Страницы: 1
Мораторий на охоту
 
Товарищи, существует такой законопроект-
Проект Закону про мораторій на полювання




Проект
вноситься народним депутатом України
Кіссе А.І. (посв.№365)


ЗАКОН УКРАЇНИ
Про мораторій на полювання

1. Цей   Закон  встановлює  мораторій  на  полювання в Україні.
2.  Завданням  цього  Закону  є  збереження тваринного світу та поліпшення  середовища існування диких тварин, забезпечення умов існування всього  видового і  популяційного різноманіття тварин.
3. Відносини у галузі  охорони,  використання і відтворення тваринного світу регулюються  Конституцією України, законами України «Про охорону навколишнього  природного середовища», «Про тваринний світ», «Про мисливське  господарство та полювання», цим Законом та іншими нормативно-правовими  актами.

Стаття 1. Введення мораторію на полювання
Ввести  мораторій на полювання строком на три роки на всій території України за  винятком мисливських господарств, що знаходяться у приватній власності.

Стаття 2. Відстріл та відлов диких тварин
Відстріл  та відлов диких тварин може здійснюватися виключно з метою проведення  біотехнічних   та   інших   заходів,  спрямованих  на  охорону  та  відтворення диких тварин, збереження і поліпшення середовища їх  перебування, регулювання чисельності  диких тварин в інтересах охорони  здоров'я та життя громадян, відвернення заподіяння шкоди природному  середовищу або загрози існування інших  видів диких тварин.
Види  диких  тварин,  чисельність  яких  підлягає регулюванню, порядок   проведення  відповідних  заходів  щодо   регулювання   їх чисельності   визначаються з урахуванням  науково  обґрунтованих  експертних   висновків.  

Стаття 3. Прикінцеві положення
1. Цей Закон набирає чинності з 1 січня 2014 року.
2. Кабінету Міністрів України в тримісячний строк:
- внести на розгляд Верховної Ради України пропозиції про внесення змін до законів України, що випливають із цього Закону;
-  привести свої нормативно-правові акти у відповідність з вимогами цього  Закону, забезпечити приведення у відповідність з вимогами цього Закону  нормативно-правових актів центральних органів виконавчої влади.

Голова
Верховної Ради України

Мы подготовили проект письма для отправки в Комітет з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи

Здесь проект и текст письма, поучаствуйте кому данная тема не безразлична.
http://kievhunters.in.ua/forum/viewtopic.php?f=2&t=978
 
Блин замучили уже!!!  Хотят загрести то что еще не успели загрести.....А частные хозяйства? Вообще маразм....Каким образом поучаствовать? Подписи собираете?
 
Маразм. Каким образом относится это к перелётным птицам?
Ну ладно там, кабаны и косули.
Дуреют депутаты.
 
Цитата
Блин замучили уже!!!  Хотят загрести то что еще не успели загрести.....А частные хозяйства? Вообще маразм....Каким образом поучаствовать? Подписи собираете?
Постараемся выбрать дату для коллективного сбора подписей.
 
Цитата
Маразм. Каким образом относится это к перелётным птицам?
Ну ладно там, кабаны и косули.
Дуреют депутаты.
Закрыв охоту на 3 года не станет егерей, при отсутствии егерей выбьют все! И кабанов и косуль и перелетную птицу.
 
Цитата
Закрыв охоту на 3 года не станет егерей, при отсутствии егерей выбьют все! И кабанов и косуль и перелетную птицу.
Артём, плюс ко всему - сократится количество охотников(чего они и добиваются), а кого браки боялись в угодьях?! Правильно, именно их....
 
Да уж..... Маразм полнейший... Нет, чтобы чем то "толковым" заняться, так разную хрень несуразную придумывают....  У меня к примеру есть знакомые (кинологи) которые уже много лет разводят, дрессируют и продают охотничьих собак… Это ихний «хлеб»… Ну…….. Нет слов…
 
Интересно как со взносами ,если за этот год всё уже проплачено , и на какие бабки лесхоз будет здравствовать , здаётся мне не бывать мораторию
 
С учетом выше сказанного, осмелюсь предположить:

- через три года, в угодьях дичи не останется.
- в частных охотхозяйствах, дичь будет.

Год 2015
"З метою "покращення вже сьогодні", все убыточные охотхозяйсва Украины, перевести в разряд частных."
 
Такое закрытие уже было , но не всё а некоторые районы закрывали, что в принципе не к чему хорошему не привело, активно начали розмножаться лисы , иногда и волки транзитные захаживали. В соответствии с этим (из личного наблюдения) поменшало зайца а домашние животные побаливали на бешенство.
 
Стаття 2. Відстріл та відлов диких тварин
Відстріл та відлов диких тварин може здійснюватися виключно з метою проведення біотехнічних та інших заходів, спрямованих на охорону та відтворення диких тварин, збереження і поліпшення середовища їх перебування, регулювання чисельності диких тварин в інтересах охорони здоров'я та життя громадян, відвернення заподіяння шкоди природному середовищу або загрози існування інших видів диких тварин.


А це класна лазейка для мажорів та тих самих депутатів, які під виглядом проведення "біотехнічних засобів" будуть валити все підряд...............................????????????????????????????
 
Цитата
А це класна лазейка для мажорів та тих самих депутатів, які під виглядом проведення "біотехнічних засобів" будуть валити все підряд.
100 %,а "простому смертному" ЗАСЬ.
 
Совсем уже ох....и. А легашатникам, что делать? За три года браки возле сёл повыбивают всё, что летает и бегает. А то что останется "аграрии" химикатами и подпалами добьют. Депутата этого на кол посадить.
 
Цитата
Депутата этого на кол посадить.
Эти челы будут сами заниматься так званным  "биотехническим отстрелом".
 
До революции 1917 года охотились барини да помешики и теперь такое будет.
 
У нас, в Каменец-Подольском, Хмельницкая обл. уже четверый год как закрыта охота на все виды дичи. Проводится только плановый отстрел лисы бригадами добровольцев в присутствии егеря. Закрыли охоту с легкой руки догдашнего главы райрады Яремы. Видите ли нашли у нас заповедник "Подольские Товтры". Он и раньше был и охотится там было запрещено, но взяли и расширили до границ района. В это же время продолжает работать карьер цементного завода прямо добывая породу в лесу на территории заповедника! А егеря как были так и остались и никуда не делись. УОР работает на полную по сбору денег(трудоучастие) и продаже отстрелок.
Страницы: 1

Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!