Выбрать дату в календареВыбрать дату в календаре

Страницы: 1
Рыбалка на Днестре
 
Як говорив Петро 1:"Сия мразь, сама себя прокормит".
А timoxе.cv - кинь в лічку свій номер мобілки, буду в тих краях наберу. Приїдете (хоча не впевнений) разом з тим призрачним патрулем, носом ткну в сітки. На днях приїхали колеги, були на тому ж місці на Ушиці, сітки як сояли, так і стоять. Браконьєри навіть не ховаються, в білій день "рибачать".
Рыбалка на Днестре
 
Вище по течії від "плавучого будинку", район спуску з с. Вахнівці - як правий, так і лівий берег весь заставлений сітками.
Рыбалка на Днестре
 
Вчора повернулися з Ушиці. Погода давала життя. Два рази за тиждень попали в епіцентр грози. Лило пів доби. Але, рибалка вдалася. Брав окунь, щука, судак. Як бонус - коропець на 3 кг ( взяв на силікон) і сом на 21 кг ( вподобав мепсовську вертушку другого номера). Попід обидва береги повно сіток. Браконьєри не ховаються, ставлять сітки в білий день. Минулий рік їх стільки не бачили. Видно, чим краще працює рибоохоронна система тим більше сіток ставлять))
Рыбалка на Днестре
 
Підскажіть, чи є можливість під`їзду до води в районі с. Чабанівка до р. Ушиця?
Рыбалка на Днестре
 
Цитата
Брате, ви звісно кльові пацани, але чого це ви в заборону плавали на човнах на Смотріч, чи вам дозволено  ? Ну і хотілось би бачити фото знищенних сіток, бо розмови за каміння, це ще не сітки
Нерест на Смотричі закінчивсяи ще 20 травня, а на ДВХ 10 червня. Це так, для інформації. А робити фотосесію сіток не мали бажання. Думаю, ті хто буває в тих краях підтвердять мої слова.
Рыбалка на Днестре
 
Вчора приїхали з ДВХ. Були в районі с.Вороновиця компанією з 10 числа. Погода не радувала. Можливо, через це і кльов був слабенький. Товариші ловили білу рибу з берега - результат невеликі підлящики, кілька карасів. Останні кілька днів почав брати судачок і окунець. В основному ловили з глибини в берег. Їхали на відпочинок з надією отримати позитив, але побачене вразило. По перше: заборона на вилов риби в місцях впадіння річок. Під кінець тижня рибалок в цьому місці було стільки ж, як і до встановлення цієї заборони. Човнів трохи меньше. Можливо через це і сіток збільшилося в кілька разів. З товаришом плавали на човнах у верхів`я  р. Смотрич. Білий день - браки ставлять і знімають сітки. Ми знищили 6 сіток на які випадково натрапили. З одними браками почав словесну перепалку через те, що ставили сітки. Результат - в мене полетіли каміння. Цих уродів встиг зняти на телефон. Пізніше виставлю. Після цього вони скоро вийшли на берег до машини і втікли. Одного з них бачив і на наступний день. Зі своїм напарником виплили на човні ставити сітку, але побачили наші човни не рішилися і повернулися на берег. Така ж ситуація і в районі с. Сокіл. Попід берег повно сіток. За тиждень часу ніяких рибних патрулів не бачили. От вам і робота хваленого патруля. За таку роботу керівництво і весь особовий склад Чернівецького рибоохоронного патруля потрібно не просто звільняти, а й притягати до відповідальності. Таке враження, що всі їх заборони скеровані на звичайних, порядних рибалок, а для браконьєрів створюють сприятливі умови.
Рыбалка на Днестре
 
Інформацію перевірив. Не правда. Офіційно підтвердили, що змін до наказу не було.
Рыбалка на Днестре
 
З`явилася інформація, що Чернівецьке управління рибоохорони продовжив нерестовий період до 28 червня. Хто чув, чи це правда? Ніякої офіційної інформації в інтернеті не зустрічав.
Рыбалка на Днестре
 
Друзі, хто був біля води? Які результати? Рибалок багато? Біла риба покльовує, як хижак відгукується?
Рыбалка на Днестре
 
Цитата
Сообщение от Стиви  
Так потому и режут что бы не было вопросов! Сети или нет! Насамом деле якорей за эти годы появилось столько что реально трудно на лодке проехать! не говоря уже про комфорт рыбалки на судака. одни нитки!
Від того, що вони зріжуть пляшку з якоря, ниток не поменшає, вони будуть всі на дні. Поменшає тільки пляшок.
А рибаки кожного тижня будуть кидати нові якоря.
Боротися з цими пляшками можна і навіть потрібно. Вважаю, за таке потрібно штрафувати. Кожен хто приїхав ловити виставляє свій буй-пляшку, а забирають одиниці. Те ж саме і на березі. Дозволити користуватися тільки промислово виготовленими маркерами, можливо їх вартість буде спонукати рибалку зняти його для подальшого використання?
Рыбалка на Днестре
 
Цитата
Но было составлено письмо! На которое увы не обратили внимание.... в связи с тем что в "громадськой раде" при Держводагентстве на данный момент находятся влиятельные ГО нижней части р. Днестр которые и лоббируют все решения связанные с адекватным распределением паводковых вод! Вот Вам и короткий ответ!
Выходит, у кого яйца больше, тот и прав? Но, решение принимают госструктуры, которые должны прислушиваться к мнению ГО, а не исполнять их лобби. Они чьи интересы защищают? В том числе и региональные подразделения рыбохраны? Для чего они нужны, если их мнение никого в столице не интересует? Почему не поднимают крик, не поднимают население, не готовят обращения властям - думаю, подписей собрали бы сотни тыс.? Нужны для отмывки госсредств, нужны для сбора бабла, как было и раньше, нужны для организации отдыха чинуш из столицы и т.д. Они бутылки решили собирать!... А завтра что придумают, аистов отстреливать, что бы лягушек защитить? Хотя, глядя на базовое образование руководителей региональных управлений  рыбохраны, да и Госсагенства, многое становиться понятным. Понятно, но грустно... Такие наруководят...
Рыбалка на Днестре
 
Частично согласен, но! Рыбоохрана совмесно с экологами должны следить за соблюдением всеми субъектами государства за выполнением норм законодательства в части их ответственности. О каких нерестовых запретах для спортивной рыбной ловли можна говорить, если ихтиофауне Днестра ГЭС наносит ущерб несопоставимый даже с браками. А если этот вопрос они разрешить не могут (типа, технический водойом), то правила на этом водойоме долны действовать другие. Нет, не вседозволенность, но и тупых, необоснованых запретов не должно быть. Госпожа Устименко В., наверное, уже выполнила все задачи по борьбе с браконьерами, нашла более важную задачу - очистка ДВХ от пластиковых бутылок.... Да, проблема важная, но это функция экологов принимать меры для очистки как самого водойома, так и береговой линии. Прежде всего,  они должны "дрючить" рыбаков, отдыхающих и СХД за оставленый мусор. Каждый должен заниматься своей основной работой, за которую мы им платим зарплату, экипируем, поэтому и имем полное право требовать от них надлежащего
ее выполнения.
Рыбалка на Днестре
 
А сброс никто не отменял.... Одно слово, технический водойом, а рыбоохрана надувает щеки и рассказывает всем как они охраняют биоресурсы и устанавливают правила для увеличения поголовья...
Рыбалка на Днестре
 
Як рівень? Вода падає? Рибаків багато?
Рыбалка на Днестре
 
Цитата
А у нас в стране всё так. Одни объявляют что убили Бабченка, другие что они пошутили.
Точно)) Страна - победившая разум!
Рыбалка на Днестре
 
Как понимать, что Хмельницкие рыбоохранные структуры объявили об открытии рыболовного сезона с 10 июня, Черновицкие с 11?
Рыбалка на Днестре
 
Подскажите, пожалуйста. Запрет дествует по 10 июня. Если "по", то 10 уже можно на воду?
Рыбалка на Днестре
 
Да какая Вам нужна еще конкретика? Вы не смотрите выложеные виде, не читаете посты людей? Я задал кучу вопросов, прокоментируйте их. А если нечего сказать, то не пиарте бездельников. Вы с этого имеете интерес?
Рыбалка на Днестре
 
timoxa.cv, скажите, а у Вас как члена ГО никогда не возникало вопроса, как на должность начальника управления попала гражданка Устименко? Вы интересовались ее профильным образованием? Что может наруководить человек имеющий понятие о биоресурсах разве, что на уровне мороженого хека в супермаркете? И декларация о доходах вызывает интерес. Смотрели? Посмотрите, есть в свободном доступе.
Рыбалка на Днестре
 
У этой организации есть официальный сайт. Вот там и должна быть вся информация, а выставлять в фейсбук - полный дебилизм. Это госучреждение и использовать соцсети для отчетности могут только недалекие руководители. Где информация о привлечении к ответственности должносных лиц Черновицкого РОПа за бездеятельность? А информации на официальном сайте нет по причине отсутствия результатов. Пусть создадут таблицу - колличество обращений, реализация, результат. Ну и относительно того, что ДВХ отдано Черновицкому РОПу. То, что в региональных подразделениях работают дескридитировшие себя инспектора - вопрос к руководству. И это не есть оправданием передачи под ответсвенность Черновицкому РОПу всей акватории ДВХ. Главное эффективность и видимый результат! А он, ну очень, слабенький.
Рыбалка на Днестре
 
Я, не говорю, что ничего не делается вообще. Но, это мизер ни в коей мере не влияющий на общую ситуацию. Мелкие показатели только раздражают обывателя. Почему  нет информации об оперативной реакции рыбпатруля на сообщения граждан? Отсутствие такой информации свидельствует и подтверждает все те посты и видео об игноре рыбпатруля на такую информацию. Почему нет информации о привлечении к ответственности служебных лиц за бездеятельность? Все хорошо? Все выполняется? timoxa.cv, скажите, какой нужен штат инспекторов черновицкому рыбпатрулю? Думаете, увеличение штата изменит картину к лучшему? Не думаю. Колличество, это не всегда качество. Зачем ответственность за ДВХ возложена на черновицкий рыбпатруль? Очевидно же, что он не справляется с возложеной на него задачей. Нет даже согласованости с другими обласными рыбохранными структурами. Приказы на нерестовые запреты в акватории ДВХ иногда противоречат в разных областях. Почему руководство черновицкой рыбохраны не обратится к киевскому руководству об ограничении своей териториальной ответсвенности? Тут либо свой шкурный интерес, либо полный непрофессионализм.
Рыбалка на Днестре
 
Опа! А где - "это все слова, где видео фиксация, геолокация...". Коментировать не хотите увиденое? Где же Ваши пиареные патрули? Наверное в засаде сидели на сеточника с нанесенным ущербом в 3000 грн. Постыдились бы такими показателями хвастаться!
Боротьба з браконьєрством на р. Дністер. Робота "Риболовного патруля" і Рибохорони
 
Ось Вам робота риболовного патруля. timoxa.cv, може дасьте коментар? Чи знову - пусты слова? Може пора цих патрульних притягати до відповідальності? За злочинну бездіяльнісь, або звільняти за непрофесіоналізм?
https://www.facebook.com/groups/2865...5009789910544/
Рыбалка на Днестре
 
Сбросьте timoxе в личку. Пусть посмотрит как его "уважаемый" черновицкий рыбпатруль работает на благо государства. Здесь даже много говорить не нужно. timoxа, что на это будете петь, опять про космические корабли которые бороздят ...
Рыбалка на Днестре
 
Спасибо за информацию. Теперь из Каменец-Подольского в Вороновицу попасть, нужно через Хотын ехать? Круг километров 50-70?
Рыбалка на Днестре
 
Судя по карте, от недостроеного моста до дач берез не скалистый, пологий. И от Устья полевая дорога вдоль берега тянется. Сильно убитая?
Рыбалка на Днестре
 
Конечно рыбалка!. Это и отдых! Возле самого моста проплывал, там сплошной камень - палатки на камнях не комильфо... А местные это рыбаки или отдыхающие? Когда по снастям бегают не прикольно.
Рыбалка на Днестре
 
Друзья, подскажите пожалуйста, какой берег от недостроеного моста вниз по течению с Хмельницкой стороны? Возможен ли там подъезд и есть ли возможность разбить табор? С Черновицкой, как я понял нет такой возможности.
Рыбалка на Днестре
 
И еще вопрос по навигации, куча лодок и катера гоняют, где хотят. Какой на это запрет по закону и что им светит? Имею в виду, если рыбу не ловят, но плывут конкретно по нерестилищу.[/QUOTE]

Как говорит timoxa, это все слова. Где Вы видели лодки и катера на нерестилище? Давайте факты - фото и видеофиксацию, геолокацию, объяснительные и явки с повинной лодочников.... А так это все слова))
Рыбалка на Днестре
 
Подскажите, пожалуйста, паром в Устье работает?
Рыбалка на Днестре
 
Согласен с Вами. Но! Мы - рыбаки, также можем влиять на некоторые моменты в сфере приведения законодательной базы рыбоохранной системы в нормальное, цивилизованое, а самое главное - действеное русло. Скажите, кто из Ваших друзей-знакомых рыбаков хоть раз поддержал обращения к президенту? Инициативные люди пишут такие обращения, нужно всего лишь  собрать 25 тыс. подписей под обращением и оно будет обязательно рассмотрено. Таких обращений на сайте президента десятки, а подписей под ними по несколько тыс. Большинству лень регистрироваться, искать, тратить время. Ведь законы, ни для кого не новость, в большинсве пишут полные идиоты. Я пытался разместить на форумах ссылку на обращение относительно отмены регистрации малых плавсредств до 330 см. и двигов до 10 лошадок. Получил бан на месяц от модератора, как за спам. Собрали несколько тыс. подписей. Вот Вам и желание простых людей, рыбаков влиять на идиотизм власти. Думаю это самый простой и действеный способ влить в уши властям желания и требования людей. Это относится и к экопускам, и реорганизации рыбохранной системы, и т.д.
Рыбалка на Днестре
 
Вот, и я, о том же)) Много диферамб поете патрулю, а люди результат их работы видят. Ваши сладкте песни черновицкому патрулю не стоят ни гроша. Как были бездельники, так и новые, типа, работают.
Рыбалка на Днестре
 
И снова, "зрасьте". Обращаться по адресу с обоснованием губительности экопусков в период нереста ОБЯЗАНЫ, прежде всего , экологи и рыбохрана. Зачем тогда они нам такие хорошие нужны? Содержать стадо бездельников? Для того, чтобы поймать одного-двоих сеточников или с надутыми щеками гонять рыбаков с двумя крючками? То же самое могут делать ГО (наделить их некоторыми власными полномочиями). А содержать штат дармоедов - дороговато обходится.... А, по большому счету, достаточно посмотреть на анкеты руководителей рыбоохранных структур. Либо старые упыри держатся за кресла, либо бездари не имеющие понятия в этой сфере, либо молодые дарования  играющие на патриотизме. Результат один и тот же, и он очевиден. Вдумайтесь, в последнее время приняли довольно много новшеств в правила любительской ловли и все, что с этим связано. За некоторые новшества хочется авторам в голову ржавый гвоздь забить. Нет ни научного обоснования, ни анализа, ни мнения простых любителей-рыбаков (на этих вообще забили давно). Все водоемы уравняли. Если водоем технический, то на нем должны дейсвовать другие правила. А так получается, что ограничений масса, а как проводить экопуску так это техводоем. Во многих странах все любители рыбной ловли должны приобрести билет на определенный период времени. Сумы адекватные. И получить его нет проблем. Но каждый рыболов сам смотрит за порядком на водоемах.  Платить деньги и "не замечать браконьера" уже не будут. А контроль за наличием таких разрешений возложить на месные териториальные громады, с правом административного наказания. И потребность в этих патрулях и прочих охранах отпадет.
Громады сами будут создавать свои патрули и следить, как за порядком на воде, та и за чистотой на берегу.
Рыбалка на Днестре
 
Вот именно, нужно опираться на конкретные факты! А эти факты свидетельствуют о низкой эффективности природоохранной, в том числе и рыбоохранной, функции новосозданых, реорганизованых, структур. Идти путем простых показателей, не видя, или не желая видеть истинной картины происходящего, самопиарясь на создании научно не обоснованых запретов и ограничений - не допустимо! Проблемы с наличием биоресурсов, прежде всего возникает из-за массового истребления последних не рыбаками, даже не сеточниками-бракушами, а нарушениями экосистемы. Прекратили экопуск! А кто из рыбоохранных структур и экологов проводил анализ нанесенного ущерба?. Кто понес наказание? Не штраф в несколько тыс. грн, а уголовную ответственность и обязательство возместить ущерб. Когда касается конкретных вопросов, оказывается за это никто не отвечает, не прописано в их функционале. Ждут когда им предоставят геолокации и конкретные видео - фото факты. Для чего? К ответственности этим не притянут, а развести или поставить под свой контроль запросто. На майские празники на ДВХ находилась масса лодок разного калибра. Запрет отменили?! Рыбпатруль проводил в эти дни рейды?  Результат очевиден и рассказывать о мизерных результатах нет необходимости. Сами сидели на пикниках и ложили на работу. Другого оправдания - нет!.
Рыбалка на Днестре
 
Дааа.... Показатель офигенный!)) Где хотябы экономический эффект? Зарплата, техсредства, топливо и т.д., а результат - аж на 7 тыс.! Постыдылись бы!. Почему все должны давать какие то доказательства с геопозицией? Почему граждане должны доказывать в судах нарушения? Так, нафиг нам нужны эти патрули и экологи? Катать девок на патрульных катерах и жарить простых рыбачков за 2 крючка. Господин timoxa.cv, может достаточно петь оды этим бездельникам из черновицкого рыбпатруля? Если у них проблемы со зрением - к доктору, если не хотят видеть - гнать в шею. Это их работа, мы им деньги платим. Поэтому и имеем право с них спрашивать, по полной!
Прогноз погоды для рыбака...
 
https://petition.president.gov.ua/petition/43420


Відмінити реєстрацію маломірних човнів Електронні петиції — Офіційне інтернет-представництво Президента України
PETITION.PRESIDENT.GOV.UA
Громада Рибалок Буковини
 
https://petition.president.gov.ua/petition/43420


Відмінити реєстрацію маломірних човнів Електронні петиції — Офіційне інтернет-представництво Президента України
PETITION.PRESIDENT.GOV.UA
Рыбалка в Киеве и окрестностях
 
https://petition.president.gov.ua/petition/43420


Відмінити реєстрацію маломірних човнів Електронні петиції — Офіційне інтернет-представництво Президента України
PETITION.PRESIDENT.GOV.UA
Озеро "Верхнее", с. Крюковщина
 
https://petition.president.gov.ua/petition/43420


Відмінити реєстрацію маломірних човнів Електронні петиції — Офіційне інтернет-представництво Президента України
PETITION.PRESIDENT.GOV.UA
Информация о Хмельницких водоёмах
 
https://petition.president.gov.ua/petition/43420


Відмінити реєстрацію маломірних човнів Електронні петиції — Офіційне інтернет-представництво Президента України
PETITION.PRESIDENT.GOV.UA
Боротьба з браконьєрством на р. Дністер. Робота "Риболовного патруля" і Рибохорони
 
https://petition.president.gov.ua/petition/43420


Відмінити реєстрацію маломірних човнів Електронні петиції — Офіційне інтернет-представництво Президента України
PETITION.PRESIDENT.GOV.UA
Рыбалка на Днестре
 
https://petition.president.gov.ua/petition/43420


Відмінити реєстрацію маломірних човнів Електронні петиції — Офіційне інтернет-представництво Президента України
PETITION.PRESIDENT.GOV.UA
Курсы судоводителей, Права на управление маломерным судном
 
https://petition.president.gov.ua/petition/43420


Відмінити реєстрацію маломірних човнів Електронні петиції — Офіційне інтернет-представництво Президента України
PETITION.PRESIDENT.GOV.UA
Права. Регистрация. Техосмотр
 
https://petition.president.gov.ua/petition/43420


Відмінити реєстрацію маломірних човнів Електронні петиції — Офіційне інтернет-представництво Президента України
PETITION.PRESIDENT.GOV.UA
Рыбалка на Днестре
 
Як тепер попасти в Вороновицю? Їхати через Хотин?
Рыбалка на Днестре
 
Друзі, підскажіть, паром в Усті працює? Говорили, що його закрили.
Рыбалка на Днестре
 
Народ! Де всі пропали? Вроді ще сезон? Які новини по хижаку, що з рівнем води?
Рыбалка на Днестре
 
Хто був на воді? Яка ситуація по хижаку? Цікавить судак. Хтось може підсказати, чи варто їхати на р.Ушиця за судаком? Колеги говорять, що в районі Вахновців є цікаві місця на хижака.
Рыбалка на Днестре
 
За даними Чернівецького та Львівського ГМЦ

Протягом останньої доби переважала хмарна погода, по всій території випадали дощі, місцями сильні. Температура повітря вночі становила +11***186; С, вдень +14***186; С.
На даний час спостерігається мінлива хмарність, без опадів. Температура повітря сягає  +15 ***186;С.
В басейнах річок Дністер, Прут та Сірет на основних водпостах, за рахунок випадання дощів відмічається не велике підвищення рівнів води (менше ніж до 0,5 м):
По верхів’ю Дністра максимальний підйом склав 31 см за добу, на в/п Галич, при 44 мм опадів.
На річці Прут (в/п Чернівці) підйом рівнів води становив 9 см за добу, при 18 мм опадів.
На річці Сірет (в/п Сторожинець) – лише на 2 см протягом доби, при 16 мм опадів.
На Дністровському водосховищі припливні значення води залишаються стабільними 50 м3/с. Опади, які пройшли склали 28 мм протягом доби.
На наступну добу в басейнах річок Дністра, Прута та Сірету спостерігатимуться підйоми рівнів води.
Рівневий режим річок із зміною за добу, рівень виходу води на заплаву 4 вересня (см над 0 поста)
р. Дністер:  
в/п Самбір             – 170 (+10) 23 мм                    /450;
вп Розділ              – 110 (+2) 28 мм                      /400;
в/п Журавно          – 323 (+6) 34 мм                      /600;
в/п Галич               – 122 (+31) 44 мм                     /480;
в/п Нижнів            – 225 (+15) 37 мм                     /550;
в/п Заліщики         – 236 (0) 20 мм                         /650;
р. Прут:  
в/п Чернівці          – 21 (+9) 18 мм                       /470;
р. Сірет:
в/п Сторожинець – 274 (+2) 16 мм                      /600.

Гідрохімічна та гідроекологічна ситуація
Аналіз якісного стану поверхневих вод   басейнів річок Дністер та Прут та Сірет на території Чернівецької області
Станом на 3 вересня згідно даних лабораторних досліджень проведених лабораторіями Дністровсько-Прутського БУВР в басейнах річок Дністер, Прут та Сірет протягом серпня місяця виявили незначне перевищення норми біологічного споживання кисню у створі питного водозабору на р. Дністер, с. Митків – БСК5 – 1,0 ГДК, температура води – 27,1°С, розчинений кисень – 7,6 мг/дм3 , на р. Прут, с. Магала БСК5 – 1,0 ГДК, температура води – 27,4°С, розчинений кисень – 7,36 мг/дм3. Усі інші показники знаходились в межах норми.
1.2. Штормове гідрологічне попередження У зв’язку з виходом циклону з Балкан по території Чернівецької області та місту протягом доби 04.09.17р. очікуються сильні дощі, місцями дуже сильні, грози, посилення північно-західного вітру до 15-20 м/с.
1.3. Гідрометеорологічний прогноз на добу 5 вересня очікується мінливо хмарна погода, без істотних опадів. Вітер північно-західний, до 5 м/с. Температура повітря вночі 11-13***186; тепла. Вдень 20***186; тепла.
2.
Робота водогосподарського комплексу
2.1. Режим діяльності     Управління працює в звичайному режимі.
2.2. Робота насосних станцій     Насосні станції, що знаходяться на балансі управління, законсервовані.
2.3. Режим роботи водосховищ Дністровське водосховище працює згідно протоколу Міжвідомчої комісії від 31 липня 2017 року.
Водогосподарська ситуація на Дністровському водосховищі станом на 4 вересня 2017 р. о 800 наступна:
рівень води ВБ                – 117,80 мБС;
рівень води НБ                – 69,90 мБС;
приплив води                  – 50 м3/с;
план скиду                       – 112 м3/с.
Середньодобові значення за 3 вересня 2017 р.:
рівень води ВБ                – 117,84 мБС;
рівень води НБ                – 71,46 мБС;
приплив води                  – 44 м3/с;
витрати                             – 113 м3/с.
Рыбалка на Днестре
 
ГЕС  потужно скидує воду. Кажуть, це на випадок підняття води у верхів'ях. Метеослужби прогнозують підняття води у верхів'ях Дністра на 0,5-1 м. До середини вересня можливо скидання води зупинеться. Можливо хто чув про графік скиду води з водосховища?
Рыбалка на Днестре
 
Яка ситуація з рівнем води? Кажуть відійшла від берега метрів на 10?
Рыбалка на Днестре
 
Чем круче джип, тем дальше идти за трактором))
Рыбалка на Днестре
 
Зрівняв "Славуту" і повний привід!))
Рыбалка на Днестре
 
Дякую за інформацію. Т.я.збираємося компанією, і не на один день, то цей район відпадає. Перспективним виглядає берег і під'їзд з боку Вахновців. Берег виглядає пологим, є де поставити табір і ловити з берега. Колеги були на вихідні на Бакоті. Кажуть, повна жесть. Відпочивальників табуни, сміття повно, на моторках гасають по самим спінігам. Поки не закінчиться тепло - робити там нічого. Вирішили спробувати відпочити на р. Ушиця. Кажуть цікавий рельєф дна, є де спінінгом рибку пошукати і берегова рибалка може бути. Єдине, не можемо вирішити де їхати. Може, хто підскаже? Один із нюансів під'їзд до води. Кінець вересня може задощити, а по глині бусом особливо не вилізеш під гору. Що собою представляє сторона Вахновці-Пижівка?
Рыбалка на Днестре
 
Хто може підсказати, дорога з Старої Ушиці до р. Ушиця проїздна? По карті дорога ніби-то цілком здатна для проїзду до берега. І берег підходящий для встановлення палаток, але це з Гугл-карти... Може, хтось там їздив? Буду вдячний за інфу.
Рыбалка на Днестре
 
Цілком підтримую. Можливо в Чернівецькому рибному патрулі і порядні люди зібралися, але такой професії - порядна людина не існує. Судять по реальних результатах.
Рыбалка на Днестре
 
Там де платно, відповідно і чисто. Навіть біля кожного відпочинкового місця свій, пардон, туалет - тіпа сортир). А так, як всюди. Люди однакові.
Рыбалка на Днестре
 
З сімейством і щоб порибалити, можна на бакоту. Через с. Каштанівка дорога йде одна. Там, правда платні місця-зони відпочинку, але на будь-який смак. Дно не пісок але і не багнюка. Багато зелені, є де заховатися від спеки. Та й рибка покльовує. Був там минулий тиждень.
Рыбалка на Днестре
 
Timoxa, я не в коей мере не поддерживаю бракуш! Моя бы воля - никакой админки, криминал и на нары. Они наносят вред государственному-народному, нашему с вами имуществу, если так можна выразиться. Поэтому и ответственость должна быть соответственная. Я прочитал достижения патруля. Круто!***55357;***56842; А вопрос я задал не о колличестве составленных протоколов, а о колличестве материалов расмотренных судами, сумах средств направленных в бюджет и реально наложеной криминальной ответственности. И говорить, что суды у нас плохие не стоит. Я сам отработал в правоохранительных органах не один десяток лет и знаю, что такое результат, а что пустое очковтирательство. Мы, типа, чегото делаем важного, протоколы малюем, а эти пиндосы на второй день снова сети ставят. И пока не отправят на кичу пару браков, да так, чтобы на всю страну прозвучало толку не будет. И второе, я не становлюсь на сторону нарушителей. Свою позицию я высказывал ранее. Просто хочется чтобы делом занимались спецы - преданые своему делу. И третье, когда выше на ветке поднимался вопрос о правовых аспектах составления аминпротоколов, было желание разложить по полочках порядок и процедуру админпрактики по нарушениях в сфере рыбной ловли. Но передумал. Наше законодательство настолько противоречи, что мои посты реально сыграли бы на руку нарушителям.
Рыбалка на Днестре
 
Згоден. Допомагати це наш обов'язок, а робити роботу за патруль це вже, мяко кажучи, не правильно. Їм законом дані права от нехай ними і користаються. А ще на них покладені обов'язки. Нехай виконують. Значення слава патруль походить від слова патрулювати, а не сидіти і чекати дзвінка. Їх повинні бачити. Вони повинні спілкуватися з рибалками в реальному часі. От тоді і інформація буде своєчасною і актуальною. Чому не розповсюджують серед рибалок візитівки з номерами горячих ліній? Байдуже кого - Чернівецького чи Хмельницького патруля. Та хоч Гондураського. Лише б результат був. Візьміть до прикладу нову поліцію - селфіків. Від них толку трошки більше нуля. Але всі їх бачать постійно і можуть звернутися негайно. А по факту Чернівецький патруль, як той суслік - вроді є, але ніхто його не бачить. Взяли на себе повноваження контролювати всю акваторію двс, будьте добрі - контролюєте. І заяви про холості виїзди і трати пального пустий дзвін. Візьміть лише останні зміни чернівецького патруля до наказу про весняно-літню заборону. Чернівці приймають, а і нші обласні управи ні. Це, що різні органи? Що нема центрального керівництва? Оцінка роботи будь-якої структури є кінцевий результат. Наразі його не видно. І це не моя оцінка, а більшості людей. Можемо влаштувати голосування на форумі.
Рыбалка на Днестре
 
Хочу ще раз заявити, я, як і більшість за порядок і за нормальну роботу рибохорони. Це навіть не обговорюється! Але служба яка буде реагувати на фото постфактум нічого не варта. Тут якраз і буде ситуація холостих виїздів. Є ділянки водойми найбільш цікаві для браків. От їх, в першу чергу, і потрібно контролювати. А приїзд групи на місце, підйом сітки і складання акту про безгосп це повна профонація роботи. Хіба Вам не відомо, що виставляючи сітки браки, виставляють і фішки для контролю за патрулем. Зняти безгоспсітку ми і самі можемо. Відтягти на берег і знищити. Ще й портрет зіпсувати особам, які за неї впишуться. Не питання. А от результат про притягнення до відповідальності конкретних осіб майже нульовий. Чому ніде немає інформації про конкретні результати роботи рибохорони? Не складання протоколів і передачі матеріалів в поліцію, а кінцевий результат: стягнули солідний штраф, притягли до кримінальної відповідальності... от тоді б багато хто задумається чи вартує ризикувати. Наш народ не готовий сумлінно виконувати закони, його потрібно привчати до того кнутом. Щоб боязнь порушити законні вимоги заклалися в гени. Я вважаю, що робота патруля незадовільна! Не вистарчає людей? Наберіть додатково. Не вистарчає техніки? Закупіть додатково. Кошти затрачені на це окупляться з торицею. Не тільки матеріальною, ай вдячністю наших дітей.
Рыбалка на Днестре
 
Timoxa, не піарь цей патруль! Власне їхні показники і є - плювок на асфальті. Що фіксувати? Сітки? Відмажуться, скажуть або безгосп або це не у нас. Хто їм не башляє того і на показник натягують. Нехай проїдуться по тій самій Бакоті по-під берег. Не одну сітку піднімуть. І по заводям де трава. Це їх пряма робота за яку ми їм гроші платимо. А якщо не можуть порядок навести то нехай ідуть іншу роботу шукати. А говорити про те, що всі порядні рибалки повинні браків ловити то, вибачте за слово, на***н нам такий патруль? Я двома руками і ногами за те, щоб був порядок на водоймах, щоб риба у нас ловилася не гірше ніж в цивілізованих країнах, щоб на воді були правоохоронці яких би всі поважали. Що, потрібно 3 вищі освіти щоб передбачити, що з відкриттям сезону рибалки буде масовий вихід людей до води і на воду? Якраз в цей час і потрібно збільшувати кількість рейдів на результат, а не по форватеру проїхати з надутими щоками. Які були, такі залишилися.
Рыбалка на Днестре
 
Підлящик брав за відстані 35 м. Глубина 3,5-3,8. Ловили на опариша з хробаком. На самого опариша на дуже хотів. Пробивав і карась до 800 гр. Лящ брав зранку.
Рыбалка на Днестре
 
Був три дні на Бакоті. Хижак не бажаве  приманок. Перепробували все. Результат майже нульовий. Маленьких судачків і окунців не рахую. Дивно, що не було чути жереха. А от підлящик 600-900 гр. і лящ до 2 кг брав справно. Відвели душу колеги, що сиділи на фідерах. Але не про це хотів сказати. І де той хвалений патруль? Сітки ставлять серед білого дня і клали на той патруль. І поиїзжі і місцеві ставлять. Гріш ціна тому патрулю. Воно і не дивно, якщо подивитися хто в Україні керує рибохороною. Ще той фах... Вся трудова діяльність - торгівля нерухомістю. Оте чудо накерує! Головне піар і бабочиків з бюджету качнути на деребан. Розчарування повне.
Рыбалка на Днестре
 
Зі слів тих хто був у вихідні на ДВХ на воді повно човнів. На моторах відсотків 70. І ніхто не бачив ніякого патруля. Так поясніть, як може бути, що всі управління дотичні до Дністра в наказах зазначають 10 червня, а "мудре" управління Чернівецької області продовжує до 20? Що, Чернівецьке управління не входить у структуру Держрибагенства України? Невже таке рішення не погоджується з Києвом і сусідніми обласними управліннями? Щодо належності ДВХ до Чернівецького управління, так ніхто про це і не знає. Водосховище не сільський ставок де голова сільради встановлює обмеження. Встановлені адміністративні межі областей, в тому числі і по водним артеріям, накази на весняну заборону регіональні управління видали, в ЗМІ оголосили, терміни визначили... От і виходить, що дані зміни в наказі чистий піар чернівецького керівництва управління -он, як ми за біоресурси печемося. Вразі виникнення конфліктної ситуації з рибалками-порушниками (не браками), говорити про якусь адмінвідповідальність не можливо. На рахунок розповсюдження вимог нового наказу через соцмережі самими рибалками, так це повний абсурд. В згаданому наказі, визначений конкретний чиновник, який відповідає за оприлюднення накакзу в змі. От і питання виконавської дисципліни. Відповідальнісь понесе? А на кого покладено контроль за виконаням наказу? Чи не за керівником управління який видав наказ? А він понесе відповідальність? Не думаю. Тому човни ганяють, рибалки не з одним рибальським знаряддям, а патруля не видно. Бо чудово розуміють, що можуть і по вухам отримати. Невже ми ніколи не навчимося робити все не через те місце на якому сидимо?
Рыбалка на Днестре
 
Хто ціленаправлено виступає по жереху? Вже протягом 1.5 - 2 роки в продажі є жерехові силіконові поппери Гаррі Енглер, Але тільки в Рашці. По Україні не можу знайти. Може хтось пробував такий на Дністрі? В інеті кажуть бомбовий по жереху.
Рыбалка на Днестре
 
Був з 5 по 9 в районі Вороновиця-Сокіл. Клювало в день приїзду і зранку в день від'їзду. Біла риба практично мовчала, а з хижаком було трішки краще. На прикінці роздуплилися з жерехом - за годину 5 шт. до кілограма. І все це не головне. Головне природа, краса, яка заворожує... кличе їхати сюди знову і знову.  Але! Такої кількості сіток ми ще не бачили. З Сокола кожного дня два ублюдки, як по годиннику о 20.00 виставляли по кілька сотень метрів сіток. Така ж ситуація і нижче за течією. Серед білого дня від берега до берега стояли сітки, а на березі зі сторони Вороновиці сиділи "охоронці". Вище, на гілці писали, що з браконьєрством ситуація нормалізується, є громадські утворення. Де вони? Ми намагалися з цією бикотою розібратися, але їм все по цимбалам. Рибохорону розігнали, рибна поліція не створена, а громадскість ... А, що громадкість, якщо не раз бачив, як приїзджі рибалки ввечері самі ставлять сіточку.
Рыбалка на Днестре
 
Цитата
Ще трошки і буде рівень минулої осені.
Окунь бере с"єдобку непогано, навіть на попер парочку взяв.
Жерех б"є, але спробуй його впіймати :(
Паром хоч ходить в Усті? Як підхід до води? Минулої осені сісти в човен з берега було проблематично, намул 1,5-2 метра від води. Рубали гілля і стелили підхід до води. А щодо жереха, то його потрібно на дуже швидкій проводці виманювати. Що каже судачок? В цьому році щось сумно з ним...
Рыбалка на Днестре
 
Цитата
Я вчора був на водосховищі. Вода впала дуже. Під берегом повно водрості.Щоб ловити фідером прийшлося залазити та прочищати дорогу собі. Але лящ клює і дуже гуляє жерех. Я такої кількості його ще не бачив.
Надіюсь не так впала, як минулого року? Паром хоч ходить? Минулого року у вересні жерех також добре гуляв і брав. Правда у більшості випадків до кілограма. Стояв під берегом і лупив на вертушку при швидкій промотці. А що окунь каже? Раз трава під берегом то і окунь гарний мав би там стояти.
Рыбалка на Днестре
 
Всім доброго дня. Колеги, збираємося в район Усття. Поділіться інформацією, може хтось там був зараз, яка ситуація з кльовом хижака? В цьому році вода не впала, як в минулому? Водорості під берегом є? Цікавить можливість вільної ловлі на фідер.
Рыбалка на Днестре
 
Як інспекція ловить я знаю)) Сітки ставлять у неї під носом, а на звичайного рибака дивляться, як на браконьєра. Цю інспекцію хтось бачив?
Рыбалка на Днестре
 
Видивився в інтернеті приманку - мандула. Кажуть на судака убойна штука. По окуню також непогано працює якщо ставити меньшу розміром. Хтось користувався цією штукенцією, є зміст її робити?
Рыбалка на Днестре
 
А як зараз, з човнів ловлять?
Рыбалка на Днестре
 
Де всі пропали? Які новини з водойми? З човна хтось ловив хижака? Чув, багато сіток стоїть.
КОЛИБРИ. Задай вопрос производителю
 
Какие ограничения по весу на транец Колибри КМ280? Моторы 23-26 кг выдержит?
Рыбалка на Днестре
 
Дякую, хоч щось обнадійлеве. Вже думали,  обламалася рибалка... будемо з вівторка на березі, десь навпроти водокачки. Хто буде в тому районі  - підходьте на рюмочку кави, поспілкуємося.
Рыбалка на Днестре
 
Колеги, що дійсно так сумно? Плануємо на наступний тиждень в район Устя. До води хоч доберемося, чи більше горючого брати?)) Серед нас є "береговики" і "човняри". Підскажіть, як обстановка?
Рыбалка на Днестре
 
Вдячний за інформацію
Рыбалка на Днестре
 
А як підхід до води? Розумію, що дно різне - де намул, а де камінь. Цікавить в районі Вороновиці. Ловити плануємо як з берега, так і з човна.
Рыбалка на Днестре
 
Колеги, хто знає, що робиться в районі Устя? Збираємося на рибалку, а розповідають страшилки, що вода від берега сильно відійшла, сморід від водоростів, до води потрібно йти по намулу... може хто був у тому районі, дайте свіжу інформацію. А як паром ходить якщо вода так впала?
Рыбалка на Днестре
 
Що з рівнем води? Знайомив казав, що в районі Бакоти рівень впав до двох метрів... до води по намуту йти треба. Хто може щось сказати?
Рыбалка на Днестре
 
Форумчанам привіт! Хто знає, що з рівнем води? Тиждень назад були сильні зливи от вода і піднялася. Я був на Закарпатті,  так в період дощів вода в річках піднялася на кілька метрів. За пару днів спала. Як в двс? Плануємо з друзями після десятого на водосховище їхати, хотілося б якусь інформацію. Спінінгісти, як результати?
Рыбалка на Днестре
 
Народ, де всі пропали? Або добре клює, або нема, що писати? Хто був на воді? Чув, що воду сильно скинули. Це правда? Хто полосатого ловив?
Рыбалка на Днестре
 
Які результати по вихідних? Хто був на двс? Цікавить район Старої Ушиці бо плануємо на наступному тижні їхати туди на кілька днів. На яку рибу орієнтуватися? Цікавить хижак і лящ. На яких глибинах краще шукати окуня? Говорили, що на форватері бере гарний окунь. Підскажіть хто знає.
Рыбалка на Днестре
 
А з вівторка, що буде жор? Почалося зниження температури яке продовжиться до кінця наступного тижня. Хижак має активуватися.
Рыбалка на Днестре
 
А що чувати по окуню і судаку, також сумно?
Рыбалка на Днестре
 
19 березня 2014 року м. Хмельницький

«Про встановлення весняно-літньої
заборони на лов риби, інших водних
біоресурсів у рибогосподарських водних
об’єктах Хмельницької області в 2014 році»

НАКАЗУЮ:
1. Встановити весняно-літню заборону на вилов водних біоресурсів на період нересту риби і відтворення інших водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах Хмельницької області у 2014 році:
1.1. Любительський та спортивний вилов водних біоресурсів на рибогосподарських водних об’єктах підконтрольних Управлінню охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Хмельницькій області у такі строки:
• В усіх водосховищах, озерах, ставках з 01 квітня по 10 червня (включно) 2014 року;
• У всіх річках та їх кореневих водах з 01 квітня по 20 травня (включно) 2014 року, а в придаткових системах водойм (протоки, гирла, меліоративні канали, розливи водойм, які тимчасово заповнюються водою в період весняної повені )з 01 квітня по 30 червня (включно) 2014 року.

1.2 Промисловий вилов водних біоресурсів на рибогосподарських водних об’єктах підконтрольних Управлінню охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Хмельницькій облаеті у такі строки:
• У Дністровському водосховищі — з 01 квітня по ЗО червня (включно) 2014 р.
• У водоймі — охолоджувачі Хмельницької АЕС — з 01 квітня по 28 травня (включно) 2014 р.

1.3. У період виношування річковим раком ікринок, личинок, заборонити вилов — з 01 квітня по 20 червня 2014 р. (включно).
2.4. В нерестовий заборонений період любительське рибальство дозволити на спеціально визначених Хмельницькрибоохороною ділянках водойм однією поплавковою або донною вудкою з одним гачком і спінінгом з берега, згідно додатку № 1.
Рыбалка на Днестре
 
З понеділка обіцяють погоду, йде потепління. Кажуть все літо буде жарке і мокре. У верхів'ях Дністра вода піднялася сильно. Думаю, що на водосховищі відрегулюють спуском, а от щодо прозорості є сумнів. Крім сепаратистів (щук) інші терористи (окунь, судак) бере?
Рыбалка на Днестре
 
Де всі пропали? Що нового на водосховищі? Яка вода? Хто їздив рибалити?
Рыбалка на Днестре
 
Повністю підтримую! У цивілізованих країнах вже хтось би сидів, а у нас відзвітують, що зловили 3-х рибалок з двома вудками які і винищили всю популяцію риби. І нехай говорять, що звичайні рибалки масово виловлюють рибу - не згідний. Ловля на вудку чи спін це спорт - хто кого. Кілька разів ми з товаришами були у Ваших чудових краях, а до дому їхали без риби. І не тому, що нічого не ловилося, а тому що не брали. Зловили, юшку зварили і відпочиваємо. Говорять, що причина скиду води гес була викликана погодними умовами т.я. дамба самої гес у аварійному стані. Можливо, але відмазку варварству і дуроломству можна знайти завжди. Інша сторона проблеми знищиння водних ресурсів - мовчання з боку засобів мс, екологів, екопрокуратури і всіх інших структур держави створених не тільки для захисту цих ресурсів, а й для примноження.
Рыбалка на Днестре
 
Цитата
Якщо з палатками- вибираєте місце в глиняних залівчиках.
http://wikimapia.org/#lang=en&lat=48...90397&z=14&m=b
там дорога сходить до води.Під"їзд видно покарті. Але- грунтовка. Якщо потрібен сервіс-по бюруківкі і в низ там все є.
Якщо були в Ворновиці- то в Старій рибалка по великому рахунку не дуже різниться. Глибини на руслі дуже великі,але там ніхто не ловить. На початку літа лящ на глибині 8-12 метрів. Пізньою осінню скочується на 25...
__________________
"Сервіс" не потрібен. Ми ж на природу їдемо, а на дивані і вдома можна полежати. Дуже цікавить, чи ловлять там коропа бо серед нас є один заточений на цю рибку. Глибини, я так зрозумів, там більші ніж на Устті. Де ловити хижака, чи є там скелі, яке дно, який середній розмір окуня попадає? Вибачаюся, але хочеться отримати максимум інформації, бо ж трохи далеченько їхати.
І ще, на карті видно, що права сторона забудована. (бази, будинки, стоянки ПЗ), а ліва -скеляста? Де краще шукати"краснопёрого"?
Рыбалка на Днестре
 
Добра всім. Хто може щось сказати про район Старої Ушиці? Плануємо у червні туди виїхати порибалити. Були кілька разів біля Вороновиці. Які глибини, берега, що в приорітеті у рибалок? Де краще затаборитися?
Рыбалка на Днестре
 
Зрозуміло, дякую. Вибачаюся, можливо я, не правильно виразився, це для вас місцевих "аборигенів" є різниця річка і водосховище, а для нас поки що нема. Я мав на увазі район Вороновиці. Чесно кажучи, я не знаю де починається ВДСХ. Для мене це все велика ріка Дністер. Думаю, з часом, буде можливість подивитися всі ваші чудові місця.
Рыбалка на Днестре
 
У нас дощі не сильно вплинули на рівень річок. Я не враховую гірських, там рівень скаче щодня. Вода брудна, але це через грунти. В Дністрі дно -камінь, а в наших намул, пісок. По моєму досвіду ловлі в річках з гравійним дном (Уж, Закарпаття), вода за пів дня значно падала і світлішала. Ну а вітри обіцяють трохи зчухнути з четверга (від 1.5 до 4.2 м/с)
Рыбалка на Днестре
 
На рахунок погоди. Дивлюся різны метеосайти, в тому числі закордонны, порівнюю. Десь на 90 відсотків вгадую. Виходить, що з четверга погода трішки стабілізується, не буде сильних вітрів і опадів. Рома, дякую за пораду, але ми їдемо не на один день і під'їзд до ріки один із факторів, і переспати, і на собі все не перти, та й нові місця не знайомі. Якось будемо виходити з того, що природа нам подасть. На 0.5 метра це, що означає - вода впала, чи піднялася? І наскільки можливий значний підйом води (ти писав вище), якщо рівень регулюють? Як з досвіду, підйом води якось впливає на кльов?
Рыбалка на Днестре
 
Згідно прогнозів синоптиків, дня за два погода трохт має стабілізуватися, щось подібне до бабиного літа. Звідки ж вода висока прийде? Кожен день відкладаємо виїзд, надіючись на погоду. В середу передають погоду, але сильний вітер - до 9.7 м/с в день. Мабуть прийдеться перенести ще на день виїзд. Сидіти на березі і дивитися на морську хвилю не кайф. Друзі, велике прохання, хто матиме свіжу інформацію про рівень води дайте знати.
Рыбалка на Днестре
 
На цьому тижні приїдемо у ваші краї з Львівщини. Хочу спробувати ловити окуня на зимовий спінінг з кивком у відвіс. Ще ніколи не пробував. У нас таке можливо тільки зимою, та й глибини не ті. В інтернеті надивився багато, але може хтось має досвід у такому виді риболовлі і щось цікаве підскаже. Чи пробували використовувати зимові вертикалки , балансіри? Який результат? Чи є зміст ловити на великих глибинах? Про бровки і ями я знаю, але часу їх шукати нема. Самі розумієте час обмежений...
Рыбалка на Днестре
 
Поверхневий бій окуня спостерігається? Мав би жирувати, час йому. Які окуні попадалися, було щось трофейне?
Рыбалка на Днестре
 
Мужики, а білу рибу ловили? Розкажіть чи чиста вода. Що "говорить" лящ, короп? В якому районі ловили?
Рыбалка на Днестре
 
Зрозуміло, що не вгадаєш. Їдемо дня на три-чотири, надіюсь попадемо,а ні то просто відпочинемо. Дякую. Ні хвоста, ні чішуї.
Рыбалка на Днестре
 
Дуже дякую за інфу. Думаю, що в середу приїдемо у Ваш чудовий край. Такий вибір обумовлений погодою. Надіюсь, що гідрометеоцентр не збреше і погода нас трохи порадує. Вибір на район Вороновиці  впав через те,що більше ніде не були. Це всього другий раз. Після першої поїздки місяць назад, враження залишилися суперові, від річки, риби, самої атмосфери. А про пейзажі взагалі мовчу... Плануємо половити фідером білу рибу і обовязково окуня. Якщо вдасться то і судака поганяти. Як зараз з кльовом, хтось може був у тому районі?
Рыбалка на Днестре
 
Всім доброго дня. Колеги, підскажіть, будь-ласка, як ситуація на Дністрі в районі Вороновиця. Плануємо наступного тижня виїхати туди порибачити, але переживаємо, що після дощів вода мутна і висока. Хтось може дати інформацію з цього питання? Буду дуже вдячний.
Страницы: 1

Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!