ФАО проведе семінар щодо участі у інвестиційній грантовій програмі для аквафермерів Львівщини


Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) розпочинає грантову програму, у рамках якої 24 січня 2023 року проведе ознайомчий семінар «Грантова підтримка для мікро- та малих виробників аграрної продукції».


Учасники заходу, зокрема виробники продукції аквакультури Львівщини, зможуть ознайомитися з програмою грантової підтримки, подання заявок на яку найближчим часом розпочнеться через Державний аграрний реєстр. Окрім цього, представники ФАО допоможуть учасникам підготувати бізнес-плани та нададуть практичні рекомендації щодо заповнення заявки для отримання грантів.


Нагадаємо, метою грантової програми підтримка функціонування та зміцнення ланцюжків доданої вартості у сільському, рибному та лісовому господарствах, а також підтримка їх адаптації до нового середовища. Це необхідно для задоволення харчових потреб місцевого та переміщеного населення на заході та вирішення проблем відсутності продовольчої безпеки в інших частинах країни в найближчій та короткостроковій перспективі.

Детальну програму заходу можна переглянути за посиланням, реєстрація учасників за лінком.

Запрошуємо аквафермерів Львівщини взяти участь у семінарі.


У разі виникнення додаткових питань звертайтеся за телефоном: (098) 605-50-61 або на електронну пошту: [email protected] (координаторка з питань комунікацій ФАО в Україні Вікторія Михальчук).


Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!