Цитата |
---|
Прочитав результати. Чергова говорільня. Посилити..., посилити..., посилити..., все. Хто має посилювати, як мають посилювати? Заборонити побудову ГЭС, так потрібно, мабуть. Та то таке, їх ще ніхто і не збирається будувати. Там кошти великі потрібні, яких ні в кого нема. Все інше туфта.... Я не фахівець в області екології. Алена мій хлопський розум у Дністровського водосховища є декілька проблем. Це зміна рівня води в період нереста. То є технологічна проблема єлектростанції. Що з цим робити і чи можливо щось робити, мають сказати фахівці і якщо можливо то заставити керівництво станції це зробити. Друга проблема - забруднення. Не так багато по берегах Дністра тих осередків промислового забруднення, всі вони відомі і з ними можна боротися.... Третя бракоші, з ліцензіями і без. Про це вже багато говорилось, та мало робилось. Ту рибінспекцію що буцім існує на Дністрі треба тупо позігнати, тому що це і є перші браконьєри. Створити загін з толкових хлопців, дати їм повноваження, технічні засоби, можливо зброю з можливістю її застосування. І щоб вони не дядьків з вудками по берегах ганяли, а заннялись кілометрами сіток по всій акваторії. Це не так дорого буде коштувати, а результат принесе обовьязково. |
Уважаемый, Вы плохо владеете сутью вопроса... Вопрос экопопусков совершенно не "технологичная проблема" ГЭС...
По поводу постройки каскада из 6 ГЭС опять же мимо... Деньги есть, и определенные люди уже стремятся их осваивать! А это ни много ни мало только 155 млн грн на ТЕО...
Печально было что никого из активной рыбацкой общественности Хмельниччины на таких мероприятиях нет... Потому извините конечно меня, Вы сами правильно всё написали - "на мій хлопський розум"...
Проблема вашей Рыбоохраны в данный момент такова, что губернатор не одобряет кандидата на посаду начальника Рыбного патруля молодого хлопца, который прошёл конкурс... Из за этого тормозится процесс реформации структуры.
А в общем позиция руководства области весьма четко была обозначена, отношение к вопросам постройки каскада ГЭС, экопопусками, промлову и браконьерству негативное! В нашей области такую позицию занимает общественность, в вашей наоборот руководство областью! А рыбацкая общественность даже не удосуживается вникнуть в суть вопроса! Весьма четкую негативную позицию к состоянию Днестровского вдхр и наличию в нем немеряно количества сетей выразил начальник (я так понял) ДСНС области, генерал-майор, открыто предложивший помощь Рыбоохране!
Скажите, вы хоть того кто сейчас является Головою ликвидационной комиссии управления Рыбоохраны знаете??? Хоть раз с ним общались? Что вы делаете для улучшения состояния водоемов области???
Почему не желаете повлиять на процесс формирования нового Рыбного патруля???