З початку нересту на Чернігівщині зафіксовано 81 порушення, – Чернігівський рибоохоронний патруль


 У період з 1.04.2017 по 17.05.2017, під час нерестової заборони на вилов риби,  працівниками Управління Держрибагентства в Чернігівській області виявлено 81 порушення правил рибальства. 58 порушень були грубими. В ході рибоохоронний заходів вилучено 256,35 кг риби та 99 заборонених знарядь лову. Сума збитків, завданих рибному господарству, склала  майже 40  тис грн (39,5 тис грн.).

 Одні з останніх порушень Чернішівським рибоохоронним патрулем було зафіксовано 14 травня під час проведення рибоохоронного рейду в урочищі «Замглай», поблизу смт. Замглай, Ріпкинського району. Було виявлено два порушення рибоохоронного законодавства, у порушників вилучено 23 кг. риби та 4 одиниці заборонених знарядь лову. 

  Зранку було затримано мешканця смт.Замглай, який виловив сітками зяберними 79 шт. карасів загальною вагою 18 кг., завдавши збитків рибному господарству України на 1343 грн.

 Згодом було затримано двох мешканців м.Чернігова, які також за допомогою зяберних сіток виловили 41 шт. карасів та 1 плітку, загальною вагою 5 кг, завдавши збитків на 782 грн. На всіх порушників складено протоколи про адміністративні правопорушення за ч.4 ст. 85 КУпАП (грубе порушення правил рибальства). Справи направлено до Ріпкинського та Чернігівського районних судів для притягнення правопорушників до відповідальності згідно чинного законодавства.

  Нагадаємо, з 1 квітня в Чернігівській області  розпочалася нерестова заборона на вилов риби. Відповідно до Правил любительського і спортивного рибальства, рибалкам-любителям  під час нересту дозволяється виключно любительське рибальство однією поплавковою або донною вудкою із одним гачком і спінінгом з берега у межах населеного пункту у дозволених місцях, за межами нерестовищ. Заборонено  пересування плавучих засобів (човнів), організацію змагань з рибальства, проведення підводного полювання. В цей період дозволений лише любительський вилов риби. Місця, де дозволено або заборонено рибалити та чіткі дати заборони на рибалку на конкретній водоймі визначаються територіальними управліннями рибоохорони у відповідних наказах. Порушення правил рибальства карається як накладенням штрафів, так і притягненням до кримінальної відповідальності.

 

Комментировать
Ryboohorona - ты пидараст,хоть один комент на форуме за стрлько лет оставь....
Ты,выслуживаешься,и отчитуешься тут для галочки,лизнуть начальству,мол работу сделал- в сети отчитался....
Но...,ведь реформа,а ты остался?почему?покажи хоть раз свое е..ало.
Шановний Тарасевич. Блог на rybalka.com вівся офіційно від Чернігіврибоохорони на даний час від Чернігівського рибоохоронного патруля , тому на аватарці офіційний герб органів рибоохоронного патруля.
Поспілкуватись з представниками Чернігівського рибоохоронного патруля, висловити свої побажання, пропозиції можна за адресою м.Чернігів, вул.П»ятницька,69.
У людей фотки на Аватарке,а у тебя что?
Я б на месте админов,вобще гнал с сайта не понятно что и кого...
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!