Страницы: 1
[ Закрыто ] Тролинг. 6 кубок м.БЦ та м.Черкаси, р.Дніпро 11-13.10.2013р.
 
Шановні рибалки та усі наші друзі.

В  травні місяці цього року головним спонсором Лемешем Дмитром  Анатольовичем разом з активними членами Клубу було прийнято рішення о  проведені восени чергового змагання на «Тролинг» під Черкасами в  улюбленому місці наших рибалок – с.Сокирне на водних базах  «Автомобіліст» та «Ковчег». Для зменшення витрат було єдино голосно  прийняті такі рішення по виконанню обов’язкових робіт в організації та  проведені змагання та на них вимушених грошових стягнень з учасників і  на таких попередніх загальних умовах а саме:

1. Змагання проводиться тільки при умові участі не менш як десять команд.

2. Змагання планується провести в жовтні 11-13 числа.

3. Склад команди стандартний – два спортсмени.

4. Змагання проходе в два дні в два тури, по туру кожний день.

5. Відповідне «Положення» та організаційний комітет – обов’язкові.

6. Обслуговувати на акваторії буде один катер – «Крим» з 60-м двигуном.

7. Харчування як прибуття і відбуття за власні гроші учасників.

8. Сума благодійного внеску складає з кожного учасника – 300 гривень.

9. 300 грн. ділиться на двоє – 150 у призовий фонд і інші 150 на організаційні витрати.

10.  150 грнивень призового фонду ділиться між командою переможцем та  призерами в такай пропорції: 50% отримує команда переможець, 30% отримує  призер другого місця і 20% отримує призер третього місця від суми  надходжень.

11. Мінімальні витрати плануються такі: дипломи –  100грн., машина судів – 550грн., катер судів – 600грн., робота судів –  400грн., мобільний телефон (підготовка змагання) – 250грн., машина для  перевезення майна – 150грн., робота організаційного комітету – 1000грн.  Непередбачені росходи – 300грн.

Питання, пропозиції та зауваження прошу викладати на форумі у відповідній темі.      

Запрошуємо усіх бажаючих до нас на змагання.
 
«ЗАТВЕРДЖУЮ»
Начальник відділу Білоцерківської міської
ради з питань фізичної культури та спорту
______________ Матвієць В.М.
«_____» _____________2013р.


«ЗАТВЕРДЖУЮ»
Директор Білоцерківського міського центру
фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»
_______________ Павлюк К.М.
«_____» _______________2013р.


«ЗАТВЕРДЖУЮ»
Голова Білоцерківської міської громадської організації
«Рибальський клуб Юр’ївська Рось»
__________  Богданець І.В.
«_____» ____________2013р.


«ПОГОДЖУЮ»
Начальник управління у справах сім`ї,
молоді та спорту Черкаської обласної
державної адміністрації
______________ Береза В. О.
«_____» _____________2013р.


«ПОГОДЖУЮ»
В.о. директора комунальної установи Черкаської
обласної ради, «Черкаський обласний центр фізичного
здоров’я населення «Спорт для всіх»
______________ Мельник В.А.
«_____» _____________2013р.


ПОЛОЖЕННЯ (проект на 07.06.2013р)
про проведення рибальського змагання

"Шостий  відкритий кубок м.Біла Церква та третій відкритий спільний кубок м.Біла  Церква і Черкаської області з вилову хижої риби спінінгом з човна"
Черкаська  область, Черкаський район, с. Сокирне, Кременчуцьке водосховище  р.Дніпро - на водних базах відпочинку «Автомобіліст» і «Ковчег»  
11-13.10.2013 року.


Головний спонсор змагання:
спеціалізований рибальський магазин «Глобус»
ПП Лемеш Дмитро Анатолійович (м.Біла Церква).


1. Мета та завдання.
1.1. Популяризація в Україні риболовного спорту в осінній сезон з човна на тролінг і спінінгування.
1.2. Підвищення спортивної майстерності, вдосконалення техніки володіння сучасним риболовним знаряддям.
1.3. Визначення переможця, призерів і номінантів змагання та їх нагородження, розіграш призів серед команд спортсменів.
1.4. Пропаганда здорового способу життя.

2. Місце і час проведення.
2.1.  Проведення заходу відбудеться 11-13 жовтня 2013 року (п’ятниця, субота,  неділя) Черкаська область, Черкаський район, с. Сокирне, Кременчуцьке  водосховище р.Дніпро на водних базах відпочинку «Автомобіліст» і  «Ковчег».
П’ятниця – реєстрація спортсменів і проводиться:  підготовка до змагання, огляд акваторії, влаштування на базі відпочинку,  тренування, спілкування зі спортсменами, відпочинок та інші питання  стосовно змагання.
Субота – перший день змагання (перший тур).
Неділя – другий день змагання (другий тур).

3. Організатори, керівництво, статус і характер заходу.
3.1. Підготовку в організації проведення заходу та керівництво здійснює БМГО "Рибальський клуб Юр' ївська Рось" при підтримці:
- Відділу Білоцерківської міської ради з питань фізичної культури та спорту;
- Білоцерківського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»;
- Управління у справах сім`ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації;
- Комунальної установи Черкаської обласної ради «Черкаський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
3.2. Змагання є некомерційним заходом.
3.3. Змагання командні. Склад команди – два спортсмени.
3.4.  Команди приймають участь у змаганні на власних плавзасобах без обмежень  потужності двигуна, класу та довжини човна. До змагання допускаються  наступні плавзасоби: гумові, пластикові, металеві та з інших матеріалів.  
3.5. Для об`єктивного висвітлення заходу запрошені представники ЗМІ  м.Білої Церкви та Київської області, м.Черкаси та Черкаської області.
3.6.  Учасники, які відносяться до гурту забезпечення проведення заходу, а  саме: члени організаційного комітету, охорона, судді, лікар,  фоторепортер, телеоператор, преса, кухарі - забезпечуються харчуванням  протягом всього заходу, розміщенням на відпочинок, а також проїздом до  місця проведення події та в зворотному напрямку за рахунок благодійних  внесків.
3.7. Оператором Клубу буде вестися відеозйомка заходу,  надалі змонтований фільм буде демонструватися на каналах телевізійних  спонсорів м.Біла Церква та Київськоі області а також м.Черкаси та  Черкаської області і всі видатні та цікаві моменти будуть зафіксовані  фотографом Клубу.
3.8. Документальний фільм ціх подій буде розташований на власному сайті БМГО "Рибальський клуб Юр`ївська Рось" (http://www.yurivska-ros.kiev.ua) у розділі «Відеогалерея», а також фото у розділі «Фотогалерея».
3.9.  Право на: виготовлення, демонстрацію, продаж документального фільму, а  також фото про проведення заходу - належать виключно БМГО "Рибальський  клуб Юр`ївська Рось".

4. Учасники. Спортсмени.
4.1. Приймати участь у заході мають право - громадяни України та інших країн, при умові виконання даного Положення.
4.2.  Бажаючі прийняти участь у заході, своєчасно вносять благодійні внески в  місті Біла Церква, хто не є мешканцем м.Біла Церква - узгоджують свою  участь за телефоном:
050-448-50-15 Ігор (м.Біла Церква).
050-464-50-36 Кирил (м.Черкаси);

Увага! Реєстрація для участі у заході закінчується 15.09.2013р.

4.3.  Для спортсменів і учасників, які не є жителями м.Біла Церква, хто  узгодив свою участь у цьому заході, благодійні внески дозволяється  внести під час реєстрації у п’ятницю 11.09.2013р.
4.4. До змагання  допускаються особи, віком від 18 років з задовільним станом здоров'я,  які внесли благодійний внесок і узгодили свою присутність та отримали  виклик - запрошення організаторів, в тому числі спортсмени які  підпадають під п.4.3.
4.5. Організатори заходу, керівництво міст та  областей, спонсори, почесні гості, судді, організаційний комітет,  вболівальники – автоматично набувають статус «Учасник» і знаходячись на  території заходу зобов’язанні виконувати умови даного Положення  відповідно свого статусу.
4.6. Учасники, які виконали вимоги п.4.4  автоматично набувають статус «Спортсмен» - зобов’язані виконувати умови  даного Положення відповідно до свого статусу.
4.7. При реєстрації  команді видається: мапа акваторії змагання, особисті бейджики  встановленого зразка для кожного спортсмена - які будуть являтися  перепусткою на змагання та доступ до стоянки плавзасобів чи автозасобів,  а також для вільного пересування по орендованим базам і є атрибутами  для встановлення особи, а потім розіграшу для спортсменів в кінці заходу  призу «Фортуна удачі» та інших призів.
4.8. Спортсмени і учасники  заходу несуть повну матеріальну відповідальність за наслідки, до яких  можуть привести порушення ними на водоймі: "Положення", спортивного  режиму та норми поведінки в місцях загального призначення.
4.9.  Команді під час реєстрації видається номерний особистий прапор для  човна, який потрібно застосувати шляхом закріплення його на власний  плавзасіб, а також нагрудні номери кожному спортсмену.
4.10. В день,  вечірній та нічний час стоянка човнів з двигунами, які стаціонарно  закріплені на човнах, а також автозасоби і причепи до човнів  охороняється приватною охороною з м.Біла Церква. Приватна охорона несе  повну матеріальну відповідальність за автозасоби, плавзасоби, причепи до  човнів (особисте майно спортсменів під охорону не береться) під час  відпочинку та проведення змагання.
4.11. Забороняється залишати  власні речі, рибальське оснащення, прилади і т.п. в човні та на березі  без особистого нагляду. В випадку зникнення чи пошкодження вище  перелічених речей - приватна охорона, організатори заходу та керівництво  орендованих водних баз - відповідальності за наслідки не несе.
4.12.  Для реєстрації спортсмени і учасники повинні пред`явити посвідчення  особи – паспорт чи водійські права, члени БМГО "Рибальський клуб Юр'  ївська Рось" – посвідчення Клубу.
4.13. Після закінчення змагання,  кожна команда здає особисто отриману атрибутику Клубу - номерний прапор  для човна та особисті нагрудні номери спортсменів.
4.14. Спортсмени зобов`язані:
- дотримуватися Правил безпеки поведінки на водоймі;
- притримуватися морально-етичних норм поведінки в суспільстві;
- бути екіпірованими відповідним чином для участі в змаганні і комфортного пересування на човнах;
- беззаперечно дотримуватись команд і вказівок суддів;
- при погіршенні свого стану здоров`я негайно повідомити головного суддю.
4.15. У випадку пошкодження чи втрати прапора з команди стягуються кошти в сумі вартості прапора –80грн.
4.16. У випадку пошкодження чи втрати особистого номера зі спортсмена стягується - 50грн.
4.17.  У випадку пошкодження чи втрати особистого бейджику спортсмена, він  автоматично вибуває з розіграшу призу «Фортуна удачі» та інших призів.

5. Умови перебування на водних базах відпочинку.
5.1.  Водна база відпочинку «Автомобіліст» на час перебування учасників  заходу здає літні домівки з такими умовами: кімнати на два, три, чотири,  п’ять та шість місць. В кожній домівки є: літня кухня, світло, столи,  стільці, ліжко, шафа і видається постільна білизна. Туалет знаходиться  на вулиці. Вартість одного місця 45 гривень на добу, також на базі є  окреме джерело артезіанської води.
5.2. Водна база відпочинку  «Автомобіліст» має на прибережній смузі від м.Черкаси до м.Канів  найкращу човнову пристань (у вигляді затоки) і тим самим надає затишок,  комфорт та можливість без пошкоджень швартуватися човнам і надійно  охороняти їх у вечірній та нічний час, під’їзд до затоки можливий любим  видом автотранспорту для спуску чи завантаження плавзасобів.
5.3. У  випадку, коли у команди виникла проблема з доставкою власного човна на  змагання чи його нема, водна станція «Автомобіліст» може надати у прокат  плавзасоби різного класу - Казанка, Казанка5, Казанка6, МКМ, Крим,  Прогрес2, Прогрес4, Днепр2, Днепр4, Обь3 та інші. Сума прокату  плавзасобу на добу складає – 50 гривень (контактний телефон для зв’язку   067-752-76-97 Володимир).
5.4. Поруч з водною базою відпочинку  «Автомобіліст» знаходиться водна база відпочинку «Ковчег», яка має  підвищені комфортні умови перебування, а саме: одна кімната на три місця  (дозволяється четверте) вартість 200 гривень на добу, одна кімната на  чотири місця (дозволяється п’яте) вартість 250 гривень на добу. Усі  кімнати опалюються і забезпечені: м`якими меблями, постільною білизною,  холодною та гарячою водою, душем та туалетом. На території водної бази  «Ковчег» розташований теплий котедж, розрахований на гурт відпочиваючих  разом в кількості до 10 чоловік, з усіма підвищеними комфортними  умовами, вартість користування на добу – 500 гривень (контактний телефон  для зв’язку  067-470-03-87 Олександр Павлович) .
5.5. На водній базі «Ковчег» знаходиться окреме джерело артезіанської води.
5.6.  Водна база відпочинку «Ковчег» здає в користування учасникам та  спортсменам – сауну (на дровах), вартість послуги на вісім місць складає  150 гривень за годину. Сауна працює цілодобово без загального обмеження  часу.
5.7. Учасникам і спортсменам дозволяється ставити намети та  влаштовувати літні кухні на березі р.Дніпро в межах території водних баз  відпочинку, розташовувати автотранспорт і причепи біля себе –  безкоштовно, з умовою дотримання чистоти і порядку, пожежних та  санітарних вимог.
5.8. Учасники та спортсмени якщо не користуються  умовами п.5.7. - особисто вирішують питання проживання і виконують  домовленості та вимоги з господарями водних баз відпочинку  «Автомобіліст» і «Ковчег» чи їх представниками - за власні кошти, окрім  учасників зазначених в п.3.6.
5.9. Автозасоби та причепи учасників і  спортсменів, які отримали домівки та заїхали на територію водних баз  відпочинку «Автомобіліст» чи «Ковчег», дозволяється ставити біля свого  отриманого житла.

6. Суддівство.
6.1.  Суддівство здійснюється суддівською бригадою під керівництвом Головного  судді, яких погодили та затвердили організатори заходу.
6.2.  Головний суддя керує проведенням змагання, несе відповідальність за  додержання спортсменами діючих «Правил» і «Положення», розподіляє  обов'язки серед суддів.
6.3. Судді виконують огляд, дають дозвіл  приймати участь, здійснюють нагляд за діями спортсменів під час  змагання, а також проводять збирання на березі та зважування виловленої  риби.
6.4.Човнам спортсменів дозволяється наближатися виключно до  суддівських човнів, для вирішення питань які виникли під час змагання.
6.5. Для зв`язку з суддями, спортсменам надаються номера судейських мобільних телефонів:
6.6.  Нагляд за роботою суддів виконує головний суддя. У випадку прояву  суддею лояльного або навпаки, упередженого ставлення до спортсмена,  такий суддя підлягає дискваліфікації та негайній заміні.
6.7. Кожен  суддівський човен забезпечений засобами рятування на воді (рятувальними  жилетами, рятувальними кругами, мотузками Олександрова, буями  огородження) і під час змагання у разі потреби судді виконують функцію  рятувальників.
6.8. Узгодження і дозвіл на проведення змагання від  Державної рибоохорони та водної транспортної міліції Черкаської області  отримують – організатори заходу.
6.9. Суддівська колегія у  відповідності до діючих Правил і Положення про змагання несе  відповідальність за визначення результатів змагання.
6.10. Склад суддівської колегії: Головний суддя, секретар змагання, судді.
6.11.  Секретар змагання: реєструє спортсменів, приймає благодійні внески і  несе відповідальність за оформлення всієї документації змагання.
6.12.  Спортсмен не може втручатися в роботу суддів. Всі довідки з питань  проведення змагання і інформацію щодо результатів - він повинен  одержувати через капітана команди.
6.13. Суддівським човнам і човну з  представниками ЗМІ м.Біла Церква та м.Черкаси, дозволяється наближатися  до плавзасобів спортсменів без обмежень відстані, для перевірки чи для  відеозйомки, але при цьому повинні виконувати Правила безпеки і не  перешкоджати командам змагатися.

7. Програма заходу.

7.1.  "Шостий відкритий кубок м.Біла Церква та третій відкритий спільний  кубок м.Біла Церква і Черкаської області з вилову хижої риби спінінгом з  човна" проходить протягом трьох днів 5-6-7 жовтня 2012р., 5 жовтня –  реєстрація та організаційний день, 6 та 7 жовтня - змагання.

7.2. Перший день заходу 11.10.2013р., п’ятниця.

08:00  - 18:00 заїзд на бази розташування всіх учасників заходу, розвертання  табору, розміщення, видача рибальської атрибутики, спуск на воду човнів,  влаштування автозасобів і причепів на стоянку, знайомство з акваторією  змагання, випробування двигунів та налаштування приладів і рибальського  обладнання та тренування.
13:00 - 18:00 реєстрація команд.
18:00 (11.10.2013р) - 8:00 (12.10.2013р) охорона стоянки автозасобів та акваторії швартовки човнів.
18:00 - 21:00 вечеря, відпочинок.

7.3. Другий день заходу та перший день змагання (перший тур) 12.10.2013р., субота.

6:00 - 6:30 підйом, ранковий туалет.
6:30 - 7:30 сніданок.
7:30  - 8:00 урочисте відкриття змагання "Шостий відкритий кубок м.Біла  Церква та третій відкритий спільний кубок м.Біла Церква і Черкаської  області з вилову хижої риби спінінгом з човна", підняття державного  прапора України, інструктаж з техніки безпеки на воді та останні  вказівки по змаганню – відповіді та уточнення на запитання спортсменів.
8:00 старт першого туру (постріл Головного судді зі стартового пістолета).
15:00 фініш першого туру (постріл Головного судді зі стартового пістолета).
15:00 – 15:10 збирання суддями риби в номерних кульках з човнів спортсменів які пришвартувалися до берега після фінішу.
15:10 – 16:00 зважування риби одною вагою в штабі змагання при присутності капітанів команд.
16:00  – 17:00 підбиття підсумків суддями вилову риби після першого туру,  підготовка плавзасобів до ночівлі, надійне швартування човнів при цьому  особисті речі і рибальське оснащення ховаються у власні машини.
17:00 - 20:00 вечеря.
17:05 оголошення на вечері результатів вилову риби першого туру.
17:05 - 20:00 спілкуваня між спортсменами та підготовка до наступного туру.
20:00 - 6:00 відпочинок.

7.4. Третій день заходу та другий день змагання (другий тур) 13.10.2013р., неділя.

6:00 - 6:15 підйом, ранковий туалет.
6:15 - 7:00 сніданок.
7:00 вільний старт другого туру (постріл Головного судді зі стартового пістолета ).
14:00 фініш другого туру ( постріл Головного судді зі стартового пістолета ).
14:00 - 14:10 збирання суддями риби в номерних кульках з човнів спортсменів які пришвартувалися до берега після фінішу.
14:10 - 15:00 зважування риби одною вагою в штабі змагання при присутності капітанів команд.
15:00  - 15:30 підбиття підсумків суддями вилову риби після другого туру і  остаточне встановлення переможця і призерів та номінантів за двома  турами.
15:30 - 16:00 урочисте нагородження переможця, призерів та номінантів.
16:00 - 16:10 розіграш між спортсменами призу «Фортуна удачі» та інших призів.
16:10 - 16:20 урочисте закриття заходу.
16:20 загальне фото, фото з переможцем і призерами та номінантами.
16:20  - 19:00 зібрання особистого майна та майна Клубу, завантаження човнів  на причепи, прибирання кожним спортсменом чи учасником за собою сміття  та наслідків проведення заходу, відбуття з бази.

8. Правила змагання.
8.1.  "Шостий відкритий кубок м.Біла Церква та третій відкритий спільний  кубок м.Біла Церква і Черкаської області з вилову хижої риби спінінгом з  човна" - змагання командне, проводиться в два дні по одному туру,  тривалість першого туру – 7 годин, тривалість другого туру 7 годин без  перерви щодня.
8.2. Місце проведення змагання визначається виключно  мапою акваторії – яка видається організаторами заходу під час реєстрації  на водних базах «Автомобіліст» і «Ковчег» разом з іншими документами.
8.3.  На акваторії, для орієнтації місць заборони виходу із зони вилову, а  саме: затоки, протоки а також початок та кінець всіей акваторії вилову  риби будуть позначенні буями червоного кольору. Увага! Відсутність буїв  не дає право порушувати межу ділянки для змагання, акваторія яка чітко  визначена у виданій мапі.
8.4. Кожна з команд отримує реєстраційний  номер і відповідний прапор, під яким вона бере участь у змаганні, а  також особистий номер кожному спортсмену.
8.5. Кожна команда у  визначеній мапою акваторії - вільно та самостійно обирає місце вилову  риби і має право змінювати його без обмежно на протязі всього змагання.
8.6.  Виданий прапор для човна повинен бути закріплений таким чином, щоб зі  сторони було видно номер зареєстрованої команди, а на лацканах курток  спортсменів в районі грудей - повинні бути закріплені видані бейджики з  П.І.Б. для визначення особи спортсмена, а на спині повинен бути  обов’язково закріплений особистий номер спортсмена.
8.7. Кожна  команда бере участь у змаганні на власних плавзасобах, на яких  підприємством-виробником передбачена установка двигуна відповідної  потужності. Човен повинен бути вантажноміскістю не менше, ніж на дві  людини та укомплектований для безпечного використання.
8.8. Під час проведення змагання дозволяється використовувати в якості способу вилову хижої риби:
- тролінг (під тролінгом мається на увазі спосіб вилову риби на різні штучні приманки при якому човен рухається);
-  спінінгування (під спінінгуванням мається на увазі спосіб вилову риби  на різні штучні приманки при цьому човен знаходиться на одному  місці-стоїть на якорі);
- при тролінгу і спінінгуванні можливо  використовувати: жилку, карбонову нитку, стальку усіх видів -  різноманітного діаметру та кольору.
8.9. Команди повинні бути  забезпечені - власним годинником для вірного виміру часу. У випадку  несвоєчасного прибуття на стоянку плавзасобів (місце старту) без вагомої  чі поважної причини - команда знімається зі змагання без обговорення та  повернення благодійних внесків.
8.10. До заліку приймається  спіймана хижа риба розміром згідно «Правилам спортивного та  любительського рибальства України» а саме: щука - 35см, судак - 42см,  окунь - любого розміру, жерех - 30см, сом - 70см, клень - 28см,  міряється від початку луски за хвостом до кінця голови.
8.11. Кожна  рибина, яка пред`явлена до заліку – буде обов’язково ретельно оглянута  зовні, у неї перевірені зябра та її загальний стан. В випадку сумніву її  свіжості – рибина на залік не береться і рахується команді в протокол  фальсифікація.
8.12. Дозволяється використання ехолотів і навігаторів та інших приладів різних моделей.
8.13.  Дозволяється використання двох спінінгів на команду, які можуть  одночасно знаходитися у воді під час змагання. Кількість запасних  спінінгів не обмежена, але вони повинні змотаними знаходитись у човні.
8.14.  Усі спортсмени, які присутні на відкритті змагання, отримують команду  від Головного судді – «Приготуватися» і тільки після цього мають право  наближуватися до своїх човнів, відпливати від берега, заводити двигуни,  займати перед стартом місце в затоці, прогрівати двигуни та готуватися  до старту.
8.15. Від команди «Приготуватися» до стартового пострілу –  дається десять хвилин для підготовки до загального старту змагання. В  випадку, якщо спортсмени затрималися на березі і не вкладаються в  наданий час – додається ще п’ять хвилин для остаточного приготування без  поспіху, притримуючись безпеки на воді.
8.16. Всі без виключення  човни перед відчаленням від прибережної смуги – обов’язково ретельно  переглядаються суддями як і особисті речі та риболовне знаряддя. БЕЗ  ДОЗВОЛУ СУДДІ ЧОВЕН НЕ МАЕ ПРАВО ВИХОДИТИ НА СТАРТ. Кількість човнів  рівномірно розподіляеться між суддями для перевірки.
8.17. Кожний тур щодня починається по команді Головного судді – пострілом зі стартового пістолета.
8.18. Кожний тур закінчується по команді Головного судді – пострілом зі стартового пістолета.
8.19.  Допускається під час фінішу команді спортсменів, в першому чи в другому  турі яка на момент фінішу тримає оснасткою рибу в воді, додати ще  десять хвилин для закінчення боротьби з рибиною, але тільки при  обов’язковій присутності суддівського човна і під особистим наглядом  суддів.
8.20. Спортсмени, які побачили порушення зі сторони інших  команд повинні негайно сповістити головного суддю змагання чи інших  суддів і назвати: характер порушення, реєстраційний номер човна чи його  прикмети, приблизне місце події, а також свій реєстраційний номер човна  та прізвище капітана команди.
8.21. Зберігати рибу потрібно тільки в  номерних пакетах виданих під час реєстрації, риба зберігається належним  чином до збирання її на березі суддями після фінішу.

Спортсменам забороняється:

8.22. Виходити на воду без дозволу головного суді.
8.23. Розпочинати вилов риби до початку змагання.
8.24. Приймати допомогу сторонніх осіб.
8.25. Передавати та приймати виловлену рибу від інших спортсменів чи третіх осіб.
8.26. Використовувати токсичні та отруйні речовини, що можуть привести до загибелі чи відлякування риби.
8.27. Вживати спиртні напої до та під час змагання.
8.28. Купатися в зоні змагання.
8.29. Застосовувати живі приманки, мертву рибу чи ікру.
8.30. Виловлену рибу зберігати на куканах
8.31. Наближатися до інших човнів на воді ближче, ніж за 50м.
8.32. Сходити з човна на берег без дозволу судді (для особистих нужд).
8.33. Порушувати правила судноплавства на визначеній мапою вилову акваторії р.Дніпро.
8.34. Шляхом фальсифікації здобувати рибу, для пред’явлення її до заліку суддям.
8.35. Ловити рибу зі стоячого човна в відвіс любою оснасткою.
8.36. Застосовувати на змаганні заборонені знаряддя вилову риби «Правилами спортивного та любительського рибальства України».
8.37.  Тренування за п’ять діб до початку змагання від о.Мережик до  о.Чайковський р.Дніпро Кременчуцького водосховища та навколо них,  спортсменам які планують прийняти участь у цьому заході.
8.38. Підіймати шум, кричати, голосно розмовляти, гупати по воді - окрім випадків передбачених п.11.4., п.11.5.

9. Штрафні санкції.
9.1. За порушення пунктів «Правила змагання» - до команди застосовуються такі санкції:
- попередження: за порушення будь-яких пунктів «Правила змагання»;
- усунення від змагання: у разі наявності у команди двох попереджень за порушення одного і того ж пункту «Правила змагання»;
- усунення від змагання: у разі наявності у команди трьох попереджень за різними пунктам "Правила змагання".
9.2.  Попередження може бути оголошено команді суддею зони акваторії та  головним суддею. Попередження негайно фіксуються у протоколі порушень  (додаток 1) з зазначенням пункту «Правила змагання», який був порушений  та підписується суддею та капітаном команди. Протоколи порушень в зонах  акваторії після закінчення кожного туру здаються до суддівської колегії.  
9.3. Команда, яка порушила «Правила змагання», може бути тимчасово  відсторонена суддею від змагання, до прийняття рішення суддівською  колегією.
9.4. Команда, яка була суддею тимчасово відсторонена від  змагання може бути знята суддівською колегією зі змагання, при цьому  вона автоматично набуває статус - учасник заходу.
9.5. Команда, яка  була помічена у підтасуванні результатів змагання: підкладанні риби  пійманої не в заліковий час, передаванні своєї риби іншій команді або  прийманні риби від іншої команди, негайно усувається від змагання із  наступною дискваліфікацією на один календарний рік. Команда, двічі  помічена в підтасуванні результатів, дискваліфікуються з безстроковим  позбавленням права їхньої участі на будь яких змаганнях.
9.6. У  випадку усунення команди від змагання або дискваліфікації їй  нараховується кількість очок, яка дорівнює кількості команд-учасниць  плюс одне очко. У цьому випадку команди, які ідуть в заліку за ним,  зберігають свої початкові місця.
9.7. Команді порушившей «Правила  змагання», що була відсторонена від змагання за рішенням суддівської  колегії - благодійні реєстраційні внески не повертаються.

10. Протести.
10.1. Кожна команда має право подавати протести. Протест подається письмово через капітана команди до суддівської колегії.
10.2. Протести, подаються не пізніше, ніж через час після закінчення відповідного туру змагання.
10.3.  Рішення щодо протестів, повинні бути прийняті суддівською колегією до  затвердження результатів туру або змагання. Під час розгляду кожного  протесту ведеться протокол.
10.4. Капітан команди, яка подала  протест, зобов’язаний бути присутнім на засіданні головної суддівської  колегії під час розгляду протесту.
10.5. Рішення щодо протестів  приймається відкритим голосуванням суддівської колегії більшістю  голосів. Рішення суддівської колегії щодо протестів є майже остаточним.
10.6.  В випадку непредбачених обставин та спирних питань - ришеня збору  капітанів команд, що до порушніків, мае бути остаточним для всіх.

11. Безпека.
11.1.  Усі учасники заходу обов’язково виконують «Правила безпеки поведінки на  воді» - незалежно в якому статусі вони приймають участь.
11.2.  Кожна команда самостійно забезпечує безпеку власних спортсменів на  змаганні обов’язковою наявністю рятувальних засобів (рятувальні жилети,  рятувальний круг, кочети, тощо).
11.3. Вихід на воду спортсмена,  дозволяється тільки при наявності особистих рятувальних засобів і  власного письмового підпису в відомості інструктажу про ознайомлення з  правилами техніки безпеки та поведінці на воді.
11.4. У випадку  виникнення особистої небезпеки, викликаної погодними умовами чи іншими  факторами навколишнього природного середовища (течія, хвиля, дощ, туман  тощо) негайно наблизитись до берега на безпечну відстань від загального  русла, увімкнути світлові прилади, чи подавати звукові сигнали, а в разі  потреби - гукати на допомогу, при цьому бути особливо уважними та  обережними.
11.5. У випадку виникнення небезпеки для інших  спортсменів чи будь кого на воді – припинити змагання, надати посильну  допомогу постраждалим, викликати на допомогу суддів шляхом телефонування  на базу чи іншим способом.

12. Фінансування заходу.
12.1.  Витрати на прибуття в місце проведення заходу та від’їзд після його  закінчення, розміщення на ночівлю кожний спортсмен чи учасник забезпечує  самостійно за власні кошти, окрім учасників зазначених в п.3.6. даного  «Положення».
12.2. Учасники вносять благодійні реєстраційні внески в  фонд БМГО "Рибальський клуб Юр`ївська Рось", за рахунок яких  закуповуються призи та здійснюються витрати щодо організації проведення  заходу.
12.3. Сума благодійного внеску зі спортсмена - 300 грн. які діляться так: 150 грн. призовий фонд, 150 грн. на витрати.
12.4.  Згідно Закону України «Про соціальне забезпечення населення» реєстрація  пільгових категорій громадян, які бажають прийняти участь у змаганні чи  у заході, добровільний благодійний внесок проводиться з урахуванням  пільг громадян даної категорії.
12.5. Витрати по проведенню заходу  несуть: БМГО "Рибальський клуб Юр' ївська Рось"; відділ Білоцерківської  міської ради з питань фізичної культури та спорту; Білоцерківський  міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»; управління у  справах сім`ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної  адміністрації; комунальна установа Черкаської обласної ради «Черкаський  обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та  спонсори.

13. Визначення підсумків. Нагороди.
13.1.  У змаганні нагороджується команда переможець: кубком, медалями,  дипломами і цінними призами, 50% від призового внеску . Призери змагання  за друге, третє місця нагороджуються: медалями, дипломами та цінними  призами і в додаток 30% та 20% призового фонду відповідно.
13.2. Команди переможці у відповідних номінаціях - нагороджуються дипломами та цінними подарунками.
13.3.  Спортсмени команд, які не є переможцями чи призерами та не визначилися у  номінаціях - отримують дипломи за участь у змаганні.

Визначення результату змагання по формулі:

- Підведення підсумків здійснюється на підставі суддівських протоколів.
- Особисте місце команди в акваторії визначається за вагою спійманої риби (за один грам нараховується 1 очко).
- Місце визначається по більшості набраним очкам.
- Бали нараховуються згідно зайнятому місцю (1 місце – 1 бал, 2 місце – 2 бали і так далі).
-  Команди з нульовим результатом займають місце, рівне кількості команд в  акваторії плюс один бал (тяжкий нуль). Приклад: в акваторії змагаються  10 команд, дві з них залишилися без улову і вони отримують відповідно по  11 балів кожна.
- Команда яка отримала найменшу кількість балів займає перше місце і так далі по черзі згідно шкалі виміру.
- Переможцем у змаганні стає та команда у якої найменша кількість балів за підсумками двох турів.
- У випадку однакової кількості балів, перемагає команда у якої більша вага виловленої риби.
- У випадку однакової кількості балів та однакової ваги вилову риби, перемагає команда яка впіймала більше риби у другому турі.
-  При рівній вазі вилову в одній акваторії командам, зараховується місце,  яке визначається як середнє арифметичне від суми місць, що вони повинні  були б поділити. Приклад №1: дві команди, що претендують на 5-е місце,  (5+6): 2 = 5,5 балів одержує кожна; Приклад №2: три команди, що  претендують на 8-е місце, (8+9+10): 3=9 балів одержує кожна.

14.4. Критерії оцінки для визначення переможців та призерів змагання і їх нагороди:

- Перше місце (переможець) – найменша кількість балів.

- Друге місце (призер) – друга найменша кількість балів.

- Третє місце (призер) – третя найменша кількість балів.

14.5. Номінації:

- Сама велика виловлена щука.

- Самий великий виловлений судак.

- Самий великий виловлений окунь.

- Самий великий виловлений сом.

- Самий великий виловлений клень.

- Самий великий виловлений жерех.

- Найбільша кількість виловлених хвостів.

14.7.  Підведення підсумків змагання здійснюється на основі протоколів та  затверджується суддівською колегією, рішення якої є остаточним і  оголошується на загальному шикуванні у кінці заходу.

15. Розіграш призів між командами спортсменів.
15.1. Приз «Фортуна удачі» - порядок розіграшу такий:
-  Спортсмени складають свої персональні бейджики в заздалегідь  приготовлений барабан, які потім перемішуються в ньому протягом однієї  хвилини на зразок лото;
- Головний суддя навмання виймає із барабану  один бейджик - прізвище спортсмена на бейджику вказує володаря призу  «Фортуна удачі».

Організатори  мають право: встановлювати номінації для нагородження не вказані в  даному положенні, кількість чи вартість призів та інше. Змінювати  початок чи кінець часу змагання та інше у зв’язку з погіршенням погодних  умов чи іншими ускладнюючими чинниками до та під час проведення заходу.


Контактний телефон та адреса:

045-635-23-15 офіс БМГО.
050-448-50-15 Богданець Ігор.
050-464-50-36 Погостинський Кирил
E-mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
сайт Клубу: http://www.yurivska-ros.kiev.ua
тема на форумі: viewtopic.php?f=25&t=3090&p=4596#p4596


Запрошуються  усі любителі риболовного спорту на тролінг та спінінгування з човна  усіх областей України, а також гості із-за кордону: Росії, Білорусі,  Молдови, Польщі, країн Прибалтики та інших країн.
 
Попередній список команд на "Тролинг".

1. "Глобус".
к.Лемеш Д.А.
Грушко В.М.

2. "МЮ".
к.Балановський Ю.Ф.
Батенко М.О.

3. "Світанок".
к.Палагута.В.В.
Богданець І.В.

4. "Баракуда".
к.Лозенко В.В.
Ломанов С.В.

5. "Іва".
к.Іванов В.В.
Сохарь О.В.

6. "Пірати".
к.Брезицький П.О.
Бондарь В.В.

7. "Наутілус".
к.Дригало В.А.
Римарчук В.К.

визначаються:

1. "Два Сергія"
2. "Ранкор"
3. "Мрія"
4. "Василі"
5. "Два Сашка"
 
Шановні рибалки та усі наші друзі!!!

1.    Після проведення «берегового спінінга» в Косівці починається ретельна підготовка до змагання по «тролингу».

2.    Вводиться обов’язкова вимога до приймаючих участь команд, кожна команда здає благодійний внесок - 300грн (за двох спортсменів) на організаційні витрати по підготовці до змагання. Решта благодійного внеску 300грн здається кожною командою на місці реєстрації на базі «Автомобіліст».  

3.    В випадку не про плати коштів на організаційні витрати – КОМАНДА НЕ РЕЄСТРУЕТЬСЯ і приймати участь у змаганні не буде. Гроші на березі приймаються тільки на призовий фонд.

4.    В випадку про плати командою благодійного внеску на організаційні витрати і не прибуття на змагання, гроші витрачені на підготовку заходу НЕ ПОВЕРТАЮТЬСЯ.

5.    Благодійний внесок для всіх однаковий та складає – 300грн з кожного спортсмена, який ділиться на 150грн організаційні витрати і 150грн до призового фонду.

6.    В Білій Церкві благодійні внески здаються безпосередньо голові Клубу, іногородні пересилають через банківські структури Рахунок карточки банку для пересилки буде наданий через декілька днів.

Команди які здали благодійний внесок і зареєстровані на змагання:

1. «Рибальський всесвіт» - м.Біла Церква, м.Черкаси
к. Лемеш Дмитро Анатолійович
Грушко Валерій Михайлович

2. «Іва» - м.Біла Церква    
к. Іванов В`ячеслав Володимирович
Хомінський Юрій Олександрович

3. «Світанок» - м.Біла Церква    
к. Палагута Валерій Васильович
Богданець Ігор Васильович

4. «М-Ю» - м.Біла Церква    
к. Балановський Юрій Федорович
Батенко Микола Олександрович

5. «Баракуда» - м.Біла Церква    
к. Лозенко Валерій Валентинович
Ломанов Сергій Анатолійович


Запрошуємо усіх бажаючих до нас на змагання.

Продовжується попередня реєстрація команд, заявки подавати: зателефонувавши організатору заходу в усній формі або зареєструватися на форумі Клубу чи у відповідних розділах де розміщена ця тема: «Тролинг. 6 кубок м.БЦ та м.Черкаси, р.Дніпро 11-13.10.2013р.».

045-635-23-15 офіс БМГО Богданець Ігор.
050-448-50-15 мобільний телефон Богданець Ігор.
E-mail: [email][email protected][/email]
сайт Клубу: http://yurivska-ros.kiev.ua/
тема на форумі: http://yurivska-ros.kiev.ua/forum/viewtopic.php?f=25&t=3090&p=5239#p5239



Слідкуйте за нашими новинами.
 
Новини по «Тролінгу» на 17.09.2013р.

Шановні рибалки та усі наші друзі!

Даємо Вам на розгляд розроблений макет карти водної акваторії 2012 року, яка буде видана при реєстрації кожній команді – 11.10.2013 року, в додаток всі учасники заходу отримають іменні значки зроблені одним із спонсорів змагання ФОП Погостинським Кирилом Борисовичем для «тролинга».  






Запрошуємо усіх бажаючих до нас на змагання.

Продовжується попередня реєстрація команд, заявки подавати: зателефонувавши організатору заходу в усній формі або зареєструватися на форумі Клубу чи у відповідних розділах де розміщена ця тема: «Тролинг. 6 кубок м.БЦ та м.Черкаси, р.Дніпро 11-13.10.2013р.».

045-635-23-15 офіс БМГО Богданець Ігор.
050-448-50-15 мобільний телефон Богданець Ігор.
E-mail: [email][email protected][/email]
сайт Клубу: http://yurivska-ros.kiev.ua/
тема на форумі: http://yurivska-ros.kiev.ua/forum/viewtopic.php?f=25&t=3090&p=5245#p5245


Слідкуйте за нашими новинами.
 
Шановні рибалки та усі наші друзі!!!

1.    Даємо реквізити рахунку на який треба перерахувати частину  благодійного внеску (300грн) з команди (два чоловіка) на організаційні  витрати.
Реквізити: дивіться на нашому форумі http://yurivska-ros.kiev.ua/forum/viewtopic.php?f=25&t=3090&p=5276#p5276


2.    Змагання буде проведено в любому разі незважаючи на  кількість команд приймаючих участь у заході, в такому випадку не  виключено обмеження довжини акваторії.

3.    Реєстрацій команд на березі бази відпочинку «Автомобіліст»  без попереднього перерахунку благодійного внеску – не буде. Нагадаю що  порядок розрахунків (які поділені на дві рівних частини по 150грн з  одного учасника, і попередня заявка на участь підтвердженням якої є  грошовий організаційний внесок) – був прийнятий на зборах нашого Клубу і  затверджений одноголосно.

4.    Магазин «Трофей» м.Біла Церква надає приз за саму велику виловлену рибину.


Запрошуємо усіх бажаючих до нас на змагання.

Продовжується попередня реєстрація команд, заявки подавати:  зателефонувавши організатору заходу в усній формі або зареєструватися на  форумі Клубу чи у відповідних розділах де розміщена ця тема: «Тролинг. 6  кубок м.БЦ та м.Черкаси, р.Дніпро 11-13.10.2013р.».

045-635-23-15 офіс БМГО Богданець Ігор.
050-448-50-15 мобільний телефон Богданець Ігор.
E-mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
сайт Клубу: http://yurivska-ros.kiev.ua/
тема на форумі: http://yurivska-ros.kiev.ua/forum/viewtopic.php?f=25&t=3090&p=5276#p5276
тема на сайті: http://yurivska-ros.kiev.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=1278&Itemid=590
 
Новини по «тролингу» на 25.09.2013р.

Шановні рибалки та усі наші друзі!!!

1.    Подали заявку на участь у змаганні та внесли благодійний реєстраційний  внесок на організаційні витрати три команди, а саме:

«Антей» – м.Біла Церква-Київ
к. Гриб Олександр Григорович
Кривша Дмитро Миколайович

«Пірати» - м.Біла Церква
к. Брезіцький Петро Олександрович
Бондар Валерій Васильович

«Шериф» - м.Черкаси
к. Петраш Сергій Володимирович
Булах Сергій Васильович

2.    На Ваш розгляд пропонуємо оглянути зразок диплому.



http://s2.ipicture.ru/uploads/20130925/uLVZSCgR.jpg
 
Хотите устроить соревнования - так делайте их полностью за свой счет. Причем тут минимальные благодийные внЭски с одного человека в размере 300 грн? Я этого не понимаю.
 
TaleDancer
1. Соревнования ВСЕ проводятся только за свой счёт, я имею в виду рыболовные.
2. ПОПЕРЕДНИЙ ВНЕСОК - для того что бы убрать "деклараторов", заявился (железно решил сам и получпл "добро" от напарника, созвал дома консилиум из:бабушки, дедушки, жени, детей, родителей, соседей и получил от них "добро", определился и выделил на это дело требуемые финансы) - так будь добр выполняй свою же волю, мне численность не нужна а мне нужна реальная ЯВКА что бы расчитать реальные затраты.
3. БЛАГОТВОРИТЕЛЬНЫЕ внески - это пистон в дупу от налоговой.
4. Читайте внимательно "Положение" - 300грн взнос с одного человека, 150грн на призовой фонд а другие 150грн надо заплатить сразу при подаче заявки и имеет название - регистрационний взнос.
5. Может я Вас не понял, разясните мне - как я Вам, что Вы предлагаете ?
 
Цитата
мне численность не нужна а мне нужна реальная ЯВКА
Ждите, приедут. Обязательно приедут, чтоб заплатить деньги в обмен на мнимый шанс получить от вас "ценный" приз в виде почетной грамоты. :bj:
 
TaleDancer.
1. Даже ни знаю что вам написать, постараюсь кратко и тезисно, только потом не надо "дуть губу" на меня.
2. Соревнование проводит Клуб, организовать доручили мне, суму и условия решили на зборах и  прописаны в "Положении" - я виполняю (и "Изя всё").
3. Соревнование проводится официально, спорткомитет города согласно поданной заявке (мной в октябре 2012года) через областное руководство Киевской области согласовало с областним спортивным комитетом г.Черкаси Вас не спросивши проводит совместное мероприятие. Соревнование не есть рейтинговое, но об этом ни кто и не писал - рейтинг тролингистам не надо как и федерации "трорлинг" - наши интересы не пересекаются.
4. "Положение" как и всё что связано с соревнованием я (мой модератор) викладываю на рыболовных форумах Украины, для всех интересующихся "тролингом".
5. У кого есть вопросы тот их задаёт, пишет мне в личку и т.д.
6. Кто не хочет, не может, не умеет или его этот процес не интересует - не едет и оставляет своё мнение при себе великом а не сцыт против ветра и пытается "лечить":  власть, Клуб, рыбаков и т.д.
7. Ехать к нам на соревнование за призами или деньгами или за какими то там значками тем более Вам не стоит, для начала надо рыбу научится ловить, научится читать водоём, научится вирабативать правильную стратегию рыбалки - в общем нужны как и везде интелектуальные способности а Вы знакомитесь с постами по "тролингу" на этом форуме и "дупля не отбиваете" да ещё пытаетесь "со своим уставом в чужом монастыре кого то построить", не нравится - выйдите с темы и зайдите в ГРУ или ФРСУ и полощите там людям мозги.
8. Ваш красивий "ник" прямо указывает на мой любимый воблерный бренд, есть подозрение что вы когда то серьёзно увлекались этой дисциплиной - не могу понять как Вы оказались "на дне ямы" раз пытаетесь "по медвежьи" что то сказать.
9. Я постарался мягко и доходчиво объяснить те вопросы на которые у Вас есть претензии, если Вы претендуете на какую либо оригинальность - я готов Вас выслушать, выложите свою концепцию "тролинга" - своё видение, интересные моменты (кроме пустого трындежа) - готов взять на вооружение.
 
i.bogdanets,все ясно, спасибо за развернутый ответ.
 
TaleDancer !!!
1. Молодец, не обиделся - настоящий рыбак.
2. Хочу попросить прощения за грубость у настоящего рыбака.
3. Вообще надо отметить, прекрасный демократический форум всех рыбаков а не отдельных каких либо категорий.
4. К сожалению хочу покинуть спорт, окончательно не решил но настроен по боевому - послать всех к "едрени фени", надоели бездельники и говоруны.
 
Шановні рибалки та усі наші друзі!!!

Ще одна команда подала заявку на участь у змаганні та внесла благодійний реєстраційний внесок на організаційні витрати, а саме:

«Дизель» - м.Біла Церква
к. Жураківський Сергій Анатолійович
Пащун Андрій Володимирович

Запрошуємо усіх бажаючих до нас на змагання.

Продовжується попередня реєстрація команд, заявки подавати: зателефонувавши організатору заходу в усній формі або зареєструватися на форумі Клубу чи у відповідних розділах де розміщена ця тема: «Тролинг. 6 кубок м.БЦ та м.Черкаси, р.Дніпро 11-13.10.2013р.».

045-635-23-15 офіс БМГО Богданець Ігор.
050-448-50-15 мобільний телефон Богданець Ігор.
E-mail: [email][email protected][/email]
сайт Клубу: http://yurivska-ros.kiev.ua/
тема на форумі: http://yurivska-ros.kiev.ua/forum/viewtopic.php?f=25&t=3090&p=5291#p5291
тема на сайті: http://yurivska-ros.kiev.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=1278&Itemid=590
 
Новини по «тролингу» на 07.10.2013р.

Шановні рибалки та усі наші друзі!!!

1.    В команді «Іва» заміна - замість Хомінського Ю.О. буде виступати Павленко Микола Олександрович.

2.    В команді «Світанок» заміна – замість Богданця І.В. буде виступати Харов Олег Іванович.

3.    Ще три команди подали заявки на участь у змаганні та внесли благодійний реєстраційний внесок на організаційні витрати , а саме:

«Батарейкин» - м.Біла Церква
к. Сохарь Олег Володимирович
Богданець Ігор Васильович

«Щасливі люди» - м.Біла Церква
к. Гайдученко Руслан Вікторович
Закерничний Сергій Вікторович

«Кум і К» - м.Дніпропетровськ
к. Філоненко Роман Володимирович
Гордієнко Віталій Вікторович


Увага!!! Реєстрація для участі у заході закінчується - 08.10.2013р.


Запрошуємо усіх бажаючих до нас на змагання.
 
Вітаємо переможців, призерів і номінантів змагання по «тролингу».

Шановні рибалки та усі наші друзі!

               Вітаємо переможців, призерів і номінантів змагання «Шостий відкритий кубок м.Біла Церква та третій відкритий спільний кубок м.Біла Церква і Черкаської області з ловлі хижої риби спінінгом з човна», яке відбулося в Черкаській області, Черкаського району поблизу села Сокирне на Кременчуцькому водосховищі річки Дніпро на водних базах відпочинку «Автомобіліст» і «Ковчег» 11-13.10.2013 року, а саме:
           
           За підсумками змагання  місця, прізвища переможців, призерів і номінантів, такі:

Команда переможець у командному заліку:
"Баракуда" - м.Біла Церква (2 бали, 8,240кг)
к. Лозенко Валерій Валентинович
Ломанов Сергій Анатолійович

Команда призер за ІІ місце у командному заліку:
«Пірати» - м.Біла Церква (5 балів, 5,770кг)
к. Брезіцький Петро Олександрович
Бондар Валерій Васильович

Команда призер за ІІІ місце у командному заліку:
«Світанок» - м.Біла Церква    (8 балів, 2,930кг)
к. Палагута Валерій Васильович
Харов Олег Іванович


Номінації:

Сама велика виловлена щука:
Лозенко Валерій Валентинович (2,565кг)

Самий великий виловлений судак:
Лозенко Валерій Валентинович (0,860кг)

Самий великий виловлений жерех:
Ломанов Сергій Анатолійович (1,120кг)


Приз «Фортуна удачі» у розіграші виграв:
Павленко Микола Олександрович


1.    Готується інформація на нашому сайті: «офіційний звіт», «особистий звіт», «кошторис», відомості – «Реєстраційна», «Вилов І туру», «Вилов ІІ туру»,  «Загальна за двома турами».

2.    Готується також – річний звіт, сезон закінчено – плани на майбутнє.
 
Шановні рибалки та усі наші друзі!

Дивіться на нашому сайті усі протоколи по «тролингу», а саме:  "Реєстраційна відомість", "Протоколи І туру", "Протоколи ІІ туру",  "Загальна командна відомість за двома турами".

- http://yurivska-ros.kiev.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=1294&Itemid=595

Слідкуйте за нашими новинами.
 
Звіт
Про проведення змагання:
"Шостий відкритий кубок м.Біла Церква та третій відкритий спільний кубок м.Біла Церква і Черкаської області з ловлі хижої риби спінінгом з човна"

                                                                             
1. Організатори: БМГО "Рибальський клуб Юр'ївська Рось"; Відділ Білоцерківської міської ради з питань фізичної культури та спорту; Білоцерківський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»; Управління у справах сім`ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації; Комунальна установа Черкаської обласної ради «Черкаський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

2. Дата і місце проведення: Черкаська область, Черкаський район поблизу села Сокирне на Кременчуцькому водосховищі річки Дніпро на водних базах відпочинку «Автомобіліст» і «Ковчег» 11-13.10.2013 року.

В особисто-командному змаганні брали участь: 8 команд,  16 спортсменів, а саме:

1. «Іва» - м.Біла Церква    
к. Іванов В`ячеслав Володимирович
Павленко Микола Олександрович

2. «Світанок» - м.Біла Церква    
к. Палагута Валерій Васильович
Харов Олег Іванович

3. «Баракуда» - м.Біла Церква    
к. Лозенко Валерій Валентинович
Ломанов Сергій Анатолійович

4. «Пірати» - м.Біла Церква
к. Брезіцький Петро Олександрович
Бондар Валерій Васильович

5. «Шериф» - м.Черкаси
к. Петраш Сергій Володимирович
Булах Сергій Васильович

6. «Дизель» - м.Біла Церква
к. Жураківський Сергій Анатолійович
Пащун Андрій Володимирович

7. «Щасливі люди» - м.Біла Церква
к. Гайдученко Руслан Вікторович
Закерничний Сергій Вікторович

8. «Космос» - м.Біла Церква
к. Бігрій Олег Ємільович
Матусевич Анатолій Володимирович

Загальна вага виловленої риби – 23,985кг.

Реєстраційний благодійний внесок зі спортсмена – 300грн.

Керівний склад:
1.    Голова БМГО «Рибальський клуб Юр`ївська Рось» м.Біла Церква – Богданець Ігор Васильович.
2.    Заступник голови БМГО «Рибальський клуб Юр`ївська Рось» м.Біла Церква – Іванов В’ячеслав Володимирович.
3.    Заступник голови спортивного комітету м.Біла Церква – Серьогін Сергій Сергійович.
4.    Директор Білоцерківського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» -  Павлюк Костянтин Миколайович.

Судейський корпус:
Головний суддя – Бодашевський Роман Вікторович.
Секретар – Богданець Ігор Васильович.                      
   
3. Спонсори змагання:

Головний спонсор:
- ФОП Лемеш Дмитро Анатолійович (м.Біла Церква).

Харчовий спонсор:
- ТМ “Дригало” керівник – Дригало Людмила Борисівна, Дригало Василь Антонович (м.Біла Церква).

Телевізійні спонсори:
- ТРК “Крокус1” генеральний директор - Кошель Іван Степанович (м.Біла Церква).
- ТРК “Бест ” генеральний директор - Варов Володимир Геннадійович (м.Біла Церква).

Спонсор озвучення:
ТМ «Технотрон-авто» ФОП Гура Володимир Олексійович (м.Біла Церква).

Інформаційний спонсор:
- Газета “Гриф”  головний редактор - Рабенок Валерій Борисович (м.Біла Церква).

Спонсори:
- Спеціалізований риболовний магазин «Трофей» ФОП Степурко Олег Фридрихович (м.Біла Церква).
- Мережа магазинів "Риболов-Еліт" (м.Черкаси).
- ТОВ “Валтекс” керівник - Жилко Руслан В`ячеславович (м.Біла Церква).
- Рекламно - інформаційне агентство «Політ-Транс-Тур» керівник – Матвієць Тетяна Валеріївна (м.Біла Церква).
- ТМ «VADIM» ФОП Лукашенко Вадим (м.Біла Церква).
- Магазин «Стрілець» директор - Сільнов Олександр Сергійович (м.Біла Церква).

Організаційні спонсори:
- Білоцерківська Міська Громадська Організація "Рибальський клуб Юр'ївська Рось";
- Відділ Білоцерківської міської ради з питань фізичної культури та спорту;
- Білоцерківський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»;
- Управління у справах сім`ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації;
- Комунальна установа Черкаської обласної ради «Черкаський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».      
   
4. За підсумками змагання  місця, прізвища переможців, призерів і номінантів, такі:

Призи від ФОП Лемеша Дмитра Анатолійовича (м.Біла Церква) і частина грошового призового фонду:
Команда переможець у командному заліку:
"Баракуда" - м.Біла Церква (2 бали, 8,240кг)
к. Лозенко Валерій Валентинович
Ломанов Сергій Анатолійович

Команда призер за ІІ місце у командному заліку:
«Пірати» - м.Біла Церква (5 балів, 5,770кг)
к. Брезіцький Петро Олександрович
Бондар Валерій Васильович

Команда призер за ІІІ місце у командному заліку:
«Світанок» - м.Біла Церква    (8 балів, 2,930кг)
к. Палагута Валерій Васильович
Харов Олег Іванович


Приз від магазину «Трофей» (м.Біла Церква):
Номінація:

Сама велика виловлена щука:
Лозенко Валерій Валентинович (2,565кг)

Самий великий виловлений судак:
Лозенко Валерій Валентинович (0,860кг)

Самий великий виловлений жерех:
Ломанов Сергій Анатолійович (1,120кг)

Приз від ФОП Лемеша Дмитра Анатолійовича (м.Біла Церква):
Приз «Фортуна удачі» у розіграші виграв:
Павленко Микола Олександрович

Від ФОП Погостинського Кирила Борисовича (м.Черкаси):
Іменні значки усім учасникам заходу.
 
Страницы: 1

Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!