Страницы: 1
[ Закрыто ] Подорож на захід
 
Питання до жителів західних областей.
Нарешті я у відпустці. У неділю або понеділок планую виїхати у західному напрямку ,а конкретніше у с.Славське там буде місце дислокації. Під час подорожі планується відвідати м. Львів тому питання до львів`ян які місця у Львові та поблизу потрібно відвідати обов`язково. Також плануються виїзди  з претензіями риболвлю і гриби якщо вони є, якщо намає будем чекати своїх.
Також плануються одно двох денні подорожі по Карпатах з метою відвідин красивих історичних та природніх місць та проведення фоторепортажів , 200-300 км для скаженного собаки не гак. Хочу провести у вас в гостях днів 7 , але можу і затриматись:ap:
Дуже чекаю на ваші поради, буду дуже вдячний.
 
Чому  у  Славське?Це  як-би  я  хотів  побачити  Дніпро  І  поїхав  у  Київ.  Сплануйте  час  їзди  так,  щоб  на  львівщину  Ви  заїхали  з  ранку.  По  дорозі  на  Львів  можете  глянути  Підгорецький   замок   (3-и  км  від  траси), через  км.  15  по  трасі  Олеський  замок  (фотосесія  екскурсія ( якщо  цікаво) ). Коли  підтягнетесь  до  Львова,  я  б  на  вашому  місті  зняв  би  номер  у  готелі  (неважливо  де  в  місті  чи  на  окраїні  або  на  трасі  )  і  поїхав  би  поближче  до  центру,  припаркувався  і  пішов  пішки  в  центральну  частину  гуляти(місто  не  велике,  усе  рядом,  за  день-два  можна  оглянути)  і  далі  їхав-би  на  Франківщину , десь  наприклад  с. Татарів.   Поруч  Говерла,  Буковель,  водопади  різні , купа  річок , гори  мені  там  більш  до  вподоби,  єдиний  мінус - дороги  хреноваті . Напишіть  що  цікавить  ще,  можливо  пораджу,  про  рибалку  так  це  хіба  десь  форельку  видурити  на  маленькій  річці,  або  в  розпліднику ....
 
Дуже дякую за поради, Славське тому що там на базі відпочинку сестра директор, алеж це формально я буду там, насправді хочеться поіздити, побільше побачити, пофотографувати, планую приіхати вСлавське , а потім на другий день повернутися до Львову та присвятити місту день з самого ранку, по рибалці саме форельку і хотілося впіймати , не заради риби, а саме через те що для нас це дуже незвичайна рибалка, лящів , судаків , коропів та інших риб дома хватаэ. Дуже цікавлять чудові гірські пейзажі з гірськими річками та водоспадами ,якщо вони э.
Ще раз дякую.
 
На  рахунок  водопадів,  то  невеличкий  є  в  нац  парку  Сколівські  Бескиди.  Поворот  в  селі  Дубина,  відразу  біля  Сколе  і  км3-5  піднятися  в  гору   до  водопадіка    (бажано  в  робочий  день народу  менше). У  Верхньому  Синьовидному  є  поворот  на  с.  Урич  є  скелі  з  непоганим  краєвидом  і  залишками  фортеці  Тустань, і  непогані  місця  для  купання  в  р  Стрий.  Є  там  ще  кілька  водоспадів  типу  Сопіт , Крушельниця , Гуркало,  але  на  рахунок  доїзду  не  скажу . Можна  зганяти  на  скелі  Довбуша (супер  краєвиди,  як  на  мене), можна  заїхати  через  Болехів , але  є  коротші  шляхи  зі  Сколе , але  не  знаю  стану  доріг. В  Гребенові  знаю  місця  де  можна  поплавати  в  р.  Опір , біля  бази  Зелемянка....Канатна  дорога  на  базі  Захар  Беркут  на  гору  Високий  Верх  заслуговує  уваги(ходити  не  потрібно  і  гарні  краєвиди)
 
Был на Франковщине,Косов,Выжница,Верховина,Коломия,природа супер,горы,река Черемош,там рыбка марена,в Косове сувенирный рынок.Подъем на Говерлу(советую рано утром)
Вот сайт где легко найти жилье:
http://www.karpaty.info/ua/
 
Дякую обв"язково скористаюсь порадами. А хто знаэ грибочки э чи там така ж посуха як у нас.
 
Нема грибів. Спека більше 30 градусів. Поруч з Олеським і Підгорецьким замками можна заїхати в Золочівський  замок. Якихось 20 км. від Львова - і замок Свірж. Про Тустань вже написали але трохи в стороні і скельний монастир в Розгірче (маловідома диковина). Кілометрів 30 від Львова - І Жовківський замок. Недалеко від нього і Крехівський монастир. Я так зрозумів що автор буде на авто. тож при великому бажанні можна поїздити багато куди. Підтримую пропозицію про Татарів (Іванофранківщина). Там гарний водоспад Гук і вся дорога по урочищуЖенець до водоспаду від траси просто казкова. Там же і Яремче з своїм водоспадом.
 
Цитата
Чому  у  Славське?...  і  далі  їхав-би  на  Франківщину , десь  наприклад  с. Татарів.   Поруч  Говерла,  Буковель, ....

Цитата
Підтримую пропозицію про Татарів (Іванофранківщина). Там гарний водоспад Гук і вся дорога по урочищуЖенець до водоспаду від траси просто казкова. Там же і Яремче з своїм водоспадом.

Там в Татарове сейчас обитает мой напарник по рыбалкам, Mikchey . То что у меня сейчас в подписи, "Коренюки". Он по жилью.  Если интересно, могу в личку его номер скинуть, так как те что там указаны, уже не действительны., но не могут поменять пока
 
Дякую всім хто відгукнувся , думаю що подорож буде дуже цікавою.
Ще раз хочу запитати про риболовлю, платні зариблені форелью водойми поки що відкинемо яяк крайній варіант такі і в Києві є. Цікавить чи реально впімати дику в річці, не риби ради, задоволення для. Про конкретні місця не питаю, не скажуть і будуть праві, хочаб назву річки:-):-):-):-):-). І ще одне , чув що на гірських річках діє осінньо зимова нерестова заборона , коли вона починається?, чи не попаду я під неї.
 
Хлопці  ловлять  і  успішно   http://www.active.lviv.ua/topic-t5972-30.html  Не  знаю  як  вставити
 
Дуже класне посилання, не прочитав ,а проковтнув , все я передумав , виїжджаю завтра:-):-):-):-).

lesik,  дуже дякую, ще одне прохання , у мене кум у вас служить , у 80 тій, бригаді, завтра хочу його провідати , як мені їх знайти простіше щоб не заблукать?
 
Цитата
Дуже класне посилання, не прочитав ,а проковтнув , все я передумав , виїжджаю завтра:-):-):-):-).

lesik,  дуже дякую, ще одне прохання , у мене кум у вас служить , у 80 тій, бригаді, завтра хочу його провідати , як мені їх знайти простіше щоб не заблукать?
Шкода що пізно прочитав ваше повідомлення але може всетаки це Вам допоможе. В неті знайшов що 80-а бригада розташована на вул. Стрийській 88. По гугл ертс поставив курсор на їхній КПП і ось Вам координати для навігатора 49 градусів 49 мінут 02.21 сукунд ПН і 24 градуси 01 мінута 12.25 секунд СХ.
 
Ну або взагалі простіше - з Київської траси не доїжджаючи до Львова за Гамаліївкою Лівий поворот на об"їздну трасу. Тоді наступний в"їзд в місто в Винниках (не Ваш). Потім з вул. Зеленої (також не Ваш) а вже наступний з вул. Стрийської (цей вже Ваш). А там вже як кажуть "рукою подати".
 
Дякую дуже,всім.
 
Земляк  все  чітко  розписав , лише  добавлу,  що  ця  стрийська  траса  і  заведе  вас  до  Карпат , так  що  лишніх  там  буде  км 5-ть. А  загалом  щасливої  дороги  і  позитивних  вражень....
 
Ждем отчета...,и фоток.
Я когда был в карпатах,жалею что не имел тогда зеркалки,там так красиво,мыльницей снимал,и то красивые кадры были.
 
Цитата
Земляк  все  чітко  розписав , лише  добавлу,  що  ця  стрийська  траса  і  заведе  вас  до  Карпат , так  що  лишніх  там  буде  км 5-ть. А  загалом  щасливої  дороги  і  позитивних  вражень....
Ну тут дійсно не забути звернути з Стрийської траси на Львів до кума. А то дійсно вже незабаром опинитеся в Карпатах.
 
Цитата
Дякую дуже,всім.

По дороге до Львова можно заехать  на источник св.Анны , если не изменяет то н.п.Онышковци , так же там рядом Почаивская лавра. Ну  и ещё там есть замки   но н.п уже не помню. Сами туда заезжали как ездили во львов. Схолите на завод 1715, и погулять по центру возле оперного  театра много замком
 
Трошки відпишу. Зараз у Славському, краєвиди неймовірні , але в горах постійно димка, незнаю  потроху фотографую але що вийде поки невідомо. По дорозі скориставшись порадами заїхали в Олеський замок, дуже красивий , але занедбаний.
До кума заїзджав , забрали його на день та погуляли по Львову , центр просто неймовірний, колорит непередати, народу хмари, стара архітектура зачаровує, атмосфера просто бомба. Заїхав з першого разу , дякую все дуже добре пояснили.
А це вид з балкону нашого номеру, фото з планшета все що фотографуєм на дзеркалку по приїзду.
А чуть не забув сьогодні просто пару годин гуляли по річці, і  знайшли те що шукали, були без спінінгів, то була розвідка, без бою.
Повдягали полярики і просто крадучись по річці шукали, тепер ми знаєм де вона точно є, залишилось впіймати.
 
Спробував панораму, так трохи зрозуміліше, але якість аж самому огидно:-):-):-):-):-)
 
Вечірній Львів- неповторний! Багато разів був у Західній Столиці і саме прогулянки ввечері центром Міста Лева ні з чим не порівняти....
 
Тут не могу не согласиться. Ночной Львов, это что то, как впрочем и в другое время суток. Одним словом, красавец Львов!:bf:
 
топікстартеру ще рекомендуємо зайти в кафе "Копальня кави", "Мазох-кафе", "Криївка", "Пивний дім Роберта Домса"
 
Дякую за пораду, в копальні кави були, запах кави валить з ніг :-):-):-):-), у криївку теж заходили , класна і дуже незвична атмосфера, заходили в майстерню, чи музей шоколаду, плануємо на зворотньому шляху ще раз заїхати у Львів :-):-):-).
Страницы: 1

Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!