Страницы: 1
Гамаліївка
 
Гамаліївка (Львівське море) - пожарне водосховище поблизу села Гамаліївка. Від м. Львова знаходиться в 5 кілометрах.
Координати на карті:
https://www.rybalka.com/map/temp/4b012dd0e32ad/
Колись тут були торфи та торф'яні озера. Зараз на їх місці є водосховище, яке майже на всіх своїх берегах має бетонну дамбу. Біля берегів є комиш.
Ловиться тут окунь, щука, йорш, плотва, карась і короп.
Найбільш поширеним є окунь. Тому він найкраще клює. Переважно попадається окунь невеликих розмірів (до 100 гр). Найактивніше окунь клює у жовтні. Ловлять на живця (живця ловлять на місці) та на штучні приманки.
Йорша можна впіймати на черв'яка.
Плотву в Гамаліївці ловлять переважно весною і літом.
Карась теж клює найкраще тут літом.

Зі Львова добратись до Гамаліївського водосховища зручно з автостанції на вул. Б.Хмельницького маршрутними таксі, які їдуть в сторону Жовкви та Буську.

Рибалка в Гамаліївці безкоштовна, але якщо в'їжджати з сторони Гамаліївки автомобілем, то потрібно заплатити кілька гривень працівникам...
 
В суботу 14 листопада був в Гамаліївці. Кльов був поганий. Зловив на живця 11 окунів.
Пробував ловити на джиг, але обірвав джиг-головку (мабуть за браконьєрську сітку).
 
Фото гамаліївського озера:
 
Всім привіт. Я теж захоплююсь цим озером, їздив туди до останнього похолодання. Зимою на рибалку не їжджу, але цікавлюся як воно там. Регулярно заходив на сайт " Озера та ставки Львівщини" аж раптом  його заблокували. Хто знає детальніше про це? Просто дуже хороший сайт.
 
я теж той сайт час від відвідую.
Видно його хакери поломали і віруси там:
"Цей сайт, відомий як зловмисний і тому був заблокований згідно з вашими вподобаннями безпеки."
 
Цитата
я теж той сайт час від відвідую.
Видно його хакери поломали і віруси там:
"Цей сайт, відомий як зловмисний і тому був заблокований згідно з вашими вподобаннями безпеки."

Ніхто той сайт не ламав - сьогодні він відновив роботу. Проблема з підозрою на "зловмисний" вирішується в даний момент.
 
Але підозра все ж таки є!
 
Цитата
Але підозра все ж таки є!

там проблема була з дефолтною сторінкою-заглушкою яка показувалася після того як був відновлений ДНС. Та сторінка була сприйнята як підозріла.
 
Все працює!!! Полагодили!!! А хто їде на вихідні в Гамаліївку? Я вже хочу попробувати на малька - на поплавок.
 
я би поїхав тільки після того як лід зійде.
 
Цитата
я би поїхав тільки після того як лід зійде.

Там є вже досить велика закраїна без льоду в тому місці де впадає річка.
 
Цитата
Там є вже досить велика закраїна без льоду в тому місці де впадає річка.
ось цікаво, чи в тому місці можна вже малька наловити малявочницею. І звичайно, чи вже є можливість на вудку ловити чи на донку.
 
Увага рибалкам.

В період нересту на Гамаліївці можна ловити по береговій лінії від с. Запитів, за винятком незабетонованого берега з боку впадіння р. Яричівка і зони гідротехнічних споруд ТЕЦ-2.
 
Рибаки що ніхто у Львові не їздить на рибалку.Відписуйтесь,діліться враженнями від рибалки та водойм. Так як зараз нерест то пишіть про ціни на платних ставках.Будьте активніші в спілкуванні.
 
На вихідних я годинку походив з спінінгом по Дністру, але нічого не зловив (мабуть тому що тільки пробую блеснити і не маю великого досвіду ловіння спінінгом на штучні наживки). Вразила велика кількість браконьєрських сіток на річці. Одну я витягнув (була без риби) і забрав собі. Другу сітку побачив, але вона була настільки відкрита і незамаскована, то я вирішив не чіпати її, тому що думав, що хтось тут за нею спостерігає.
 
Сьогодні рибалили в селі Чижиків в Германа. Рибалка можна сказати вдалась,взяв десяток карасиків з лодошку,трьох грам по триста та карпика 600гр.Рибалка до 15 квітня 30 грн, а з 15 буде по 50.
Це сьогодні він нам так сказав.
 
Сьогодні їздив на Гамаліївку. Був вітер, який створив велику хвилю на водосховищі. Нічого не клювало. Потім почались дощі.
Зловив тільки одного окуня.
Дивно якось усі місцеві рибаки тепер ловлять на обвідних каналах.
 
Сьогодні був на Гамаліївці. На водосховищі вода цвіте і зараз багато зелених водорослів плаває у воді.
Також важко добути живця.
Мій улов - 15 окунів.
Бачив що рибаки ловили коропів.
 
Схема альтернативного доїзду коли немає дощу:
 
Сьогодні був на водоймі. Зловив 7 окунів на живця.
Взагалом сьогодні була проблема з живцем. Ніяк не міг наловити, тому такий малий улов. Дивно, кудись подівався мальок. Того року його було дуже багато.
 
Примітка: якщо Ви їдете з Гамаліївки через КПП, то там зараз нікого не пропускають, навіть за гроші.
Але є чарівне слово - необхідно сказати сторожу "Я до Михайла", тоді він пропустить.
 
Фото тараньки з гамаліївських окунів
https://www.rybalka.com/userfiles/images/332/1285094086_t.jpg
 
Всім привіт! Цього року щось не дуже з рибою. Був у Гамаліївці два рази, результат три окунька за раз і все. В чому проблема. Малька ловов багато і без проблем. Просто малявницю закидував на мотузці по дальше, і дивився де кидається мальок. Цього року зловив свою першу щуку на живця - Ремезівці, Золочівського р-ну.
 
В мене цього року в Гамаліївці були проблеми завжди з мальком.
Останнього разу їздив, то кльову не було, але на малька я зловив 5 окунів. Мій колега блеснив на човні і нічого не зловив. Також у місцевих теж не клювало.
Я ловлю з берега таким чином. Завжди ловлю з дна (хоть усі на живця ловлять на поплавок). Сама снасть - спінінг з малим сковзним грузилом. В кінці поводок 0,14 та відносно малий гострий тонкий гачок червоного кольору. Такий гачок як раз підходить для гамаліївських окунів. Практично усі покльвки в мене на самопідсік.
 
Цитата
В мене цього року в Гамаліївці були проблеми завжди з мальком.
Останнього разу їздив, то кльову не було, але на малька я зловив 5 окунів. Мій колега блеснив на човні і нічого не зловив. Також у місцевих теж не клювало.
Я ловлю з берега таким чином. Завжди ловлю з дна (хоть усі на живця ловлять на поплавок). Сама снасть - спінінг з малим сковзним грузилом. В кінці поводок 0,14 та відносно малий гострий тонкий гачок червоного кольору. Такий гачок як раз підходить для гамаліївських окунів. Практично усі покльвки в мене на самопідсік.

Але ще реально щось наловити, чи ні, чекати до наступного року?
 
на мою думку відсутність кльову в ГАмаліївці повязана з холодами. Наприклад того року жовтень був теплий і біля дамби малька багато було, і клювало того року в цей час дуже добре. Можливо якщо потепліє, то варто навідатись в Гамаліївку, можливо буде клювати.
 
Після не одноразових невдач, вирішив ще раз поїхати у Гамаліївку на окуня. Приїхали десь біля восьмої ранку, вирішили заїхати зі сторони Запитова, оскільки через браму не пускають, а пішком іти далеко та ще й камишами. Доїхали нормально. дорога підсохла. Наловили малька на малявницю і вирушили на озеро. Кльв почався зразу. Ловили на поплавчанку. Пізніше підійшов один рибак, і сказав якщо закидувати малька на спінінг результат буде кращий. Я вирішив попробувати, і результат був вражаючий. Окунь брав майже на кожний закид.
А також клюнуло на удочку дві маленькі щучки, і дві більші, які відпустив назад.
В результаті з 8-12год. 39 окуньків. Вага 3 кг.
Рибалкою задоволений, погода була супер.
 
Цитата
Наловили малька на малявницю .
Де малька ловили?
 
Цитата
Де малька ловили?

Малька ловив на річці, за мостом . Закидував на середину річки і зразу тягнув. Улов як коли. Якщо попасти на стаю, то добряча жменя за раз. Бувають і пусті закиди. Але в загальному мальок є завжди.
 
Всім привіт!!! Був 6.11.10р. на цьому озері. Заїхав зі сторони Запитова. Перший раз за весь час була проблема наловити малька на річці. Сильно зменшився рівень води на річці, малька було мало, місця де ганяли хижаки малька були заняті рибалками які не давали закинути малявницю на їхній території...
В результаті окунь брав слабенько. Клювала щучка малих розмірів. Один дядько умудрявся ловити краснопйорку на манку, до речі хороші екземпляри. Дув сильний вітер що затрудняв рибалку...
 
Був в суботу. На водоймі був сильний вітер і велика хвиля. Ловити було дуже не зручно .  Тому всі рибаки, що були - ловили на річці. Я зловив всього 1 щучку на 400 грам на живця.
 
Був у неділю. Погода супер - рибалка погана. Окунь взагалі не брав, клювали дрібні щучки. Результат - зеро. Рибаків уйма. Заїжджав з Запитова - застряг єлі виїхав. Ловив на карася та верховодку.
 
я коли був у суботу, то я вирішив пішки пройтись з Гамаліївки через села Ямпіль та Сороки Львівські до Галицького перехрестя.
 
Був цієї суботи. Одна щучка грам 300 - відпустив. Окунь "0".
 
Вчора був на Гамаліївці. Кльову не було. Ловив на живця - зловив маленьку щучку та окунька.
Місцеві браки ловили на екрани, то наловили багато плотви.
А так кажуть, що вдало можна ловити карася прямо в камишах на червяка.
 
Сьогодні був на Гамаліївці. Ловив зі сторони Запитова. Зловив 5 окунців на живця та 1го йорша на червяка. Ловив до 11 години.
 
Сьогодні був на даній водоймі: одна маленька щучка, десять окунів, на живця.
 
В 2012 році рибалка вже платна на цій водоймі. Але працівники ТЕС обнагліли - гроші збирають з рибаків, а самі електрикою рибу нищать...
 
Давно ніхто нічого не писав про цю водойму. Що там зараз відбувається?
 
Звіт з запізненям ,вирішив поїхати 07.06 ловити на приватне озеро що біля водо-сховища, спокусила інформація, що хлопці ловили успішно лина  ,лин просто моя мрія , маючи суху теорію як ловити лина поїхав на це озеро, переїхавши через поле обірвавши частину губи в (Golf 2) всетаки добрався, озеро забите немає де стати так зрозумів , що дехто святкував ще з вечора   , розвернувся і поїхав на широкі плеса львівського моря, здивувало те , що рибаків не було , карп нереститься біля берега такі кульбіти , плотва віднерестилась брати не хотіла , але шалено і жадно клював карасик на вудочку , проскакували коропці маленькі які зразу топились назад в рідну стихію, погода прекрасна світить сонечко, половили трошки і біля 11 години поїхали додому, маленьких карасиків ловити немає азарту так душу відвели . Додаю відео звіт!
https://www.youtube.com/watch?v=7qyF0qKfMe8
Страницы: 1

Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!