Страницы: Пред. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 След.
Рыбалка на Днестре
 
Я рахую так, якщо дозволено на один, а ти ловиш на два то можна і попередити, але  якщо на десять то їх треба ломати на плечах тих рибаків. Жлоби вони а не рибаки.
 
Отвечаю на выше поставленные вопросы.
В первый день людей предупреждали, это всё точно так же как начинала работать новая полиция. И был составлен лишь один протокол, за то, что люди закинули не по одной удочке с одним крючком, а 20 на четверых, при этом начали доказывать свою правоту! Во второй день протоколы были составлены на тех, кто не внял предупреждению в первый день, и тем, кто максимально превысил дозволенное количество крючков.
Все протоколы были составлены в зоне которая обозначена как нерестилище, то есть где вообще запрещено ловить даже одним крючком!
По поводу сетей - ребята, ну чесслово, вы как дети! Если вы видите что их ставят, и не реагируете, то получается что вы покрываете нарушителей! Это то же самое, что дать спокойно вору украсть гаманец из своего кармана!
Дальше, я, как и мои коллеги не только активист ГО, но и громадський инспектор з охорони навколишнього середовища, и имею право составлять протоколы на любого нарушителя, читай вора национальных народных богатств!
Также лично сам считаю что нельзя делать поблажки тем, кто нарушает закон - особенно если не понимают людського слова! Положено 1 крючок, зачем нарушать? Предупредили человека, не послушал, начинает спорить, сам напрашивается на неприятности! Мы все УКРАИНЦЫ мы гордимся этим, давайте соблюдать законы нашей страны!!!
Со своей стороны буду рад взаимопониманию и сотрудничеству со стороны сознательных рыбацюг!!!
Всем ни хвоста, ни чешуи! И быть чемными гражданами нашей Ненькой Украины!!!
 
*********river-monsters.com/g20387751-kastingovye-seti-parashyuty  Скажите, а это вообще законно продавать в Украине?
 
Цитата
...
Якщо я поїду туди рибачити до 9 червня і в мене буде 2 чи 3 спінінги не з одним, гачком, що мені загрожує і в, що може вилитися? Можна обійтися попередженням?
....
Дякую!
Можна обійтись попередженням, але тільки у випадку коли не виловлено жодної особини риби. - Інакше штраф обов"язково!!!
 
Цитата
Можна обійтись попередженням, але тільки у випадку коли не виловлено жодної особини риби. - Інакше штраф обов"язково!!!

Краще почекати 9 червня, бо не вмію я ловити на одну вудку, а чернівецький патруль щось дуже р'яно взявся за хмельничан
 
Цитата
...  чернівецький патруль щось дуже р'яно взявся за хмельничан
З якого б це лиха? )))
 
Цитата
З якого б це лиха? )))

своїх же нема як. Що саме цікаво цього року дійсно взялися за тих ловить на вудки, раніше такого не було
 
Взялись за всех! И ваших и наших!
Давайте рассуждать правильно!!! Вот все кричим что браконьеров валом! Сетей много! А сами по закону не желаем! Чем не браконьер тот кто по 20 кг леща ловит!? Бывает и поболее! И причем мелкого подлещика 1-2 годовалого! Или судачка по 600 грамм по 50 штук...! Даже первобытный человек не брал больше чем может сожрать!
А на один фидер можно ловить и довольно успешно!!! И уже ни один раз доказано!
Подход нужен правильный применять!
На то мы и человеки... и руки нам с головой даны чтобы размышлять, делать выводы и воплощать!
 
Я лично за один фидер, ну максимум два. Вчера с пяти вечера до девяти 12 лящиков 3,5 кг. Был бы при мне безмен лишнее выпустил бы. Это на один фидер 3.30м, поводок 1м флюр 0,12 мм, кило фишдрима и порция опарыша и червяка. Рядом жалобы по пять дешёвых прутов с пружинами и мамалыгой по десять рыбин за сутки. Смысл кидать 5 штук и сидеть втыкать сутки и при этом нарушать и нихера не ловить?
 
Фото конечно кухонное, ну у меня всегда так, то забуду, то батарея сдохнет.
 
в последнее время беру домой парочку рыбешек для семьи и родителям пару штучек,остальных обратно в среду обитания!!! и на душе так хорошо становиться...а про 20 кг и больше - это точно, смысл???? потом котам отдают в лучшем случае
 
Ну що там? Хто, що, де наловив на один хфідер? А то щось тихо, признавайтесь, бо сам сижу дома.
 
Ігор у нас ловиться не погано, але дуже дрібний. Вчора піймив з десяток, а додому привіз одного, а то дрібнота пішла підростати.
 
Був позавчора вночі на дністрі. 25 штук, дрібний аж страшно. 6 шт по пів кіла поїхали  зі мною , а 19 назад у воду, підростати.
 
Цитата
Вот такая манюня попала хлопцам в Макаровке
Круто! :ay: На Дністрі марени ще не бачив... :ci:
В Опорі траплялася:smile:
 
Цитата
А за піскурів я взагалі мовчу
Пічкурі, часом, трапляються: зокрема в Опорі, рідше в Дністрі, Стрию... :)
А в'юна, дійсно, востаннє бачив на Золотій Липі наприкінці 80-х...
 
Ловил на Днестре. Рыба пока молчит. Человек 20 рыбаков-все курят бамбук. Ловил с двух точек. Одна точка вообще молчала. На второй, в районе семи утра 3 рыбы за 5 минут. Подлещик грамм на 700, такой-же карпик и карасик грамм на 300. Ну, думаю, пошла жара. Но после третьей рыбки как будто выключили рубильник. Все умерло. Все поклевки на белого.
 
УВАГА!!!
У ЗВ'ЯЗКУ IЗ ПОГОДНИМИ УМОВАМИ НЕРЕСТ ЧИМАЛОI КIЛЬКОСТI РИБ НА ДНIСТРОВСЬКОМУ ВОДОСХОВИЩI ЗАТРИМАВСЯ, ТОМУ ОГОЛОШУЕТЬСЯ ПРОДОВЖЕННЯ НЕРЕСТОВОI ЗАБОРОНИ ДО 20 ЧЕРВНЯ!!!
ПРОХАННЯ ВIДНЕСТИСЯ ДО ЦЬОГО З РОЗУМIННЯМ ТА НЕ ПОРУШУВАТИ ПРАВИЛА РИБАЛЬСТВА!!!
НАКАЗ:



 
Цікаво, а як на водоймах Хмельницької області?
 
На сайті ДАРГУ (риб.госп.) ніц не вказано. Можливо це поки не вказано.
 
Я думаю, що юрисдикція  рибоохоронного патруля  Чернівецької області поширюється на всю акваторію Дністровського водосховища.
 
Всё верно! Вся акватория Днестровского вдхр под юрисдикцией Рыбного патруля Черновицкой области. Такое решение было принято неспроста, на основании выводов ихтиологов и наблюдений рыболовов. Ребята, я думаю все с пониманием отнесутся к этому продлению, так как прохождение полноценного нереста ведь главное, не так ли?!
 
Звичайно, але в наказі необхідно вказувати на які акваторії він розповсюджується, ви ж уявляєте скільки човнів буде на Дністрі з 10.06 тільки з Хмельницького боку, і нікому нічого не докажете, адже в наказі чітко пише у водоймах якої області.
 
Міркування такі:
Водосховище являється технічним і є  частиною ГЕС.
Дністровська ГЕС знаходиться на території Чернівецької області.
Цитата
ДНІСТРОВСЬКА ГЕС
Чернівецька обл.
60236 м. Новодністровськ
ТЕЛ./ФАКС (03741) 3-20-33
 
Немає значення де ГЕС, заборона для кожної області здійснюється окремо і по різному. Тому з Хмельницької області також має бути відповідний наказ і вказано чи включно до 20, чи тільки, як вказано вище в черн. обл. 20 вже можна ловити.
 
Можливо,  і це не виключено, що будуть  доповнення(зміни)  в наказах по Хмельницькій та Вінницькій областях також.
 
Цитата
Всё верно! Вся акватория Днестровского вдхр под юрисдикцией Рыбного патруля Черновицкой области.
з даним вашим висловом не погоджусь, адже Дністровське водосховище не відноситься до Чернівецької області.
І наказ Чернівецької області ніяк не стосується Хмельницької області і не змінює строки нерестової заборони у Хмельницькій області. Якщо Хмельницька область не внесе зміни в свій наказ то строки нерестової заборони по різних берегах будуть різнитись. Якщо не помиляюсь то розмежування областей іде по гирлу річки.
 
Шановний, Вы можете погоджуватись, или не погоджуватись, но есть наказ, в котором сказано что всё Днестровское вдхр с притоками подлягает под юрисдикцию Рыбного патруля Черновицкой области...
 
Цитата
Шановний, Вы можете погоджуватись, или не погоджуватись, но есть наказ, в котором сказано что всё Днестровское вдхр с притоками подлягает под юрисдикцию Рыбного патруля Черновицкой области...

Можливо і є наказ про те, що під юрисдикцію Рибного патруля Чернівецької області підпадає все Дністровське водосховище, але це стосується функції нагляду та контролю, настільки я розумію, бо наказу не бачив. Але цей наказ, який ви опублікували, про продовження заборони чітко твердить "Чернівецької області". Так, що якщо такого ж наказу не буде по Хмельницькій обл., то з Хмельницької сторони можна ловити після 9 червня.
 
Все правильно. Формально, патруль Чернівецької області не має повноважень оформлювати адмінматеріали не у своїй області.
Трохи дивна виходить ситуація, але формально цей наказ стосується виключно території даної області.
Я не перетягую ковдру і кажу, що буду з лодки ловити в цю суботу (10-го числа), я і після 20-го навряд туди виберусь, будь-то з лодкою чи без.
Але якщо я з лодкою в межах Хм. обл., то для того, щоб притягнути мене до відповідальності, в постанові про адмін правопорушення має бути вказано чітко: "Порушив вимоги пункту такого-то Наказу такого-то, за що передбачена відповідальність за статтею такою-то адмін кодексу". А що ж я порушую на території Хм. області, щоб мене штрафувати? - Нічого.

Це те саме, що в Чернівцях є наказ органу місцевої виконавчої влади про заборону куріння на водоймах (припустимо), а вони мене будуть штрафувати за це на території Хм. області, хоча в нашій області такої заборони немає. Це, як мінімум нелогічно.
 
Цитата
... Якщо не помиляюсь то розмежування областей іде по гирлу річки.
Перепрошую, тут в тебе  обмовка.  Правильно буде  по руслу, а точніше по середині русла річки.
 
[ATTACH]130845[/ATTACH]

[ATTACH]130846[/ATTACH]
 
Цитата
УВАГА!!!
У ЗВ'ЯЗКУ IЗ ПОГОДНИМИ УМОВАМИ НЕРЕСТ ЧИМАЛОI КIЛЬКОСТI РИБ НА ДНIСТРОВСЬКОМУ ВОДОСХОВИЩI ЗАТРИМАВСЯ, ТОМУ ОГОЛОШУЕТЬСЯ ПРОДОВЖЕННЯ НЕРЕСТОВОI ЗАБОРОНИ ДО 20 ЧЕРВНЯ!!!
ПРОХАННЯ ВIДНЕСТИСЯ ДО ЦЬОГО З РОЗУМIННЯМ ТА НЕ ПОРУШУВАТИ ПРАВИЛА РИБАЛЬСТВА!!!

Я вибачаюсь, але де Ви взяли копію цього наказу?
На офіційному сайті нічого не вказано про продовження заборони.
Може я не бачу, то тикніть пальцем де дивитись.
 
Наказ ДАРГ про пiдпорядкування Днiстровського вдсх.





Я думаю сомнений сей документ не вызывает? И далее. Ребята, ведь мы все нормальные сознательные рыболовы, которые радеют за то, чтобы рыбье поголовье в нашем Днестре не только полностью возобновлялось, но и преумножалось, не так ли? Я думаю что не станет ни для кого из нас трагедией, ещё буквально 10 дней обождать, и порыбалить согласно Правил и предписаний, которые регламентируют рыбную ловлю во время нереста?! Так ведь? Тем самым дадим спокойно закончить нерест белой рыбке! Также думаю что ни у кого из нормальных рыболовов не возникнет желания испытывать на себе состоятельность нашей исполнительно-наказательной системы вне зависимости от привязки - территориальной, либо какой другой, ведь мы же все нормальные законопослушные граждане своей страны!
Вместе наведём порядок на нашем любимом водоёме, и дадим ему возможность самовосстанавливаться!!!
 
Цитата
Я вибачаюсь, але де Ви взяли копію цього наказу?
На офіційному сайті нічого не вказано про продовження заборони.
Може я не бачу, то тикніть пальцем де дивитись.
Обещали сегодня что будет
 
Поправте мене якщо я не правий, я розумів що вже 20 можна виходити на воду згідно наказу, чи 21?
 
По 20 червня - значить включно (можна з 21-го).
Якби було до 20-го червня, значить можна було б з 20-го.
 
Цитата
ПРОДОВЖЕННЯ НЕРЕСТОВОI ЗАБОРОНИ ДО 20 ЧЕРВНЯ!!!
Це стосується тільки Чернівецької області? Наприклад про Львівську нічого не знайшов, чи не так шукав...
 
Правильно, сумніву немає що кожен хоче щоб риба примножалась, але форум читає 10 чол. а рибалить 100, ще є таке поняття як спільний наказ, який можна було зробити між деякими областями разом, тому поки виходить що з Хмельницької сторони можна з 10, а рибоохоронний патруль Чернівецької сторони може штрафувати хто з Чернівецької сторони на лодці, а хто з Хмельницької наприклад за заборонені снасті а не за лодку.
 
Поки той наказ не надрукований на оф сайті, то з 10 ловити можна і з Чернівецької сторони!
 
Який нормативно-правовий акт передбачає, що документ ДАРГУ вступає в силу після його ПУБЛІКАЦІЇ (не друку) на офіційному сайті? Забіжу наперед - ніякий. Документ чинний з моменту його підписання. А публікація на офіційному сайті, по-перше не є обов'язковою, та по-друге - це просто метод поширення інформації в маси (для суспільства), що передбачено п.2 цього ж наказу.
 
Продовження - так продовження. Питань немає, але якими треба бути недолугими, що підписати наказ за 3 робочих дні до моменту вступу у дії попереднього, і за цей термін забезпечити доведення до відома населення через ЗМІ. Це ми тут усі сидимо "обізнані"(свідомі), бо Інтернет є завжди під рукою, а районна газета з цієї інформацієї коли зможе попасти в руки сільського жителя?
 
Цитата
Продовження - так продовження. Питань немає, але якими треба бути недолугими, що підписати наказ за 3 робочих дні до моменту вступу у дії попереднього, і за цей термін забезпечити доведення до відома населення через ЗМІ. Це ми тут усі сидимо "обізнані"(свідомі), бо Інтернет є завжди під рукою, а районна газета з цієї інформацієї коли зможе попасти в руки сільського жителя?

Ага.
Почитав трохи за непорозуміння з забороною в вашому регіоні.Дійсно-незрозуміло зовсім:шо,де,коли?
Пи.Си.Все рівно,шо турки видадуть указ з забороною лову ловлі барабулі в морі Чорному.А херлі-від мене до Турціі навпрошки по морю-менше 300 км...
 
Цитата
Який нормативно-правовий акт передбачає, що документ ДАРГУ вступає в силу після його ПУБЛІКАЦІЇ (не друку) на офіційному сайті? Забіжу наперед - ніякий. Документ чинний з моменту його підписання. А публікація на офіційному сайті, по-перше не є обов'язковою, та по-друге - це просто метод поширення інформації в маси (для суспільства), що передбачено п.2 цього ж наказу.


Я вибачаюся :ds: Нічого не нагадує?

Цитата
......Говорит Простетник Вогон Йелтц из отдела галактического планирования гиперпространства, – продолжал голос. – Как все вы без сомнения знаете, через вашу звездную систему согласно планам развития отдаленных регионов Галактики должен пройти гиперкосмический экспресс-маршрут. В результате чего возникла необходимость сноса некоторых планет, в том числе, к сожалению, и вашей. Процедура сноса займет чуть менее двух земных минут. Благодарю за внимание.
Звук замер.
Волна непостижимого ужаса прокатилась по толпам застывших людей. Ужас распространялся медленно, словно люди были листом железа, под которым движется магнит. Сквозь оцепенение проросла паника, отчаянное стремление убежать, вот только бежать было некуда.
Понаблюдав некоторое время, вогоны снова включили громкоговоритель:
– Незачем вести себя так, будто вы не в курсе. Все копии планов и приказов на снос были доступны для всеобщего обозрения в районном отделе планирования на Альфа Центавре в течение пятидесяти земных лет, так что вам было предоставлено достаточно времени для подачи официальных аппеляций. А теперь поздновато суетиться.
К этому времени кто-то где-то уже настроил радиопередатчик на нужную волну и передал космическим кораблям вогонов что-то отчаянное, какую-то мольбу в защиту планеты. Никто так и не узнал, что именно было сказано, люди услышали только ответ. Громкоговоритель, всхрапнув, вернулся к жизни. Голос, шедший из него, звучал раздраженно. Голос сказал:
– Что значит, никогда не были на Альфа Центавре? Помилосердствуйте, земляне, это же всего четыре световых года от вас. Извините, но если вы не даете себе труда поинтересоваться, что происходит у вас под самым носом, это ваши трудности… Все. Включить лучи уничтожения......
 
Я не могу понять возмущений??? Например я, практически всегда ловлю одним фидером с одним крючком, одним спиннингом с одной приманкой, сомовьей удочкой с одним крючком. И меня как то этот момент вообще не напрягает, как и многих моих коллег. Шо в нерест, шо после его окончания норма вылова рыбы 3 кг. Перечень минимальных размеров разных видов рыб указан в действующих Правилах  любительского и спортивного рыболовства. Осталось просто дать ещё 10 дней для окончания нереста леща, и по ходу местами карпа. Ну вот так сложился этот год, такие погодные условия... Осмелюсь напомнить что ещё несколько лет назад нерестовый запрет действовал до начала июля, и всех всё устраивало! Теперь из этого делается проблема! Если мы по человечески, по нормальному, а не по хапужьи относимся к природным ресурсам, нам только то и всего остается что передать каждый своим знакомым об этом, и поверьте что если об этом из интернета узнают 10, то от них за пару дней об этом будут знать минимум 100, и так от каждого далее! Речь то в основном идёт о том, что пора придти к тому, что соблюдать нормы вылова и минимальные размеры это самое обыкновенное соблюдение Правил, то есть закона, вот и всё!
Ещё раз повторюсь - это не прихоть соседней страны, и не самодурство, это природная необходимость!!!
 
Crank:
Нажаль, не те, що не нагадує, а взагалі не в'яжеться логічним ланцюжком з моїм повідомленням.

Суть повідомлення була лише у тому, що не потрібно орієнтуватись в чинності документів по даті їх публікації на сайтах.
Це ж не постанова Кабміну, яка набирає чинності з дня її публікації у газеті "Урядовий кур'єр" чи Указ Президента, який набирає чинності з дня його публікації в "Офіційному віснику Президента України".

Згідно правил діловодства, документ чинний з дати його підписання (якщо інше не вказано у самому наказі), а публікація його на сайті - лише дотримання вимог Конституції та Законів України "Про інформацію" і "Доступ до публічної інформації".
Сорі за оффтоп.

Згоден з тим, що занадто пізно його підписали та довести до відома суспільству так швидко не вийде, як писалось вище. Але. Ми там не працюємо, і не знаємо, які там були обставини. Можливо по-іншому ніяк.

Рахую занадто багато розмов не по темі. Як би там не було - краще пізно ніж ніколи.

__________________________

Жодної краплі обурення у людей продовженням нересту я не побачив. Виключно здорове дискутування з приводу документу, не більше. Ніхто ж не писав, що зря підписали наказ, чи будуть випливати раніше потрібного.
Більшість питань лише навколо самого наказу, а не термінів нересту.

Все буде добре)
 
А що прям така у всіх ломка що не взмозі потерпіти ще пару днів? Чи рибки на обідішному столі нехватає? Так є магазин!!! Будьте людбми і не сваріться. У нашому суспільстві і так хватає тих гандольєрів які в нерест з ікри знімають судака!!!
Усім щастя!!!!!
 
Про вступ документыв с силу читайте  тут  *********i.factor.ua/ukr/info/legal/doc/
Після оф  опублікування.  Деюре в документі мають будти чітки межі заборони Згідо закону, що не заборонено то дозволено. Всі воді,ї а в ПДД не має двух позицій яка в наказі про продовженя. Да і не бачу ніякої проблеми щоб почекати ще 10 днів, хоча по Дністру вже давно ходять лодки и катера, ловлять з лодок ( на Бакоті), чого спорити?
 
Та справа не в рибі, а в підході. Багато рибаків не будуть знати і не читають форум, а вийшовши на воду щоб зловити пару окунів на уху, можуть бути оштрафовані на круглу суму. Багато пенсії їздить на водосховище бо безплатна рибалка, але з нетом більшість не дружить.
 
Вот нафіга тут цей срач і холівар ізза якогось папірця? Я чесно сказати поділяю позицію багатьох, зміни проводити за 3 дня це ППЦ, їх якось у маси потрібно імхо поширювати. Але цікава ситуація, я ось на приклад на Дністрі цього року ще не був, але зі слів багатьох човнів вистачає зараз і останній місяць. Фігачать з них на в заборонених зонах, нерестилищах, самий простий приклад навіть та Глибівка. Так чув наступну інфу, на Калюсі інспекція спинила човна, спитала чого на воді, почули відповідь що нема терпцю ще 2 неділі чекати, сказали ну ладно, тіки сітки не ставьте, ось так. Мені особисто 10 днів погоди не роблять, а ось тим, які брали відпустку саме під відкриття той папірець якраз в тему. Цікавить наступне питання, коли будуть чпокати самих хитрожопих водомоторніків
 
На скільки я знаю то новий патруль діє поки що лояльно! якщо немає великих правопорушень то спочатку попереджають, а ось потім до тих кто не дослухався приймають адміністративні дії.
 
УДАРГ в Чернівецькій області зобов"язане  довести Наказ до відома ОДА: Чернівецької, Вінницької, Тернопільської і Хмельницької областей. Ті в свою чергу зобов"язані  оповістити своїх громадян про зміни в Наказ про нерест  на протязі 5-ти днів.

А пенсіонери, і не тільки, котрі  вийдуть 20 червня в заборонені для рибалки зони Дністровського водосховища та впіймають, хоча б одну, рибку,  повинні  обов"язково понести покарання у вигляді штрафу, згідно статті 85 КУпАП, якщо не помиляюсь.

Ніяких нарікань на владу не повинно бути. Ми їх вибрали!!! -  маємо те, що маємо! ...
 
Навигация открыта с 1.04.2017. Передвигаться по воде вне зоны нерестилищ не преступление. А вот ловить с лодки запрещено. Пресекать и предупреждать нарушения не только один Рыбный патруль должен, да и не уследит он за всеми уголками на воде, для начала надо чтобы большинство простых рыболовов для себя приняли то, что Правила нельзя нарушать! А потом и тех хитрожопых поверьте что гораздо проще будет на место поставить! Пока жёстких наказаний нет, идёт процесс притирки и налаживания нового порядка, и я думаю что коллективно этот порядок налаживать гораздо проще! Надо пересекаться на рыбалках, общаться, совместно решать какие то общие проблемы, и поверьте очень скоро механизм будет работать как часики, и браков и сетей на воде станет на много порядков меньше!!!
 
А сенс в лояльності до тих, які завідомо шурують на порушення закону задля ловлі з човна у період нерестової заборони. На тому самому нерестиліщі ловлять плече в плече судака з гнізд, так самі хитрожопі це роблять з лодок, посуті там чпокати мають і одних і других, а як результат тих кого на лодках просто виганяли на берег. Ситуація у нас в країні як верхах, так і на низькому рівні залишається бажати кращого, а іншими словами - пиzдець. Хто щось питається робити, тих система або ставить раком, або затягує...
 
Ну слова это только слова... Если человек видит нарушение, он должен реагировать на это нарушение, а не сидеть и рассуждать что всё бесполезно! Вы можете подтвердить свои слова какими то фактами и действиями? Вот Вы пишите  - сидят на нерестилище на лодках, и лупят судака с гнёзд - Вы вызывали Рыбный патруль?
 
Згідно наказу по Чернівецькій області заборонено на лодках виходити лише на нерестилищах. По нашій області вказано: в період нересту заборонено пересування на плавзасобах на усіх рибогосподарських водних об'єктах Хм. області. Дозволене це місце, не дозволене, забороняють з лодки взагалі виходити.
Також цікава диференціація в кожній області, хоча, як на мене і добре що взагалі не дозволено виходити.
 
Да в Хмельницькій області заборонено пересуватись на плавзасобах на усіх рибогосподарських водних об'єктах. В самому м. Хмельницький всю весну по всьому бугу плавали байдарочники з інструктором на моторній лодці, на земснаряді постійно стоять сітки, про, що ми тут  з Вами розсуждаєм? Можна не можна, хто з вас тут сидячих телефонував в рибінспекцію??? Да вони нехочуть працювати, але ми повинні їх заставляти працювати. А так получається внас моя хата скраю і не чіпайте мене і непотрібно мені того гіморою. До одних лояльно до інших ні, є наказ в якому чітко написано чорним по білому "нізя)", порушив потрібно зразу штрафувати, а то оце сюсюкання до одногомісця. І повірте якщо штрафувати кожного хто порушить закон напротязі місяця то всі дуже бистро навчаться читати той самий закон та ще й сусідові розкажуть, що так не роби бо приїде злий дядько і впаяє штраф. Внас є закон про заборону куріння і що? Лояльно відносимся, всі як курили так і курять, а ви спробуйте закурити за кордоном.
 
Цитата
Навигация открыта с 1.04.2017. Передвигаться  по воде вне зоны нерестилищ не преступление.
Это какая то  неведомая херня, то есть, рыба нереститься, а ей по головам на моторах  летают? В старину в колокола во время нереста не звонили.

Цитата
Ну  слова это только слова... Если человек видит нарушение, он должен  реагировать на это нарушение
Та да, слова.. А смысл в  реагировании, что бы нарушиетелей пальчиком пожурили? У нас народ  хитрожопый, мы чисто ходим по воде, а спиннинги то такое, перевозим...  По этому я считаю что навигация в нерест вообще не приемлема.

Цитата
Вы можете подтвердить свои слова какими то фактами и действиями?
Фактов  нет, так как нерестилище всем известное не посещал в период запрета, но  не кому не секрет что там не знаю как Черновицкие, но пол Хмельницкого  рыболовного бомонда точно полавливала. Фотки сюда кидать не буду, на  просторах хватает.


Цитата
а не сидеть и рассуждать что всё бесполезно
Ну  на то это форум, что бы сдесь рассуждать и вести дискуссии. У каждого  своя сфера деятельности и свой круг обязанностей. Я например в связи с  трудовой занятостью не имею возможности заниматся тем, чем занимаетесь  вы на добровольных начала, за что вам респект. А то что поменяли  инспекторов, появился рыбный патруль есть с ваших слов вроди и хорошо, а  такого распеzдяйтсва как сейчас я не припомню за прошлые годы,  повторюсь, я НЕБЫЛ на Днестре в этом году, но со слов многих провереных  людей десятки лодок спокойно ловят себе рыбку и никого не боятся. Пока  не начнут чпокать нарушителей по полной, и чпокать контролирующий данную  сферу органы за раздолбайство толку не будет. А то выходит нужно вводит  контролирующий орган над контролером который контролирует определенную  сферу (например рыбохрану).

Цитата
що так не роби бо приїде злий дядько і впаяє штраф
Наш  народ тільки Гривнею можна привчити до порядку. Я взагалі за те щоб  штрафували і за те що смітиш на вулицях, а то таке відчуття що у нас  свинство скрізь.

Цитата
Внас є закон про  заборону куріння і що? Лояльно відносимся, всі як курили так і курять, а  ви спробуйте закурити за кордоном.
Що можна хотіти від громадян, коли нова патрульна поліція палить на зупинці, це як маленький приклад який я наблюдав особисто...
 
Ну насчёт навигации вопрос конечно животрепещущий... Думаю в конечном итоге по нему будет принято адекватное решение...
Ну и надо привыкать всем к тому, что если видишь нарушение надо о нём сообщать! К примеру вот статистика за 3 прошедших месяца этого года:
"Увага!!! Офіційна інформаційно-статистична довідка. За останніх три місяці на гарячу лінію ГО "ГРОМАДА РИБАЛОК БУКОВИНИ" було отримано 78 дзвінків з повідомленням про факти браконьерства. З них- 22 неадекватних, в 14 випадках особисто приймала участь "ГРОМАДА РИБАЛОК БУКОВИНИ", на 42 звернення відреагував Чернівецький Рибоохоронний патруль, з 42 фактів браконьерства 37 були відпрацьовані, порушники отримали покарання згідно чинного законодавства України!!!"
Я так понимаю, что многие не хотят уведомлять о происходящем нарушении потому, что сами нарушают... Ну тогда я думаю не стоит им обижаться если их начнут штрафовать наравне с матерыми бракушами...
 
УВАГА!!!
ПРО ВСI ПОРУШЕННЯ НА ДНICТРОВСЬКОМУ ВДСХ ТЕПЕР МОЖНА ПОВIДОМИТИ НА ГАРЯЧУ ЛIНIЮ ЧЕРНIВЕЦЬКОГО РИБООХОРОННОГО ПАТРУЛЯ - +380660673869!!!
 
І навіть на території Хмельницької області?
 
З сайту Державного агентства рибного господарства України
Цитата
Чернівецький рибоохоронний патруль нагадує, що  наказом  від 6 червня 2017 року № 32 продовжено заборону на лов риби, інших водних біоресурсів  на Дністровському водосховищі та на р. Дністер до 20 червня 2017 включно.

Чернівецький рибоохоронний патруль закликає не бути байдужими до рибних запасів та дотримуватись встановлених правил рибальства. У випадку, якщо ви помітили незаконний вилов риби або порушення правил збуту біоресурсів, прохання терміново повідомляти на «гарячу» лінію до управління Чернівецького рибоохоронного патруля (0372) 52-00-27 або на всеукраїнську безкоштовну «гарячу» лінію: 0-800-50-52-50.
 
Звонил один раз черновицкому патрулю, просил помощи. Они меня вежливо послали так как на винницкую сторону они не патрулируют. Хотя им по воде до места нарушения было не больше пяти км, а винницкому больше 40 км по суши.

П.с. Не хотят они работать так как нужно, никак не хотят. Кстати новые полицаи тоже.
 
Вопрос - когда точно Вы звонили? На какой номер? И что конкретно Вам ответили?
 
Цитата
Вопрос - когда точно Вы звонили? На какой номер? И что конкретно Вам ответили?

    И действительно. Там же конкретные люди на телефоне сидят. Можно и разобраться.
 
Звонил на этот номер 0988870709 в апреле. Мужик сказал что на нашу сторону не пойдут, после моего возмущения начал здавать назад, мол завтра переатестация и в ночь никто не захочет ехать, потому что рано утром едут в Черновцы. Время было около 23.30, воскресенье.
 
Понятно, это было давно... Тогда старая структура была практически ликвидирована, и плана-наказа толком никакого не имела... И работать было практически некому... Прошу не путать старую структуру с новым Рыбоохранным патрулем! Сейчас всё по другому! Но! Есть момент - если вы где то что то слышали, или видели, но на прошлой неделе, или в прошлом месяце то звонить по этому поводу не стоит! Если вы на водоёме, и наблюдаете нарушение, вот тогда звоните, ждите и убеждайтесь!
 
З приводу заборони, Не дивлячись що слух про заборону до 20 йшов, в ФБ море постів з відкриття на Дністрі.
Писав хлопцям спитати( кого знаю особисто) і вийшло що люди дійсно не знали, чекали собі відкриття 10 і спокійно випливали на воду)
І тут в мене не однозначні думки, вроді і порушили, а з іншої сторони, культурно дочекалися кінця, і не чули про Чернівецький документ заборони.
 
Ну вот ребята, теперь сами думайте что произошло... По вашим словам про своё открытие сезона с лодок все спешат доложить в ФБ, а вот прочитать в ФБ про продление запрета получается слабо? Или же получается что те, кто знал о продлении запрета, просто напросто не удосужились распространить эту новость среди своих "друзей" в социальных сетях...
 
Цитата
просто напросто не удосужились распространить эту новость
А це не їхні обов'язки...
 
Цитата
не удосужились распространить эту новость среди своих "друзей" в социальных сетях...

Ну я як мінімум спробував, кинув фото наказу Чернівців, на що маса людей написало " як не повезло Чернівецьким" потім я скинув фото документу про належність ВДХ до Чернівеців, і знову люди написали, що це якась фігня, в нас в наказі написано що дністер до 10 червня.  Вот і виходить що ні... не зробили ті хто за це відповідає, а виноваті люди)))
Я тільки за те щоб рибалити по правилах, і за збільшення наших ресурсів. Але якось воно криво все.
На сайті обіцяли змінити, доповнити- зробили??
 
Зі слів тих хто був у вихідні на ДВХ на воді повно човнів. На моторах відсотків 70. І ніхто не бачив ніякого патруля. Так поясніть, як може бути, що всі управління дотичні до Дністра в наказах зазначають 10 червня, а "мудре" управління Чернівецької області продовжує до 20? Що, Чернівецьке управління не входить у структуру Держрибагенства України? Невже таке рішення не погоджується з Києвом і сусідніми обласними управліннями? Щодо належності ДВХ до Чернівецького управління, так ніхто про це і не знає. Водосховище не сільський ставок де голова сільради встановлює обмеження. Встановлені адміністративні межі областей, в тому числі і по водним артеріям, накази на весняну заборону регіональні управління видали, в ЗМІ оголосили, терміни визначили... От і виходить, що дані зміни в наказі чистий піар чернівецького керівництва управління -он, як ми за біоресурси печемося. Вразі виникнення конфліктної ситуації з рибалками-порушниками (не браками), говорити про якусь адмінвідповідальність не можливо. На рахунок розповсюдження вимог нового наказу через соцмережі самими рибалками, так це повний абсурд. В згаданому наказі, визначений конкретний чиновник, який відповідає за оприлюднення накакзу в змі. От і питання виконавської дисципліни. Відповідальнісь понесе? А на кого покладено контроль за виконаням наказу? Чи не за керівником управління який видав наказ? А він понесе відповідальність? Не думаю. Тому човни ганяють, рибалки не з одним рибальським знаряддям, а патруля не видно. Бо чудово розуміють, що можуть і по вухам отримати. Невже ми ніколи не навчимося робити все не через те місце на якому сидимо?
 
Короче, як і завжди сама влада поставилася халявно до свого ж наказу. Але то вже не змінеш, може на наступні роки приймуть до уваги. Справа в іншому, рибаки, навіть і на лодках, не виловлять багато тої риби і не наносять шкоду фауні на відміну від браків. Якщо ніхто досі не бачив патруля, то і браки 100% вільно промишляють на просторах дністра.
Зовсім скоро я буду на водосховищі і докажу на відео, як браки ставлять кілометри сітки.
Наприклад в селі Стара Ушиця працює цілий клан, де можна взяти сітку навіть на прокат і всі місцеві про це знають, а менти сліпі.
 
Вставлю своих 5 коп, куча знакомых дядек рыбачили на "открытии" на Днестре на этих выходных.  Клева толком не было. это о рыбалке.Основная масса рыболовов 50-60-70+ летних фейсбуком не пользуются и о существовании подобных форумов не в курсе. Так что если есть инфа в инете, это не значит ничего, клейте объявления по берегу. Тут же тема рыбалка на Днестре, а разговоров только о баттхёрте по поводу запрета. Сам до августа точно поехать  спиннингнуть/фидернуть не смогу ,захожу на форум о рыбалке почитать, за людей порадоваться. епрст. Пишите лучше кто где и как рыбачил в разрешенном месте на один крючок до 20.06. А для браконьерства и работы рыбнадзора отдельную тему
 
Цитата
А це не їхні обов'язки...
Ну конечно! Кому же это надо! Только Рыбному патрулю!
Ребята, теперь по заявкам инет-пользователей поясняю как процедурно происходит наказание рыбацюг которые говорят что они не из Черновицкой области, и потому их не касаются наказы Рыбного патруля, который покрывает на сегодняшний день всё Днестровское вдхр... Рыбоохоронный патруль задерживает нарушителя на ДВХ, он заявляет что он к примеру с Хмельниччины. Далее происходит всё по следующему сценарию - вызывается Патрульная полиция данного района, составляются 2 параллельных протокола, и будьте здоровы!
Я это всё пишу не для того, чтобы каждый придумывал оправдание своего нарушения, а для того, чтобы не было недоразумений на воде! Потому что по закону Рыбный патруль имеет все полномочия для составления админпротокола на нарушителя! И как всем известно - незнание закона, не избавляет от ответственности! Я считаю что все мы здесь пишущие, относимся к продвинутым рыболовам, не хапугам и не браконьерам, посему считаю неподобающим таким рыбацюгам искать оправдание сознательному нарушению!
Я не настаиваю что это обязанность, это просто нормальное отношение к законодательному акту - максимальный репост среди своих друзей и знакомых! Иначе это получается что вместо человеческого отношения к Правилам, тупой их игнор!!!
 
И вдобавок - те кто плотно в теме рыбоохранной деятельности, уже понял насколько все изменилось за прошедшие пару месяцев новой рыбоохранной структуры! Сегодня прошёл очередной этап набора новых инспекторов - и новые несколько человек (в том числе из обычных до этого момента сознательных рыболовов!) прошли конкурс!
По поводу угроз - я вам видео покажу и прочее - к чему эти разговоры?! Пожалуйста, есть номер Горячей линии Рыбного патруля, увидели сразу звоните!
З.Ы. Вдогонку... Недавно Черновицким Рыбным патрулем на воде с забороненими знаряддями лову был задержан один из старших рыбинспекторов Хмельницкой области!
З.З.Ы. Коллеги, не надо думать как воевать с законниками, надо привыкать к нормальной цивилизованной жизни, без нарушений, и доверительными отношениями с рыбоохраной!
 
Вставлю и свои 5 копеек. Я был в выходные на Днестре. Про продолжение запрета не знал-прямо из командировки на Днестр поехал. Т.к ловлю с берега 1 фидером- даже и не нарушил ничего)). Так вот-рыба реально еще нерестится. Клева нет толком. Ни одного подлещика, рыба еще болеет. Весь улов -это 4 карасика и 1 неожиданный сюрприз (на фото). Сюрприз клюнул на 12 крючек на маленького червячка). Был отпущен подрастать. А карась был съеден кошками, т.к. был поражен червями. Первый раз , кстати у крася в Днестре глистов вижу. У плотвы видел, у карасей раньше не встречал.
 
Хлопцы ловили на выхах нормальных лещиков закилошных, говорят уже без икры...
А кто ловит на один крючок, без перелова и недомерков, не начинает оспаривать с инспектором действующие Правила, изначально не находятся в группе риска! ;)
З.Ы. Ждите также контроль со стороны Водной полиции...
 
Цитата
составляются 2 параллельных протокола
А это уже смешно даже мне (не юристу), нельзя человека привлечь к ответственности за одно и тоже правонарушение, или я не прав?
 
Цитата
А карась был съеден кошками, т.к. был поражен червями. Первый раз , кстати у крася в Днестре глистов вижу.
Просто жесть. Теперь глисты будут у кошек, а потом у детей которые их таскают...
 
Как это нельзя???))) Я как экониспектор иду вместе с инспектором Рыбного патруля, и каким нормативным документом мне запрещено составить параллельный админ протокол на нарушителя?
В случае с полицией, это процедурное решение вопроса по территториально-административному признаку.
 
Протокол - документ, який фіксує факт, начебто, правопорушення.
Постанова - документ, який виноситься за розглядом справи згідно Протоколу, та в подальшому або знімає усі звинувачення, або встановлює відповідальність для порушника.
У зв'язку з цим, є кілька питань:

1. Складається Протокол чи виноситься Постанова?

2. Якщо Протокол - хто після нього розглядає справу та виносить Постанову про встановлення розміру та виду відповідальності?

3. Протоколи/Постанови однакові оформлюються? Тобто за те ж порушення, тільки різними органами?
Якщо так, то це перевищення влади та службових повноважень, що тягне за собою кримінальну відповідальність для осіб, які такі документи оформлюють.
Цитата
Конституція України
Стаття 61. Ніхто не може бути двічі притягнений до юридичної відповідальності одного виду за одне й те саме правопорушення.
Юридична відповідальність особи має індивідуальний характер.
Якщо ж документи різні (припустимо один - затримання, інший - за незаконний спосіб ловлі), тоді питань немає, все правильно.
 
Составляется протокол про административное нарушение согласно статьи КУпАП, которая трактует действующие Правила и законы. Постановление про стягення нарахованих по протоколу штрафа та збиткiв выдает суд. Если нарахована сума збиткiв перевищуе 5000 грн наступает криминальная ответственность.
Если в протоколе присутствуют и подписи свидетелей как правило суд выносит постановление про стягнення...
А вообще о чём мы сейчас рассуждаем? Как нарушить и избежать ответственности?)))
 
Ні, просто цікава процедура і повноваження інспекторів.
Особисто на Дністрі все рівно ловив 1 раз в житті, років 5 тому, далеко їхати, а риба є й поближче.
Дякую.
 
Цитата
Ні, просто цікава процедура і повноваження інспекторів.
Особисто на Дністрі все рівно ловив 1 раз в житті, років 5 тому, далеко їхати, а риба є й поближче.
Дякую.

))) Повірте мені, не має у Вас поближче такої риби, яка є на Дністрі
 
100%, я за 350 км їзджу.
 
А кто может сказать что-то о рыбалке на Бакоте. Собираюсь туда ехать на несколько дней. Что брать из наживки, кто клюет и где. Интересует мирная рыба-фидер.
 
Друже, згоден з тим, що немає такої, яка є на Дністрі, але хто ж сказав, що у мене є потреба у ловлі саме "дністровської" риби?:smile:
Мені так, карасик, коропчик, окунь, щука, судак, рідше лящ і підлящик. А це все є в межах 25-60 км. від міста. І на платних ставках і на річках.
Карасик, коропчик, окунь, щука, судак - р. Бужок, р. П.Буг, р. Вовк, р. Вовчок., р. Случ, якщо з платних водойм - Пирогівці (25 км.) та Христосово (65 км.).
Лящ, підлящик (але особливо ніколи не мав цілі саме на цю рибу), попадаються в межах міста на Дубово, на р. Вовк та водосховище Христосово. Навіть сомики попадаються (авжеж не великі) ближче до Вінницької області на р. П.Буг та на р. Случ ближче до Житомирської області. Це все в межах 80-110 км. Але ніколи їх не ловив, напевне "не доріс".

Навіть якщо (дай боже авжеж) поїду на Дністер, то є надія тих самих карасиків, окунчиків, лящиків та хижака половити. Авжеж попастись може щось інше, але конкретної цілі на ту рибу немає.

Нікого ні в чому не переконую, але виключно для моїх потреб, є достатньо водойм неподалік від Хмельницького.

Дністер - то є для мене більше відпочинок біля могутньої річки з неймовірною красою, ніж риболовля):dn:
 
Цитата
Друже, згоден з тим, що немає такої, яка є на Дністрі, але хто ж сказав, що у мене є потреба у ловлі саме "дністровської" риби?:smile:
Мені так, карасик, коропчик, окунь, щука, судак, рідше лящ і підлящик. А це все є в межах 25-60 км. від міста. І на платних ставках і на річках.
Карасик, коропчик, окунь, щука, судак - р. Бужок, р. П.Буг, р. Вовк, р. Вовчок., р. Случ, якщо з платних водойм - Пирогівці (25 км.) та Христосово (65 км.).
Лящ, підлящик (але особливо ніколи не мав цілі саме на цю рибу), попадаються в межах міста на Дубово, на р. Вовк та водосховище Христосово. Навіть сомики попадаються (авжеж не великі) ближче до Вінницької області на р. П.Буг та на р. Случ ближче до Житомирської області. Це все в межах 80-110 км. Але ніколи їх не ловив, напевне "не доріс".

Навіть якщо (дай боже авжеж) поїду на Дністер, то є надія тих самих карасиків, окунчиків, лящиків та хижака половити. Авжеж попастись може щось інше, але конкретної цілі на ту рибу немає.

Нікого ні в чому не переконую, але виключно для моїх потреб, є достатньо водойм неподалік від Хмельницького.

Дністер - то є для мене більше відпочинок біля могутньої річки з неймовірною красою, ніж риболовля):dn:

Я теж ловлю на ставках, але то не то...
 
У мене на ставки йде %15-20, інше на річках, тому якось не зациклювався ще на Дністрі)
 
Цитата
У мене на ставки йде %15-20, інше на річках, тому якось не зациклювався ще на Дністрі)
На яких частинах річок: зарегульованих ставками, водосховищами, чи на первозданних руслах, точніше на тому, що від них залишилось на сьогодні?
Дякую.
 
Південний Буг - в межах міста зі сторони Гречан, район Чорного острову, Головченці та трохи вище Летичівського району.
Случ - розгулятись є де. Починаючи від Воронковець, Старкону і далі за течією через Самчики до Старого Острополя.
Бужок - Митинці, Заруддя, Редвенці, Ярославка.
Вовк - Летичівський р-н, Ревуха, Терлівка, Рудня.
Вовчок - майже в межах самої Деражні.
Ще виїжджав на хижу на р. Хомора в районі "Грицівського перехрестя" (сторона Шепетівки), але у зв'язку з останніми подіями на картонно-паперовій фабриці у Полонному та забрудненням цієї річки (мором риби), а відповідно і Случа, туди перестав їздити, напевне аж до осені.
Також під Ізяславом є гарна та перспективна річечка Горинь, але туди поки мої колеса не добирались, дорога не близька.

Улюблені місця на які регулярно їжджу, на хижу і білу є. А так, як переважна більшість моїх вподобань - біла риба, яка майже всюди однакова (хоча є виключення), не буду ж завжди на одне місце їздити, як мінімум це нудно, тому відкриваю карту, дивлюсь через які села тече та чи інша річка, дивлюсь чи є фото тієї місцевості, і якщо бачу, що місце перспективне - їду туди. Якщо часу багато (відносно) - їду на пошуки нового місця, якщо мало - їду на перевірене. Без риби можу повертатись додому лише якщо їду на хижу (не вмію я її поки що шукати і гарно ловити). А якщо на карасика - сьогодні більше, завтра менше, але риба є.

На форумі рідко дочекаєшся "рибного місця" від людей, і напевне то правильно, нас читають не лише ж нормальні люди. Сьогодні сказав де бере, а завтра там сітка стоїть. Тому, методом експериментів та переваги авто на газу - шукав, шукаю і буду шукати надалі цікаві та перспективні місця. Впевнений, що таких ще багато, справа лише у кількості вихідних. І, можливо, те що я їжджу не у місця які зустрічаю в інтернеті, а сусідні біля них села - краще. Там менше слідів цивілізації, відповідно і сіток, а карасика думаю всюди можна наловити. Єдине, я рідко відвідую великі за площею водойми, їх важче обловити, часто потрібно лодку і більше часу на пошук риби. А на невеликих річках все набагато простіше, принаймні для мене.
Навіть до прикладу взяти одне село, то і там треба знати де краще бере, де гірше, а як то кажуть - язик до Києва доведе, а місцеві майже завжди є на воді, спитав одного-другого і десь собі біля них кинув поплавок. Сьогодні тут сів, завтра з іншої сторони, а післязавтра отам біля камишів (це вже образно кажучи).
 
Цитата

З.Ы. Ждите также контроль со стороны Водной полиции...

Детальніше, будь ласка!
 
Може це малась на увазі Укртрансбезпека *********www.facebook.com/dsbthmel/
 
Цитата
...
Також під Ізяславом є гарна та перспективна річечка Горинь, але туди поки мої колеса не добирались, дорога не близька.
...
Андрію, дякую за твої змістовні і гарно, з любов'ю, написані дописи.
Напевне тобі буде цікавим  оповідання про нашу Горинь кінця 50-х років.
Цей скан з альманаху "Риболов-спортсмен", книга 8, 1958р.,  з моєї бібліотеки.
 
Був три дні на Бакоті. Хижак не бажаве  приманок. Перепробували все. Результат майже нульовий. Маленьких судачків і окунців не рахую. Дивно, що не було чути жереха. А от підлящик 600-900 гр. і лящ до 2 кг брав справно. Відвели душу колеги, що сиділи на фідерах. Але не про це хотів сказати. І де той хвалений патруль? Сітки ставлять серед білого дня і клали на той патруль. І поиїзжі і місцеві ставлять. Гріш ціна тому патрулю. Воно і не дивно, якщо подивитися хто в Україні керує рибохороною. Ще той фах... Вся трудова діяльність - торгівля нерухомістю. Оте чудо накерує! Головне піар і бабочиків з бюджету качнути на деребан. Розчарування повне.
 
Я думаю, що в таких випадках законослухняні рибалки-любителі, мають право в установленому порядку звернутись в Держрибагенсво  з заявою-скаргою на діяльність/бездіяльність  рибоохоронного  патруля в Чернівецькій області.
 
Цитата
Був три дні на Бакоті. Хижак не бажаве  приманок. Перепробували все. Результат майже нульовий. Маленьких судачків і окунців не рахую. Дивно, що не було чути жереха. А от підлящик 600-900 гр. і лящ до 2 кг брав справно. Відвели душу колеги, що сиділи на фідерах. Але не про це хотів сказати. І де той хвалений патруль? Сітки ставлять серед білого дня і клали на той патруль. І поиїзжі і місцеві ставлять. Гріш ціна тому патрулю. Воно і не дивно, якщо подивитися хто в Україні керує рибохороною. Ще той фах... Вся трудова діяльність - торгівля нерухомістю. Оте чудо накерує! Головне піар і бабочиків з бюджету качнути на деребан. Розчарування повне.

з якої дистанції та глибини брав підлящ?
 
Підлящик брав за відстані 35 м. Глубина 3,5-3,8. Ловили на опариша з хробаком. На самого опариша на дуже хотів. Пробивав і карась до 800 гр. Лящ брав зранку.
 
Цитата
І де той хвалений патруль?

24-25 був в селі Сокіл. 24 - за цілий день одну густеру, погода була жах - вітер, майже буран, а ловити довелось з понтону.
Отже 24 нарахував 17 сіток в полі зору. Дістало. Знайшов номер Хм. патруля - не брали. Подзвонив в Київ - казали що спробують передати "на місця". До вечора ніякого руху. Після обіду додзвонився до Хм. відділу - сказали що вони тут ні до чого і це справа Чернівецьких. Дали номер Чернівецьких - так і не додзвонився до обіду наступного дня.

Так що будем вважати що немає в нас рибохорони...
Куди ще звертатися в таких випадках?

25 біля 10 ранку витягнув непоганого ляща(1-1.3), та на березі ще один витягнув маленького сазанчика, та відпустив. Загалом кльову не було. До речі кілька разів на день мінявся рівень води десь на 10см
 
Хлопцы, всё шо тут написано про Бакоту и про Сокол, пока одни только пустые, ничем не подтвержденные слова! Цена которым плевок на асфальте!
Пожалуйста приведите фото-видео фиксацию того, о чём пишите! Плюс, пожалуйста укажите дату и время когда вы обращались на горячие линии Рыбного патруля! Кто принял обращение в Держрибагентстве, после которого никто не отреагировал!
 
Люди едут рыбу ловить, или на рыбалку, а не фиксировать свои звонки, думаю не верить им нету причины, как и у них нет причины безосновательно обвинять кого-то.
 
Timoxa, не піарь цей патруль! Власне їхні показники і є - плювок на асфальті. Що фіксувати? Сітки? Відмажуться, скажуть або безгосп або це не у нас. Хто їм не башляє того і на показник натягують. Нехай проїдуться по тій самій Бакоті по-під берег. Не одну сітку піднімуть. І по заводям де трава. Це їх пряма робота за яку ми їм гроші платимо. А якщо не можуть порядок навести то нехай ідуть іншу роботу шукати. А говорити про те, що всі порядні рибалки повинні браків ловити то, вибачте за слово, на***н нам такий патруль? Я двома руками і ногами за те, щоб був порядок на водоймах, щоб риба у нас ловилася не гірше ніж в цивілізованих країнах, щоб на воді були правоохоронці яких би всі поважали. Що, потрібно 3 вищі освіти щоб передбачити, що з відкриттям сезону рибалки буде масовий вихід людей до води і на воду? Якраз в цей час і потрібно збільшувати кількість рейдів на результат, а не по форватеру проїхати з надутими щоками. Які були, такі залишилися.
 
Пацаны, это не детский сад, как говорили в лихие 90-е за свой базар отвечать надо - если говоришь что есть сети, звони и говори конкретно что они там и там, и я их вижу! А если просто посвистеть в открытом эфире так это другое!
Я Рыбный патруль не пиарю, есть реальные результаты его работы! Есть реальные протоколы з нарахованными многотысячными збитками!
То, что вы тут сейчас пишите, тупой троллинг в пользу бракуш! Каждый гнилой звонок, влечет за собой выезд на место опергруппы, а это расход топлива!
Если мля такие охеренные патриоты, и при этом не верите Рыбному патрулю Черновицкой области, хто ж вам мешает таким сознательным обратиться на пульт своей родной Хмельницкой полиции???
Ещё раз повторяю - чтобы кидать такие предъявы, имейте документальное подтверждение, иначе это всё выглядит как вытье законтаченных бракуш!!!
 
Цитата
Timoxa, не піарь цей патруль! Власне їхні показники і є - плювок на асфальті.
Минулого року я погодився би... Цього року - НІ В ЯКОМУ РАЗІ!!! Хлопці реально працюють, є наочний результат!
Якщо так казати, як ви, то треба скласти руки, оголосити, що моя хата скраю та вивісити білі шкарпетки на швамбер ((
Соромно має бути!

Цитата
А говорити про те, що всі порядні рибалки повинні браків ловити то, вибачте за слово, на***н нам такий патруль?
Добре! Картина олією - бабуся купляла бульбу, ви стали свідком, що у бабусі сперли редікюль, де були залишки пенсії щоб купити ліки... Ви будете стовбичити, та засунете язика в дупу, але не наберете телефон поліціянтів 102??? Ваш аргумент - Назадлячого нам така поліція???

Мабуть треба щось у собі міняти?
 
Хочу ще раз заявити, я, як і більшість за порядок і за нормальну роботу рибохорони. Це навіть не обговорюється! Але служба яка буде реагувати на фото постфактум нічого не варта. Тут якраз і буде ситуація холостих виїздів. Є ділянки водойми найбільш цікаві для браків. От їх, в першу чергу, і потрібно контролювати. А приїзд групи на місце, підйом сітки і складання акту про безгосп це повна профонація роботи. Хіба Вам не відомо, що виставляючи сітки браки, виставляють і фішки для контролю за патрулем. Зняти безгоспсітку ми і самі можемо. Відтягти на берег і знищити. Ще й портрет зіпсувати особам, які за неї впишуться. Не питання. А от результат про притягнення до відповідальності конкретних осіб майже нульовий. Чому ніде немає інформації про конкретні результати роботи рибохорони? Не складання протоколів і передачі матеріалів в поліцію, а кінцевий результат: стягнули солідний штраф, притягли до кримінальної відповідальності... от тоді б багато хто задумається чи вартує ризикувати. Наш народ не готовий сумлінно виконувати закони, його потрібно привчати до того кнутом. Щоб боязнь порушити законні вимоги заклалися в гени. Я вважаю, що робота патруля незадовільна! Не вистарчає людей? Наберіть додатково. Не вистарчає техніки? Закупіть додатково. Кошти затрачені на це окупляться з торицею. Не тільки матеріальною, ай вдячністю наших дітей.
 
Ну, коль така каша, і зайшла мова за докази, питання до людей, які бачать роботу патруля: поділіться, будь ласка, доказами (фактичні, документальні, формальні) проведеної роботи рибного патруля за перше півріччя 2017 року? Або хоча б за перший квартал.
А то це все, про мега роботу патруля, схоже на пустий свист (с).

Не сприйміть пост за дискримінацію патруля, чи образу в сторону людей, які кажуть, що патруль щось робить.
Я просто об'єктивно хочу оцінити ситуацію. Якщо одна сторона вимагає від іншої якісь докази, проте сама зі свого боку жодних доказів не наводить, то чим ця сторона відрізняється від опонентів..?

Як на мене, рибалки, звичайні люди, можуть просто допомагати (підказувати) патрулям де саме відбуваються ті чи інші правопорушення, але аж ніяк не заставляти їх працювати. Патруль сам має постійно  моніторити все, що робиться на воді, тим паче, вони як ніхто, знають де саме є сіті, коли їх ставлять, і як їх шукати та вилучати. Так, рідко коли вийде зловити за руки брака, бо він тоже почне морозити - а де докази (фото, відео), що саме я їх ставив? Але хоча б збирати постійно всі сітки з водойм - я думаю цілком реально і без підказок та допомоги рибалок. Не все ж має заключатись на матеріальній стороні (постанови та штрафи), можна хоча б просто збирати сітки, задля збереження довкілля.
 
Згоден. Допомагати це наш обов'язок, а робити роботу за патруль це вже, мяко кажучи, не правильно. Їм законом дані права от нехай ними і користаються. А ще на них покладені обов'язки. Нехай виконують. Значення слава патруль походить від слова патрулювати, а не сидіти і чекати дзвінка. Їх повинні бачити. Вони повинні спілкуватися з рибалками в реальному часі. От тоді і інформація буде своєчасною і актуальною. Чому не розповсюджують серед рибалок візитівки з номерами горячих ліній? Байдуже кого - Чернівецького чи Хмельницького патруля. Та хоч Гондураського. Лише б результат був. Візьміть до прикладу нову поліцію - селфіків. Від них толку трошки більше нуля. Але всі їх бачать постійно і можуть звернутися негайно. А по факту Чернівецький патруль, як той суслік - вроді є, але ніхто його не бачить. Взяли на себе повноваження контролювати всю акваторію двс, будьте добрі - контролюєте. І заяви про холості виїзди і трати пального пустий дзвін. Візьміть лише останні зміни чернівецького патруля до наказу про весняно-літню заборону. Чернівці приймають, а і нші обласні управи ні. Це, що різні органи? Що нема центрального керівництва? Оцінка роботи будь-якої структури є кінцевий результат. Наразі його не видно. І це не моя оцінка, а більшості людей. Можемо влаштувати голосування на форумі.
 
Так чтобы не быть голословным, небольшие выдержки из последних событий...

"З 15 червня по 18 червня 2017 року Чернівецьким рибоохоронним патрулем при здійсненні рибоохоронних заходів на Дністровському водосховищі, було виявлено правопорушників та складено шість протоколів про адміністративні правопорушення. Зокрема, 4 за порушення правил рибальства по частині 3 статті 85 КУпАП та 2 за грубе порушення правил рибальства по частині 4 статті 85 КУпАП.
Завдані збитки рибному господарству становлять 4386 гривень.
Вилучено: риба (судак – 6 шт, лящ – 6 шт, карась – 3 шт, жерех – 1 шт), сітки (2 штуки), плавзасіб (віддано на зберігання порушникам до рішення суду).
Крім того, було вилучено без господарські заборонені знаряддя лову у кількості 12 штук довжиною 1,5 км.

З 22 - 23 червня 2017 року о 4:15 Чернівецьким рибоохоронним патрулем при здійсненні рибоохоронних заходів на Дністровському водосховищі в адміністративних межах с. Березівка, Новоушицького району, Хмельницькоі області виявлено правопорушників та складено протоколи про адміністративні правопорушення - п. 3,15 Правил любительського та спортивного рибальства, по частині 4 статті 85 КУпАП за грубе порушення правил рибальства, статті 90  КУпАП.
Завдані збитки рибному господарству становлять близько 32 тисяч гривень.
Риба (судак – 13 шт, лящ – 10 шт, плотва – 95 шт, рибець – 2 шт, окунь - 13 шт, Червонокнижний вирезуб - 1 шт), сітки, транспортний засіб вилучено та віддано на зберігання до рішення суду." - (с)
 
23.06.17 Непоротово, задержаны браконьеры, сума збиткiв 27000 грн.
Сюжет о работе патруля...
*********youtu.be/9c2-7kKNkIY
У меня складывается такое впечатление, что вместо того чтобы помогать уничтожить долбо&бов-бракуш, отдельные личности тупо и безосновательно хотят обо$рать работу новой весьма рабочей структуры, а заодно и многолетнюю работу в этом направлении организации, которая всеми силами поддерживает порядок на водоёмах своими силами, и помогает в этом плане Рыбному патрулю, с которым в данный момент идёт эффективное взаимодействие!
То Veteran
Жду адекватного ответа на моё предложение в личке!
 
Timoxa, я не в коей мере не поддерживаю бракуш! Моя бы воля - никакой админки, криминал и на нары. Они наносят вред государственному-народному, нашему с вами имуществу, если так можна выразиться. Поэтому и ответственость должна быть соответственная. Я прочитал достижения патруля. Круто!***55357;***56842; А вопрос я задал не о колличестве составленных протоколов, а о колличестве материалов расмотренных судами, сумах средств направленных в бюджет и реально наложеной криминальной ответственности. И говорить, что суды у нас плохие не стоит. Я сам отработал в правоохранительных органах не один десяток лет и знаю, что такое результат, а что пустое очковтирательство. Мы, типа, чегото делаем важного, протоколы малюем, а эти пиндосы на второй день снова сети ставят. И пока не отправят на кичу пару браков, да так, чтобы на всю страну прозвучало толку не будет. И второе, я не становлюсь на сторону нарушителей. Свою позицию я высказывал ранее. Просто хочется чтобы делом занимались спецы - преданые своему делу. И третье, когда выше на ветке поднимался вопрос о правовых аспектах составления аминпротоколов, было желание разложить по полочках порядок и процедуру админпрактики по нарушениях в сфере рыбной ловли. Но передумал. Наше законодательство настолько противоречи, что мои посты реально сыграли бы на руку нарушителям.
 
Шановне товариство ! Потрібна порада !! Хочу з сі'єю поїхати десь на дністер з палатками ! Треба вибрати таке місце щоб всім (собі в тому числі) вгодити ) . Жінка з малими хочуть  купатись(щоб пісок був а те намул на дні .  Я хочу порибачити на фідери на ляща , і  щоб машина була коло мене . Треба щоб заїзд на легковушці був нормальний , щоб потом виїхати можна було !!!! Бажано щоб кучі пьяного бидла не вештались там ..... Ось така от нелегка задачка переді мною виникла :-) Це взагалі реально , щоб все в одному було ?  Може хтось знає таке місце , порадьте будьласка !!
 
С песком и нетопким берегом - проблема... а вот пьяное быдло - еще большая проблема, оно вездесуще... Попробуйте в Слободу к старой опоре моста
 
это слобода черновицкой или хмельницкой области ?
 
Цитата
к
48°34'17.5"N 27°07'13.7"E
 
Спасибо,понял. подьезд там нормальный ?
 
Хмельницкая сторона, заезд на Ривьеру, не доезжая Устя - налево на звезде, потом вдоль железной дороги и через дачи
Кусочек дороги вдоль поля есть, могут быть нюансы в сильный дождь..
 
Цитата
через дачи
дайте координаты ,пожалуйста. а то не могу врубиться ...
 
*********www.google.ru/maps/@48.5394762,26.7026057,2310m/data=!3m1!1e3
 
*********www.google.ru/maps/@48.5385027,26.7053625,690m/data=!3m1!1e3
 
З сімейством і щоб порибалити, можна на бакоту. Через с. Каштанівка дорога йде одна. Там, правда платні місця-зони відпочинку, але на будь-який смак. Дно не пісок але і не багнюка. Багато зелені, є де заховатися від спеки. Та й рибка покльовує. Був там минулий тиждень.
 
А багато беруть грошей за авто ?
 
В Слободе тоже берут, не помню сколько, гривен 20 за машину и 10 за человека
 
А можете рассказать, вот с Хмельницкой стороны много мест с платным заездом, а как в этих местах с чистотой берега? А то с Черновицкой стороны всё бесплатно, но вот проблема чистоты... :(
 
Там де платно, відповідно і чисто. Навіть біля кожного відпочинкового місця свій, пардон, туалет - тіпа сортир). А так, як всюди. Люди однакові.
 
Де бесплатно і є заїзд там срака
 
На Дністрі відпочиваю і рибачу, переважно там, де з'їзду не має. Чисто, тихо, спокійно і нерви цілі.
 
Що до сіток і роботи рибнагляду.
Що до доказів - в мене немає фото. Точніше фото я робив, але там нічого не видно - телефон це не фотоапарат, щоб на такій дистанції щось фіксувати.
Перечитайте, перед тим як яро захищати Чернівецьку риб охорону - до них я взагалі не додзвонився. Це плюс чи мінус для них - вирішуйте самі. Хмельницькі ж взагалі відкосили-дали номер чернівецьких! Та й київські ніфіга не рухнулися.
Якщо потрбні данні що до уточненя - пишіть в приват, я надам час дзвінків - можете дізнатися в київських чи хмельницьких - зафіксовані дзвінки чи ні.

А тепер саме по співробітництву громадян та правоохоронців. Недолуге порівняння, але давайте посилимо можливі події для повного розуміння. Ситуація - в темному перевулку вас гвалтують незважаючи ні на що, навіть на те що ви дістали телефон і дзвоните в поліцію... А на тому кінці оператор думає - це якийсь вилупок мабуть, інкрементує нашу роботу - не буду я приймати той виклик - ще бензин витрачати...
Звідси - якщо не реагувати ніяк - то навіщо така служба?
Це що до звернень та оперативної роботи.
А ще є питання - чим займається служба? Кілька протоколів за пів року?  Скажем так - в тому що в Соколі ці сітки стаціонарні, та це робота місцевих - практично немає сумнівів - їх занадто багато, щоб просто хтось приїхав та завіз.
Ще - за останні 2 тижні троє моїх знайомих бачили сітки в Дністрі, в різних областях. Витрати палива - це зрозуміло, але робота є робота - мабуть державою виділяються кошти на те паливо. Чи краще зекономити щоб потім собі авто заправити? (рейди по руслу проводяться?)

Загалом - я розумію що коли сам, або родичі, або друзі - працюють в якісь службі, а ту службу хають... ну - кожна жаба своє болото буде відстоювати. Але краще подивіться на ситуацію обєктивно - я приїхав з сімєю на 2 дні вихідних, приїжджаючи раз в рік - бачу таку картину. Я не знаю куди звертатися, подзвонив - дізнався номера. Виговорив всі гроші на одному телефоні і не побачив ніякого руху. Ось з цього я й роблю висновки.  Якщо є пропозиції - як ще допомогти " уничтожить долбо&бов-бракуш" - розясніть. Діставати і різати тільки не пропонуйте. По перше я не маю човна, по друге - я через порізану сітку на ставку своє в лікарні відбув і зробив висновок, що для того мають бути спеціальні служби
 
Цілком підтримую. Можливо в Чернівецькому рибному патрулі і порядні люди зібралися, але такой професії - порядна людина не існує. Судять по реальних результатах.
 
2 OVOD_him
В то время которое Вы описывали, а именно 24-25 июня, напротив Сокола, со стороны Коновки работала группа актива ГО "ГРОМАДА РИБАЛОК БУКОВИНЫ", несколько активистов имеют удостоверения инспектора по охране окружающей среды, и имеют право сами составлять протоколы. Работали с берега, и с воды! Рыбный патруль был в это время на связи!
Результат работы в субботу:
"2 профи-сети в Мошанце, 4 меньших в Коновке +два бракуши были пойманы с поличным с двумя ВЫРЕЗУБАМИ!!!  Открыта криминальна справа... По вызову приезжала опергруппа Нацполиции с собакой."









Вот таким образом рыболовы Черновицкой области помогают Рыбному патрулю бороться с браконьерами!!!
Сети ставили, ставят и будут ставить пока большинство будет молча за этим со стороны наблюдать!
"Я звонил, мне не ответили!" - это не вариант ответа. Кто хочет решить вопрос, найдет способ решения! У нас уже многие знают что есть Горячая линия Рыбного патруля, есть Горячая линия ГО ГРБ, есть в конце концов номер пульта Нацполиции 102! Было бы желание!
Ещё раз повторяю - Хмельницкая рыбоохрана не имеет никакого отношения к Днестру и Днестровскому вдхр!
"Гаряча лінія" Чернівецького РОП +380660673869.
Телефон ГО ГРБ +380957153139.
Пульт Нацполиции 102!
 
По теме задержания Черновицким РОП браконьеров в Непоротово, где был составлен протокол со збитками 27 000 грн.







Реально работа ведётся, и немалая! Водохранилище имеет протяженность 207 км, плюс притоки, заливы, и все остальные водоёмы Черновицкой области. Состав опергруппы 3, в ночное время 4 человека. На данный момент количество всего оперсостава Черновицкого РОП 15 человек, по факту пока немного меньше. Теперь поясните мне, только без закидонов что кто то там кому то должен и обязан круглосуточно патрулировать водные просторы нескольких областей, как вы лично себе представляете покрытие всей водной глади таким количеством людей???
Но тем не менее ребята работают, пытаются успеть везде, на наши обращения всегда реагируют оперативно и адекватно! Прямая обязанность каждого сознательного рыболова всячески помогать инспекторам, которые работают в усиленном режиме, любыми своими адекватными действиями!
Моего личного интереса в РОП нет! Не мое болото, ни родственников, ни друзей! Но есть  хорошие знакомые, в том числе и из обычных рыболовов, которые пришли на эту работу, чтобы наконец то своими прямыми действиями, побороть браконьерство на наших водоёмах, а не сидеть и расписывать по форумам как всё хреново, и какая у нас гнилая система!!!
 
Категорически согласен с Тимохой. 15 человек на весь водоем это совсем мало и не на до ожидать сиеминутного результата, это только в сказках все и сразу без трудовложения ( золотая рыбка скатерть с.., молодильные яблоки и т. д.)  У нас еще долго будут вопить что ни кто ни чего не делает, мы такие, славяне.   ; Прямая обязанность каждого сознательного рыболова всячески помогать инспекторам, которые работают в усиленном режиме, любыми своими адекватными действиями!; это цитита Тимохи и Он прав
 
Відпочивав на Дністрі в Районі Старої Ушиці 10 днів.
Перше про рибалку. Лящ ловився кожний день,  коли коли гірше, коли краще, але йшов. За ті дні попався один на 1600 і другий на 1500 грам. Судав не брав, як і окунь. Було зловлено декілька пістолетів, по перше по банальній причині винищення риби сітками. Скоро на ютубі на каналі Active-life (ссилку скину) буде 2 відео, про рибаку і браконьєрів. Лящ ловився як з берега, так і з човна, основна наживка кук (кук + опариш), хробака, опариша та інше практично ігнорував. Розміри різні, в основному більше пів кг.  Рівень води високий, під самий ліс, місць для рибалки з берега дуже мало, дивно, як і рибаків. Тепер про друге - браконьєрів.
В районі впадіння річки Жван в Річку Ушицю, при ловлі на спінінг (доречі, десь 2-3 тижні тому я давав ті координати), спінінгом зачепив за сітку, і виявилося то там її кілометри.
Попробували законним шляхом її витягнути. По перше подзвонили по телефону який тут дав Тімоха.
Зразу скажу, Тімоха - балабол і не вірте його словам.
Все що буде описано дальше є повністю підтверджено відео і аудіо зйомкою.
Після дзвінка в Київ, і ще купа дзвінків в Хмельницький, Чернівецький рибнадзор, щоб приїхати і зняти законно сітки і скласти акти, питання зайшло в тупік. Дзвонити вже не було куди. Ми продовжували стояти на сітках, щоб браки їх не зняли, але ніхто не хотів приїзджати. Сталося це все день 6-7 вечора. Дальше почалося ще цікавіше. Не буду дуже все розписувати, буде повністю відео і аудіо записи. Після повідомлення, що ми все знімаємо на камеру, до нас почало сипатися купи дзвінків, які представлялися то одними, то другими інспекторами, в кінцевому результаті, коли ми сказали, що все буде проходити в рамках закону, пішли ще й прямі погрози. Стало ясно, що такі сітки кришує сама биохорона і скорше всього, той самий Тімоха про це все знає.
Ми сказали що дзвонимо в поліцію, на що було сильне обурення з його боку (тільки не в поліцію). В кінцевому результаті, було визвано поліцію з Камянця десь в 11-12 ночі, ми продовжували находитись на сітках. В 2 ночі приїхало 2 патрульних, але категорично відмовилися плисти на лодці з нами, сказали не по інструкції і взагалі не хотіли ніяким чином вплинути на це все. За 10 хв, проїхавши на наші гроші 60 км в онин бік з Камянця, розвернулися і поїхали геть. Ми зняли на камеру їхні посвідчення і номер патрульної машини. В кінцевому результаті вже була 3 ночі, а сітки так ніхто і не зняв, все зайшло в тупік.
Скажу зразу, стояло 4 великих сітки + 1 менша, загальної довжиною 1-1,5 км. Сітка професійна і дорога, висотою до 4-х метрів, тільки один верхній шнурок на одній з них коштує не менше 1000 грн. Звичайні пацани з села таке не можуть собі дозволити придбати, фінансується кимось і кришується рибохороною. Сітки так і не були зняті на другий день. Нам вдалося знищити одну велику і одну меншу, є відео знищення і кількість риби. Щоб витягнути сітку в день було потрачено більше години часу, в ночі в надувну лодку таке важко витягувати.
Після опублікування матеріалів, звичайно будуть написані заяви, корупція дальше процвітає. Тепер потрібно проводити акції знищ сітку не дай заробити рибохороні. І знайте, після будь-яких здвінків, до вас так ніхно і не приїде, це ще одна перемога браків. Ми пробули там ще 6 днів, але так нікого і не бачили з рибнагляду. Було виявлено і знищене на протязі тих днів ще декілька сіток, але це невеликі і не професійні, скоріш за все сітки відпочивальників, яким не хота рибачити а хочеться ухи. Правда в сітках було багато сомиків по 300-400 грам, які успішно поплили підростати. Дивіться відео і робіть свої висновки. Всім удачі, ні хвоста ні чишуї.
 
На даний момент є треллер, *********www.youtube.com/watch?v=iLhzNiYFams
Скоро буде повна версія з іменами, номерами телефонів і дзвінками.
 
Цитата
На даний момент є треллер, *********www.youtube.com/watch?v=iLhzNiYFams
Скоро буде повна версія з іменами, номерами телефонів і дзвінками.

Цікава інтрижка.
Особисто мені-цікаве продовження ситуаціі.
З задоволенням подивлюсь...
 
ХЛОПЦІ РЕСПЕКТ І УВАЖУХА ВАМ.ПОБІЛЬШЕ Б ТАКИХ .ЧИМ БІЛЬШЕ БУДЕ ТАКИХ ВІДЕО,ТИМ МЕНШЕ БУДЕ БРАКІВ І КОРРУПЦІІ.ЩЕ РАЗ ДЯКУЮ
 
ПІДСКАЖІТЬ ,МОЖЕ ХТОСЬ ЗНАЄ,ДЕ КРАЩЕ СТАТИ В КОНОВЦІ НА ЛЯЩА
 
А вы чего ожидали??? Что Тимоха после того как его назвали - БАЛАБОЛОМ" - даст заднюю, и отвечать не будет???
Ребята, от своего имени могу выразить вам благодарность за проделанную работу, и за предоставленные видео-доказательства!
Ещё раз повторяю - наш РОП не всесильный, так как не имеет достаточного штата на все эти реверансы!
Но данную ситуацию я как истый  "БАЛАБОЛ" обещаю по окончанию выяснения полностью осветить на этом ресурсе!
З.Ы. Одно радует, что посты "БАЛАБОЛА" ТИМОХИ не проходят зря!)))
 
Тимоха не может отвечать за наши бездеетельные структуры, а языком трепать и обвинять человека не зная его считают  не правильно. За свои слова надо отвечать!
 
Данный товарищ, во всех соц.сетях.  грязью Тимоху поливает,а за базар ответить не может.
 
Раніше є багато постів, де Тімоха розхвалює новий рибнадзор і прямо говорить, що будете на воді подзвоніть і побачити реальну роботу нової охорони чуть не за декілька хвилин приїдуть. Ми провели на воді в охороні сіток з 7 вечора до 3 ночі + зранку ще раз виплили, дзвонили по всіх номерах, почали саме з того, який цей товариш дав, і результату 0, ніякими методами так і не змогли хоть когось визвати і вятягнути сітки з воді. Нагадаю, що тільки одна з 4-х сіток коштує не менше 10000 грн, в сумі це більше 1000$, таких грошей просто немає в сільських пацанів. Я також раніше давав тіж самі координати знаючи, що 90% там стоять сітки. Якщо хтось не знає, то відкрию секрет, це місце впадіння річки Жван в річку Ушицю, де (була) велика кількість судака, окуня, карпа, сома, про ляща мовчу, його всюди ще вистачає. Браки про це добре знають і використовують саме цей район, в інших місцях сіток немає в такій кількості, як і риби. Тепер окуня практично там всього вибили, судак поодинокий. Я раз за 8 років там бачив рибнадзор. Не потрібно піарити того, чого немає в дійсності. Скоро буде повна версія і всі почують розмову починаючи з Києва і закінчуючи місцевими. В кінцевому результаті бракам (дякуючи рибнадзору) частину сіток вдалося забрати.
Бибнадзор прямо по телефону сказав, що знають браків, які приїзджають на мотоциклі, але чомусь нічого не приймають, тому що далі все кришується. Це не була риба на жарку, а серйозний бізнес з вкладанням грошей в найманих людей.
Ще раз повторю: Впадіння річки Жван в річку Ушицю, де високовольтна лінія пересікає річку Ушицю, сітки стоять на протилежному боці села Стара Ушиця зі сторони села Пижівка, дальше велика кількість сіток стоїть навпроти села Вахнівці неподалік розташування дач.
 
За номера дякую - вже зберіг, а от що до:
Цитата
а именно 24-25 июня, напротив Сокола, со стороны Коновки работала группа актива ГО "ГРОМАДА РИБАЛОК БУКОВИНЫ
Ну так до Коновки ще ген ген скільки. Ось де стояли сітки *********screenpresso.com/=dztye
Це раз, а два - ну розмова саме за те що 2 користувачів форуму, зверталися в спеціальні органи і не отримали результату.
Тут протиріччя - ви говорите що допомагайте службам, а тут що служби не можуть відповісти всім... ну хоч комусь же можуть.
Не говорю про місцеву рибохорону, але правда - за життя стільки побачив що саме правоохоронні служби порушували закон саме по своїй сфері(в тому числі наймасштабніших браків бачив саме в рибохороні+2мента), що саме по Дністру здається теж прості схеми співробітництва, а відловлені сітки - то не місцеві поставили або відпрацювавші себе.
Написане вище - не в образу ні рибнадзорам ні особистостям, а просто думка громадянина, коли накипіло...
 
Цитата
Андрей, чтобы разобраться в этом вопросе, я готов выехать во Львов!

Питання У Львові не вирішиться, тут немає кілометрів сіток. Таке потрібно вирішувати на водосховищі.
 
Я той самий Тарас Царик автор данного і майбутніх відосів. На рахунок Тімохи скажу наступне. Через телефон який дав Тімоха,  віддзвонив до мене заступник начальника риб-охорони чернівецької обл. і представився Валентином. Ця людина обіцяла що ліквідує сітки через 40 хв, звичайно що він цього не зробив. Дальше було ще цікавіше, він мені тупо почав брехати, казав що саме в цьому місці він 5 днів в кущах сидить в засаді, коли я саме тих 5 днів кожен день бліснив.  Я не довіряю так званому Тімохі і у відео фільмі його ім'я згадаю. Швидше за все, я підозрюю його у корупційних схемах. На сьогоднішній день мій номер тел. знають всі риб-інспектори і я не здивуюся якщо зараз Тімоха опублікує мій ном. тел.

Також вийде відео коли через день на тих самих місцях інші браконьєри мені хотіли човен ножем порізати, але завдяки мотору я можна сказати втік, це ганьба коли рибак втікає від браконьєрів. Відео монтується, дочекайтеся 2-3 дня.
 
Тарасе і Андрію, по річці Ушиця, то взагалі "браконьєрська республіка", принаймі так було минулими роками.
Донедавна, місцеві вахнівецькі селяни відкрито з  "дозволу"  рибінспекції займались "промислом". Зараз ніби рік-два цього вже немає.
А кам"янецька сторона, бачу, рулить...
Хлопці, ви реально рискуєте здоров"ям і життям...   Будьте обережні!
 
Цитата
Я той самий Тарас Царик автор данного і майбутніх відосів. На рахунок Тімохи скажу наступне. Через телефон який дав Тімоха,  віддзвонив до мене заступник начальника риб-охорони чернівецької обл. і представився Валентином. Ця людина обіцяла що ліквідує сітки через 40 хв, звичайно що він цього не зробив. Дальше було ще цікавіше, він мені тупо почав брехати, казав що саме в цьому місці він 5 днів в кущах сидить в засаді, коли я саме тих 5 днів кожен день бліснив.  Я не довіряю так званому Тімохі і у відео фільмі його ім'я згадаю. Швидше за все, я підозрюю його у корупційних схемах. На сьогоднішній день мій номер тел. знають всі риб-інспектори і я не здивуюся якщо зараз Тімоха опублікує мій ном. тел.

Також вийде відео коли через день на тих самих місцях інші браконьєри мені хотіли човен ножем порізати, але завдяки мотору я можна сказати втік, це ганьба коли рибак втікає від браконьєрів. Відео монтується, дочекайтеся 2-3 дня.

Всім нормальним рибацюгам доброго вечора!!! Більше 10 років я, ТИМОХА та багато наших однодумців боремось з бракушами на Дністровському водосховищі, робим все можливе для того щоб зупинити це браконьерське божевілля на Дністрі..... Нарешті спідними зусиллями вдалося на 2017 рік припинити промлов на всьому Дністровському водосховищі, також була ліквідована стара Чернівецька рибоохорона та замість неї під пильним оком Громадської організації "ГРОМАДА РИБАЛОК БУКОВИНИ"(співзасновником є ТИМОХА) був створений та почав працювати новий РИБНИЙ ПАТРУЛЬ. Немалих зусилль було витрачено на то щоб максимально до нового рибоохоронного органу потрапили адекватні люди і не пролізли старі чупакабри..... В результаті 80% нових інспекторів..... РИБПАТРУЛЬ працюе всьго 2.5 місяця..... В Ушиці нима був пійманий та задокументований на гарячому з сітками діючий інспектр ХМЕЛЬНИЦЬКРИБООХОРОНИ..... та знято купа сіток (я їх особисто бачив)..... Хлопці реально працюють але їм не вистачае часу та досвіду..... Ї тут раптом приїзжае Тарас і починае кричати що почалась "атомна" війна в Ушицькій затоці, що він знайшов дві сітки та ніхто не їде на допомогу.... Нормального рибацюгу ТИМОХУ з яким ми зробили купу потужних справ моментально зачислює до учасника бракушних схем, Валентина (заступника РИБПАТРУЛЯ) звинувачує у всіх гріхах та кришуванні бракуш..... Тарас, так я тобі скажу, Ти звинуватив ТИМОХУ який всім серцем переживае за природу нашого краю, хлопців з РИБПАТРУЛЯ які до тебе їхали та не змогли знайти бо ти булькав в трубку і не зміг точно сказати де ти..... а потім сказав їм якщо вони тебе не можуть знайти то най КУРЯТЬ БАМБУК...... Гарно? Що стосуеться Валенина (заступника РИБПАТРУЛЯ) я кій тобі "набрехав" то він та ті інспектори які тебе шукали, більш ніж два роки гідно захищали суверенітет України зі зброею в руках а не так як ти з сєлфі палкою.......... Задумайся блогєр......
 
Ой...я кажеться знаю какое слово SKV хотел написать после блогер..:)))))
 
Я не буду відповідати конкретним людям, у мене попереду багато роботи яку я змушений фільмувати, показувати і доказувати. Мої дії будуть виключно у правовому полі. У Львові буде написана заява на риб-охорону і на Камянець-Подільську поліцію за повну бездіяльність. Насправді, ви ще не бачили повну версію відео, номера телефонів, кількість дзвінків і т.д  Що стосується  репутації Тімохи, на-жаль вона вже довіри не викликає і я це покажу, хоча він сам знає. На даний момент я довіряю тільки Андрію Об'єщику, який має відео докази проробленої роботи.   Я Тімоху не звинувачую у тому що він браконьєр, але він причетний до бандитської банди,  як мінімум покриває і захищає їх. Нехай напише хто йому дав номер телефону так званої поліції яка приїжджає на місце злочину через 20-30 хв. чомусь по тому номеру тел. до мене ніхто не приїхав, хоча я чергував сітки більше 12 год. і розмовляв з людьми які зі мною зв'язалися через твій номер тел. Назви мені людину яка тобі дала номер тел. а дальше я проведу особисте розслідування. Якщо я виявлюся не правим, я обіцяю що запишу відео ролик і вибачуся перед тобою.  У мене до нього дуже багато запитань, але Тімоха зараз дурачка включив.
 
Цитата
  Я Тімоху не звинувачую у тому що він браконьєр, але він причетний до бандитської банди,  як мінімум покриває і захищає їх.

Чи ты щось нюхаєш, або куриш??? Який ТИМОХА??? яка бандитьска банда??? Який покриває??? Який захищає???  Тобі трєба до бабусі, щоб яйцями викачала.... Тобі пороблено!!! А може ти бабла взяв у бракуш та відробляеш???
 
Цитата
Чи ты щось нюхаєш, або куриш??? Який ТИМОХА??? яка бандитьска банда??? Який покриває??? Який захищає???  Тобі трєба до бабусі, щоб яйцями викачала.... Тобі пороблено!!! А може ти бабла взяв у бракуш та відробляеш???

Інтрига загострюється.
Все цікавіше...
 
Цитата
Інтрига загострюється.
Все цікавіше...

Та ніякої інтриги нема.... Тарасик віскочив в пи...ди на лижі, побачив пару сіток в самому крємінагенному рєгіоні та підняв гвалт..... "Я фільмую, я звертаюсь а їм всім пофіг.... на мене не звиртають увагу...."  Короче всї пі.....си а він Дартаньян..... І ніяких доказів в нього бути неможе.... Я вже спілкувався з пацанами з РИБПАТРУЛЯ..... Добре що вони не знайшли Тарасика......))) Він зараз повириває з контексту на відео де йому вигідно та викладе... ШАТУН короче....
 
Цитата
Та ніякої інтриги нема....

Ну,як сказати.
З моєі колокольні,зовсім збоку і- за 1,5 тис.км-є.
Так сказати-думки збоку.
Коли всі карти будуть на столі-тоді й зроблю висновок.Особистий...
 
Так наш Тарасик - сепор! Пізд... бол якій нагнітає ситуацію. Може запросити його  на Дністер підняти з15-20км сток,  може не всереться? А потім буде малювати відео.
 
Цитата
Та ніякої інтриги нема.... Тарасик віскочив в пи...ди на лижі, побачив пару сіток в самому крємінагенному рєгіоні та підняв гвалт..... "Я фільмую, я звертаюсь а їм всім пофіг.... на мене не звиртають увагу...."  Короче всї пі.....си а він Дартаньян..... І ніяких доказів в нього бути неможе.... Я вже спілкувався з пацанами з РИБПАТРУЛЯ..... Добре що вони не знайшли Тарасика......))) Він зараз повириває з контексту на відео де йому вигідно та викладе... ШАТУН короче....

Цитата
Так наш Тарасик - сепор! Пізд... бол якій нагнітає ситуацію. Може запросити його  на Дністер підняти з15-20км сток,  може не всереться? А потім буде малювати відео.

Цікавим є те ,що ці люди тут раніше, ніколи, нічого неписали. Подивіться скільки в них повідомлень) Видно зачепило їх інтереси (ой "сіточки"). Львівські хлопці шухеру доброго видно наробили.
 
Андрей, чтобы разобраться в этом вопросе, я готов выехать во Львов!
 
Цитата
Цікавим є те ,що ці люди тут раніше, ніколи, нічого неписали. Подивіться скільки в них повідомлень) Видно зачепило їх інтереси (ой "сіточки"). Львівські хлопці шухеру доброго видно наробили.

Особисто я нічого не писав по тій причині що валив сепарів на Донбасі як міг....  І мріяв повернутись та почати з ТИМОХОЮ і РИБНИМ патрулем "кришувати" бракуш в Ушицькій затоці!!! Але річ не в тому.... Тарас і Андрій по великому рахунку СПОЧАТКУ все правільно зробили, виявили сітки, зателефонували по всім номерам та опрелюднили недоліки.... БРАВО!!! та УВАЖУХА!!! Але потім з них почав виходити бруд та необгрунтовні звинувачення ТИМОХИ та нормальних пацанів з РИБНОГО ПАТРУЛЯ (я їх знаю особисто по справам а не по балачкам) В результаті Тарас та Андрій просто почали піаритись на цій темі та звинувачувати і поливати брудом всіх без розбору..... Цє недобрє..... За свої слова прийдеться відповідати!!! Якщо до зама Валентина є притеньзіі то можем організувати Тарасу та Андрію теплу зустріч з представниками Львівської аєромобільної 80-ки у складі якої воював Валенин.... І хай Тарас та Андрій роскажуть їм яким "брехуном", "хабарником" та "кришувальником" сіток в Ушицький затоці став їх побратим..... фінал зустрічи був би дуже цікавий..........
 
Тарас нікого не звинувачував, а правомірно висловив свої підозри. Судячи з відео, мав на те підстави. Він пересічна людина і ризикуав  своїм життям. Ми пам'ятаємо, як браконьєри  стріляли і поранили інспектора Маковійчука. До речі, що то за телефон давав Тімоха? - Він лівий? - такого на сайті чернівецької інспекції немає.
 
Цитата
Особисто я нічого не писав по тій причині що валив сепарів на Донбасі як міг....  І мріяв повернутись та почати з ТИМОХОЮ і РИБНИМ патрулем "кришувати" бракуш в Ушицькій затоці!!! Але річ не в тому.... Тарас і Андрій по великому рахунку СПОЧАТКУ все правільно зробили, виявили сітки, зателефонували по всім номерам та опрелюднили недоліки.... БРАВО!!! та УВАЖУХА!!! Але потім з них почав виходити бруд та необгрунтовні звинувачення ТИМОХИ та нормальних пацанів з РИБНОГО ПАТРУЛЯ (я їх знаю особисто по справам а не по балачкам) В результаті Тарас та Андрій просто почали піаритись на цій темі та звинувачувати і поливати брудом всіх без розбору..... Цє недобрє..... За свої слова прийдеться відповідати!!! Якщо до зама Валентина є притеньзіі то можем організувати Тарасу та Андрію теплу зустріч з представниками Львівської аєромобільної 80-ки у складі якої воював Валенин.... І хай Тарас та Андрій роскажуть їм яким "брехуном", "хабарником" та "кришувальником" сіток в Ушицький затоці став їх побратим..... фінал зустрічи був би дуже цікавий..........

Ну так хай доведуть справу до логічного закінчення. На скільки я зрозумів, сітки так і стоять, львів'яни дістали тільки одну. Зніміть ті сітки та спаліть на камеру, тільки спаліть, бо вилучити, а потім віддати їх бракам назад, то так не годиться. І ніяких питань в людей не виникне. А як пересіний, я бачу події збоку: звичайні відпочиваючі з Львову ловлять рибу находять кілометри сіток, причому професійних, не екранчиків. Звонять в усі компетентні органи, всіх рівнів - Київ, Чернівці, Хмельницький, ГО, поліція. З усіх них приїздить тільки поліція, і нічого не робить. Товариш Тімоха, своїми постами на цьому ресурсі показує як він разом з патрулем доблесно бореться з браконьєрами, десь вище є пост як вони складають адмін протоколи на рибацюг зі спінінгами, дуже круто... І всім підряд пише, що люди нічого не роблять коли бачать браконьєрів. Ну ось же звонили куди тільки можна, но воді вночі на лодках були!!!! а толку? То для чого тоді це все? Куди ще звонити треба було? І якщо я буду відпочивати на Дністрі і побачу, що кладуть сітки, то я не знаю, чи буду я десь дзвонити, який сенс для чого псувати нерви, і наражати себе на неприємності? За сіки такої довжини вже не раз стріляли на Дністрі. Не вірю, що патруль спільно з ГО ловить браконьєрів з більшою, ніж дозволена, кількістю спінінгів, а кілометрів сіток не бачить і не має змоги виїхати при дзвінку, ну не вірю. І люди тому, так само реагуть. А на рахунок Тімохи, ну чомусь вони так пишуть про нього, значить є якісь підстави. Подивимося кіно побачимо, тоді й зробимо висновки. А поки, зі сторони, воно виглядає якось так як я описав...
 
Цитата
Ну так хай доведуть справу до логічного закінчення. На скільки я зрозумів, сітки так і стоять, львів'яни дістали тільки одну. Зніміть ті сітки та спаліть на камеру, тільки спаліть, бо вилучити, а потім віддати їх бракам назад, то так не годиться. І ніяких питань в людей не виникне. А як пересіний, я бачу події збоку: звичайні відпочиваючі з Львову ловлять рибу находять кілометри сіток, причому професійних, не екранчиків. Звонять в усі компетентні органи, всіх рівнів - Київ, Чернівці, Хмельницький, ГО, поліція. З усіх них приїздить тільки поліція, і нічого не робить. Товариш Тімоха, своїми постами на цьому ресурсі показує як він разом з патрулем доблесно бореться з браконьєрами, десь вище є пост як вони складають адмін протоколи на рибацюг зі спінінгами, дуже круто... І всім підряд пише, що люди нічого не роблять коли бачать браконьєрів. Ну ось же звонили куди тільки можна, но воді вночі на лодках були!!!! а толку? То для чого тоді це все? Куди ще звонити треба було? І якщо я буду відпочивати на Дністрі і побачу, що кладуть сітки, то я не знаю, чи буду я десь дзвонити, який сенс для чого псувати нерви, і наражати себе на неприємності? За сіки такої довжини вже не раз стріляли на Дністрі. Не вірю, що патруль спільно з ГО ловить браконьєрів з більшою, ніж дозволена, кількістю спінінгів, а кілометрів сіток не бачить і не має змоги виїхати при дзвінку, ну не вірю. І люди тому, так само реагуть. А на рахунок Тімохи, ну чомусь вони так пишуть про нього, значить є якісь підстави. Подивимося кіно побачимо, тоді й зробимо висновки. А поки, зі сторони, воно виглядає якось так як я описав...
На гарячу лінію ГО "ГРОМАДА РИБАЛОК БУКОВИНИ" вони не звонили, обидва номера особисто у мене 0505255293 0977121231 Запишить....
 
Повністью згоден!!! Зняти просто сітки цє нє вихід.... А от впіймати на гарячому тих хто їх ставить та знімає, цє основна задача і вона дуже не проста... іноді приходиться тижднями відслідковувати бракушний графік роботи..... Хлопці, не все так просто..... Хмельницьку рибоохорону більш ніж нісяць як офіційно відсторонили від Дністровського водосховища за тотальне браконьерство та корупцію і всей цєй КОРТЕЛЬ ліг на плечі новим не дуже досвідченним працівникам ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РИБООХОРОННОГО ПАТРУЛЯ... Але хлопці з бойовим досвідом і думаю що розберуться з цими ЧУПАКАБРАМИ...... Дякую за розуміння.
 
Цитата
На гарячу лінію ГО "ГРОМАДА РИБАЛОК БУКОВИНИ" вони не дзвонили, обидва номера особисто у мене 0505255293 0977121231 Запишить....
Спочатку дзвонили на гарячу лінію Києва (я вже потім це зрозумів), після чого до нас було купа дзвінків від Хмельницької і Чернівецької охорони, спочатку з запитаннями, потім з відмовками (ви пливіть собі, а ми потім їх на гарячому зловимо), а потім ще й з погрозами. Доречі, на наступний день, коли Тарас приплив на сітки, браки стояли на них і захищали, при спробі відігнати їх, вони витягнули ножа і підпливали до нього, щоб прорізати човна, слава Богу мотор не підводив і він відпливав від них, доки все таки не витягнув сітку. З 5-ти сіток, було витягнуто 1 професійну, одну коротшу з купою затухшої і напів живої риби (вона там і зараз на березі валяється) і ще декілька сіток любительських. Три профі сітки бракам вдалося забрати з рибою, тому що Тарас був один. Сітки простояли з 6 год вечора і до десь до 11 ранку.
Про що ми говоримо, за той час після стільки дзвінків, реакції 0. З Києва мабуть можна було приїхати вже. Так, можливо в момент дзвінка були всі так сильно заняті, але наступний день був понеділок повністю робочий і ніхто так і не відреагував, в тому числі поліція.
В той час, коли на сайті велася дискусія про штрафування рибаків, які рибачили в забороненій зоні в період нересту, знайомі місцеві в селі Вахнівці і Стара Ушиця розказували, як місцеві браки сотнями кг витягували сітками рибу в самий нерест. Нажаль, вони бояться сказати це на камеру, чи подзвонити.
В повному відео, чи почуєте, як рибохорона розказує про їхню засаду на 4-5 днів, коли в той самий час я там рибачив і жодної душі не бачив. Мабуть так замаскірувалися, що навіть браків не бачили.
 
Хлопці, робіть все по совісті і тоді все буде добре... Викладуйте відео, але не однобоке... І запамятайте надалі, ОБВИНУВАЧУВАТИ людей можете лиш тоді коли ти це реально бачиш і перевірив.... Все остальне це додумки, версії, пиар або заказуха..... За це прийдеться відповідати по повній... Я не погрожую... Я впевнений що ми з Вами однодумці, просто в той день щось пішло не так.... Дзвоніть не цурайтесь 0505255293 0977121231 Сіньковський Костянтин Голова ГО "ГРОМАДА РИБАЛОК БУКОВИНИ".
 
На відео буде то, що було насправді. Якщо Тімоха не ловив сітками, тож ніхто його і не звинувачував ніколи, але коли дав номер і сказав дзвоніть і побачите швидку реакцію, так це так і було постами раніше. На жаль реакції жодної, хоча було запевнено, що набрано нових зовсім інших людей. Нова схема не працює, все залишається по старому. Ви мене хоть вбийте, але я в жодному разі не повірю, що професійними сітками, висота яких 4 м і ціна перевищує десятки тисяч гривень, займаються два пацана з села і ніхто (особливо рибохорона) цього не бачить і не знає. Знищіть їм один, два рази ці ж самі сітки і не потрібно їх ловити на гарячому, бо якщо браконєрство не вигідне, ним ніхто не буде займатися, це не рибалка як хоббі, а спосіб заробляння грошей (бізнес).
При великому бажанні всю інфу можна дізнатися в самих людей в селі. Наприклад в селі Вахнівці, минулого року я дізнався хто займається забороненим промислом риби. Раніше в Старій Ушиці я також від місцевих дізнався хто і де дає сітки напрокат, навіть ціни озвучували. Зараз яка ситуація не знаю.  Це при тому, що мені то все не потрібно і я приїзджаю виключно на рибалку. Багато моїх знайомих рибаків з Львівської області не хочуть їхати на водосховище виключно через велику кількість сіток, де в нас таке не припустимо.
На даний момент висновок один - звичайний рибак не взмозі жодними законними діями повідомити і добитися знищення сіток при їх виявленню, крапка. Браки радійте!
Ще одне забув: Річка Жван від гирла, до впадіння постійно вся проставляється сітками. Думаю, за деякий час коли браки заспопоються, ми знімемо і покажемо ще одне цікаве відео.
 
Вот и закончился отпуск.
В два захода выезжал на Днестровское водохранилище. Вороновица и Мошанец. Леща нет. Отсидел 4 рассвета. Плотва, бычки, малек жереха, рыбец,ерш, а леща нет. Может не спустился еще, может болеет после нереста, но результат по лещу нулевой. Но видимо из за отсутствия леща практически на всех рыбалках проклевывал очень хороший карась, до 10 штук за рыбалку. Лучше всего клевал на бутерброд Красный с белым.Место очень красивое , оцените. По поводу бракконьеров вставлю и свои 5 копеек. Их реально меньше. В часности про Мошанец. Выходят только ночью. Убирают сетки с рассветом. Реально боятся. Вплоть до выставления наблюдателей за рекой и бросании всего при предупреждающем звонке с берега. Даже удочки с собой берут для отвода глаз). В Вороновице просто ночью слышно звук мотора без света  напротив базы Водный Рай. Т.е вечером сетей еще нет, а утром уже нет. С тепловизором надо ловить))
 
Ну що тут скажеш, у пацанів з поважного міста Львова завдання повищити рєйтинг свого блога, щоб заробляти бабло..... Я йому про співпрацю а він мені про відєо яке вони планують знімати.....  Тєпєр послухай мене, я бачу у твоїх діях лише шкурняки які популярізують ваш блог тай не більше.... чому ви нє рибалите на Львіщині якщо там це не припустимо??? Ви напевно в партії Ляшка??? популісти та балаболи..... В мєне купа друзів які приїзжают з львіщини на риболовлю..... так є проблеми з браками, але ми спокійно нагибаємо бракуш та рибалим далі...... Я свої телефони залишив на ютубі та декілька раз н цьому форумі... І не один з Вас не перезвонив...... Ви першочергово робили нормальну справу, а потім звинуватили всіх скрізь, бо самі крім того щоб бігати з сєлфі палкою та дзвонити в ООН ніхера нє вмієте.........
 
*********www.youtube.com/edit?o=U&video_id=VLoXty5sUkk
 
*********www.youtube.com/edit?o=U&video_id=N-cy6SmLgE4
 
*********www.youtube.com/edit?o=U&video_id=lcinbpbAHrE
 
От коли Ви зробитє це таким чином як зробив я на відео, тоді будем спілкуватись.... а поки Ви просто заробляєте собі "рейтінг" недозвоном та не можливісттю витягнути сітку..... то тренуйтесь Майстер клас я Вам показав.... якість правда погана, але для нормальних рибацюг цого буде достатньо....... Бажаю сім футів під килем........ Хтів щє щось доповнити, але після викладеного хлопами відєо доповню.... Слава Україні!!!
 
SKV - дайте нормальну силку на відео
 
Цитата
SKV - дайте нормальну силку на відео

Всі ссилки нормальні, якість погана, так як знімалось на телефон багато років назад.....
 
SKV-не одно видео не открывается,пишется-видео не найдено!
 
Зараз гляну в налаштуваннях....
 
На всіх відео відритий доступ....  не розумію що ви не можетє відкрити...
 
Така ж ситуація - відкриває особистий канал на Ютубі. Якщо посилання у своєму тексті має слово *edit* - це посилання не вірне.
 
Цитата
От коли Ви зробитє це таким чином як зробив я на відео, тоді будем спілкуватись.... а поки Ви просто заробляєте собі "рейтінг" недозвоном та не можливісттю витягнути сітку..... то тренуйтесь Майстер клас я Вам показав.... якість правда погана, але для нормальних рибацюг цого буде достатньо....... Бажаю сім футів під килем........ Хтів щє щось доповнити, але після викладеного хлопами відєо доповню.... Слава Україні!!!

Шановний, на повному відео буде недозвон і витягування сітки, і що грозить рибаку при витягування сітки. Майстер клас це я вам покажу листом до Києва.
 
Да ти пиши хоть на марс..... Я так поняв що ти нічого не зрозумів.... Демократія цє добрє, але дати по шиї надійнішє.... Письменнік херов.... Ти просто стараєшся мєне знизити до свого рівня там дє ти як риба в воді....  Пиши, викладуй відео з коментарями, але якщо хоть один факт буде не підтвердженній рєально, то я приїду особисто до тєбе на каву.....Я чекав від вас дзвінка на ті телефони які я проилюднив... Напевне нема що казати(монтуєте відео) Меньше бухати треба на рибплці (це інфа від місцевих мешканців Ст. Ушиці)  Всє бесіда закінчена.... ШАТУН ХЕРОВ..... Оприлюднюю ваші тел. щоб люди знали ***8206;0679379244 Царик Андрій   ***8206;0679035819 Царик Тарас....
 
Частина 1 та частина 2 статті 11 Закону України "Про інформацію":
"1. Інформація   про   фізичну   особу  (персональні  дані)  - відомості  чи  сукупність  відомостей  про  фізичну   особу,   яка
ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.
2. Не  допускаються  збирання,  зберігання,  використання  та поширення конфіденційної інформації про особу без її  згоди"

Стаття 32 Конституції України: Ніхто не може зазнавати втручання в його особисте і сімейне життя, крім випадків, передбачених Конституцією. Не допускається збирання, зберігання, використання та поширення конфіденційної інформації про особу без її згоди"

Стаття 182 Кримінального кодексу України:
"Незаконне збирання, зберігання, використання або поширення конфіденційної інформації про особу без її згоди або поширення цієї інформації у публічному виступі, творі, що публічно демонструється, чи в засобах масової інформації,-

караються штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років."

________________________

Нікого особисто не знаю, тому об'єктивно не можу захищати ту чи іншу сторону, але поширення конфіденційної інформації, як мінімум - є злочином, відповідальність за який передбачена кримінальним кодексом, а як максимум - чим така дія не є "зниженням до певного рівня"?

Не гарно так.

Давайте обговорювати риболовлю на Дністрі, а не мірятись в кого який. Дорослі ж люди.
 
Цікаво, почекаю відео.

Про р.Жван, вчора там хлопці дістали і спалили сітку,  і явно не дешеву, я це бачив особисто,  звонити не мали бажання, але це їх справа.

Ше чув таке, що з новим патрулем, зараз катається і трансбезпека, яка перевіряє документи, права. Як мені відомо 90% наших рибаків на дністрі не мають їх, зробити їх не дешево, тай неможливо в Хмельницькому( Правда вже на права можна здати, сам є випускником першого судоходного класу в нашому місті)
Тепер питання: якщо я знайду, сітку\браків викличу патруль, які шанси що щей отримаю штраф за те що мій плавзасіб не зареєстровано?
 
Ранковий дзвінок (покищо перша частина нашої розмови)
Для хейтерів - Згідно ст. 34 і 50 КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ я маю повне право поширювати інформацію діалог держ. чиновника.
*********www.youtube.com/watch?v=L6dbziW2nEs
 
Шановний адміністратор даного форума. Був оприлюднений мій номер телефона. Я забороняю оприлюднювати свій номер телефона. Так званий SKV порушив закон.
 
Тепер все зрозуміло. Мій брат зробив тільки один дзвінок, саме на цей номер  що залишив так званий Тімоха, більше він дзвінків не робив. Я в свою чергу не дзвонив на номер тел. який залишив Тімоха. Звідки так званий SKV має мій номер тел. і мого брата для мене тепер це вже не є таємницею. Ганьба тобі Тімоха і рибінспекторам.
 
О це вже цікаво виходить. Зі свого телефона я дзвонив тільки на один номер гарячої лінії в Київ який дав тут Тімоха, звідки SKV заполучив мій номер телефону, якщо він попередньо сказав що не причому і ми не дзвонили на його вище вказані телефони. Виходить він все знав з першого дзвінка. За розголошення моїх персональних даних, 100% проти нього я порушу кримінальну справу, і буду добиватися не тільки його звільнення, а й притягнення до відповідальності. Тепер питання, хто стоїть за цими сітками?
 
Цитата
О це вже цікаво виходить. Зі свого телефона я дзвонив тільки на один номер гарячої лінії в Київ який дав тут Тімоха, звідки SKV заполучив мій номер телефону, якщо він попередньо сказав що не причому і ми не дзвонили на його вище вказані телефони. Виходить він все знав з першого дзвінка. За розголошення моїх персональних даних, 100% проти нього я порушу кримінальну справу, і буду добиватися не тільки його звільнення, а й притягнення до відповідальності. Тепер питання, хто стоїть за цими сітками?

Маразм стає міцніщє))) Тєпер оказуеться я кришую бракуш в Ушицькій затоці!!! Браво!!! Пацани, ваших телефонів в неті вайлом..... і не треба бути дуже розумним щоб їх знайти....  З приводу порушення проти мєне кримінальної справи, то раджу зразу звертатись у Гаагу.... І останне з приводу твого бажання  "добиватися не тільки його звільнення, а й притягнення до відповідальності" можеш свиснути мені в свисток..... Я військовий пенсіонер і маю багато вільного часу щоб займатись "кришуванням бракуш в Ушиці"...... Звільнити він мене хоче.... РОБОТОДАВЕЦЬ.....))))
 
Цитата
Ранковий дзвінок (покищо перша частина нашої розмови)
Для хейтерів - Згідно ст. 34 і 50 КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ я маю повне право поширювати інформацію діалог держ. чиновника.
*********www.youtube.com/watch?v=L6dbziW2nEs

Не б'ється.
"Это видео с ограниченным доступом".
 
SKV,поздравляю с присвоением очередного воинского звания МАТРОС! :)))))
 
Цитата
Маразм стає міцніщє))) Тєпер оказуеться я кришую бракуш в Ушицькій затоці!!! Браво!!! Пацани, ваших телефонів в неті вайлом..... і не треба бути дуже розумним щоб їх знайти....  З приводу порушення проти мєне кримінальної справи, то раджу зразу звертатись у Гаагу.... І останне з приводу твого бажання  "добиватися не тільки його звільнення, а й притягнення до відповідальності" можеш свиснути мені в свисток..... Я військовий пенсіонер і маю багато вільного часу щоб займатись "кришуванням бракуш в Ушиці"...... Звільнити він мене хоче.... РОБОТОДАВЕЦЬ.....))))

В даному випадку Ви-не праві.
Вам же пояснили- https://www.rybalka.com/forum/showpost.php?p=732608&postcount=3740
 
Цитата
Не б'ється.
"Это видео с ограниченным доступом".

А спочатку було, я запустив, але часу не мав подивитись(
 
По деяким обєктивним причинам, що багато хто може втратити роботу, Тарас вирішив поки-що не опубліковувати повну версію, при умові, що в найближчому часі промислові бкаконьєрські сітки зникнуть з Дністровського водосховища.
 
Цитата
По деяким обєктивним причинам, що багато хто може втратити роботу, Тарас вирішив поки-що не опубліковувати повну версію, при умові, що в найближчому часі промислові бкаконьєрські сітки зникнуть з Дністровського водосховища.

Я что то не понял..Не этого ли вы добивались:-увольнений и ответственности.Хотя сначала был полностью на вашей стороне,но сейчас создаётся впечатление,что возможно вам заплатили(то есть купили материал)Задняя скорость репутации не добавит ИМХО
 
Цитата
По деяким обєктивним причинам, що багато хто може втратити роботу, Тарас вирішив поки-що не опубліковувати повну версію, при умові, що в найближчому часі промислові бкаконьєрські сітки зникнуть з Дністровського водосховища.

Вам,звичайно-видніше.
Але: сказали "а"-кажіть "б".
ІМХО...
 
Ще раз. Ні в якому разі ніхто не продавав матеріал і щоб всі знали, не було і не буде жодної розмови про якесь грошове винагородження. Матеріал, є і навіть частково змонтований і буде опублікований, якщо не буде вжито заходів. Існують люди, яким вкрай важлива робота і раніше воювали на Донбасі. Тому Тарас вирішив поки не показувати всього. Ще раз скажу, жодних домовленостей не було і бути не може. Це його особисте рішення (так сказати, дати можливість виправити помилки рибохороні).
 
Цитата
Ще раз. Ні в якому разі ніхто не продавав матеріал і щоб всі знали, не було і не буде жодної розмови про якесь грошове винагородження. Матеріал, є і навіть частково змонтований і буде опублікований, якщо не буде вжито заходів. Існують люди, яким вкрай важлива робота і раніше воювали на Донбасі. Тому Тарас вирішив поки не показувати всього. Ще раз скажу, жодних домовленостей не було і бути не може. Це його особисте рішення (так сказати, дати можливість виправити помилки рибохороні).

Як на мене-не комільфо вмикати задню.
Навіщо тоді стіки шуму наробили?

При всій повазі до людей,"яким вкрай важлива робота і раніше воювали на Донбасі"- хотілось би конкретики.
ІМХО...
 
Був дзвінок вищестоящого керівництва і обіцяли мені що ситуація буде виправлена. Якщо фільм вийде то полетять голови і те що вони зробили за 3 місяці завдяки моєму відосу піде все коту під хвіст. Можливо фільм вийде, зараз це питання часу.
На рахунок чи я продався? Дорече, можу продати 30 Г.Б  сирья  по акції всього за 1000$
sershyalta - ви адекватна і здоровомислюща людина, це радує. Цитата: Навіщо тоді стіки шуму наробили?
На вашому місці я би таке саме задав запитання. Так, постраждала моя репутація і мого брата, але в даний час краще зачекати.
 
Цитата
Був дзвінок вищестоящого керівництва і обіцяли мені що ситуація буде виправлена. Якщо фільм вийде то полетять голови і те що вони зробили за 3 місяці завдяки моєму відосу піде все коту під хвіст. Можливо фільм вийде, зараз це питання часу.
На рахунок чи я продався? Дорече, можу продати 30 Г.Б  сирья  по акції всього за 1000$
sershyalta - ви адекватна і здоровомислюща людина, це радує. Цитата: Навіщо тоді стіки шуму наробили?
На вашому місці я би таке саме задав запитання. Так, постраждала моя репутація і мого брата, але в даний час краще зачекати.

Дякую.
За шо сказ.
Здалеку завжди простіше,ніж -з середини.
Ше рас скажу-Вам,на місці-видніше.
За тим-зробіть самі висновки.І,якшо буде бажання-озвучте.
Для розуміння.
В будь-якому разі-цікаво буде.Для-досвіду.
ІМХО.ПОВНЕ...
 
SKV знает что пишет! Насчёт того что "ганьба Тимоха" и всего прочего пустозвонства, то мне на это как высморкаться на асфальт! Там где надо разобраться, мы разберёмся! Уже не один год разбираемся, и считаю что довольно успешно! А вы какие то пацаны непонятные, вместо того чтобы адекватно решить вопрос с теми людьми которые борятся с бракушами, и с теми кто их крышует, начинаете искать повод чтобы разоср@ть всех со всеми! Это как то на заказуху смахивает!
 
Мужики, створіть окрему гілку по роботі "риболовного патруля і бородьбі з браконьєрством на Дністрі". Тут за 10 сторінок срачу серед яких про Рыбалка на Днестре нічого немає...
 
Цитата
а ящо якісь артельщики то ще в суд подадуть
сітки промисловиків мають маркуватися. наскільки я памятаю колеги з Чернівців озвучували те, що добилися заборони пром вилову.

Цитата
скажіть буть ласка якщо я бачу на дністрі сітку любу промислову чи звичайну якусь і я її поріжу що мені буде
Головне щоб вас не взяли в той момент, коли ви будете її витягувати, потім потрібно буде доказувати що не ви її ставили.

Цитата
маю ствол буду воювати
Воно того варте?
 
Валерій - практика показала що звернення в правоохоронні органи результату не дасть (Чернівецька рибохорона і звичайна поліція - це імпотентна структура). Я також маю ствол, але це макруха, не рекомендую його застосовувати, навіть коли на мене з ножем робив напад бракоша, я діяв у рамках правового поля,  саме краще робити вигляд що у вас зацеп і у воді нагло різати сітку. Якщо ви будете витягувати сітку з води і до вас припливе риб охорона, це буде розцінено як браконьєрство з вашого боку. Якщо ви витягнули сітку і спалили, пізніше  перші опублікували в інтернеті, в суді ви 100% виграєте справу, навіть якщо на вас буде написана заява. (Такі поради мені дав Андрій Об'єщик).  Будьте обережні, браконьєри вас можуть підставити.
 
Ок дякую. то виходить що люба сітка на дністі  браконьерська і її можна знищувати .краще щоб ніхто не бачив ні браки ні рибінспекція
 
Валерій - так точно. Знищуємо сітки без рибінспекціїї і наносимо збитки браконьєрам.
 
Випадок коли браконьєр чув що можна підставити, але не знав як це грамотно зробити.
*********www.youtube.com/watch?v=lpAvtkJU8rQ
 
Цитата
хлопці скажіть буть ласка якщо я бачу на дністрі сітку любу промислову чи звичайну якусь  і я її поріжу що мені буде . ну шо браки будуть гарчати то херня.  маю ствол буду воювати . а  ящо якісь артельщики то ще в суд подадуть
Спільними зусиллями промисловий вилов на Дністровському водосховищ у 2017 році був припинений.... Люба сітка незаконна....   0505255293 0977121231    зателефонуй........ чим зможем тим допоможем......
 
Добре хлопаки все буде добре .дійсно спільно разом  рік два і не буде том сіток .в нас в Тернополі на озері таке саме було  Обещик Андрій трохи рибаки і немае сіток ну деколи якісь дебіли ставлять але рибка реально відновилась цього року по судаку вобще класно  такщо таке
 
Тільки, що з Дністра http://bigigor.rybalka.com/blog/view/15351/
Стосовно сіток. Вони як були так і залишилися, і не тільки екранчики. Місцеві у відкриту розказують, як ловили сітками, так і ловлять. В кожному селі, що неподалік водосховища є 3-4 бригади, що займаються цим професійно, так би мовити. Платиться мзда. Чим блище до русла - тим більша мзда, чим далі в затоку - ти менша ціна. Все в у.о. Називають конкретні цифри. Сумно. В людей позиція - ми тут народилися і живемо, на що хочемо - на те й ловимо.
 
Рыбалил на Днестре на течении. Рыбка брала в основном ночью. Подуст грамм по 300-400. На фото в садке 2,2 кг. Брал на все, но рыбалка была очень тяжелой. Во-первых дождь, а -во вторых видимо какой-то период, когда река несет водоросли. Если за 5 минут не клюнуло, выматывай и поднимай огромную охапку водорослей, рыба в такой охапке крючок уже не найдет. Вода высокая. За бровкой волокло кормушку 84 грамма. Кстати, когда я оторвал последнюю закрытую кормушку, и остались только сетки, вспомнил когда-то прочитанный здесь совет. Берешь и обматываешь изолентой открытую кормушку и она превращается в закрытую или полузакрытую)). На фото рука в перчатке- удобно забрасывать, вместо напальчника и очень удобно брать рыбу-не скользит из руки.
 
Цитата
Тільки, що з Дністра http://bigigor.rybalka.com/blog/view/15351/
Стосовно сіток. Вони як були так і залишилися, і не тільки екранчики. Місцеві у відкриту розказують, як ловили сітками, так і ловлять. В кожному селі, що неподалік водосховища є 3-4 бригади, що займаються цим професійно, так би мовити. Платиться мзда. Чим блище до русла - тим більша мзда, чим далі в затоку - ти менша ціна. Все в у.о. Називають конкретні цифри. Сумно. В людей позиція - ми тут народилися і живемо, на що хочемо - на те й ловимо.

А в одной из передач Трофея, рассказывали что эту опухоль побороли.
Жаль, очень жаль.:am:
Сейчас нахожусь на херсонщине, Каховское ВХ, ситуация аналогичная.
 
Цитата
рассказывали что эту опухоль побороли
Ну розказувати в нас на Україні вміють, а тим більше, що вони створили  нову структуру, рекламу ж зробити треба.
Цитата
Сейчас нахожусь на херсонщине, Каховское ВХ, ситуация аналогичная.
Думаю, що по всій Україні так.
 
Цитата
Тільки, що з Дністра http://bigigor.rybalka.com/blog/view/15351/
Стосовно сіток. Вони як були так і залишилися, і не тільки екранчики. Місцеві у відкриту розказують, як ловили сітками, так і ловлять. В кожному селі, що неподалік водосховища є 3-4 бригади, що займаються цим професійно, так би мовити. Платиться мзда. Чим блище до русла - тим більша мзда, чим далі в затоку - ти менша ціна. Все в у.о. Називають конкретні цифри. Сумно. В людей позиція - ми тут народилися і живемо, на що хочемо - на те й ловимо.

Ми були за Гораївкою. Якщо в тому році бракон"єри  розставляли сітки серед білого дня, то за півтора дні нікого не бачили. Запитували в місцевих пацанів, які піднімались на мотоцикі в село чи вони ставили сітки- кажуть що бояться, щоб не попастись.
 
Цитата
Запитували в місцевих пацанів
це пацанва боїться, а ті що цим займаються так сказати "професійно" (продають рибу), для них нічого не помінялося. Вони платять і ловлять. В кожному "придністровому" селі можу показати хату де продають рибу. Лящ - стільки то, плотва - стільки то, самий дорогий - судак. Доречі вирезуба теж продають. Кількість взагалі не проблема, скільки треба - стільки продадуть, якщо зараз скільки нема, то скажуть коли приїхати, так-то.
 
Звернення у правоохоронні органи і в  тому числі звернення у Чернівецьку рибінспекцію результату не дасть (перевірено на практиці), а щоб добитися результату, потрібно кожному рибаку знищувати сітку так щоб нанести збиток браконьєрам і тим, хто їх покриває. Аваковсько-мусорська  реформа і реформа з рибінспекцією можна назвати провальною і відмивання наших коштів.
 
Цитата
Звернення у правоохоронні органи і в  тому числі звернення у Чернівецьку рибінспекцію результату не дасть (перевірено на практиці), а щоб добитися результату, потрібно кожному рибаку знищувати сітку так щоб нанести збиток браконьєрам і тим, хто їх покриває. Аваковсько-мусорська  реформа і реформа з рибінспекцією можна назвати провальною і відмивання наших коштів.

Ну тут хз, наражаеш себе на небезпеку, це перше.
Потым брак пішов в мінус, і наступний раз поставить не одну а три сітки шоб піти в плюс, це друге.
Потрібно пинати органи які повині цим займатись, щоб була робота а не тільки вигляд роботи.
 
Docklfar - Зрозумійте просте правило, державні органи в Україні це запроданці і брехуни. Як можна довіряти мусорятам які брешуть і ведуть себе як дебіли. Вони ще більше бояться браконьєрів, тому що відкати йдуть всі. А клятву то ж мені давали а не бандюкам і злодіям. Ось відео.

*********www.youtube.com/watch?v=zMZsYFrCv3I
 
Да, ужжж)))
По всій країні проблема одна (((
 
http://bigigor.rybalka.com/photo/view/16979/
 
Цитата
Як можна довіряти мусорятам які брешуть і ведуть себе як дебіли.
Чому Ви заяву не написали ?
Якщо в цих поліціантів нема повноважень, треба зажадати викликати слідчо - оперативну групу.
Наступного разу дзвоніть 102, пишіть заяву. Не пояснення, а заяву. Ваш дзвінок буде зареєстрований, заяві нададуть номер. За заявою будуть проведені оперативні дії, а далі адміністративне впровадження, якщо дійсно був зарєестрований факт порушення закону.
Плавати чи літати, вони будуть вирішувати самі. З взаїмодією з рибинспекцією можуть провести операцію по затриманні браконьєрів. Якщо діями поліціантів Ви не задоволені, можете зателефонувати черговому УВД області, або написати скаргу в прокуратуру, якщо вважаєте, шо поліціанти проявили бездіяльність.
Але звинувачувати іх в "кришуванні", або призивати до того щоб не довірятио поліції, це зайве.
Та й загризатися з ними  на виклику не треба. Треба бути сдержаним, викладати факти по суті справи. Грамотно написати заяву про факт правопорушення, далі дії за представниками влади.
 
Цитата
Як можна довіряти мусорятам які брешуть і ведуть себе як дебіли.
Чому Ви заяву не написали ? Якщо це не оперативна група, тоді вони повинні викликати слідчих.
Наступного разу дзвоніть 102, пишіть заяву. Не пояснення, а заяву. Ваш дзвінок буде зареєстрований. За заявою буде розслідування і адміністративне впровадження, якщо дійсно був факт порушення закону.
Плавати чи літати, вони будуть вирішувати самі. З взаїмодією з рибинспекцією можуть провести операцію по затриманні браконьєрів. Якщо дії поліціантів ви не задоволені, можете зателефонувати черговому УВД області, або написати скаргу в прокуратуру, якщо вважаєте, шо поліціанти проявили бездіяльність.
Але звинувачувати іх в "кришуванні", або призивати до того щоб не довірятио поліції, це зайве.
Та й загризатися з ними  на виклику не треба. Треба бути сдержаним, викладати факти по суті справи. Грамотно написати заяву про факт правопорушення, далі дії за представниками влади.
 
Цитата
Чому Ви заяву не написали ?
Якщо в цих поліціантів нема повноважень, треба зажадати викликати слідчо - оперативну групу.
Наступного разу дзвоніть 102, пишіть заяву. Не пояснення, а заяву. Ваш дзвінок буде зареєстрований, заяві нададуть номер. За заявою будуть проведені оперативні дії, а далі адміністративне впровадження, якщо дійсно був зарєестрований факт порушення закону.
Плавати чи літати, вони будуть вирішувати самі. З взаїмодією з рибинспекцією можуть провести операцію по затриманні браконьєрів. Якщо діями поліціантів Ви не задоволені, можете зателефонувати черговому УВД області, або написати скаргу в прокуратуру, якщо вважаєте, шо поліціанти проявили бездіяльність.
Але звинувачувати іх в "кришуванні", або призивати до того щоб не довірятио поліції, це зайве.
Та й загризатися з ними  на виклику не треба. Треба бути сдержаним, викладати факти по суті справи. Грамотно написати заяву про факт правопорушення, далі дії за представниками влади.

Ром-підтримав.
Дрюкати-ТРЕБА,але-в рамках закону...
 
Цитата

Дрюкати-ТРЕБА,але-в рамках закону...

Але ми ж хочемо, що б все було по закону ? Длл  цього й треба самім притримуватись норм закону.
Я б ще склав акт, в якому написав де і скільки сіток було помічено, що в них було видно мертву рибу, вказав свідків і інші обставини і факти, які б доводили факт правопорушення, чи уточнювали його обставини.
Саме головне треба бути в спілкуванні з поліціантами витриманим, спокійним, не хамити, не принуждати їх до дій. Як що бачите, що вини намагаються бездіяти, можна задавати навідні питання або питати як це треба робити по закону. Заставляти їх плити на гумовому човні вночі шукати якісь сітки я б не став, як і лякати Ютубом ))
Якщо б вони приїхали і поїхали, це не означає, що вони бездіють. Можливо вони прийняли якісь міри. Якщо б вони не приняли заяву, тоді треба звернутися в районий відділ поліції з заявою і вказати що ви робили виклик поліції і поліціянти виїзжали на виклик. Любі факти, докази, обставини корисні в даній справі.
 
Шановні Хмельничани, вибачаюсь за вторгнення в тему, але спостерігаючи за суперечкою, бачу які помилки ми самі робимо.
Ясне діло, що там де бачимо бездіяльність поліції , там хочеться дати їм копняка під зад )), але без заяв і активної громадянської позиції з місця проблему не зрушиш. Як що по факту не хочуть ні чого робити, треба їх заставляти на законних обставинах виконувати свої обов'язки. А в де яких випадках просто не заважати працювати і не брати на себе функції правоохоронних органів, щоб не було самоуправства.
 
Забр - не все так просто, це мафія. Маю досвід у подібних справах. На моєму ютуб каналі є відео як я у  Хотинській фортеці. Все почалося з того, що один з працівників захотів окрему плату за фото-відео фіксацію, пізніше виявилося що у них підроблені документи і навіть руки пішли у хід. Львівська поліція визнала що було скоєно кримінальне правопорушення і передали справу у Чернівецьку обл. було відкрито кримінальне провадження і внесено до єрдр. Наголошую що кримінальне а не адміністративне.  Моє клопотання що до розслідування у Львові і суд у Львові було відхилено.  Дальше справа пішла на тормозах, скоро буде рік, а справа пилюкою припадає. Народна мудрість каже - що "Крук крукові ніколи око не виклює".  Мєнт то не людина.  У майбутньому я обов'язково передзвоню  керівництву Рибінспекціїї і подивлюся як вони відреагують на виклик, тепер я маю їхні прямі ном. тел. але для цього потрібно щоб браконьєри сітку кинули і щоб я був у потрібному місці. Вони мені казали що 3 місяця їм мало, подивимося що вони зроблять через пів року або через рік, зараз це лише питання часу. Я бачу тільки один вихід, самостійно знищувати сітки і всі рибаки повинні об'єднатися  і не надіятися на держ. службовців. Почитайте коментарій під моїм останнім відео, людина живе у Кам'янець-Подільську і бачить як мєнти покривають торгашів з рибою. Отака фігня.
 
Цитата
Забр - не все так просто, це мафія.
Я й не кажу, що просто. Не просто боротися за правду. Треба це  грамотно робити
 
Ну то просто абзац яка показуха - професіонали йоб його...
*********www.youtube.com/watch?v=9c2-7kKNkIY&t=1s
 
Був з 11,07 по 13,07 на Дніпрі в районі с. Срахолісся. так за це час нас перевіряв риб патруль два рази, екіпажі були різні. За весь період моїх виїздів на Дністер (з 2012р) НІ РАЗУ не бачив, не кажучи про перевірку. риб інспекцією. Хоча площа Київского моря не маленька. Був приємно вражений роботою на Дніпрі.
 
Цитата
Був з 11,07 по 13,07 на Дніпрі в районі с. Срахолісся. так за це час нас перевіряв риб патруль два рази, екіпажі були різні. За весь період моїх виїздів на Дністер (з 2012р) НІ РАЗУ не бачив, не кажучи про перевірку. риб інспекцією. Хоча площа Київского моря не маленька. Був приємно вражений роботою на Дніпрі.

Ну Страхи це границя 2х зон, Заказника зі сторони р.Тетерів, де рибалка ЗАБОРОНЕНА, і Чорнобильською зоною, де навіть перебування заборонено. В цьому районі щільність порушників вища, і щільність органів також.
Якщо спуститись нижче, поліції теж буде меньше)
КВХ - судохідне, набагато більше лодок, набагато більше поліції.  Але патруль не зустрічав, тільки біля устя р.Припять бачив катер їхнього патруля, спілкуватись тьфу-тьфу не приходилось.

П.С.А на дністрі за все життя бачив один раз інспекцію.

Псс. як порибачили? )
 
Хмельницька обл. займає лідерське місце по браконьєрству. Зараз друзі знаходяться на Ушиці, кажуть що сіток немає, точніше ті хто працює під прикриттям, але одиночні браконьєри виходять на воду і на притоці Жван вони кожен день. Чернівецька рибінспекція там не буває  - взагалі.
По Дніпру ситуація в рази краща, ось цитата людини яка проживає у Києві.
- У тебе на Дніпрі такий самий беспредел?
- Именно в крупных городах такое не замечено,а подальше от городов есть((((
 
Цитата
Псс. як порибачили? )
В перший день було супер, напарники стали на правильну точку і практично кожен третій заброс с судаком, другий хуже , третій взагалі зеро, прийшла гроза. Нос тількі сомів я ще не бачив, одному чуть щигля не дав, біля лодки винернув.
З патрулем було приємно спілкуватись, не зважаючи що мі були на лодці  без номерів і на двигун не було документів в загалі. Два рази останій раз попередили побажали удачі і пообіцялі наступного разу "розтриляти". Патруль був новий, ті що покозовали по тв. На новому " НАВІГАТОРІ". Оставили приєне враження.
P.S.  Вибачайте за помилки.
P.S. Судак 3 кг
 
Ст. Мичман - який ви маєте неувазі патруль? Якщо це були працівники рибного  господарства, у такому випадку вони  не мають право  перевіряти у вас жодні документи, лише поверхневий огляд човна чи присутні заборонені пристрої, або інші засоби ловлі риби, тобто електроудочка або сітки. На даний момент водної поліції немає, хоча в 2013 році я з ними мав зустріч на воді. Якщо ви не  маєте сіток у човні, ходіть хоч на Титаніку буз документів, нехай спочатку браконьєрство подолають, суспільство хоче бачити результат боротьби з браками а не з  човнами без номерів чи документів.  Хороший судак ))))
 
Ідентифіковано браконьєра зі Старої Ушиці
*********www.youtube.com/watch?v=pRSeqj7RBiM
 
Тема від рибалки на Дністрі плавно перейшла на боротьбу з браками. Воно все так, але можливо варто було б виділити це все в окрему тему?
 
На дачі (В.Слобода) лящ не ловився, але на поплавчанку досить непоганих карасиків вдалося зловити:
 
Цитата
Тема від рибалки на Дністрі плавно перейшла на боротьбу з браками. Воно все так, але можливо варто було б виділити це все в окрему тему?
Окрему тему створити у багатьох активістів бачу натхнення не було, зробив це замість них
https://www.rybalka.com/forum/showthread.php?p=733595#post733595
Давайте далі тут виключно про рибалку
 
Цитата
Окрему тему створити у багатьох активістів бачу натхнення не було, зробив це замість них
https://www.rybalka.com/forum/showthread.php?p=733595#post733595
Давайте далі тут виключно про рибалку

Ото ж бо й воно!!!
 
А рибка таки ловиться. Поки віддихав на базі в Рудківцях трішки відірвався по лящу.
 
Цитата
...Людині дуже важко знайти рубрику про браків, як через пошукову систему, так і через внутрішній пошук на сайті, тому пишу у самій популярній темі...
Давайте порно тут постити, продаж наркоти, .... головне щоб переглядів було багато. Так?
Вам рейтинг потрібен?
 
Толян-Брониславович - якщо вам щось не подобається, ви можете пропустити і не читати, написати свій пост, опублікувати своє фото, або відео і т.д.  Що стосується Рибінспекції, вони зараз почали працювати завдяки моєму галасу,  тому ви і не бачите сіток,  як би  цього шуму не було, ви би зараз писали що риба не клює, браків багато і так дальше. Замість того щоб мені подякувати, ви мені тут дорікаєте.

     Та раді бога, чому така реакція, не розумію? Пишіть що хочете і де хочете. Просто думаю потрібно навчитись відділяти мухи від котлет, от і все. Я буваю на Дністрі декілька разів на рік, так що активно боротися з порушниками фізично не маю змоги, хоча зусилля активістів які цим займаються всеціло підтримую. І таких як я дуже багато. А вам думаю варто було б взагалі вступити до лав рибінспекції і займатися цим на професійній основі, думаю там такі люди на вагу золота. Ви над цим не задумувались?
 
/////Толян-Брониславович - якщо вам щось не подобається, ви можете пропустити і не читати, написати свій пост, опублікувати своє фото, або відео і т.д.  Що стосується Рибінспекції, вони зараз почали працювати завдяки моєму галасу,  тому ви і не бачите сіток,  як би  цього шуму не було, ви би зараз писали що риба не клює, браків багато і так дальше. Замість того щоб мені подякувати, ви мені тут дорікаєте.////

     Та раді бога, чому така реакція, не розумію? Пишіть що хочете і де хочете. Просто думаю потрібно навчитись відділяти мухи від котлет, от і все. Я буваю на Дністрі декілька разів на рік, так що активно боротися з порушниками фізично не маю змоги, хоча зусилля активістів які цим займаються всеціло підтримую. І таких як я дуже багато. А вам думаю варто було б взагалі вступити до лав рибінспекції і займатися цим на професійній основі, думаю там такі люди на вагу золота. Ви над цим не задумувались?
 
Цитата
Вам рейтинг потрібен?
Ну якщо людина вникає у СЕО нюанси роблячи пости, то явно канал створений не просто так, а ІМХО для заробітка бабла, зараз чи у перспективі.
P.S. Якщо гарно попросити модератора, то він у перервах між карповою ловлею на дачі зможе перенести весь той срач у потрібну гілку, тоді той аналіз буде до одного місця.
 
Цитата
Ну якщо людина вникає у СЕО нюанси роблячи пости, то явно канал створений не просто так, а ІМХО для заробітка бабла, зараз чи у перспективі.
P.S. Якщо гарно попросити модератора, то він у перервах між карповою ловлею на дачі зможе перенести весь той срач у потрібну гілку, тоді той аналіз буде до одного місця.

Модер сейчас карпов на белгородщине ловит.:newy: Но форум смотрит и всё фильтрует.:bs:
 
Подскажите как сейчас уровень воды на водохранилище. Раньше можно было на гидрометцентре глянуть на сайте, в том году, кажись,  засекретили )
 
Цитата
Подскажите как сейчас уровень воды на водохранилище. Раньше можно было на гидрометцентре глянуть на сайте, в том году, кажись,  засекретили )
В метрах не скажу, но максимум за последние 10 лет. Во многих местах ловить невозможно, вода съела пляжи и подошла к кустам
 
Цитата
Подскажите как сейчас уровень воды на водохранилище. Раньше можно было на гидрометцентре глянуть на сайте, в том году, кажись,  засекретили )

Найвищий рівень.
 
Тільки що з Дністровського водосховища. Рівень води дуже високий, раніше такого веснами не пам'ятаю, але за останні два тижні трішки впав і вже можна пройти берегом, але з проблемами і не скрізь. По рибалці: лящ ловився тільки вечором (з 17:00 до 20:30), причому ловився дуже файно - думав зранку буде ельдорадо, а не тут то було. Вночі та ранком  - ні покльовки. Третій раз на Дністрі, третій раз з рибою, але не можу зрозуміти нічого, кожен раз по різному і в різні години. Лящики гарні, як і попередні рази. Найменші від півкіло, найбільші 1.800. Думали їхати ще в неділю, тепер з сьогоднішнім ранковим прольотом, щось не зрозуміло, тим більше там щось з місячною фазою показує відсутність кльову. Думаємо...
 
Уровень воды на сегодня 119,12 мБс! Это не максимум и даже не за последних 10 лет! Нормальный уровень 121.00 мБс! Просто в связи с тем что два последних года были маловодными с значительно меньшими притоками по сравнению с нормальными годами, уровень был низким. Берега заросли кустарником! Вот и получается что мест для отдыха и рыбалки стало меньше. Но в этом есть и свои плюсы! особенно для нереста рыбы. В этом году кстати она очень неплохо отнерестилась!
 
19-20 липня рибалив в Вахнівцях, по рибалці дуже слабо, з обіду і до вечора кльову не було, зранку і до обіду прокльовував підлящик до 500 грам
 
Цитата
Модер сейчас карпов на белгородщине ловит.:newy: Но форум смотрит и всё фильтрует.:bs:

У меня есть знакомые в Белгороде, хорошие парни. Тоже катаются на рыбалку. Если что обращайтесь:dk:
 
Цитата
19-20 липня рибалив в Вахнівцях, по рибалці дуже слабо, з обіду і до вечора кльову не було, зранку і до обіду прокльовував підлящик до 500 грам
також був у Вахнівцях  з 21 по 23, кльов  до 11 години ранку, підлящик ловився на кук, вода цвіте - зелена.
 
СУ+трошки Пижовки, за 3 дня 2 сходи быльш менш нормального, з десяток-півтора дрищиків і наноокунь. Риба в телевізорі є, брати не бере. Окунь або в траві або на ракушці.
 
в мене більшість взяла на пучок червяків, на кук в основному плотиця брала, але розмір невеликий
 
Цитата
також був у Вахнівцях  з 21 по 23, кльов  до 11 години ранку, підлящик ловився на кук, вода цвіте - зелена.

в мене більшість взяла на пучок червяків, на кук в основному плотиця брала, але розмір невеликий
 
Хлопці скиньте мені в вайбер відео де Тараса оси покусали. Сижу на Дністрі. Хочу по ржати. Дякую.
 
Двое суток рыбачили в Коновке. Плотва, подуст, утром очень весело клевал подлещик, но весь чуть более ладони. Крупного нет . Клевал за бровкой. Перед бровкой получил два схода чего-то крупного. Может карп, может карась крупный, не успел увидеть. Вода высокая. Мест для рыбалки мало.
 
Ми поки що не закидались. В разі чого відпишусь. Хлопці скиньте відео з осами будьласка,!:dn:!!!!!!
 
Був на Дністрі, тільки що приїхав. Ловив світловий день, лящ ловився весь день. Стандартний 500-700 грам, попадаються до 2 кг.  Мішок, тільки тссссссс
 
Цитата
Був на Дністрі, тільки що приїхав. Ловив світловий день, лящ ловився весь день. Стандартний 500-700 грам, попадаються до 2 кг.  Мішок, тільки тссссссс

На що клював?
 
Цитата
Був на Дністрі, тільки що приїхав. Ловив світловий день, лящ ловився весь день. Стандартний 500-700 грам, попадаються до 2 кг.  Мішок, тільки тссссссс

де саме ловив? на що ловив? на якій глибині?
 
Цитата
На що клював?

Цитата
де саме ловив? на що ловив? на якій глибині?
Чосничний кук (пуффі). Ловив на Дністровському водосховищі - річка Данилівка (в районі села Березівка). Лящ бере 15-20 метрів від берега, глибина така ж. Якщо кидати далі покльовок не буде, навіть вдень.
 
Дякую Староушицьким рятувальникам за оперативність у допомозі переправки Кума на Хмельницьку сторону в с. Пижівка. Кум у воді дуже крепко порізав ногу. На Дністрі зараз дуже велика хвиля. Я б своєю лодкою їх не перевіз.
 
відпочивав на вихідних в Бакоті, рибалка не ахті, пару лящиків, але бичок в суботу дуже добре ловився під монастирем на скалах  і гарних розмірів
 
Хто був на Днiстровському водосховищi? Яка ситуацiя По лящу?Дякую.
 
був з 14.08 по 16.08 в с. Дністровка в районі яхтклуба з Чернівецької сторони, рибалив і різних місцях в затоці с глибини 10-12 м на кук медовий та ковбасний з опаришем. кльов майже нулячий, 6 хороших підлящиків на двоїх, плотву не брали, бо невелика. Стояв чоловік у вівторок теж в затоці, то ловив тільки на хробака, бо його плотва не збивала. в мене не було на жаль...
 
В низовьях не плохо идет...
 
Всім привіт.
Можливо хтось знає, що робиться на р. Студениця. Зокрема совинний яр? І чи правда що там, щось будують?
Дякую наперед.
 
Хто може підсказати, дорога з Старої Ушиці до р. Ушиця проїздна? По карті дорога ніби-то цілком здатна для проїзду до берега. І берег підходящий для встановлення палаток, але це з Гугл-карти... Може, хтось там їздив? Буду вдячний за інфу.
 
Цитата
Хто може підсказати, дорога з Старої Ушиці до р. Ушиця проїздна? По карті дорога ніби-то цілком здатна для проїзду до берега. І берег підходящий для встановлення палаток, але це з Гугл-карти... Може, хтось там їздив? Буду вдячний за інфу.
Дорога с населённого пункта к реке вполне проходима. Выходит на побережье и проходит вглубь реки вдоль берега. Правда не знаю как сейчас с уровнем воды там, чтобы комфортно рыбачить с этой стороны. Со стороны села ст. Ушица, идёт пологое дно с приличным донным илом и по спаду воды приходиться прилично месить грязь. А вообще то, более перспективные места находятся на противоположной стороне реки, под отвесным берегом на камнях (есть расчищенные места для стоянок), глубина там сразу же возле берега  от 17 м +.  Мы плавали рыбачить на ту сторону, не хотелось перетаскивать весь не маленький "хлам" туда и обратно. Также под тем берегом, увидите плавающие поплавки, привязанные длинными верёвками к мешкам с песком. Эти буи в глубоких местах, служат как якоря для привязывания лодок и ловли с них, но смысла в этом не вижу, так-как никакой разницы в сравнении с берегом не увидел.  По рыбе в основном,  подлящик  от 200-300 гр. до кило. Как-то так.
 
Був на водосховищі  рибалка бомба гораевка лящ на глибині в скелях карп міляк не більше десятки Судак міляк на глині фоток не мае мій телефон не тягнув переставив картку в дежурну нокію та тягне навіть в печері Судак влітав до тройки років вже сім так ще не попадав сіток нема думаю патруль трохи тих орків розігнав  думаю ще пару років і дністрик відновиться  ось так
 
спуском біля санаторія проїхати можна аж до води, берег - глинка, так що в дощик краще не їхати, води багатенько, так що місць мало, рибку половити краще перепливати на іншу сторону під скали
якщо спускатись на затоку, дорога трохи заросла високою травою, в цьому році спускався, внизу місця мало, але вистачить розвернутись на авто і розкластись з палатками
 
Хто підкаже де на Дністрі можна успішно половити ляща вночі? У мене всі точки денні, вночі або ні покльовки, або 2-3 за ніч. Цікавить Новоушицький район. Можна особисто. Дякую за будь-яку інформацію.
 
Я вночі ловив на самій бакоті там де колишній піонерський табір зі сторони скель правда років п'ять тому брав до четвертої ночі на кукурудзу влітав до двушки
 
Цитата
Я вночі ловив на самій бакоті там де колишній піонерський табір зі сторони скель правда років п'ять тому брав до четвертої ночі на кукурудзу влітав до двушки

Дякую звичайно, але то не Новоушицький район
 
Цитата
Хто підкаже де на Дністрі можна успішно половити ляща вночі? У мене всі точки денні, вночі або ні покльовки, або 2-3 за ніч. Цікавить Новоушицький район. Можна особисто. Дякую за будь-яку інформацію.

Пыжовка,сосняк
 
Дякую за інформацію. Т.я.збираємося компанією, і не на один день, то цей район відпадає. Перспективним виглядає берег і під'їзд з боку Вахновців. Берег виглядає пологим, є де поставити табір і ловити з берега. Колеги були на вихідні на Бакоті. Кажуть, повна жесть. Відпочивальників табуни, сміття повно, на моторках гасають по самим спінігам. Поки не закінчиться тепло - робити там нічого. Вирішили спробувати відпочити на р. Ушиця. Кажуть цікавий рельєф дна, є де спінінгом рибку пошукати і берегова рибалка може бути. Єдине, не можемо вирішити де їхати. Може, хто підскаже? Один із нюансів під'їзд до води. Кінець вересня може задощити, а по глині бусом особливо не вилізеш під гору. Що собою представляє сторона Вахновці-Пижівка?
 
Цитата
Дякую за інформацію. Т.я.збираємося компанією, і не на один день, то цей район відпадає. Перспективним виглядає берег і під'їзд з боку Вахновців. Берег виглядає пологим, є де поставити табір і ловити з берега. Колеги були на вихідні на Бакоті. Кажуть, повна жесть. Відпочивальників табуни, сміття повно, на моторках гасають по самим спінігам. Поки не закінчиться тепло - робити там нічого. Вирішили спробувати відпочити на р. Ушиця. Кажуть цікавий рельєф дна, є де спінінгом рибку пошукати і берегова рибалка може бути. Єдине, не можемо вирішити де їхати. Може, хто підскаже? Один із нюансів під'їзд до води. Кінець вересня може задощити, а по глині бусом особливо не вилізеш під гору. Що собою представляє сторона Вахновці-Пижівка?

Вахнівці - спуск глина + каміння, в липні ще спуск був  не дуже, багато місць розмитих після весни, але спускались буси, бачив на свої очі, а на дачах спуск до води без проблем
 
Цитата
Хто підкаже де на Дністрі можна успішно половити ляща вночі? У мене всі точки денні, вночі або ні покльовки, або 2-3 за ніч. Цікавить Новоушицький район. Можна особисто. Дякую за будь-яку інформацію.

Вночі в цьому році не клює. За ніч пролітає декілька шт.В неділю були у Вахнівцях. Клював дуже вже малий підлящик(150-300г.)
 
Колега був тиждень тому в Вахнівцях, спуск жесть, ледве на повному приводі виїхав, дорогу цього року дуже розмило.
 
Цитата
Колега був тиждень тому в Вахнівцях, спуск жесть, ледве на повному приводі виїхав, дорогу цього року дуже розмило.

На якому спуску?
 
На тому, що лівіше від села, вниз по течії після дач. (дорога була суха)
 
Был в Макаровке. Окунь вечером как с пулемёта. По белой мелкий ладошечный подлещик в основном. В сторону Ленковец со скал ловили позачетней, ближе к килограммовому.
 
Цитата
На тому, що лівіше від села, вниз по течії після дач. (дорога була суха)

в неділю на славуті без проблем заїхали-виїхали.
 
Зрівняв "Славуту" і повний привід!))
 
Цитата
Зрівняв "Славуту" і повний привід!))
Славуту легше витягнути))
 
Чем круче джип, тем дальше идти за трактором))
 
Яка ситуація з рівнем води? Кажуть відійшла від берега метрів на 10?
 
був з суботи на неділю в Дністрівці. вода падала на очах и взагалі дуже низький рівень з порівнянням коли їхав два тижні тому назад. По рибалці дуже слабо...пару підлящиків. Але дуже добре половив окуня на бичка зі скал.приїхали хлопці,  ловили з 20 м, добре відловились по лящу на хробака з куком медовим
 
ребята, очень прошу распишите пожалуйста какую рыбу можно половить на смотриче в цвикловцах на фидер с берега, еду туда первый раз в отпуск, понятия не имею что там, какой корм , глубины , где ловиьь на глубинах, меляках, бровах, спасибо за любую инфу.
 
ГЕС  потужно скидує воду. Кажуть, це на випадок підняття води у верхів'ях. Метеослужби прогнозують підняття води у верхів'ях Дністра на 0,5-1 м. До середини вересня можливо скидання води зупинеться. Можливо хто чув про графік скиду води з водосховища?
 
За даними Чернівецького та Львівського ГМЦ

Протягом останньої доби переважала хмарна погода, по всій території випадали дощі, місцями сильні. Температура повітря вночі становила +11***186; С, вдень +14***186; С.
На даний час спостерігається мінлива хмарність, без опадів. Температура повітря сягає  +15 ***186;С.
В басейнах річок Дністер, Прут та Сірет на основних водпостах, за рахунок випадання дощів відмічається не велике підвищення рівнів води (менше ніж до 0,5 м):
По верхів’ю Дністра максимальний підйом склав 31 см за добу, на в/п Галич, при 44 мм опадів.
На річці Прут (в/п Чернівці) підйом рівнів води становив 9 см за добу, при 18 мм опадів.
На річці Сірет (в/п Сторожинець) – лише на 2 см протягом доби, при 16 мм опадів.
На Дністровському водосховищі припливні значення води залишаються стабільними 50 м3/с. Опади, які пройшли склали 28 мм протягом доби.
На наступну добу в басейнах річок Дністра, Прута та Сірету спостерігатимуться підйоми рівнів води.
Рівневий режим річок із зміною за добу, рівень виходу води на заплаву 4 вересня (см над 0 поста)
р. Дністер:  
в/п Самбір             – 170 (+10) 23 мм                    /450;
вп Розділ              – 110 (+2) 28 мм                      /400;
в/п Журавно          – 323 (+6) 34 мм                      /600;
в/п Галич               – 122 (+31) 44 мм                     /480;
в/п Нижнів            – 225 (+15) 37 мм                     /550;
в/п Заліщики         – 236 (0) 20 мм                         /650;
р. Прут:  
в/п Чернівці          – 21 (+9) 18 мм                       /470;
р. Сірет:
в/п Сторожинець – 274 (+2) 16 мм                      /600.

Гідрохімічна та гідроекологічна ситуація
Аналіз якісного стану поверхневих вод   басейнів річок Дністер та Прут та Сірет на території Чернівецької області
Станом на 3 вересня згідно даних лабораторних досліджень проведених лабораторіями Дністровсько-Прутського БУВР в басейнах річок Дністер, Прут та Сірет протягом серпня місяця виявили незначне перевищення норми біологічного споживання кисню у створі питного водозабору на р. Дністер, с. Митків – БСК5 – 1,0 ГДК, температура води – 27,1°С, розчинений кисень – 7,6 мг/дм3 , на р. Прут, с. Магала БСК5 – 1,0 ГДК, температура води – 27,4°С, розчинений кисень – 7,36 мг/дм3. Усі інші показники знаходились в межах норми.
1.2. Штормове гідрологічне попередження У зв’язку з виходом циклону з Балкан по території Чернівецької області та місту протягом доби 04.09.17р. очікуються сильні дощі, місцями дуже сильні, грози, посилення північно-західного вітру до 15-20 м/с.
1.3. Гідрометеорологічний прогноз на добу 5 вересня очікується мінливо хмарна погода, без істотних опадів. Вітер північно-західний, до 5 м/с. Температура повітря вночі 11-13***186; тепла. Вдень 20***186; тепла.
2.
Робота водогосподарського комплексу
2.1. Режим діяльності     Управління працює в звичайному режимі.
2.2. Робота насосних станцій     Насосні станції, що знаходяться на балансі управління, законсервовані.
2.3. Режим роботи водосховищ Дністровське водосховище працює згідно протоколу Міжвідомчої комісії від 31 липня 2017 року.
Водогосподарська ситуація на Дністровському водосховищі станом на 4 вересня 2017 р. о 800 наступна:
рівень води ВБ                – 117,80 мБС;
рівень води НБ                – 69,90 мБС;
приплив води                  – 50 м3/с;
план скиду                       – 112 м3/с.
Середньодобові значення за 3 вересня 2017 р.:
рівень води ВБ                – 117,84 мБС;
рівень води НБ                – 71,46 мБС;
приплив води                  – 44 м3/с;
витрати                             – 113 м3/с.
 
Цитата
ребята, очень прошу распишите пожалуйста какую рыбу можно половить на смотриче в цвикловцах на фидер с берега, еду туда первый раз в отпуск, понятия не имею что там, какой корм , глубины , где ловиьь на глубинах, меляках, бровах, спасибо за любую инфу.

Есть Цвикловцы 1 и Цвикловцы 2. находятся по разные стороны залива. если воду сбрасывают - то ловить с берега проблематично. до воды не добраться из за намула. остается только под скалами. больших глубин там нет. лещ на кук мед-чеснок и опарыш.это на камнях если на грунте то карась - карпик небольшой - мамалыгв червь кук консерв.кукуруза. Горох не берите - не работает вообще.
еще на фидер.удилище идет судак на малька - сейчас как раз жор у него. на выползка может и сомик заглотить - были случаи...
 
Цитата
ГЕС  потужно скидує воду. Кажуть, це на випадок підняття води у верхів'ях. Метеослужби прогнозують підняття води у верхів'ях Дністра на 0,5-1 м. До середини вересня можливо скидання води зупинеться. Можливо хто чув про графік скиду води з водосховища?
Ну потужно ни чего не сбрасывается! Нет притока! на сегодня например приток всего лишь 70 м3/с при норме в этом месяце 190 м3/с. А согласно правил работы Днестровского водохранилища для обеспечения водой потребителей ниже (то есть Винницкая, Одесская обл. и Молдову) не допускается уменьшения сброса ниже 100 м3/с. Вот Вам и сработка! Паводок который проходит по р.Днестр сейчас существенного изменения не внесет! так как по прогнозу Укргидрометцетра на вересень месяц водность Днестра ожидается около 42% от нормы! Так что вода и дальше по немногу будит падать.    
Veteran очень хорошо что Вы нашли сайт Днестровско-Прутского басейнового управления водных ресурсов! Уважаемые коллеги скину Вам ссылку данного сайта, для того чтобы вы при выезде на рыбалку могли ознакомится с водным режимом Днестра и смогли проанализировать ситуацию! http://dpbuvr.gov.ua
 
Цитата
Есть Цвикловцы 1 и Цвикловцы 2. находятся по разные


цвикловцы первые в районе сельского пляжика правее ближе к скале планирую ловить если в курсе подскажите пожалуйста что там
 
Цитата
цвикловцы первые в районе сельского пляжика правее ближе к скале планирую ловить если в курсе подскажите пожалуйста что там
не был там2-3 года. были мои знакомые пару недель назад - слабенько... но все относительно,надо пробовать.
 
Цитата
Ну потужно ни чего не сбрасывается! Нет притока! на сегодня например приток всего лишь 70 м3/с при норме в этом месяце 190 м3/с. А согласно правил работы Днестровского водохранилища для обеспечения водой потребителей ниже (то есть Винницкая, Одесская обл. и Молдову) не допускается уменьшения сброса ниже 100 м3/с. Вот Вам и сработка! Паводок который проходит по р.Днестр сейчас существенного изменения не внесет! так как по прогнозу Укргидрометцетра на вересень месяц водность Днестра ожидается около 42% от нормы! Так что вода и дальше по немногу будит падать.    
Veteran очень хорошо что Вы нашли сайт Днестровско-Прутского басейнового управления водных ресурсов! Уважаемые коллеги скину Вам ссылку данного сайта, для того чтобы вы при выезде на рыбалку могли ознакомится с водным режимом Днестра и смогли проанализировать ситуацию! http://dpbuvr.gov.ua

ВСЕМ привет. надыбал еще один сайт по проще "уровень Днестра и температура воды" ссылочку сбрасываю.
http://www.rubhoz.com/river/21/49
 
Хто був на воді? Яка ситуація по хижаку? Цікавить судак. Хтось може підсказати, чи варто їхати на р.Ушиця за судаком? Колеги говорять, що в районі Вахновців є цікаві місця на хижака.
 
Народ! Де всі пропали? Вроді ще сезон? Які новини по хижаку, що з рівнем води?
 
Цитата
Народ! Де всі пропали? Вроді ще сезон? Які новини по хижаку, що з рівнем води?

был с воскресения на понедельник на воде Гринчук-Жванец полный штиль. и так у всех по берегу... на резинку на живца за сутки ни одного удара!!!
вода падает но не критично. погода опять портится у нас, так что как дальше не ясно. в районе Устья - Вороновицы на прошлой неделе  с лодки шел судак и окунь в отвес на живца. но  на месте он не сидит - жор у него сейчас.
 
В неділю підлящик ловився добре. Вода впала. Хижак мовчав.
 
Друзі, підскажіть, паром в Усті працює? Говорили, що його закрили.
 
Цитата
Говорили, що його закрили.
чув аналогічну інфу
 
в Устье паром НЕ ходит.
 
Як тепер попасти в Вороновицю? Їхати через Хотин?
Страницы: Пред. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 След.

Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!