Страницы: 1
[ Закрыто ] Фестиваль з лову риби поплавцевою вудкою "Flagman Float Fest"
 
Ось і минув наш дебютний Flagman фестиваль з ловлі риби поплавцевою вудкою. Емоцій багато, тому будемо зараз впорядковувати їх.
В ході підготовки я завжди дуже переживаю, але цього разу нервувала ще більше, адже майстер-класи раніше не вела, тому це мій перший досвід, який надихнув на нові звершення, але про це вкінці.
Приємно вразила зацікавленість учасників фестивалю до поданої інформації, ви готові слухати і вчитись, тому будемо продовжувати розвиватись в цьому напрямку.

Також з радістю хочу відмітити наших трьох юних учасників, які в свої 10-12 років чудово володіють вудками і змагались на рівні з дорослими чоловіками. Молодці, хлопці!
Після теоретичної частини заходу перейшли до практики. Кожен пішов до свого сектору і почав облаштовувати місце ловлі. Після очищення води від трави, почалось масове замішування прикормки. Особисто я готувала два варіанти:
1-й для уклійки, це прикормка Плотва XXL від Flagman червоного кольору, яку просіяла через сито 2 мм. і замішала у вигляді сметани;
2-й для краснопірки, це прикормка Grand Roach Brown, класичного приготування.
У річці ще є карась гарних розмірів, але я не робила на нього ставку, а дарма.
Вудки приготувала такі: мах 3-5 м. і матч 4.5 м. Планувала ловити уклійку на матч за межами трави, адже на тренуванні вона активно ловилась з цієї дистанції. Але цього дня все було не так.

Вранці карась показував всім своїм виглядом, що йому не до їжі, час дбати про популяцію. Сонячний окунь охороняв свої кордони і будь-яка ініціатива мирної риби поживитись була покараною. В моєму секторі ловлі були лише поодинокі краснопірки і "хранители очага" сонячні окунці. За ці 3 години ловлі, були знищені всі мої стереотипи поплавцевої ловлі. Ми жартома із сусідами по секторах називали цю ловлю "поплавочный спининг". Пояснюю чого так: сенс ловлі заключався в тому, що наживку треба було підсунути прямо під рота окуню, який стояв на поверхні води. Лише цей метод ловлі працював. Ні прикормка, ні різниця в глибині, ні ароматизація наживки, нічого не давало результат, окрім прямого попадання пінки під рот окуню. Якщо ти попав в ціль, то вибив страйк у вигляді сонячного бонуса. Це були змагання на кращі снайперські здібності. Зі сторони це виглядало смішно, авжеж, 29 осіб стоять, кидають під берег поплавок і тихенько вимолюють окуня пообідати.
В результаті цих благань, призерами фестивалю стають:
1. Чоботарь Едуарт.
2. Сорокін Володимир.
3. Дергачова Сусанна.
Вітаю вас і чекаю на Чемпіонаті області восени!
Дякую за новий досвід та рибацьке свято спонсору фестивалю компанії Flagman.
Всіх була рада бачити і чекатиму на нових риболовних заходах.
Всім добра і до зустрічі на водоймах!

P. S. Незабаром презентую свій ютюб канал, де будемо говорити про поплавцеву ловлю та все, що з нею пов'язано.
Страницы: 1

Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!