Цитата |
---|
Так кто спорит, я не понимаю зачем так готовить дома. |
во-первых, мужики ленивые :ap: – меньше мыть посуды;
во-вторых, потренироваться, перед природой :du:
и т.д.
пс: я, например, тот же плов не всегда готовлю в казанах :ak:
21.03.2018 16:44:18
Я не знаю, хто перший запропонував такий метод готування спагетті. На протязі багатьох років я перепробував досить багато варіацій і вони завжди давали чудовий результат. Спробую поділитися.
Паста готується десь приблизно 12-15 хвилин і її можна робити як вдома біля плити, так і на рибалці біля багаття. До речі, сковорідка з борони дуже непогано для неї підходить. Отже: Нам потрібно те що на фото: паста, олія, пів цибулини, сіль, морожені овочі (які завгодно, я взяв морожені перець і помідори), зубок часнику, чорний перець і якусь зелень (я взяв морожений кріп). Влітку, зрозуміло, що овочі і зелень повинні бути свіжими. Якщо немає томатів, можна взяти просто томатний сік. На сковорідку наливаємо олії і вкидаємо розрізаний зубок часнику. Його не потрібно дрібнити, навпіл розрізали і все. Коли часник стане коричневим, його потрібно викинути. Кришимо в олію цибулю і смажимо хвилину - дві Далі закидаємо морожені овочі (або вливаємо томатний сік) Одразу вливаємо воду (на 250 грам пасти потрібно десь півлітра води, або соку, може трохи більше, але не вливайте все зразу) І закладаємо пасту. Одне зауваження: я так фігурно пасту розклав не для краси :ds:, а щоб вона не злипалася. Якщо вкинути пучком - злипнеться і тоді награєтесь, розділяючи на окремі соломинки. Накриваємо кришкою і даємо, щоб паста "обм'якла" Потім кілька разів акуратно перемішуємо, поки паста не звариться в утвореному соусі Виходить так :dn: Пара нюансів: - води потрібно десь 500-600 грам, в залежності від того, наскільки соковиті овочі. Соку - більше. Але не вливайте все зразу. В кінці приготування паста активно візьме воду в себе і утвориться смачнющий соус - якщо здасться що він густуватий - долийте води. Якщо влиєте зразу всю воду і вона буде зайвою - прийдеться чекати, поки википить і паста перевариться; - соліть і перчіть краще в кінці, коли паста вже буде майже готова; - любите пармезан - не шкодуйте, але сипте в самому кінці, бо він загущує соус; - така паста допускає будь - яку начинку: рублене м'ясо, фарш, курку, рибу, баклажани, квасолю, креветки, мідії, ковбасу, коротше, все що є, але начинку потрібно приготувати окремо і додати в соковорідку перед вимиканням вогню; - сковорідка має бути в діаметрі не менше 26 см - саме така стандартна довжина пасти, а паста повинна вміщуватись в сковорідку вся і зразу, інакше її прийдеться ламати, а це вже не те пальто; - якщо замінити пасту (спагетті) на макарони, наприклад на соломку, вийде не гірше, але це вже буде інша страва......:bk: |
|
|
|
21.03.2018 16:49:15
Интересно! Обязательно попробую приготовить!
|
|
|
|
22.03.2018 03:25:14
А если бы еще и с мНЕсом))))
За рецепт СПС. |
|
|
|
22.03.2018 03:32:00
|
|||
|
|
22.03.2018 03:40:03
Очень аппетитно. Обязательно попробую. У нас в семье очень любят спагетти, но так еще не готовили. Обычно варется паста, а заправка отдельно...
|
|
|
|
22.03.2018 04:47:10
|
|||
|
|
22.03.2018 04:57:17
|
|||
|
|
22.03.2018 05:57:24
А остальное уже не важно, на вкус и цвет фломастеры разные :ap: |
|||
|
|
22.03.2018 06:25:09
|
|||
|
|
22.03.2018 10:36:59
Я пробував добавляти. Нормально. Але зараз піст, та й хотілося показати мінімальний набір продуктів :al: |
|||
|
|
22.03.2018 10:43:29
|
|||||||
|
|
22.03.2018 12:35:56
|
|||
|
|
22.03.2018 15:52:19
Пробовал когда-то готовить плов, по одному очень интересному, подслушанному по секрету рецепту. Получилось вполне ничего и главное, оригинально. Вместо посуды, берём капустный лист, получается как миска. На дно выкладываем заранее приготовленный на сковородке зирвак, сверху горстку риса, разравниваем его аккуратно по поверхности, или сразу перемешиваем с зирваком - кому как нравится. Заливаем необходимое количество воды и "запечатываем" это всё сверху разбитым яйцом (типа глазуньи), исполняет роль крышки и предотвращает быстрое испарение влаги. Таких порций, делаем по количеству членов семьи, на дэко и в духовку. Попробуйте приготовить и домашние Вас оценят.
|
|
|
|
22.03.2018 15:57:24
Плов не пробовал, но мясо о рыба «польчики оближешь»!!! |
|||
|
|
23.03.2018 02:38:02
Crank, Вам 5+, вчора заколотив по Вашому рецепту пасту, смакота!:dn:
|
|
|
|
24.03.2018 04:04:28
+1
Утром сделал тоже. Мои пастоеды оценили, я как всегда, не до конца удовлетворен :ap: Буду работать над ошибками. Но сама идея готовить в сковороде гениальна. Правда 26 см показалось мало, в следующий раз возьму шире. |
||||
|
|
|||