Продам ультралайтовий спінінговий набір, а саме Favorite Blue Bird BB682ULS 2,04м, 1-7 гр, 4-6lb + в пару до нього Daiwa Revros 1003MX. Причина продажу – апгрейд.
Спінінг купувався в лютому місяці минулого року, не більше 20 рибалок, правда була розщеплена вершинка між 2 та 3 кільцем через перехльост, звернувся до майстра(Ігора Солоного) - він зробив дуже якісну заміну всієї вклейки та за моїм проханням дещо знизив верхній тест, як на мене він тепер до 6, хоча після заміни, більше 4 грам не кидав.
Катушка купувалась весною, не більше 10 рибалок , більше 5 грам не бачила, відмінний стан, вага 210 грам.
За комплект хочу 950 грн, без торгу. Окремо спінінг – 370 грн, катушка – 630 грн .
Також продам трохи силікону, якщо все разом то 100 грн, якщо окремо, то -
Crazy Fish Tipsy (шартрез, запах креветки) – не вистачає 2 шт в пачці
Crazy Fish Nano Minnow(сирень, запах риби)
Crazy Fish Polaris в - розпечатувалась пачка
Crazy Fish Vibro Vorm (оливка, запах жареної риби)
Crazy Fish Vibro Vorm (сирень, запах креветки) – 7 шт+джиг головка 3 грама
Комплект катушка+силікон – 700 грн
Комплект спінінг+силікон - 450
Звоніть по телефону 096 44 92 836 (Сергій), або пишіть в ЛС.
Відправлю з Житомира Новою Поштою або будь яким іншим зручним для Вас перевізником
Спінінг купувався в лютому місяці минулого року, не більше 20 рибалок, правда була розщеплена вершинка між 2 та 3 кільцем через перехльост, звернувся до майстра(Ігора Солоного) - він зробив дуже якісну заміну всієї вклейки та за моїм проханням дещо знизив верхній тест, як на мене він тепер до 6, хоча після заміни, більше 4 грам не кидав.
Катушка купувалась весною, не більше 10 рибалок , більше 5 грам не бачила, відмінний стан, вага 210 грам.
За комплект хочу 950 грн, без торгу. Окремо спінінг – 370 грн, катушка – 630 грн .
Також продам трохи силікону, якщо все разом то 100 грн, якщо окремо, то -
Crazy Fish Tipsy (шартрез, запах креветки) – не вистачає 2 шт в пачці
Crazy Fish Nano Minnow(сирень, запах риби)
Crazy Fish Polaris в - розпечатувалась пачка
Crazy Fish Vibro Vorm (оливка, запах жареної риби)
Crazy Fish Vibro Vorm (сирень, запах креветки) – 7 шт+джиг головка 3 грама
Комплект катушка+силікон – 700 грн
Комплект спінінг+силікон - 450
Звоніть по телефону 096 44 92 836 (Сергій), або пишіть в ЛС.
Відправлю з Житомира Новою Поштою або будь яким іншим зручним для Вас перевізником