Увага, оголошується конкурсний набір риболовних гідів для роботи в престижному заміському комплексі Selfish Club!


Для посилення команди Риболовного сервісу Selfish Club ми шукаємо комунікабельних молодих людей, досвідчених рибалок, які мають хорошу практику і знання - і готові поділитися своїм досвідом з гостями клубу. Ви повинні бути активними, позитивними і розуміти, що таке справжня орієнтованість на клієнта та якісний сервіс, бути дружелюбними і розвиватися разом з усією командою!

Кількість вакансій обмежена, відбір пройде в кілька етапів. Робота цікава, стабільна і перспективна – на неї зможуть претендувати тільки професіонали своєї справи.


Що потрібно знати і вміти риболовному гіду Selfish Club?

Ми шукаємо універсалів, які добре ловлять і мирну, і хижу рибу. Потрібна стабільна практика і успіхи в лові риби як з берега, так і з човна. Якщо ви чогось не вмієте, або раніше мало практикували, - не страшно, вам нададуть можливість підтягтися і навчитися. Головне хотіти і намагатися, тоді все у вас вийде. Ми розраховуємо, що наш риболовний гід повинен весь час навчатися і розвиватися, осягати нові знання і отримувати відмінні навички в ловлі будь-якої риби. Але перш за все він повинен любити свою роботу і не просто радувати клієнтів хорошими уловами, а дарувати йому незабутні емоції від якісного обслуговування!

У клубі є два закритих озера, з проточною водою, де живуть осетри, коропи, щука та інші види риб. Ловля проводиться цілий рік з обладнаних вимосток з альтанками в світлий час доби, є все необхідне і кращі снасті. Взимку тимчасово перекривається клубний судноплавний канал, і в цю водойму запускається форель - її теж, допомогою гідів, ловлять гості з листопада по квітень.

З човнів, виключаючи час льодоставу, проводиться ловля на Дніпрі: судак, щука, сом, окунь (все, що є в Канівському в-ще). Гіду потрібні права судноводія, якщо їх немає - потрібно мати хоча б елементарні навички водіння плавзасобів, а також готовність пройти навчання і здати іспит.

На сайті https://selfish.ua ви можете побачити все детальніше - з яких човнів, як і що ловлять гіди.


Що є у роботодавця та які умови праці?

Комплекс працює вже 5 років, він до цих пір активно розвивається і по праву вважається одним з кращих не тільки в Україні, але і в Європі. Місцезнаходження с. Кийлів Бориспільського району Київської області (60 км від столиці). Є розвозка від метро Харківська, маршрутний транспорт ходить регулярно. Основний контингент відвідувачів клубу – VIP клієнтура, досить вибаглива аудиторія.

Офіційне працевлаштування. Зарплата складається з базової оплати і бонусної частини (залежить від кількості і якості обслуговування гостей, участі в командній роботі та особистих досягнень/активності). Забезпечується комплексне харчування і можливість проживання в готелі для персоналу під час робочих змін (вахта по 2-3-4 дня, для іногородніх зміна може бути збільшена). В середньому в місяць виходить близько 20 робочих днів. Шукаємо жителів Києва і передмістя, але можемо розглянути кандидатури з інших міст.

Як потрапити у відбір?

Для участі в конкурсі пропонуємо спочатку надіслати своє РЕЗЮМЕ з фотографією (!) і заповнену АНКЕТУ (зразок надано нижче) до 17 березня включно на електронну адресу [email protected]. Після аналізу анкет і резюме – ми проведемо попередню телефонну співбесіду з кращими кандидатами. Далі відбудеться етап відео конференції – поспілкуємося по Viber або Skype. Ну і всіх, хто пройшов відбір після цих етапів, ми запросимо на приватну фінальну співбесіду з головним керівником та засновником Selfish Club.


Анкета

(скопіюйте ці питання в табличку, відповіді розташуйте в протилежному стовпці,

або просто почергово дайте відповіді на усі питання)


• Розкажіть про Ваш особистий риболовний досвід, як давно захоплюєтеся рибалкою?

• Скільки разів протягом року ви буваєте на рибалці? Де ловите частіше?

• Ваші кращі види / методи / сезони риболовлі?

• Ваші особисті досягнення, трофеї? (Вид, вага / довжина, місце і рік ловлі)

• Чи маєте якесь відношення до риболовного спорту?

• Ваше ставлення до екології та природокористування?

• Слідкуєте за новинками в рибній ловлі, новими снастями, аксесуарами, водомоторною технікою та пошуковим обладнанням?

• Опишіть Ваше вміння / бажання надавати послуги якісного сервісу (що вмієте добре чи не дуже - допомагати, радити, ділитися власним досвідом, наскільки ви хороший співрозмовник?).

• Хто може Вас порекомендувати, як хорошого фахівця в рибній ловлі? Залиште контакт цієї людини.

• Чи є водійські права та особистий автомобіль?

• Чи вмієте керувати човнами, чи є права на керування маломірним судном, маєте приватний плавзасіб?

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!