За тиждень викрито 36 порушень Правил рибальства, - Чернігівський рибоохоронний патруль


З 11 по 18 березня 2021 року державними інспекторами Чернігівського рибоохоронного патруля зафіксовано 36 порушень Правил рибальства. Зокрема, викрито 30 порушень за - ч. 3 ст. 85 КУпАП (порушення Правил рибальства) та складено шість актів виявлення безхазяйного майна, згідно яких з водойм вилучено 9 кг риби та 14 од. сіток.

Всього у порушників з за тиждень вилучено 9 кг незаконно добутих водних біоресурсів та 14 од. заборонених знарядь лову. Накладено штрафів (за постановами судів та органів рибоохорони) на суму 3 070 грн.

Чернігівський рибоохоронний патруль нагадує, що з 1 листопада 2020 року на Чернігівщині діє заборона на вилов водних біоресурсів на зимувальних ямах. З розташуванням зимувальних ям у водоймах на території області можна ознайомитися на інтерактивній карті за посиланням.

З початку дії заборони рибпатрулем складено 303 адміністративних протоколи на порушників Правил рибальства на зимувальних ямах, накладено штрафів на загальну суму 29 480 грн.

Якщо ви стали свідком порушення Правил рибальства, незаконного придбання чи збуту водних біоресурсів або зберігання чи реалізації заборонених знарядь лову, прохання оперативно повідомляти на «гарячу лінію» Чернігівського рибоохоронного патруля (099) 112-13-44 та (0462) 93-75-57 (цілодобово).


Джерело: сайт Чернігівського рибоохоронного патруля

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!