17.04.2015 затримано браконьєра у Новгород-Сіверському районі


17.04.2015 року о 0 50 працівниками Чернігіврибоохорони спільно з співробітниками ЛВМ у річковому порту Чернігів УМВС України в Чернігівській області під час проведення рибоохоронного рейду на р. Десна поблизу с. Лісконоги, Новгород-Сіверського району, Чернігівської області затримано громадянина Юдицького П.І. мешканця м. Новгород-Сіверський, який в період весняно-літньої заборони здійснював лов водних  біоресурсів забороненими знаряддями лову – сіткою порожевою, при цьому виловив риби цінних видів: плітка – 19 шт., плоскирка – 89 шт. загальною вагою 8 кг, чим завдав шкоди рибному господарству України на суму 4641 грн.

 

Матеріали будуть направлені до Новгород-Сіверського районного суду Чернігівської області для прийняття рішення згідно чинного законодавства.

Комментировать
что то маловато...
Малодці! Судячи з човна браконьєра, це справжній рецедивіст і Браконьєр з великої букви! Тепер вся риба в Чернігівській області може спати спокійно! П.С. Під час ходу звичайний "заробітчанин-палаточнік" за день по 10 кг набиває + весь берег прутами займає і так поки ход не закінчиться....
від себе медальку нате...працюйте далі!!!
Дааааа!Виктор правий по поводу бистроходного плавсрєдства, мабуть "матьорий" бракан попався.
Ловити, хоч когось треба для "отчетности". Себе ж ловити якось не те, не з руки пиляти гілку на якій сидиш!!! Так не гарно, але не у всіх є змога виїжджати на заробітки коли треба сім ю кормити! А тепер ще й штраф платити! Шкода його дітей...
Та хоть бы не позорилась та инспекция со своими показными рейдами,они нас всех видимо за дебилов держат.
У нас в Херсоне запрет,рыба на базаре всякая,черноморская селедка идет на нерест по Днепру,все на прилавках.
Не нужно ни за кем гоняться по плавням,продавцу яйца в двери,сдаст всех.





































У нас в Херсоне запрет,рыба на прилавках
Действительно, хоть бы не позорились. Статистику по доведённым делам до суда и принятым решениям по наказанию лучше бы выложили. Как мне рассказал бывший сотрудник черниговской рыбохраны, протоколы пишут так, что ни один суд не принемает!!! Это раз.
Два - в урочище ЗАМГЛАЙ репкинского района удочку в воду забросить некуда, везде сети месных аборигенов в десть рядов стоят на стационаре зимой и летом, переходы между картами (канавыв/трубы) в жаках, шанса рыбе спастись "0"!!! Эти типа "защитники природы" сами Замглайские и надеюсь всем понятно кого е**т за две удочки вместо одной (т.к. в запрет разрешено на 1-н крючёк), а кто с сетями в шоколаде!!!
Не позорьтесь!!! Выкладываете таких пойманных "рецедивистов", на х*** послал неверно или двадцадки в кармене не оказалось.
Просто цирк...
Поймали местного рыбака судя по лодке. В итоге чтобы выплатить штраф ему нужно будет еще больше рыбы ловить сетями.
А оту рыбу, которую он у государства купил по фантастической цене, хоть оставили? Или ее рыбинспекторы завялили?:)
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!