Цитата |
---|
В европе не коммунисты воспитывали людей лет так 80,потому и отношение другое.А мне и копейки не хочется платить,потому как эти деньги пойдут какому-то му-ку на карман,а делать никто ничего не будет.А так ребята на природе не будем мусорить,не будет мусора,также и с рыбой,ловим по честному,будет рыба |
На 100 відсотків з вами згідний. Найперша проблема в тому, що у нас хочуть забрати халяву. А ми, ( homo soveticum) не хочемо її віддавати. Тут наводились душещипальні приклади про синочка, який хоче закинути вудку, але не можна, бо у тата немає білету:ap:. Так я вам наведу інший приклад. Уявіть собі: приїхала сім"я на пікнічок до лісу і синок каже татові: " Тату, а давай пташечок постріляємо з рушнички." А тато каже: " Не можна, у мене відстрілочної карти немає.":ak: Або каже синок:" А давай , тату, на нашій машинці покатаємось..." І знову не можна - водійського посвідчення немає. Караул, порушення всіх конституційних прав!!! Так чим скажіть мені рибалка відрізняється від полювання, чи їзді на авто? Тим , що ми звикли, що це для всіх охочих, халява,шара. Та і здається мені, що в статті не говориться про заборону рибалити, а лише про те, щоб знати правила і дотримуватись їх, а про гроші взагалі нічого не сказано, це вже фантазії. Хоча я повторюсь: Я за ліцензії на рибалку. А сума, яку я озвучив ( 400 гривен), так ми її за один похід в магазин залишаємо і вона не зупинить завзятих рибаків , так як не зупиняє мисливців ціна на відстрілочний, але відсіє 90 відсотків туристів. Навіть, якщо наші чиновники вкрадуть тих самих 90 відсотків коштів з цих грошей, то 10 все таки піде на рибінспекцію, а це вже добре - вони зараз і того не мають.
Відносно "засерання природи" :
гена к, підтримую вас повністю - ми її і засераємо. Ми і нам подібні громадяни нашої країни. Простий приклад, задумайтесь : скільки рибаків палить ( курить)? А скільки носить з собою попільниці? Та ніхто не носить! А один бичок отруює один кубометр води. Скільки кубів ми з вами отравили ? А ви на країну скаржитесь. Країна - це ми з вами.
Впевнений, що накличу зараз бурю " справедливого негодования" , але призадумайтесь - можливо я трохи правий?
Однозначно все вище сказане це моя особиста думка, але я так думаю.