Є багато видів сироїжок. Які з них їстивнї а які ні? І мож хтось знає рецепти їхнього приготування?
Сироїжки
03.03.2011 19:03:34
|
|
|
|
15.08.2012 03:25:13
rubaka,о вкусах не спорят.)
|
|
|
|
15.08.2012 03:18:40
собираю вот такие не перепутаешь ни с чем, там только есть жгуче-едкая, такого ярко красного цвета не беру, а винно-красные, болотные очень вкусные и не спутаешь ни с какими не съедобными грибами |
|
|
|
15.08.2012 02:00:29
П.с я кстати тоже относился вот так , пока сам не распробовал ИМХО ну что пошли дожди ждем новостей с леса. на следующей неделе собираюсь за Остер:bf: |
|||
|
|
14.08.2012 11:33:06
Я бы не рассматривал сыроежку как гриб. Толку с нее ноль, а вот спутать легко. Довезти домой практически нереально. Вкусовые качества тоже ни ахти..
|
|
|
|
14.08.2012 11:14:08
Як один з варіантів приготування, відрізаємо ніжку, миємо і знімаємо з шляпок шкірку, солим обвалюєм в яйці і в борошні і смажимо на олії - смак віддалено нагадує рибу. |
|||
|
|
14.08.2012 10:52:24
Важливо пам'ятати, що сироїжки або голубінки (так називають їх у нас на Прикарпатті) дуже крихкі. Вони ламкі і в кошику донести їх додому в цілому вигляді досить важко. Але якщо у вас є можливість назбирати в лісі пару-трійку кошиків хороших сироїжок, скористайтесь цією нагодою обов'язково.
Певних рецептів по приготуванню цього виду грибів немає. Вони не підходять для супу, і сушити їх теж небажано. Дуже часто гриби трапляються їдкі (з гострим присмаком), тому перш ніж готувати сироїжки їх потрібно гарненько вимочити. В інших питаннях на ці гриби не поширюється ніяких заборон - у вас є повна свобода дій і фантазій, де ви можете використовувати ці гриби. Дуже смачно вони поєднуються з картоплею. Найпростіший рецепт приготування сироїжок наступний: • беремо необхідну кількість грибів - 500 гр або більше • ставимо воду на газ • кидаємо їх в окріп на 5-10 хвилин • після чого відкидаємо їх на друшляк • ставимо сковорідку, ллємо соняшникової олії обсмажуємо картоплю і потім нарізаємо туди цибулю • кладемо гриби на сковорідку, перемішуємо і обсмажуємо до потрібної консистенції. Саме смажені сироїжки краще інших грибів підходять для вареної картоплі. Також їх можна вживати із смаженою картоплею, додавати в каші, робити з них салати. Але ще можна солити сироїжки. Малосольні сироїжки, як грибне асорті - відмінний делікатес. |
||||
|
|
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!