Страницы: 1
[ Закрыто ] Кубок Західного Регіону 2018
 
Кубок Західного Регіону!
Це перший мій Кубок Західного Регіону і перші мої змагання в м. Рівному.
Спочатку я не планувала їхати на кубок, але завдякі допомозі компанії FLAGMAN ця поїздка стала можливою.
Дорога не близька, від Кропивницького до Рівного нас розділяли 10 годин дороги потягом. Речі зібрали, машина вже чекає вести нас на вокзал у м.Знамянка. Потім ще година очікувань на платформі і ми мчимо у потязі.
Прибули о 9:30 і відправились заселятись на квартиру, забрали наживку і вирушили на тренування. На водоймі вже чекав напарник по команді Гена.
Зі слів місцевих, ловиться уклійка, плотва, інколи підлящик.
Часу на детальне знайомство було не багато, бо приїхали близько 2 години дня, але дві години половила.




Після першого тренування водойма мені здалася схожою на нашу місцеву річку Інгул, де уклійка ловиться не рівномірно, інколи заходить плотвичка 20-50 грамм.
Оскільки у вересні на цій водоймі буде проходити Кубок України, в деталі тренувань і приготування прикормки вдаватись не буду, не ображайтесь!
Після тренування поїхали додому відпочивати.
В пятницю на останьому тренуванні Кубка ловила 3 години. В ході ловлі внесла невеликі корективи по прикормці і риба реагує вже краще, ніж першого дня.
Настрій покращився, після наради з Геною їдемо додому готуватися до першого туру.



1 тур.
В підготовку змагань природа внесла й свою долю, берег зони Б затягло травою і хоча організатори до 12 ночі чистили сектори, в ночі вітром знову її нагнало.
Я на жеребкувані як і інші учасники лише молила Бога в перший тур сісти в зону А.
Після жеребкування, дякую Богу, і йду готуватись до сектору А8. Поки, що все йде по плану.
О 10:00 стартуємо! Рибка потроху ловится, але не стабільно, лідерство захоплює Кобизєв Володимир в секторі А12. Я стараюсь ловити в темпі.
На четвертому часі ловлі розпочався дощик і мій стіл захопила пінка, яка щодуху втікала з коробочки, прикормка теж змокла, але для ловлі уклійки це не так було страшно.
Після зважування І туру я 4 в зоні, напарник 6. З сумою балів 10 командою ми посідали 4 місце.
Обговорили план дій на ІІ тур і поїхали додому готуватись.



В турнірній таблиці перші три команди мали 4, 7 і 9 балів, за нами 5 місце посідала команда теж з 10 балами, але меншою вагою улову. 6 і 7 місце посідали команди з 11 балами. Тобто боротьбу за 2 і 3 місце в командному заліку вели 6 команд.
2 тур
Ранок неділі розпочався вдало, погода була привітною і це додавало неабиякого задору.
Коли таксі привезло нас на місце і вигрузили речі, водій дивлячись на платформу запитав : "що це за ракетна установка?". Я з посмішкою відповіла, а в душі було здивування і радість, адже в колі знайомих я завжди так називаю свою красуню. І я подумала, що це гарний знак!
Після жеребкування йду готуватись в Б11, в першому турі там впіймали 135 гр. Вночі був вітер і більшість трави віднесло в зону А, але під берегом все ще було трішки зелені.
2 години приготування до ловлі проходять дуже швидко. Ось уже через 10 хвилин буде сигнал закорм, готую кулі з прикормки для стартового закорму.



Після сигналу "закорм" трава, як по комманді починає рухатись і іноді закриває місце ловлі, тому доводилось ловити у так званих вікнах. Перші 3 хвилини я сиділа без риби, коли інші спортсмени вже мали до 5 риб. Трішки занервувала, але й далі шукаю локацію риби. По зоні гарно ловилась уклійка, у мене ж вона заходила на хвилин 10-15, а потім знову ловила плотву грамів по 10. Інколи були бонуси плотви 30-40 гр. За ці 4 години я почувала себе роботом, після кожної риби насаджувала нового мотиля, адже на інші насадки рибка відмовлялась клювати, часто змінювала глибину, бо риба рухалась в шарах води.
Під кінець туру в мене аж голова обертом пішла, а я сидю і тихо собі промовляю: "Оля, тільки не зараз. Відпрацюй тур, а потім хоч свідомість втрачай"! Ковток води мене повернув у русло і я далі почала працювати.
За останні 5 хвилин ловлю 7 рибок і звучить сигнал фініш!
Коли до мене почали підходили судді, щоб зважити рибу, в мене так почали трястись ноги, що я ледве стояла. Починаю діставати садок, і ви знаєте, я його з великими зусиллями піднімала, Кобизєв Володимир каже: "заявка на перше місце", після цих слів в мене не тільки ноги тряслись, в мене все ходором ходило. Першою я не стала, але 2-ою в зоні бути теж не погано. Гена теж взяв 2 місце в ІІ турі. Команді ми принесли 4 бали, а за два дні всього 14 балів.
В командному заліку наша команда Аlborella hanters посіла 3 місце.



Мені ще пощастило взяти бронзу в особистому заліку



Сказати, що я щаслива - це нічого не сказати!
Рибальське свято вдалося на славу і не важливо, що була трава чи поганий під'їзд до водойми. Головне, що є такі люди, які витрачають свій час, організовують масовий з'їзд рибалок з різних куточків України. Ми отримали новий досвід, знайомства та купу емоцій.



Я була рада бачити кожного, їсти з вами картоплю приготовану на костру, спілкуватись. Це прекрасно, що ми не сидимо вдома, а влаштовуємо такі подорожі і хай нас вважають навіженими, марнотратами, але ми любимо те, що робимо!
Я хочу висловити величезну подяку:

- компанії Flagman - Ви здійснили ще одну мою мрію;
- організаторам - Ви шалені люди з широкою душею, нехай ентузіазм не покидає Вас;
- моїм любим чоловікам (коханому та сину), ми як рип'яшки - завжди разом;
- Настюші - твій дощовик мене рятував від дощу!
- кожному учаснику, за конкурентність, спілкування, новий досвід та знання!
Це була незабутня риболовна подорож.
Всім добра і до нових зустрічей на водоймах!
Страницы: 1

Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!