У Чернігові викрито порушника, який торгував раками під час заборони, - Чернігівський рибоохоронний патруль


10 серпня 2021 року на «гарячу лінію» Чернігівського рибоохоронного патруля надійшла інформація щодо незаконного продажу раків у м. Чернігів.

Державні інспектори рибоохорони виїхали за вказаною адресою та виявили порушника, який під час заборони на вилов раків, продавав членистоногих на тротуарі поблизу магазину «АТБ» на проспекті Миру,80.

Документів, які б підтверджували законність придбання водних біоресурсів та сертифіката якості у громадянина не було.

На особу складено протокол за ст. 88 - 1 КУпАП. Раків у кількості 132 екз., загальною вагою 5 кг, вилучено.  Порушником виявився мешканець селища Короп.

Матеріали справи передано до Новозаводського районного суду м. Чернігова для винесення рішення про притягнення винної особи до відповідальності.

Якщо ви стали свідком порушення Правил рибальства чи збуту водних біоресурсів прохання оперативно повідомляти на «гарячу лінію» рибоохоронного патруля Чернігівщини (099) 112-13-44 та (0462) 93-75-57 (цілодобово).

Довідкова інформація:

На Чернігівщині з 1 серпня по 20 вересня (включно) заборонений вилов раків. За порушення заборони на вилов раків браконьєрам загрожує адміністративна відповідальність у вигляді штрафу до 680 грн. Крім того, за кожного виловленого рака доведеться заплатити по 25,50 грн компенсації


Джерело: сайт Чернігівського рибоохоронного патруля



Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!