Браконьєри не вгамовуються!


Браконьєру все одно, що день, що ніч, бажання дешевої наживи перемагає навіть почуття власної безпеки.

Так, під час проведення планового рибоохоронного рейду 07.09.2016 працівниками Чернігіврибоохорони спільно з працівниками Чернігівського відділу поліції ГУ Національної поліції в Чернігівській області, на р.Дніпро в урочищі «Якір» поблизу с.Неданчичі Ріпкинського району, затримано громадянина А. мешканця с. Неданчичі, який серед білого дня, не ховаючись, ловив рибу двома сітками, які заборонені рибоохоронним законодавством.

Недобросовісний «рибалка» виловив, в незаконний спосіб, близько 12 кг риби, з них: синець – 32 шт., лящ – 23 шт., судак – 7 шт., плоскирка – 6 шт., плітка – 1 шт.,  сом – 1 шт. За підрахунками інспекторів Чернігіврибоохорони «улов» браконьєра потягнув на 10914 грн.

 

 

Складений протокол про адміністративне правопорушення направлений до Ріпкинського районного суду Чернігівської області для притягнення правопорушника до відповідальності згідно чинного законодавства.

Чернігіврибоохорона просить повідомляти про факти порушення рибоохоронного законодавства на телефони гарячої лінії 0991121344 та (0462) 937557, які працюють цілодобово.

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!