Рибалки – промисловики Чернігівщини долучилися до акції «Допоможемо рибі перезимувати»



Погодні умови лютого 2021 року стали несприятливими для зимівлі водних біоресурсів. У ході моніторингу водойм Чернігівським рибоохоронним патрулем було встановлено зменшення вмісту кисню у воді, що може згубно вплинути на рибу та інших водних мешканців.

На заклик патруля - допомогти рибі перезимувати, відгукнулись небайдужі громадяни та користувачі, що займаються промисловим виловом риби.

Так, 22 лютого 2021 року на озерах поблизу с. Смолин Гончарівської громади рибалки – промисловики своїми силами, за власний кошт, прорубали величезні ополонки та провели аерацію водойми.

Площа водних об’єктів підконтрольних Чернігівському рибоохоронному патрулю складає понад 60 тис. га. Власними силами працівники патруля не можуть впоратись з явищем задухи на водоймах області.

Тому звертаємось до всіх рибалок, орендарів ставків, користувачів та всіх небайдужих громадян допомогти рибі перезимувати, попередити масову загибель водних живих ресурсів у річках, ставках, озерах, водосховищах тощо.

У разі виявлення фактів задухи риби - одразу телефонуйте до Чернігівського рибоохоронного патруля за номерами телефонної «гарячої лінії»: (099) 112-13-44 та (0462) 93-75-57.


Джерело: сайт Чернігівського рибоохоронного патруля

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!