Страницы: 1
[ Закрыто ] "Адвокат року-2017"
 
Друзья, проголосуйте за претендентов нашего партнёра юридической компании

____________________________________________________________­____________
Щороку Асоціація адвокатів України проводить Всеукраїнський незалежний публічній конкурс «Адвокат року».

Цього року три представники нашої компанії були номіновані на таке почесне звання, як «Адвокат року – 2017». Будемо вдячні, якщо ви підтримаєте Дмитра Александрова, Оксану Крижанівську і Олександра Сидоренка своїм голосом. Кожен з них дійсно вартий нагороди, оскільки вони насправді «горять» своєю роботою і проектами клієнтів.

Голосування не займе у Вас багато часу: необхідно перейти за посиланням - http://www.uaa.org.ua/reytyng-advokativ/, вибрати номінацію і поставити галочку біля імені одного з наших трьох претендентів. Кожен голос є дуже важливим для нас. Дякуємо за Вашу підтримку від всієї нашої команди!

 
Проголосовал.
 
Корпоративне право рулить :ar:
 
ALEXANDROV&PARTNERS увійшли до числа «Лідерів ринку», визнані найкращими у практиці «Аграрне та земельне право» та увійшли до Топ-10 лідерів практик «Інвестиції» та «Нерухомість/Будівництво»  

За результатами рейтингового дослідження вітчизняного ринку юридичних послуг «Лідери ринку: рейтинг юридичних компаній України», яке проводиться виданням «Юридична Газета», цього року ALEXANDROV&PARTNERS увійшли до числа 50 найкращих юридичних компаній країни та були визнані найкращими у практиці «Аграрне та земельне право» й увійшли до Топ-10 лідерів практик «Інвестиції» та «Нерухомість/Будівництво».

Вже вдруге «Юридична Газета» проводить це дослідження ринку юридичних послуг, яке має на меті охарактеризувати основні тенденції розвитку вітчизняного юридичного ринку, а також проаналізувати діяльність та активність юридичних компаній нашої країни. За результатами аналізу було сформовано, зокрема, такі номінаційні списки:

· «Лідери ринку. ТОП-50 юридичних компаній України – 2017», в якому визначено найкращі компанії країни.

· «Лідери практик 2017» – дослідження за окремими напрямками юридичної практики, де в кожній із практик визначалися найкращі представники юридичного бізнесу.
Страницы: 1

Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!