Цитата |
---|
... Но всё лучше учится (мне например) блеснить проверенными блёснами... |
Плюсую.
Починати краще з простішого. Скажемо- ріняння з однією невідомою) 100% працююча приманка+ людина без навиків, яка тільки вчиться. Тоді Впевеність буде в бл., а руки будуть міняти підхід поки не отримають результат)
Тай навпаки, коли ти вже вже маєш досвід, є знання, що, як, та коли. Вже можна пробувати "творити" щось своє, паяти, точити. Тоді у Вас буде віра в себе, а в руках щось невідоме та нове.
А якщо немає ні віри в свої навики, ні віри в приманку- це вже дві невідомі, таке завдання теж вирішується, але значно важче)
Я б радив, набратись досвіду з чужими бляами та балансами. А потім почати робити щось своє)
Я весь час рибачив бляхами старого "Цигана" який паяв їх та продавав на ринку.
Це в принципі один майстер який в місті робив їх на продаж.
Було багато крутих моделей які були чисто авторські та відмінно ловили рибу!
Зараз його вже немає на ринку, його син розніс старі залишки по магазинам, де їх швидко розкупили.
Так я прийшов до паяльника. Майстрів не було, а кількість блях в кишені стрімко скорочувалась. Проблем з процесом зараз немає, можна знайти безліч відео та креслень. Правда спочатку буде виходити не так легко як в хлопців з відео, але навики доволі швидко приходять, якщо руки не сильно криві)
Правда магазини вже почали продавати стандартні "моропедки" та подібні.