Затримано електровудочника


28.08.2015 року о 19 30 державними інспекторами Чернігіврибоохорони під час проведення рибоохоронного рейду на р. Сейм поблизу с. Долинське, Сосницького району, Чернігівської області затримано громадянина С. мешканця с. Головеньки, Борзнянського, Чернігівської області, який здійснював лов водних біоресурсів із застосуванням електроструму, при цьому виловив риби цінних видів: щука – 11 шт., окунь – 3 шт., плітка – 7 шт., карась сріблястий – 1 шт., плоскирка  - 1 шт., лин – 2 шт., загальною вагою – 5 кг, указаними діями С. завдав збитків рибному господарству України на суму 4675 грн. 

  Складений протокол про адміністративне правопорушення буде направлений до Сосницького районного суду Чернігівської області для притягнення правопорушників до відповідальності згідно чинного законодавства.

Комментировать
Громадянину С.треба було не адміністративне правопорушення ,а розряд струмом і ту його підсаку глубоченько в анус вставити!ниче-ниче сейчас штрафом отделается а следующий раз буду надеяться что попадет на кого-то из братьев фанатиков а не на рыб охрану,тогда есть шанс что больше он точно этого делать не будет!)да и вобще еслиб не эти додики с акумами такое количество рыбы с которым он попался можно было смело наловить на удочку за часик второй!!!!!а так все С. У. К. а. Выбили!(
П..дараси, в сраку йому той акум і на дно!!!!! Ненавижу!!!!!!!!!!
надо фото бракош всем показывать...
а то похоже все на сказки.
Интересно, хоть кого-то из электриков показательно посадили? А то ответственность ужесточили, а воз и ныне там...
зачем сажать самих себя ...
У нас на Самаре несколько лет назад сами промысловики боролись очень просто...поймали,набили "морду лица",раздели и в воду загнали,затем электроподсаку по пояс в воду,под самое "трали-вали"и на кнопочку клац...и не один раз.Сейчас электриков нет,и в голову никому не приходит такая рыбалка.
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!