий матеріал для стейкхолдерів щодо вдосконалення орендних відносин у сфері аквакультурі, ефективного та раціонального використання водойм, запровадження передумов для сталого розвитку рибництва.

Детальніше з програмою зустрічі та порядком її роботи можна ознайомитися за посиланням.

Держрибагентство запрошує зацікавлених громадян взяти участь у даному заході. У разі виникнення додаткових питань звертайтесь на електронну пошту [email protected] або за номером телефону: (044) 486-96-92.

У зв’язку з карантином, установленим з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, кількість учасників зустрічі буде обмежена.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!