Страницы: 1
Cпроби захисту Карпат від малих ГЕС тривають…
 
Cпроби захисту Карпат від малих ГЕС тривають…
До уваги жителів, рибалок Прикарпаття, а також гостей   краю, тих кому не байдужі карпатські річки. Голова Верховинської райдержадміністрації Василь Гондурак, прагнучи врегулювати конфлікт довкола будівництва міні-ГЕС, позавчора зустрівся з активом селища Верховини, сіл Красника, Дземброні й Бистреця та інвестором Валерієм Миронюком. Представники громад, встаючи на захист недоторканості карпатської природи, ясна річ, вимагають припинити будівництво малих ГЕС на річках Білому і Чорному Черемошах. Як повідомила нам прес-служба Верховинської РДА, В.Гондурак проінформував учасників зустрічі про те, що райдержадміністрація підготує і надішле клопотання у відповідні структури та інстанції щодо перевірки законності й дотримання необхідних вимог і норм при будівництві станцій. Тим часом спроби захисту Карпат тривають, на підтримку жителів карпатського краю (за що їх велике СПАСИБІ) активно виступила широка українська громадськість – вчора у Києві, Львові, Ужгороді, Чернівцях і Харкові пройшли акції протесту під гаслом “Збережемо Карпати від забудови малими ГЕС!”.
Друзі, збережемо недоторкану природу Карпат для прийдешніх поколінь разом!
 
Атомные закроем, бо радиация, ГЕС - альтернативные, экологически чистые, но построить не дадим, лучше высосем всё из земли.
Вы слишком мелко мыслите.
Построить ГЕС, не значит убить реку, просто нужно правильно написать тех.задание на строительство и наслаждаться результатом.
Страницы: 1

Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!