Страницы: 1
Міністерство екології та природних ресурсів України
 
Заключна версія проекту Національного плану дій з охорони навколишнього природного середовища України на період 2011–2015 рр.

За результатами опрацювання зауважень громадськості, що були висловлені під час проведення Підсумкового круглого столу з обговорення проекту Національного плану дій з охорони навколишнього природного середовища України на період 2011–2015 року (НПД), що відбувся 15-го лютого 2010 року в приміщенні Орхуського центру Мінприроди України, підготовлено заключну версію проекту НПД та Таблиці обліку та стану врахування зауважень громадськості до проекту розпорядження Кабінету Міністрів України «Про затвердження Національного плану дій з охорони навколишнього природного середовища України на 2011 - 2015 роки», що оприлюднюються для інформування громадськості.

Проект Розпорядження Кабінету Міністрів України «Про затвердження Національного плану дій з охорони навколишнього природного середовища України на 2011 - 2015 роки»

Таблиця обліку та стану врахування зауважень громадськості до проекту розпорядження Кабінету Міністрів України «Про затвердження Національного плану дій з охорони навколишнього природного середовища України на 2011 - 2015 роки»

P.S. Шановні рибалки та любителі відпочинку на воді, ознайомтеся і висловіть своє ставлення до цього плану
 
дякую за Вашу роботу!!!!
надіюсь законопоект стане законом, на основі якого можна буде заборонити електро трал в Бурштині (браки достали вже !!!!!!!!)
 
Госуправление призывает всех севастопольцев присоединиться к экологической акции - https://www.rybalka.com/news/view/264/
 
Кабинет  Министров Украины утвердил проект Закона Украины "Об утверждении  Общегосударственной целевой программы развития водного хозяйства и  экологического оздоровления бассейна реки Днепр на период до 2020 года". - https://www.rybalka.com/news/view/321/
 
Правительство  приняло Постановление "О взимании компенсации за незаконное добывание,  уничтожение или повреждение видов животного и растительного мира,  занесенных в Красную книгу Украины, а также за уничтожение или ухудшение  среды их обитания (произрастания)". Об этом во время заседания  правительства сообщил министр экологии и природных ресурсов Украины  Эдуард Ставицкий.

Подробнее >>
 

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 280/2012
 
Про призначення Е.Ставицького Міністром екології та природних ресурсів України

Призначити СТАВИЦЬКОГО Едуарда Анатолійовича Міністром екології та природних ресурсів України.
Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ
20 квітня 2012 року
 
Сегодня Рыбалка.com побывала на одном интересном заседании в Министерстве Экологии и Природных Ресурсов Украины. Вопрос который обсуждался с министром – работа Общественной Рады при Министерстве.

Подробности - http://org.rybalka.com/blog/view/9488/
 
Цитата
Сегодня Рыбалка.com побывала на одном интересном заседании в Министерстве Экологии и Природных Ресурсов Украины. Вопрос который обсуждался с министром – работа Общественной Рады при Министерстве.

Подробности - http://org.rybalka.com/blog/view/9488/

По-моему они (министр и иже) чего-то "дунули" перед заседанием-у них такие блаженные улыбки...
 
А мне понравилась пресс-секретарь.:al:А по сути мне кажется им наср***ь на экологию и природу они отбивают деньги пока при власти.:dr:
 
Цитата
А мне понравилась пресс-секретарь.:al:А по сути мне кажется им наср***ь на экологию и природу они отбивают деньги пока при власти.:dr:

Так і я про те!І не тільки на екологію і природу...
 
24 декабря Вице-премьер-министр Украины Бойко Юрий Анатольевич представил коллективу Министерства экологии и природных ресурсов Украины нового министра - Олега Альбертовича Проскурякова, назначенного на должность Указом Президента Украины № 737/2012 от 24 декабря 2012 года.



Предыдущий Министр Ставицкий Эдуард Анатольевич возглавил Министерство энергетики и угольной промышленности Украины в соответствии с Указом Президента Украины № 734/2012.
 
Цитата
По-моему они (министр и иже) чего-то "дунули" перед заседанием-у них такие блаженные улыбки...

Не только "дунули"  и "сьели" чего то.
 
За фактом появи на воді жовтих плям невідомого походження вздовж лівого берегу річки Дніпро в районі Гідропарку та Русанівського каналу,  Київським міжрайонним екологічним прокурором Дніпровської екологічної  прокуратури доручено Державній екологічній інспекції в м. Києві  невідкладно провести відповідну перевірку та відібрати проби для  проведення лабораторного дослідження якості води за гідрохімічними  показниками.  
Зважаючи на суспільний резонанс події, прокуратура зобов’язала екоінспекцію  надати висновки щодо результатів перевірки 25 березня, які будуть  повідомлені ЗМІ та громадськість за три дні, повідомляє прес-служба  Дніпровської екологічної прокуратури.

Нагадаємо, сьогодні вранці мешканці столиці побачили на лівому березі Дніпра жовті плями,  яки затягнули всю поверхню води вздовж берега річки. Течія несла по  Дніпру цю жовту воду до берегів Гідропарку та Русанівського каналу.




http://k-z.com.ua/kievskie-novosti/25392-prokuratura-zobov-yazala-ekoinspektsiyu-terminovo-z-yasuvati-prichini-poyavi-zhovtikh-plyam-v-dnipri
 
Наблюдал сегодня в районе Южного моста такую картину
 
Правительство Украины приняло решение увеличить штрафы за незаконную вырубку деревьев, уничтожение диких животных и птиц и загрязнение земель в среднем в пять раз. Постановление отменяет документ от 1998 года и значительно увеличивает штрафы за уничтожение флоры и фауны, засорение территорий и несанкционированный въезд транспорта в заповедники и заказники.
Таким образом, максимальный штраф за незаконно срубленное дерево составит 6 066 грн (ранее - 1103 грн). Ужесточается также ответственность за незаконный сенокос: 18,2 тысяч грн за 1 га (3 000 грн) и самовольный выпас скота: 273 грн (30 грн). Незаконный сбор грибов будет тарифицироваться по 27 грн за единицу (5 грн/шт), а ягод - 137 грн за 1 кг (25 грн/кг).
Многократно увеличиваются штрафы за незаконное уничтожение животных. За убийство лося придется заплатить 40 тысяч грн (2 тыс. грн), косули - 8,8 тысяч грн (860 грн), лисицы -2,6 тысяч грн (550 грн).
Кроме того, за несанкционированную охоту на ондатру придется заплатить 1824 грн штрафа (350 грн) и 938 грн - за зайца (180 грн). Меньше всего штраф за уничтожение степной мыши - 26 грн :ap:.
В распоряжении также говорится, что штраф за фазана составит 939 грн, за дикого гуся - на 1 грн меньше, а за перепела - 469 грн (ранее - все по 180 грн). При этом наказание за незаконный вылов рыбы составит, в частности, за осетровых - 4513 грн/шт (ранее - 550 грн), сома - 752 грн (94 грн), щуку - 903 грн (55 грн). За моллюсков придется заплатить по 2,5 тысяч грн/т (480 грн).
Несанкционированный проезд транспорта по объектам природно-заповедного фонда обойдется в 208 грн за легковой автомобиль (40 грн) и 286 грн - за автобус (55 грн). Штраф за посадку вертолета составит 10,4 тысяч грн (2 тысячи грн).
http://korrespondent.net/ukraine/events/1584838-vlasti-ukrainy-v-razy-uvelichili-shtrafy-za-unichtozhenie-zhivotnyh-i-vyrubku-derevev

Нормальные штрафы:bf:, но кто же будет их платить :confused:?
 
ЗВЕРНЕННЯ ІГОРЯ ШЕВЧЕНКА ДО НАРОДУ УКРАЇНИ


Я, Ігор Шевченко, отримав освіту в Гарвардському та Єльському університетах, зараз - міністр екології та природних ресурсів України. Я не належу до будь-якої парламентської партії. Зараз я звертаюся до народу України.

Причина мого звернення пов'язана з політичною розправою, яку зараз вчиняє проти мене керівництво Уряду.

Я, як і ми всі, вірив і вірю у сильне майбутнє нашої країни і заради цього прийшов працювати в Уряд, який відповідно до коаліційної угоди був сформований без застосування будь-яких політичних квот. Саме про без квотний принцип Прем’єр-міністр заявив з трибуни під час мого призначення.

Підкреслю, я прийшов не за будь-якими партійними квотами, - бо жоден міністр в діючому Уряді не працює за партійними квотами, - а як фахівець та представник громадянського суспільства.

Вірячи в ідеали Майдану, на посаді міністра я щиро розпочав боротьбу з корупцією та повернув державі 22 родовища нафти і газу, які були вкрадені у народу родиною Януковича. Але робив я це всупереч позиції керівництва Уряду, який має чинні зв'язки з усіма українськими кланами та захищає їх інтереси!

Неодноразово до мене зверталися члени команди Арсенія Яценюка, представники «Народного фронту» з пропозиціями щодо призначення на посади в міністерстві корумпованих людей. Так, всупереч Закону та моїй позиції, на посаду був призначений керівник Геологічної служби. В той же час призначення фахівців, яких я офіційно вносив, досі блокується.
Переконаний, що саме через мою безкомпромісну позицію та антикорупційну діяльність Арсеній Яценюк почав втручатися в моє приватне життя та вимагати мого звільнення. По відношенню до мене керівництво Уряду діє так само, як до Саші Боровика, Павла Шеремета, Олега Мусія.

Арсеній Яценюк матиме моральне право вимагати моєї відставки тільки після того, як виключить з «Народного фронту» та позбавить депутатського мандата свого друга Миколу Мартиненка, який відповідає за корупцію в «Енергоатомі» та проти якого порушено кримінальну справу в Швейцарії; а також свого одно партійця Сергія Пашинського, який, за повідомленнями ЗМІ, причетний до крадіжки державних нафтопродуктів на 1,5 млрд грн., які мали піти на потреби армії.

Я і далі буду боротися проти корупційної системи та продовжувати реформувати галузь, за яку я як міністр несу відповідальність.
 
Цитата
ЗВЕРНЕННЯ ІГОРЯ ШЕВЧЕНКА ДО НАРОДУ УКРАЇНИ


Я, Ігор Шевченко, отримав освіту в Гарвардському та Єльському університетах, зараз - міністр екології та природних ресурсів України.
Это человек врет не заикаясь...
Никакого образования у него нет!!!
Вот выдержка из википедии:
1988 році поступив в Київський інститут фізичної культури. На початку третього курсу взяв академічну відпустку, після неї перевівся на історичний факультет Київського університету ім. Т. Шевченка.  Потім, після року навчання, перевівся на юридичний факультет, а потім  потрапив в Інститут міжнародних відносин. Також навчався в Академії  європейського права Європейського університету в Італії, в Гарвардському і Єльському університетах."
И НИЧЕГО НЕ ОКОНЧИЛ...
 
Вскоре значительная часть Украины станет непригодной для жизни человека
 
Річкова траса через Прип’ять прямісінько до Європи

Страницы: 1

Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!