На Коропщині викрито браконьєра, який завдав збитків рибному господарству у розмірі майже на 3 тис. грн


21 липня 2020 року в ході проведення рибоохоронного рейду на водоймах Коропського району Чернігівським рибоохоронним патрулем викрито грубе порушення Правил рибальства.

На р. Десна, поблизу с. Оболоння місцевий житель виловлював рибу за допомогою 2 од. сіток зяберних (одностінних). До тенет браконьєра потрапило 3 кг риби: окунь – 15 екз., плітка – 14 екз., плоскирка – 9 екз., краснопірка – 4 екз., в’язь – 2 екз. та по 1 екз. щуки, білизни і синця. Збитки, завдані рибному господарству України, склали 2 975 грн.

На порушника складено адміністративний протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи будуть направлені до Коропського районного суду для винесення рішення про притягнення винної особи до відповідальності. Рибу та заборонені знаряддя лову вилучено.

Чернігівський рибоохоронний патруль нагадує, якщо ви стали свідком порушення Правил рибальства, незаконного придбання чи збуту водних біоресурсів або зберігання чи реалізації заборонених знарядь лову прохання оперативно повідомляти на «гарячу лінію» патруля (099) 112-13-44 та (0462) 93-75-57 (цілодобово).


Джерело: сайт Чернігівського рибоохоронного патруля


Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!