Страницы: 1
Бурштин
 
Давно там не ходив на рибалку. Хто бував останнім часом? Ловили на каналі чи на водосховищі? Прикормка?
 
На морі окунь мовчить.На каналі трохи прокльовує карасик та сомик.
 
Був на днях у Бурштині. Непривично бачити пусті береги...
 
Послідній рік не їжджу в Бурштин, риба хворіє, антисанітарія, 34 паразити нарахували в рибах, що хотіти вода тепла, бруд і повний комплект. Товариш їздить рибу віддає тараночникам, а ті сушать і продають інші купляють і їдять. ФУ!
 
Цитата
Послідній рік не їжджу в Бурштин, риба хворіє, антисанітарія, 34 паразити нарахували в рибах, що хотіти вода тепла, бруд і повний комплект. Товариш їздить рибу віддає тараночникам, а ті сушать і продають інші купляють і їдять. ФУ!



Зараз там, дійсно, усе запущено. Сумно....
 
Недавно переїхав в м. Івано-Франківськ на пмж. Дуже мало інформації в неті про місцеву рибалку. Вирішив створити сторінку в фб для рибацюг. Приєднуйтесь))) *********www.facebook.com/groups/355536981473119/
 
Був минулого тижня.З улову 8 карасиків,5 сомиків і 1 підлящик,йоршики не рахувались,_----- зате відпочинок перед виїздом в АТО  вдався на всі 100%.Рекомендую.Там ще кафе "Каліфорнія"----козирно відпочинете!
 
Ностальгия.Занимался  греблей и каждую зиму сидели  там на сборах.Красивые были места,бежиш кросс--с лева водохранилище с права канал.В солнечную погоду рыба всплескивается.Эээх.
 
Потепліє і сам навідаюсь, вроді не дуже далеко)
 
Цитата
Потепліє і сам навідаюсь, вроді не дуже далеко)

Ну як, ще не були? Хоч від когось дізнаюсь яка ситуація. Так як самому не виходить попасти на рибалку(
 
Навіщо десь переходити, можна все тут обговорювати. Для початку від мене пару слів. Канал в Бурштині хочуть поділити на сектора і з певними правилами зробити рибалку платною. Я за.
 
ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ!
. 11.11.2016 року відбулася зустріч рибалок ,представників Івано-Франківськрибоохорони ,громадських активістів з директором рибгоспу "Бурштинський" Віктором Івановичем Матейко.До відома громади -водосховище Бурштинської ТЕС знаходиться в режимі СТРГ(спеціального товарного рибного господарства з 01.08.2016року) за цим рибгоспом.Було запропоновано Віктором Івановичем наступне...
1.4,5 км скидного каналу Бурштинської ТЕС вивести з понять "скидний канал електростанції" і в подальшому іменувати "заплавою".Відповідні перемовини з адміністрацією ДТЕК в ході позитивного завершення.
2.Дану ділянку використовувати для платної рекреаційної рибалки.
3.Дану відстань розділити на відрізки (сектори)з порядковою нумерацією.
4.Встановити норму вилову для рибалок(та встановити обмеження на "маломірку") і кількість вудилищ -(гачків) в секторі.
5.Встановлення місць для рибальства,урн для збору сміття,регулярність його вивозу,прибирання та облагородження території - бере на себе зобов'язання адміністрація користувача СТРГ.
6.Продаж квитків буде здійснюватися на місці,з встановленого павільйону(також розглядалося питання про трьохденний,тижневий,місячний,та сезонний квиток і продаж їх по рибальських магазинах Івано-Франківської області).
7.Підводні мисливці на загальних підставах мають змогу придбання квитка на сектор.
8.Пільгові категорії громадян(інваліди,пенсіонери,ліквідатори аварії на ЧАЕС,учасники бойових дій,особи які не досягли повноліття)-мають змогу придбання квитків зі знижкою.
9.Риба ,добута рибалками в вищезазначений спосіб вноситься в квоту добування користувача СТРГ.
10.Продаж квитків ,контроль за дотриманням принятих правил здійснюється працівниками та адміністрацією СТРХ.Функції нагляду і контролю залишає за собою Івано-Франківськрибоохорона та громадські організації.
11.Зариблення водойми буде проводитися згідно норм приписаних корисувачеві СТРХ в наданих йому дозвільних документах ,в встановлені сроки ,та видовому,кількісному і ваговому розмірі .Дана процедура відбуватиметься публічно,з залученням громадськості,ЗМІ,та представників Івано-Франківськрибоохорони.
12.Дане питання винести на ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ !!!
Зміни,пропозиції ,доповнення ,зауваження та заперечення -ЗА ГРОМАДОЮ.--
1.Довжина відрізку сектору,
2.Рейтинг сектору(чи всі сектора в одну ціну?)
3.Кількість гачків-вудилищ в секторі.
4.Штрафні санкції для порушників і за які порушення (маломірка,приховування добутої риби,перевищення кількості гачків-вудилищ,лов в чужому секторі,лов забороненими знаряддями чи в заборонений спосіб(спосіб "багріння"-косарі),зумисне псування майна власника та розкидання сміття ).
5.Довготермінові абонементи та короткотермінові -механізм не допущення непорозумінь.
6.Встановити вагову ,кількісну та видову норму вилову.
7.Вартість квитків -абонементів.
8.Розмір знижки для пільгових категорій громадян...
 
18.12. Провів на Бурштинському каналі з 6.00 до 16.00. Народу дуже багато, так як по відкритій воді в межах 10 - 200 км. не порибалити а на лід стрьомно виходити 3-4 см. По білій рибі добре брав карась та підлящик на перловку і товариш. На спін коло виходу, на відвідний не погано брав окунець і в проводку на мотиля. Віддих получився супер і особенно рибка порадувала.
 
Карась з Бурштину.[ATTACH]127358[/ATTACH]

[ATTACH]127359[/ATTACH]

[ATTACH]127360[/ATTACH]
 
Цитата
ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ!
А вже конкретні умови і ціни встановили? Чи ще - в процесі?
 
Цитата
А вже конкретні умови і ціни встановили? Чи ще - в процесі?

Взагалі це ще в планах.
Страницы: 1

Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!