Затримано браконьєра з «уловом» на 8732 грн.


Під час рибоохоронного рейду 4 листопада працівниками Чернігіврибоохорони спільно з працівниками Чернігівського відділу поліції ГУ Національної поліції в Чернігівській області на озері поблизу с. Семенівка, Менського району, Чернігівської області затримано громадянина К., мешканця с. Стольне, Менського району, Чернігівської області, який «рибачив» забороненими знаряддям лову: сітками – зяберною та порожевою.

Серед упійманої риби у зухвалого рибалки вилучено плітки – 48 шт., окуня  – 7 шт., карася сріблястого  – 5 шт., плоскирки  – 32 шт., синця – 30 шт., лящів – 5 шт. Загалом «улов» браконьєра заважив на 10 кг. та потягнув на 8732 гривень збитків, які йому доведеться сплатити разом зі штрафом.

 

 

 

 

 

Складений протокол про адміністративне правопорушення направлено до Менського районного суду Чернігівської області для притягнення правопорушника до відповідальності згідно чинного законодавства.

Джерело: сайт Чернігіврибоохорони

Комментировать
Когда они уже нажрутся или удавятся....!!!
А когда будут на КВХ пресовать сеточников!????????????????????????????????????????
Тогда, когда они не будут платить рибоохороне
От молодці! Впіймали злодія, «улов» якого заважив аж на 10 кг!!! Офігєть можно! Які молдці, як вони турбуються про рідну природу!!! Панове рибоохоронці, не держіть нас за лохів. Звітуйте про те, як ваша контора бореться з "бракартілями", "електриками", скільки протоколів складено не пацанів з "ксивами". Не замилюйте очі людям, майте совість.
поддерживанию на все 100%.
А як перевіряються вашою конторою квоти вилову риби ліцензованими підприємствами. Там маса порушень. Не весь улов обліковується в документах. В результаті, квота на вилов риби перевиконується у десятки разів!
затримали якогось діда на дірявому човні і показують тут роботу на всю Україну. Гидко дивитись на цей фарс....
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!