До уваги порушників Правил рибальства. Реквізити рахунків для оплати штрафів та збитків нанесених рибному господарству України


Чернігівський рибоохоронний патруль нагадує про зміну з 2020 року рахунків для оплати адміністративних штрафів за порушення Правил рибальства та компенсації шкоди, заподіяної внаслідок незаконного добування (збирання) або знищення громадянами цінних видів водних біоресурсів у рибогосподарських водних об'єктах України.

З 03.01.2020 адміністративні штрафи за порушення Правил рибальства сплачуються до Державного бюджету за кодом класифікації доходів бюджету 21081100 «Адміністративні штрафи та інші санкції». Реквізити рахунків для сплати штрафів знаходяться за посиланням.

Компенсація збитків завданих рибному господарству зараховується до місцевих бюджетів органів місцевого самоврядування на території яких скоєні правопорушення, за кодом класифікації доходів бюджету 24062100 «Грошові стягнення за шкоду, заподіяну порушенням законодавства про охорону навколишнього природного середовища внаслідок господарської та іншої діяльності». Реквізити рахунків для сплати збитків знаходяться за посиланням.

Детальніше про відповідальність за порушення Правил рибальства можна прочитати за посиланням.

Якщо ви стали свідком порушення Правил рибальства чи збуту водних біоресурсів прохання оперативно повідомляти на «гарячу лінію» рибоохоронного патруля Чернігівщини (099) 112-13-44 та (0462) 93-75-57 (цілодобово).


Джерело: сайт Чернігівського рибоохоронного патруля

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!