Страницы: 1
Волиняни , відгукніться !
 
Давненько  ніхто  з  Волинян  не  зявлявся  на  форумі  .
Не  має  з ким  поспілкуватись , про  рідні  ландшафти   та ті  місця  де  можна  відвести  душу  з  удочкою.
Маякуйте  )_)_)_)_)_)_)_)_)_)_    земляки  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Цитата
Давненько  ніхто  з  Волинян  не  зявлявся  на  форумі  .
Не  має  з ким  поспілкуватись , про  рідні  ландшафти   та ті  місця  де  можна  відвести  душу  з  удочкою.
Маякуйте  )_)_)_)_)_)_)_)_)_)_    земляки  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

здарова не зявляются бо за рибалкою нема часу )))
 
Як немає Волинян???Ми тут!
 
Ну якщо  зявились  , нарешті  Волиняки  .  Т о   коліться   куди  їздите  ,  та  що  там  можна  зловити  ????
А  то  хочеться  ,  вже  й  самому  кудись  вирватись .
Був   останній  раз в  кінці  жовтня  у  Хрінниках   з плоскодонки  підняв   одненьку  щучку  на  2.5 кг  ,  на  тому  і  все  скінчилось  .
 
я от волиняка - але мешкаю в Києві вже майже 4 роки... так що з мене користі в цій темі не буде... будете в столиці - маякуйте :) з місцевих водойм щось нараджу:cool:
 
в 2009 Волыняки уже были на рыбалке?
 
Все никак не соберусь. А ты куда ездишь?
 
ХРЕНники!!! куда еще тут поедешь!!)
 
Цитата
в 2009 Волыняки уже были на рыбалке?

Співчуття всім карпятникам: зима нетака вже й коротка. Нарибалку хочеться неможу.
 
Всім привіт!!! Я теж з Луцька!!! Якщо в когось є в планах зганяти на рибалку - пишіть!!!
 
А  хто  де  був  ,  останнім  часом  .  Кажуть  сезон  вже  відкрився  .
Я  теж  маю  бажання  вже  його  відкрити  .
В  Хрінники  хтось  Їздив  ?????
 
Всім привіт!Маю бажання виїхати на карасика після сходу криги,можливо в с.Жабче,або десь ближче до Луцька.Які міркування з цього приводу?
 
Прівіт!Збираюся на карасика після сходу криги,планую с.Жабче,може в когось є інші міркування?(Коли?Куди?)
P.S.Тут на форумі дві теми з майже ідентичними назвами ,думаю треба або об*єднати або кокретизувати(хижаки---мирна риба,чи щось такее? )
 
всем привет!как там уже опробывали на каком озере, на что и какая рыба ловиться? поделитесь опытом, уже лето на носу! ))
 
02.05.09 Побував в с.Жабче ,ставок той що праворуч від крутого спуску,від берега на 15-20м вже підіймається зілля,що не зовсім комфортно ,кльов слабенький і на хробака з опаришем і на фідерок.Так спійиали по десятку каліброваних карасиків.
 
МЕТАЛ!! Что там сейчас в водоёме Струмовка? спс!
 
Цитата
МЕТАЛ!! Что там сейчас в водоёме Струмовка? спс!

Ставок в с.Струмівка закритий для риболовлі,знаходиться в оренді, на  його березі будується   буржуєм хатка 100х100 метрів ,я не перебільшую!хоча по словам охорони ,риби багато,ставок вичищений.Ось так одна падлюка позбавила багатьох людей прекрасного місця для відпочинку!Якщо дозволять платну риболовлю,обов*язково напишу.
 
Вчора  виходив  на  вильот  падьонки  в  Кульчині  . Десь  в  22:30  почала  норамльно  летіти . Летіли  кучі  , плавало на  воді  її  також  тьма .  Але  нажаль  результата   ніякого  не  біло  .  Проїзджали  на  лодці  колеги  від  Луцька  до  Маяків   жодного  задоволеного  рибака  не  зустріли .  Летить  масово  а  виходів  риби  маєже  не  має .  Це  якийсь нонсенс  -  раніше  такого  не було  .
Що  робиться  з  природою ?......
 
Не знаю чи всі знають про те що на даний момент у Верховній раді розглядаеться законопроект про посилення відповідальності за БРАКОНЬЄРСТВО. Для підтримки даного законопроекту потрібні спільні зусилля всіх чесних рибаків. Проголосувати за підтримку законопроекта можна тут:
http://www.ribaki.org.ua/forum/showthread.php?t=1056
 
Цитата
Вчора  виходив  на  вильот  падьонки  в  Кульчині  . Десь  в  22:30  почала  норамльно  летіти . Летіли  кучі  , плавало на  воді  її  також  тьма .  Але  нажаль  результата   ніякого  не  біло  .  Проїзджали  на  лодці  колеги  від  Луцька  до  Маяків   жодного  задоволеного  рибака  не  зустріли .  Летить  масово  а  виходів  риби  маєже  не  має .  Це  якийсь нонсенс  -  раніше  такого  не було  .
Що  робиться  з  природою ?......

Ну не знаю,дружбан при вильоті падьонки спіймав лящика 3,15 кг,на р.Стир ,район с.Підгайці
 
Лящь  звичано  гарний   вітаю .   Але  це  ніе  ті  вильоти  що  були  раніше  можна  було  підняти  з  десяток  різних РИБ , і  в той час  її  аж   кішило ,  чуть  на  берег  не  вилазила  .
А  зараз  кучу  людей  стояло  на  березі  ,  а зловили  одиниці  .
До  речі  чув   що  десь  карп  на  минулому  тижні  брав   на  Стирю  (  кажуть  прорвав  якийсь  став  вище  за  течією  . Колеги   зловили  по  4-5 кг стандартного  карпіка грам  250-300
 
Так вильот вже не такий!На днях подорожували поліссям,Маневичі,Ковель,Камінь-Каширський на мотиках, в основному по бездоріжжю ,бачили багато чудових місць,на жаль через падіння і сильний забій плеча поспінінгувати не зміг,а Саня постійно підчеплював невеличких "трав*янок".
На Стир нажаль не виходив,карпиків прозівав!
P/S/В майці-Я,в помаранчевій фудболці -Саня.Річка -Стохід(десь під Ковелем)
 
Привіт  Веталь .   Хай  звичайно  рука   швидше  заліковується , щоб  не  наглядати  а самому  ловити  , і  то  нормально  приймати  участь у процесі .
А  взагалі  десь  біля  Луцька   виїжджав  на рибалку ?
Бо вдома  щось  не  сидиться ,  а  куди  поїхати  на  вечір  ,  щось  фантазії  не  хватає . Дньом  робота   з  неї  як би  хотів  не  вирвешся , а  хоч  вечором хочеться  кудись  піти  .
 
ау..... люди! розкажить щось про рибалку в Шацьку!?!??!?!?! дякую))
 
Був  вчора  на  Стирю  між  Кульчином та  Жидичина  , ловив  соміка . Кльов  розпочався тільки  десь  о  24:00  місце  вибрали  нове  , з  першого  погляду не погане , але  було  багато  зацепів  та обривів . На що  витрачалось  багато  часу .
Взагалі  відпочили  гарно  давно я  не  бачив  такого зоряного  неба , а Чумацький  шлях просто  здивував  своєю  красою.
 
На рибалку не виїжджав,сталася прикрість- знову впав на травмоване плече,як наслідок перелом ключиці,такі справи.Хоча мій товариш на ставку в Теремно наловив на "резинку" на хробачка біля 2х кг.канадських сомиків,каже кльов починається дуже пізно,21-22 год.отримав масу задоволення!
Ще хочу сказати за озерце Електроаппараного заводу,це біля ліска між  с Гаражджа та с Піддубці,крім того що плотва не дає ловити практично ні на що  крім бойлів так і ще охорона то водою грається ,то сіль чи якусь херню розсипає, так ,що треба їхати в середині тижня короп та товстолоб там є трофейних розмірів(перевірено).Крім того товариш на мікроблесни(у формі трубочки, я в них не розбираюсь) таскав окунців 15-20 см. при чому радів як дитина,бо робив це з берега при чому ніяк не маскуючись,покльовка як правило відбувалась біля самого берега.
P.S. Хочу подякувати хлопцям з с Підгайці які повертаючись з рибалки доставили мене і мотоцикл додому,бо після падіння сам би я ще довго би вибирався!Дякую ще раз вам хлопці на сірому мікроавтобусі,чим більше таких людей , тим приэмніше жити на цому світі!!!!
 
До речі  на рахунок  ставка  Електропартного заводу , там не давали  ловити на  початку року . А  зараз  є  якась  плата  за  ловлю ???
А в Теремнівському  ставку  вже як  два роки  сомік  клює  .
 
Про електроапаратний скажу таке- там все залежить від настрою керуючого, в кінці червня було 25 грн,потім заборонили взагалі,потім знову 25 грн,тепер тільки для працівників заводу!Словом без попередньої домовленності їхати не варто.Ще на каскаді ставків в сГаражджа,блище до "вапельні" з*явився орендар,я писав вище про зимову рибалку,там є трошки карасика і карпа плата здається 20-30 грн,влаштовані альтанки та мангали,але господар сильно кормить+ рівень води не стабільний, так-що як повезе,на мене більше підходить для пікніків!

П.С.Про ставок в сГаражджа писав в іншій темі про Волинь.
 
Був  перед  днем  незалежності  на  рибалці в Холоневі  Горохівського  району . Там  на  обводних  канавах  сидів  біля  рибхозів,   кормив  перд  цим  два  дня ,  толку  ні  якого  - результат  десяток  карасів з ладошку . Але по спілкувався  з рибхозніками  вини  навіть самі нічого  не  зловили .
Я  думаю  на  переміну  давленія  кльова  не  було  .
Хочеться  кудись  поїхати  щоб  хоча б  по  карасю  душу   відвести
 
На вихідних з друзями був в колеги по роботі в с.Перемиль біля Берестечка,знаючи ,що там є ставок захопили снасті.Орендатор ставка запросив 40 грн, завіривши , що кльов буде,звалив.
Кльов справді був хорошим ,карась брав впевнено і радував своїми розмірами.
Загалом витягнуто більше 5 кг.карася,яки був розділений між меньш фартовими друзями.
Сашка впіймав 3 щупачків з берега,і катагорично відмовився "заготовляти" карасика,він як завжди правий!
*Будьте обережні на водоймі багато коряг,колючого дроту та іншого хламу який орендар обіцяв прибрати,хоча віриться слабо ,бо міцеві розповідали що вони самі ставок "захламили".
*Маючи човна можна славно половити хижака на старицях р.Стир в тих краях місця знатні.
*Я вже збираю гроші на човна!
 
Здрасвуй  Веталь  .
Гарна  рибалка  вийшла . Молодці  . Я  сам  вже  щось засидівся  . Майже  без  вилазно  .  Ну  якщо  не  враховувати  двох  рибалок  на  рибхози то і  ніде  не  був . Хоча  вони  по  результату  були  майже  нульові ( Лище  - до  десятка  карасів , а Холонів Горохівського  району  три  карандаша  на  трьох не  зачьотних , які  було  відпущено  до  мамки) .
Планую  виїзд  в  Хрінники   база  Мотор ,  на  три  дня десь  з в  районі  22-25 жовтня , можем    там  пересіктись .
 
Хороша ідея !Давно хотів сробувати себе у ловлі хижака.В "Хрінниках" ніколи не рибачив,тому потрібно зізвонитися і обговорити деталі.8-067-959-18-56 Віталік
 
Я  планую  взяти  відпуск та  поїхати як  я  вже  казав  не  дивлячись  на  погоду  на  базу  Мотор в  Хрінники . Це  десь з 22 по 25 жовтня .
Що  стосується  житла  там  з  одного 30 грн. в  сутки  ,  лодку  в  прошлому  році бради  за  3 грн година  правда  без  мотора  .
Домікі  отоплюються , є  кухня  , холодильник  .
Я  планував  виїхати  з двома  своїми  друзями  , але  ясно  буде  вже  ближче  до  тієї  дати .
Але  як що  навіть  сам  то поїду  в любому  випадку .

Це   моя  електронна пошта - [email][email protected][/email] і мій тел 8-066-0052880
 
Цитата
Хороша ідея !Давно хотів сробувати себе у ловлі хижака.В "Хрінниках" ніколи не рибачив,тому потрібно зізвонитися і обговорити деталі.8-067-959-18-56 Віталік

Я  без  змін  в з 23 по  25 буду  на  базі  Мотор  в  Хрінниках - до  інтернета  доступа  в  мене  вже  не  буде  так що  дзвони  та  приїзджай   . Буду  радий  з  тобою  по  рибачити .
Телефон  мій  ти  знаєш .


"Ні  хвоста  ні  чешуї"
 
Зрозумів ! Приєднаємось 24,10,2009 з ранечку,перед виїздом перезвоню!
 
Цитата
Зрозумів ! Приєднаємось 24,10,2009 з ранечку,перед виїздом перезвоню!

Привіт  !!!   Як  ви  закінчували  рибалку  ?
Щось  ще  зловили  ?  Як  хлопцям  твоїм  рибалка  та  база   сподобались ?
 
Все супер!Відпочили класно,Читай звіт в особистих сторінках або у фотозвітах.
 
Я  я  вже  казав  напали  на  тебе  та  покусали  наші  форумчани .  А  Що  стосується   мого  звіта  то  я  після  рибалки  відразу   не  встиг  його  зробити . Потім  захворів  і  відлежувався  дома  ,  де  в  мене  не  має  інтернета . А зараз  щось  і  не  хочеться  , задавнений  звіт  відправляти та   й  емоції  від  рибалки вже не  ті  .
 
Поїхав  на  минулих  вихідних  в Хрінники  . По щуці  нічого  зловити  не  вдалося  , на  мотиля  декілька  окунців  вцепилось  .  
Після  дзвінка знайомих  поїхали  в  Малево  . По  приїзду  побачили  що  Стир  в  цих місцях  вже  звільнився  від  льоду ну ми й не  могли  не  пополоскати  твістерів так  як снасті  в нас  завжди  з собою . Ходили  та ловили  плотиву  на  мотиля - кльов  як  на "Білих  камнях" . В  результаті відеречко  на  5 л. було  вдало  заповнене .
 
Виходив  в  Теремно  на  ставок  на  попередніх  вихідних . Був  здивований  такою  кількістю  рибаків  . Ставок  звичайно  заріс  весь  і  тільки  в   вікна  можна  закидати .
Зловив до двох  кг - канадський  сомік , краснопера  ,линкі .
Кьовом  був  здивований , брало на  черв'яка   та мастирку .
 
Їздив  в  неділю  в  Лище  - кльова  толком  не  було .  Більше  всього що із за погоди  .
Хоча  був  один  сход  Білого  амура на  1.5 кг  не  взяв  подсака  .
Декілька  карпіків та карасів і одного  зачьотного  окуня на  900 гр.

Треба  їхати  в  Хрінники - на  щуку .
 
Цитата
Треба  їхати  в  Хрінники - на  щуку .


:av:  На  щуку  в  Горзвин.  Не  пошкодуєш.:ay:
 
А  куди  саме  в  Горзвин ?
Ще  там  ні разу не  був . Можна  детальніше ?
 
Їдь краще в Чабені на судака.
Був цієї неділі не - зловив. В минулу спустив монстра, но не бачив шо. По сопротівлєнію десь на 3-4 кіля.
Один мєсний справно ловить судачків від 300гр. до 1.5кг. Знайомий зловив 3 шт. за 2 рибалкі
 
А  на  який   сілікон  ловив . Я  маю  на  увазі  колір  та  вагу  головок  .
А  також  уточни  місце  . Де  саме   ставати в  Чебенях ?
 
Я бильше люблю спилкуватися на рибалки чим по интернети просто не хватае часу .Я в вчора був на оз.Билому з братом порибачили и видпочили не погано.Пиши або телефонуй бубем знайоми.
 
Цитата
А  на  який   сілікон  ловив . Я  маю  на  увазі  колір  та  вагу  головок  .
А  також  уточни  місце  . Де  саме   ставати в  Чебенях ?
Знайомий злапав 2шт  на білого манса. 1 на копито № 4 вроді тоже білий. В мене була покльовка на чорно-біле копито №6.
На рахунок ваги то я кидав від 3 гр.(на заліві) до 34гр. на руслі. На руслі дно чути десь з 15-20гр. Ставати найзручніше на самому сліянії, кидаєш поперек і гупаєш півдня поки побачиш покльовку(а може і не побачиш). :). Майже всі покльовки (по моїм спостереженням) відбувалися ближче до сутінків. Коротше кажучи приїжджай пробуй лови.
 
Беру отпуск  та  поїду в  декілька  місць  спробую  .
Дякую  за  наводку в  Чебені  .
А  то  я  вже   думав  в  нас  на  Стирю судак  перевівся .
 
На щастя спостерігається тенденція збільшення судака в Стирю. (спостереження більш бувалих). Я мабуть спробую ще одну вилазку зробити в цю неділю.
 
Валянське!!!
 
Що  ти  мав  на  увазі ?
Коли  писав  дане слово .
 
Цитата
Валянське!!!
Чудове озеро. В четвер-пятницю знайомі на 3х зловили 16 кг. щуки. На вихідних гірше. Сонце світить, хмарності - 0. На спінінг слабо, 13 щук на 2х. на кружки (живца).
 
А  де  саме  це  озеро  Валянське  знаходиться ?
:dt:
 
Привіт Кудись  їздив  останнім  часом  ? Зимою  скукота  не  опісуємая  .  Те  і  робиш  що  снасті  перебираєш .
:ar::dt::du:
 
Привіт усім Волинянам-рибакам. Я новоприбулий. Радий буду знайомству з вами!!!
 
Доброго  дня  , земляк . Приємно  чути  що  в  нашому  полку  прибуло  .
А також  приємно  буде  пересіктись  десь  на  рідних  просторах  за  улюбленим  заннятям .
 
Привіт земляки!!! Так, зараз у спінінгістів затишшя, лише ностальгія гложить, і приємні спогади про торічню тепер рибалку. Так, є чим похвалитись...Я з весни рибачу в с. Липа (Хрінниківське в/сховище). Потім помаленьку перебирався в кінці весни і на початку літа в Горзвин. Після відкриття сезону ловлі з човна, знову Липа, потім Набережне. В кінці осені і зимою, аж до 3 січня, знову полював в Липі. Прошлорічна рибалка була загалом непоганою. Найбільше задоволення отримав восени в Горзвині. Вся рибалка зайняла 2 години. Попав на окуня, спіймав не багато--20 шт., але які... Ці окуні і щука, заважили мені майже 10 кг. Є свідок, гер Капітан 1-го рангу Сергій. Цікаво, де ще у нас на Волині, в радіусі 30--50 км. від Луцька можна ще непогано поспінінгувати? Я маю на увазі з човна, або в забродах з берега, та навідь із самого берега? Де є ще гарні і мальовничі місця?
 
Тиша в ефірі. Привіт земляки. Просинайтеся ведмеді, весна на носі. Вчора, розповідав знайомий у Малеві (там Стир уже оголився від льоду), було зловлено уже першу щуку спінінгом вагою 5 кг. Ось така новина. Пора здувати з спінінгів пилюку, якщо вона там є, в чому я не впевнений, сам кожен день тримав його в руках, і гайда до річок. Труба зовет в поход. Я уже планую на вихідні поїхати у Малеве.
 
Привіт землякам. Чомусь усі мовчать...Був я у Малеві, не спіймав нічого, бачив лише одну покльовку на мікроджиг і усе. Племінник, він ще ніжніший мікрушник, вициганив декілька окунців, яких після фотосесії відразу-ж відпустив,дріб"язок. Ще я побродив берегами своєї рідної Чорногузки, у селі Полонка, річка наче мертва. Добре хоч що мальок шевелився неподалік від берега. Та і води трохи малувато.Чекатимем таяння льоду на стоячих водоймах і у Хрінниках. Хочеться ще встигнути до заборони вийти човном на воду. Мо там щось пофортить...
 
Привет всем. Ну что ну нас новенького, а то уже неделю на больничном и никак немогу на рыбалку выскочить? Хотя сезон уже открывал.
 
Привіт , привіт . трохі  забарився  з  відповідю ( на то були  свої причини ) . Зараз  вернувся  в ряди  та  надіюсь  весною  вийду  на рибалку - з хижаком позмагатись у спритності .
Страницы: 1

Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!