Перший етап UFL 2017: варто працювати над помилками


Нарешті вийшов фільм про перший етап UFL 2017, в якому ми вперше брали участь. І відразу дістались "золотої серединки" серед когорти професіоналів (16 місце з 30 команд).
Про ті змагання я не писав блог тому, що його не було чим супроводити - організатри заборонили викладати в інтернет фото. Власне вони взагалі заборонили мені знімати, хоча я приїхав на кілька днів в "Перлину" саме за цим - вести зйомку своєї команди. Для фотоархіву клубу, в першу чергу. Про що їх і повідомив, однак не знайшов розуміння.
Що сказати? З початку березня сплило багато часу - приємно згадати і підготовку, і тренування, і самі змагання, і купу знайомих облич, і азарт. Все це просто чудово!
 
 
Але є і ложка дьогтю в бочці меду. Всі чомусь мовчать - я мовчати не буду, хоча б заради того, щоб зробити цей найкращий в Україні турнір - дійсно НАЙКРАЩИМ, і дійсно професійним.
Ніби добре знято і змонтовано, але я очікував більшого: два місяці монтувати сорок хвилин фільму, в якому нема й половини яскравих моментів? Усіх команд переможців? Цікавих, а не банальних інтерв'ю? За два дні було спіймано 600 кг риби, з них четвертина - трофейна, де та риба в кадрі? Епізодично... Де інтрига? Де дійсно ефектні нарізки з екшн-камер? Навіть медійні команди показані мляво, невнятно, мені наша медійна катинка - не сподобалась взагалі..
Тепер розумію зваженість свого рішення кілька тижнів тому. Не дарма ми вирішили призупинити подальшу участь у турнірі нашої команди в цьому році - зважаючи на відсутність нормальних комунікацій з організаторами, які з якогось дива заборонили вести архівну фотозйомку СВОЄЇ команди під час виступу (хоча згідно Регламенту - могли дозволити), слабку віддачу від медіа-пакету та незрозумілі вигоди від таких капіталовкладень загалом.
На сьогодні є купа моментів у турнірі, які не вирішуються, і з часом вони лише погіршують загальну картинку. Може варто попрацювати над помилками?
............................
"Дякую" за ці сім світлин організаторів UFL 2017.
Це все що я сам зміг нарити у фейсбучній спільноті турніру. Хоч щось на пам'ять залишиться...
 

Комментировать
Загалом-було б дійсно шикарно,якби то дійство було правильно і професійно подано.
Я,звичайно-рядовий глядач,але,судячи тільки з технічного оснащення команд-ті змагання-найбільш професійного рівня.І все то-розмазати по склу-ій богу-дійсно безтолково.
P.S.За самі змагання(к-ть виловленоі дійсно трофейноі риби,тощо)-знаю майже зразу після того дійства-спілкувався з Андрієм Красовським.
P.S.S.Друже-дякую за те,шо побачив.Хоч так...
в будь-якому випадку - турнір вже крутий, а буде самим найкрутішим у спортивному світі, я впевнений. просто потрібен час і наполеглива праця над помилками.
За то-сумнівів нема.
На розум тільки прийшло,шо народна мудрість-таки права: перший млинець...
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!