Чернігівський рибоохоронний патруль на Городнянщині викрив порушення зі збитками на 13,5 тис.грн.


Під час рибоохоронного рейду по водоймах Городнянського району, 21.05.2018 державними інспекторами Чернігівського рибоохоронного патруля спільно з працівниками Головного управління Національної поліції в Чернігівській області, на р.Снов, поблизу с.Великий Дирчин, затримано трьох місцевих мешканців, які за допомогою, забороненого знаряддя лову – сітки – невід виловили: 24 шт. щуки, 14 шт. окуня, 60 шт. плітки. Протизаконними діями порушники завдали збитків рибному господарству України на суму 13498 грн.

Складені протоколи про адміністративні правопорушення направлені до Городнянського районного суду Чернігівської області для притягнення правопорушників до відповідальності згідно чинного законодавства.

Якщо Ви стали очевидцем порушення правил рибальства не будьте байдужими, повідомляйте на телефони «гарячої» лінії Чернігівського рибоохоронного патруля 0991121344 та (0462) 937557.

Крім того, просимо громадськість Чернігівщини долучитися до виявлення фактів порушення в галузі охорони, використання і відтворення водних біоресурсів суб’єктами господарювання.

В разі виявлення подібних фактів необхідно звернутися з обґрунтованим письмовим зверненням до Чернігівського рибоохоронного патруля на адресу м.Чернігів, вул.Пятницька,69, ін.14005.

  Джерело: Чернігівський рибоохоронний патруль.

 

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!