Півкілометра сіток за один день вилучено Чернігівським рибоохоронним патрулем з водойм Любецької громади




11 травня 2021 року державними інспекторами Любецької рибоохоронної дільниці Чернігівського рибоохоронного патруля проведено рибоохоронний рейд на водоймах Любецької територіальної громади Чернігівського району.

На р. Дніпро було вилучено 12 од. сіток зяберних (одностінних) і поріжних, загальною довжиною 500 метрів. Власників заборонених знарядь лову встановити не вдалося. За результатами складено акти вилучення безгосподарського майна. Сітки передано на склад Управління для подальшої утилізації.

Чернігівський рибоохоронний патруль нагадує, що з 1 квітня 2021 року на території області розпочалась нерестова заборона на вилов водних біоресурсів. Любительське рибальство дозволено лише однією поплавковою або донною вудкою із одним гачком і спінінгом з берега за межами нерестовищ у визначених місцях.

З переліком місць, відкритих для здійснення любительського рибальства під час нересту можна ознайомитись на інтерактивній карті за https://goo.gl/1Dcbns.

Якщо ви стали свідком порушення Правил рибальства, незаконного придбання чи збуту водних біоресурсів або зберігання чи реалізації заборонених знарядь лову, прохання оперативно повідомляти на «гарячу лінію» Чернігівського рибоохоронного патруля (099) 112-13-44 та (0462) 93-75-57 (цілодобово).


Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!