Методично-технологічний центр з аквакультури запрошує громадян звертатися за консультаційною допомогою у сфері рибництва


Бюджетна установа «Методично-технологічний центр з аквакультури» в межах своєї компетенції здійснює роботу з надання консультаційної допомоги всім зацікавленим особам у сфері аквакультури. Фахівцями установи надається різнопланова інформаційна підтримка суб’єктам аквакультури в започаткуванні власного аквабізнесу, розробленні бізнес-планів, оптимізації виробництва та з інших важливих питань у рибництві.

Наразі одним з найбільш актуальних є питання організації аквакультурного бізнесу, зокрема, створення рибницьких господарств, вирощування риби в рециркуляційних аквакультурних системах, ставкових господарствах і садках, технології розведення та норми виробництва рибної продукції. Також доволі часто надаються юридичні консультації щодо оренди водних об’єктів, роз’яснення норм чинного законодавства України в сфері аквакультури.

«Колектив центру має в своєму складі кваліфікованих спеціалістів, які допоможуть у вирішенні різних питань, пов'язаних з веденням рибогосподарської діяльності. Так, нещодавно фахівцями центру надано консультацію щодо оптимізації виробництва садкового господарства в м. Кременчук Полтавської області. Ми завжди готові до співпраці і запрошуємо всіх зацікавлених осіб звертатися до нас», - зазначив директор бюджетної установи «Методично-технологічний центр з аквакультури» Юрій Шарило.

Отримати консультаційну допомогу можна за тел.: (044) 486-96-92, по електронній пошті: [email protected], egts.net або особисто за адресою: м. Київ, вул. Тургенєвська, 82-А, оф. 508-510.

Джерело: сайт Чернігівського рибоохоронного патруля

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!