Страницы: 1
Рибальський гідроцикл Sea-Doo FISH PRO 155
 
Є більше 700 мільйонів рибалок, які беруть участь у рекреаційній риболовлі по всьому світу, і протягом багатьох років багато з них облаштовували свій особистий гідроцикл для риболовлі. Сьогодні все більше і більше рибалок і жінок починають відкривати користь від риболовлі з особистих гідроциклів і як вони можуть розблокувати широкий спектр досвіду риболовлі від глибоких відкритих океанів до мілководних озер.

Чудовою новиною для рибалок стала розробка 2019 року від інженерів Sea-Doo - рибальський гідроцикл Sea-Doo FISH PRO 155.



Модель Fish Pro 155 розрахована на 3 чоловік і обладнана двигуном Rotax® 1503 NA потужністю в 155 конячок. Платформа ST3, стабільна і передбачувана, гарантує стійкість і слухняність аквабайка на будь-якій воді. Довжина корпусу за рахунок збільшеної задньої платформи становить 374 см. Новинка оснащена всім необхідним для комфортної їзди і вдалої риболовлі:

• Паливний бак на 70 л
• Рибальський кулер на кріпленнях LinQ з Холдер для четвірки вудок
• Спеціальне сидіння для рибалки
• Водонепроникний кейс для телефону



• Багажник розташований в носовій частині для легкого доступу



• Є спеціальний швидкісний режим Trolling для повільного ковзання по воді
• Широкий інформаційний дисплей
• Три швидкісних режиму Еко-Спорт-Троллинг



• посадкові сходи та упори для ніг

• Ехолот і навігатор Garmin

Ехолот GARMIN ECHOMAP Plus62 FishFinder заслуговує на особливу увагу. Шукати рибу за допомогою карт на 6-дюймовому дисплеї зручно навіть під променями сонця за рахунок високої яскравості екрану. На дисплеї відображається не тільки риба, а й рельєф дна і інші підводні об'єкти. Чудова якість рибальських карт досягається за рахунок сонара CHIRP, який на сьогодні є найбільш просунутим приладом для ехолокації.



Sea-Doo FISH PRO 155 в Україні представляє компанія "Логос Спорт" - офіційний дистриб’ютор корпорації BRP (Bombardier Recreational Products).
 
И сколько он стоит?
 
Цитата
И сколько он стоит?
$15,599.00
 
Цитата
$15,599.00
И главное тут же все целевая аудитория :ap:
Но аппарат прикольный.
 
Цитата
$15,599.00
надо брать, имхо
 
http://www.youtube.com/watch?v=gY532j7wRFc&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2GPxf8Srs82kNvCE3I45VmxRVOGe5PvsuWolmzMLOgw5T2­MsATieWCCRc
 
Для молодых и не бедных,просто супер!!!
 
возник вопрос в комфортности пребывание в сием чуде более часа рыбалки
 
https://www.youtube.com/watch?v=UiqOqTJMUE8&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2cMjsmXSWZi933dkvYfqCQ0vUBnrZ6oB65jDBV_aWqpU3N­EL2dmKojkmA
Страницы: 1

Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!