Шановний "chornakvitochka", все ж таки "RAMA" був першим на покупку, хоч Ви і першим задали запитання. "chornakvitochka" Ви будете наступним після "RAMA".
+1 Аналогічна ситуація з воблерами рапала топікстартера. Забронювавши 1 з 4 ПЕРШИМ! - він вирішив відправити всі воби слідуючому бажаючому! Щасливих продаж...
Шановний "Shelest", дублюю вам відповідь з привату ще в загальний форум, якщо ви там не бачите мого повідомлення.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 13.12.2011 в 21:42 Shelest Я ЮРОНЮВАВ ДО ПОНЕДІЛКА. ТИ ПРОДАВ РАНІШЕ! ХІБА ТАК РОБИТЬСЯСЯ??? ТИ ЗАРОБИВ СОБІ РЕПУТАЦІЮ!
13.12.2011 в 22:34 Ribachok123 Шановний "Shelest", по-перше не "ти", а "ви"-ми з Вами дітей не христили і горілку на брудершафт не пили , а по-друге, я Вашу бронь не підтверджував-різницю відчуваєте??? Будьте будь-ласка уважним!
2 часа 14 минут назад Shelest почекай, а чому я маю чекати твого підтвердження!? Якщо так то брнь нічого не варта. Якби я тобі відразу гроші відправив без броні? Шукав би тебе в горах? З.І. Як вважаю за дійсним так і звертаюсь!
9 минут назад Ribachok123 1.Підтвердження броні потрібно чекати обов"язково, тому що хтось міг першим забронювати або купити через приват або безпосередньо зателефонувавши за вказаним телефоном. 2.Те, що гроші ви НЕ МОГЛИ ніяк перерахувати-це факт,оскільки я не вказував Вам реквізитів своїх і на форумі ніде не залишав їх. 3.Я, як продавець і власник товару-зберігаю за собою право вибирати, кому мені вигідніше продати(маю на увазі продати все зразу, а не "чекати з моря погоди" і продавати роками поштучно), впевнений ви би зробили так само.4.Те , що ви звертаєтесь на "ти" говорить тільки про рівень вашої вихованості та культури і ні про що інше...Вважаю подальшу нашу розмову безпредметною. Нехай вам щастить!